89388
PlayStation3
  • Laza
    khmmm...
    ahogy elnezem ezeket a jatekcimeket, furcsalnam, ha ezek eleve nem mennenek egy ilyen PCn... :)

nem egy hatalmas grafikai megterhelest jelento gammak... sot...
    de ti csak oruljetek, hogy 'mar' ezek is mennek... :D

(a CT a 'legerosebb' ezek kozul:)
  • [Jakuza]
    "Nem működik! Ez a lényeg."

Meg szerencse hogy nem mukodik. :)

Note: All games will have certain gfx rendering issues, some may not even appear correctly at all. This compatibiltiy list is only core wise. Speeds range from only 1 to 5fps on a p3-850mhz machine under interpreter cpu core.

Working:
    Crazy Taxi
    Virtua Striker 2
    Snow Surfers
    Namco Museum
    Aqua GT
    Headhunter
    PowerStone1
    Uefa dream soccer
    Samba De Amigo
    VirtuaAthlete2k
    ESPN Track&Field
    Sega Smash Pack
    Coaster Works
    Trickstyle
    Prince of Persia 3d (one gfx renderer reports this working but i dont have the game)
  • [Jakuza]
    Azt is lattad , hogy milyen gepen 1-5 FPS ?
    850es P3 es egy gagyi VGA.
    Attol meg lehet, hogy egy 2Ghzes P4en Gef4el mar megy 15-20framevel is. (Igaz ez feltetelezes , de ketlem, hogy egy kozel 3x nagyobb gepen maradna az 1-5 fps)
  • Laza
    tenyleg elgurult a gyogyszer... :DDDD

a logojat is egy depresszios baltasgyilkos kezirataibol hasitotta ki (persze baltaval:)
  • Laza
    tenyleg elgurult a gyogyszer... :DDDD

a logojat is egy depresszios baltasgyilkos kezirataibol hasitotta ki (persze baltaval:)
  • D0C
    Ja hogy beteg vagy?
    Miért nem mondod..? Ez a baj. :)))
  • Kou
    Na bazdmeg
    Betegen hoyg a jó büdös oicsába menjek le?
  • D0C
    Jó, akkor egy NEM fake müködésképtelen emulátor. Legyen egy jó napod!
  • Laza
    hjaj, mar oda se merek menni... :)

nem is tudom ki kuldte le multkor is anyut a cuccal... mar nem is mertel elem allni.. :DDDDDD
  • Kou
    Majd lerendezzükl csak gyere a cuccaidért!!!
  • Kou
    Te kussoljá elfelé bazzeg
  • Kou
    De attól még nem fake..
  • Laza
    Kou volt ma a soros boxzsak a suliban.. :D
  • D0C
    Nem működik! Ez a lényeg.
  • Kou
    "Az emulációnak 4 alapfeltétele van:

1.Az emulálandó konzol játékainak legalább 50-60%-át tudnia kell futtatnia.
    2.Az emulált játéknak csak kis mértékben szabad minőségromlást elszenvednie.
    3.Az emulált játéknak elfogadható sebességgel kell futnia, ez minimum 25-30fps!
    4.Az emunak egy mai átlagos Pc-n kell futnia, nem egy CrayII-n.

Az Icarus és más Dreamcast emu egyik feltételt sem tudja, vagyis FAKE!"

Akkor ez mi?
    Mellesleg Icarusról annyit hogy egyenlőre nincs beleépítve is/gdrom olvasás DC olvasója van rákötve, ezért nem adják ki
  • D0C
    Az tény, hogy nem lehet letölteni, a shotok 1fps körüli értéket mutatnak, a gfx ronda. Ez még nem működő emulátor és most itt erről volt szó.
    Mire működni fog, az lehet egy -két év is.
    Semmi okod így felkapni a vizet.
  • Kou
    Lefakez egy olyan emulátort ami már mutat némi kompabilitást..erre
  • D0C
    Mire rágtál így be? :))
  • Kou
    Icarus fake mi?
    Akkor hajrá csináljál vmit.. PCSX2 is fake nem? csak mert még gyerekcipőben jár.. gratulálok
  • Jinchuu
    Természetesen itt nem az a lényeg hogy az emu-val lehessen játszani, hanem az hogy meg lehet csinálni, de kérdem én minek ha nem lehet normális sebességgel és grafikával futtatni a gamekat?
    Szerintem semmi értelme, most még legalábbis.
  • D0C
    "Miről is vitatkozunk??!!"

me-el inkább semmiről, nincs értelme..
  • Jinchuu
    Legalább a webpage-t néznéd meg mielőtt beleszólsz. Az emulátort nem lehet letölteni, ez azért elég gáz. Valamint max. 1-5 fps-t értek el gamek közben ami enyhén szólva kevés, tehát ennyit a működő emu-rol.
  • magyar ember 2
    Vagy legalabbis a te 286osodon nem megy. Mondjuk en nem probaltam, mert nem erdekel, de erdekesmod mindig csak a konzolosoknak nem mukodik az ami a PCseknek igen.
  • [Jakuza]
    Ezt te se mondhatok komolyan ugyanis 100%os emulacio nem letezik se szgeptipusra, se konzolra.
    Ezekszerint az osszes FAKE.
  • magyar ember 2
    Ismetcsak magadat jellemezted, szokas szerint ervek hijan a masikat probalod minositeni. Igy ne is csodalkozz rajta ha mindenki csak bohocnak tart teged.
  • Dynamic
    Ps3:

• Cvd
    Ne kavarjál be PS3-mal (ami még nincs is), PS2-ről volt szó. Illene tudnod, te hoztad fel a dolgot.
  • Cvd
    Mondjuk nem igazán értem mi köze ennek a gyártáshoz, de igazad van, viszont nem kell elmagyarázni nekem. A lényeg az, hogy NEM gyártottak még egyetlen darab működő PS3 chipet, de még selejtet se. Egyetlen darab memóriát állítottak elő a 0.65-ös technológiával. Egyébként ha tudod mi az a beágyazott ram, akkor azt is tudod, hogy nem gyengén drága. Többek között a Bitboys is ezzel szívott évekig. Újabb dolog, ami ellent mond a PS3 emberi árának..
  • cenobite
    Nah... én itt inkább abbabelefejezem, elég volt ebből ennyi. Nem lettem okosabb, változtatni meg úgy látszik nem lehet semmin...

További jó flame-et mindenkibe! :)

Peace!
  • Zsoltee_a_bator
    az elejen azokon a kek szornyeken kikapcsoltak a fizikat mert tul bonyolult az anatomiajuk es nagyon sok szamitas lett volna rajuk a ragdoll effekt. az atgyalogolas eleg gaz, de ha nem lenne ilyen be lehetne ragadni. meg a doom-ban is at lehetett menni rajtuk ha jol emlekszem.
  • Alien!
    ehh...kicsit gammáztam az Unreal 2-vel...Pozitívum,hogy kicsi a gépigénye(relativ),és beszarás ahogy kinéz....negativum,hogy többet vártam sokkal,ráadásul félkész....bazz minden karakteren át lehet gyalogolni...a formák a házak tetején/szélén a levegőben állva lövöldöznek...nem baj a patch majd segit....bár nem vágom,hogy a tesztelőknek ez fel sem tünt....
  • [Jakuza]
    "az a baj, hogy vitatkozni is csak ugy jo, ha a vitapartnerek értik egymást..."

Szerintem nem feltetlenul kell ertenie a masikat, inkabb az a lenyeg, ha az erveit teljesen alatamasztja valaki akkor a masik fel gondolkodoba essen , hogy valoban az e a helyes tezis amit o allit.
    A hangnem az mas kerdes.
    Azt sok minden befolyasolhatja, keves ember tud azok utan is disztingvalni, akihez mar eleve olyan hangnemben inteztek a mondanivalot.
    De abban a pillanatban, hogy valamelyik vitafel elkezd szemelyeskedni , vagy sertegetni abban a pillanatban gyakorlatilag megszunik minden jozan itelokepeseg a masikkal szemben.
    Ilyenkor mar a 100%os valosaggal szembehelyezhetsz semmi valosagalapot nem nelkulozo allitast akkor se fogod tudni a magad igazarol meggyozni a masikat.
  • versio
    az a baj, hogy vitatkozni is csak ugy jo, ha a vitapartnerek értik egymást , de te a fikázáson meg a anyázáson kivül nem hiszem hogy sokmindenhez értesz
    és a többi pc-s is ilyen szinten mozog, (bár van egy-két kivétel)
    hiába:

a PC öl, butit, nyomorba dönt:)
  • magyar ember 2
    Az utobbi 5000 hozzaszolasban jo ha 100 ontopic, szal nem kell aggodni, csak a hagyomanyokat folytatjuk. :)
  • magyar ember 2
    Jajjj... Ennel az 5-6 evvel ezelotti NFS 3 1000000000000szer jobban nezett ki. (Valszeg az 1 is, de azt nem lattam.)
  • [Jakuza]
    Kool.
    Lords of the Realms 3 remelhetoleg jo lesz mint az elodjei , a kepek alapjan igencsak szepnek tunik.
    Most egy kisse szetoffoljuk ezt a topicot. :)))
  • CSOCSO
    és ez szép?
  • magyar ember 2
    Dehogy. Meg ugyanakkor, Profeta neven. :)

A Valotlan2t meg nem lattam, sajna nincs adslem vagy kabelnetem, gprsen meg nem lehet letoltogetni. Majd idovel eljut ide is. :)

C&C Gen. rulez, bar eddig meg csak kepen es videon lattam, viszont varom nagyon. Akarcsak a Lords of the Realms 3at.
  • magyar ember 2
    "egy kocsi texturája meg nem sok 4 bites textura böven elég"
    Konzolon. Utoljara C64en volt az divat.
  • Unknow
    Jó de most először adtál a dolognak hangot:) Láttad az Unreal2-t? Öregem én nagyon nagyot csalódtam! Viszont C&C Generals beszarás! Most játszottam magam halálra a bétával:)