89387
PlayStation3
  • magyar ember 2
    Hol elsz te, mi nem kompatibilis neked? Azert mert hulladekbol rakod ossze a sajat gepedet, nem pedig minosegi alkatreszekbol, a te egyeni szocproblemad, ha direkt veszel szart, akkor ne csodalkozz rajta hogy szar lesz. Ez nem az architektura hibaja, hanem a selejtes cucce.
  • magyar ember 2
    Nem biztos hogy mindenki 5 evig ugyanazt latvanyt akarja nezegetni, aki kozben is akar minosegileg jobb grafikat, az konzolon nem kapja meg. Erre (is) jo a PC. Ettol fuggetlenul lehet jot jaccani egy 5 eves grafikaju jatekkal is, de PCn megvan a lehetoseg masra is. Arrol nem is beszelve hogy PCt akkor is kell venned ha nem jaccani akarsz, mert csomo dolgot csak azon lehet megcsinalni, innentol kezdve meg mar olcsobb 1-2 alkatreszt jobbra cserelni, mint 1 teljes konzolt veni, foleg ha meg kiegeszitoket is veszel hozza, az se 5 ft, a dupla aru jatekokrol nem is beszelve.
  • magyar ember 2
    Most neztel eloszor tukorbe, es leirtad mit latsz? Gratulalok. A szinvonalad alapjan lehetsz vagy 12 eves.
  • magyar ember 2
    Az 1-2 ev boven benne van az 5 eves eletciklusban, tehat a "maga koraban" volt. Amugy a tobbivel nagyjabol 1etertek.
  • Dynamic
    PS3:
  • versio
    ekkora baromságot !

az igaz hogy 4 ghz-es powerpc alapu proci lesz benne és mellette 8 vectorprocesszor amikben van 128 kb ram
    és a a chipen 4 darab ilyen "sejt" lesz
    tehát 4 powerpc proci meg 32 vector proci
    ennek a teljesitménye valoban 1 teraflops
    és lesz rajt 64 mega beágyazott ram ez is igaz
    de mivel tudjuk hogy a sony már leszerzödött a RAMBUS-al
    ezért lesz külsö memoria is 512MB vagy 1 GB
    aztán az is igaz hogy optikai csatornán csatlakozik ez a proci a grafikus procival ami nagyon hasonlit erre a procira csak lesz benn 4 darab pixelezö egység

• [Jakuza]
    Na ezt nem ertem, vagy rosszul ertelmeztem, vagy te irtal valami nagy baromsagot.
    A Firewire csatlakozo azert lesz a PS3on, hogy a gepen belul az adat azon vandoroljon ? :)
    Foleg nagy marhasag, ha tudja az ember, hogy a Firewire egy egy nagysebessegu soros adattovabbito technologia (400Mbit/s).
    A FireWire arra lett tervezve hogy konnyeden tovabbitsa a kulonbozo magas atviteli kepesseget igenylo multimedia adatokat az ESZKOZOK kozott, úgy mint: videó kamerák, szintetizátorok vagy merevlemezek.
    TEHAT NEM BELSO BUSZ RENDSZER.
  • UNREG
    ezt csak gondolom, nem kell mérget venni rá... :)))
  • UNREG
    " a speciális Firewire-optikai csatlakozókon keresztül több PS3-at is össze lehet majd kötni."

ez is egy baromság szerintem, nem a ps3-akat lehet a firewire-al összekötni, hanem a ps3-on belül az adat ezen fog vándorolni.
  • UNREG
    ezt nem gondolod komolyan, a pc-k nagyobb hányadát munkára használják és nem játékra.
  • UNREG
    "A PS3 lelke egy 4 GHz-es Power PC"

ez a része valszeg nem igaz, mert a ps3 lelke a ibm-toshiba-sony cell proci lesz, arról meg nem tudni, hány gigahertzes.
  • hagirez
    A pck 90%át jatékra meg internetre használják (játék letöltése :) ) úgyhogy az is célhardver:)
  • Ramza
    Tényleg nem értek hozzá, úgyhogy csak csendben kérdezem: miért 64 mb memória lesz benne? Biciklikereket a Jaguar-ra?
  • Ramza
    Na lehet vitatkozni, én nem szállok be, mert az adatok többsége semmit nem mond :))))

"Már a Playstation 3-at tervezi a Sony
    [Szerző: kentaur | Dátum: 2003-01-30 17:00 | Forrás: Computerbase.de]

A The Inquirer internetes hardverlapon máris napvilágot láttak a Sony Playstation 3-ról szóló első hírek.

A nyilvánosságra került részletek a többi konzolgyártó számára elég lehangolóak és ha továbbra is versenyben akarnak maradni a konzolpiacon, bizony föl kell kötniük azt a bizonyos fehérneműt. Feltéve persze, hogy minden úgy van, ahogy a Sony (vagy az Inquirer) állítja.

A PS3 lelke egy 4 GHz-es Power PC és nyolc APU vektorprocesszor lesz, utóbbiakat egyenként 128 KB-nyi memóriával látták el. Így nem csodálkozhatunk, ha ez a mamutrendszer 256 GFlops teljesítményre lesz képes! Talán kevésnek tűnhet a mindössze 64 MB memória, ám ez 1024 bites interfészen keresztül csatlakozik majd a processzorokhoz. Akiknek még ez a teljesítmény sem elég, jó hír, hogy a speciális Firewire-optikai csatlakozókon keresztül több PS3-at is össze lehet majd kötni."
  • UNREG
    az semmit nem számít, láttam én már itt az mgs2-ről és gt3-ról olyan képeket, hogy először fel sem ismertem, annyira rondák voltak.
  • Zsoltee_a_bator
    lapozz lejjebb par oldalt a forumban es lathatod milyen ;)
  • Sir Quno Jedi
    Akkor kukkants be hozzánk !
  • UNREG
    nemsokára jön a ps2-es splinter cell, aztán nehogy kiderüljön, hogy ugyanolyan lesz...
  • mohus
    "Vagy: GC2/XBOX2 a PS2 gyilkos!"

hát illene már valamivel megfektetni szegény öreg gépecskét(PS2):)

szerintem az Xboxos Splinter Cell nagyon állat lett...hibátlan...2002/2003 színvonal
  • mohus
    "de leginkabb hagyom a havernak nyomkodja o, en meg inkabb nezem."- me2

és nem folyt még ki a szemed?
  • Oldern the 1st
    hááát... a pcben az a baj hogy nem igazán 100% compatible semmivel, mert ugye pont ezért, és sokkal "közösségibb" feeling egy konzolos társaság mint egy pc-s-ez:)(kivétel lan partyk :) "megy nekem, neked nem, ugye stb... ehhez driver kell az ezen a cd-n van ja nem az más alaplaphoz jó, mé xp-d van a francba, format "
  • UNREG
    nem teljesen jó a példád, a konzol egy célhardver, olyan mint egy körfűrész, egy mikrósütő vagy kávédaráló. egy dologra fejlesztették ki: a játékra.
    éppen ezért senki sem akar rajta "szépíteni", ugyanúgy mint a többi felsorolt dolgon sem akarna.
  • hagirez
    Én úgy gondolom a pc egy dolog miatt biztos nem fog meghalni.
    Ez pedig az ember különbözni vágyása.
    A pc ugyanolyan mint a kocsi. Mindenkinek más tipus kell. Csak ez olcsóbb és könnyebb tuningolni. De ki ne szeretne dicsekedni (Nekem gef4 Ti4600-om van!), míg ha lesz egy ps3-ad az ott van és kész nem tudsz rajta mit szépíteni.
    A pct, ha csak egy kicsit is értesz hozzá szereted magadnak megépíteni.
    Például marha jó lenne, ha az utcán mindenki zöld pulóverben mászkálna és a boltokban is csak azt lehetne kapni.
    Ez az én magánvéleményem nem várom el, hogy valaki is egyetértsen.
  • Oldern the 1st
    a warez???? sehol. pfff... :)
  • Oldern the 1st
    nagyjából igazad van.... de hát majd magyar "ember" :) megmondja a frankót !!
  • Oldern the 1st
    hihihi.... magyar ember aki mindent mindenkinél jobban tud... hát igen te aztán kemény kiscsákó vagy, azt hiszed meghat hogy "sajnálsz" engem ??? nagyon szarul érzem magam, magyar ember megdorgált, bruhahaha... kevés ilyen emberrel találkoztam a fórumon(sőt csak veled) akit az érvek SEM győznek meg. Csak idézni tudok, egy ismerősömtől:
    "Nem érdekel, mások mit mondanak, ÉN tudom, hogy csak nekem van igazam!! " :)
    A shenmue-val kapcsolatos hozzászólásaidat pedig meg sem hallottuk(az összes konzolos nevében mondom ezt, megengeditek?
  • UNREG
    nem fogunk anyázni, mert igazad van. :)))
  • cybert
    na szóval, előre leszögezem, hogy kurvára nem értek az egészhez, szval ha hülyeségeket beszélek nem anyázni!:)
    szval én komolyan nem értem mi értelme van ennek az egész vitának. Tény, hogy a konzolokra több játék jön ki 1 hónapban mint Pc-re 1évben. De be kell látni, hogy azért valószínű, hogy ezek közül nem mindegyik felejthetetlen alkotás. Bár rég játszottam konzolon, de szerintem a konzoloknak és a PCnek is megvan a saját előnye..Vannak tipikus konzol kategóriákés vannak tipikus pc-sek. Mert ügye a stratégiai játékok PC-n az igaziak be kell vallani, meg ügye a SIMS.:) Igen, ahogy észrevehettétek PC párti vagyok, de attól még nem állok negatívan a konzolokhoz sem. Valami azért bosszant, konzolokhoz legfőképpen a PS2höz már szinte mindent lehet kapni...van net, egér(?), billentyűzet stb...ezek nálam a lassan a PC fogalmát jelentik. Tény, hogy nem rózsás a PC helyzete játékok szempontjából de amíg jön ki olyasvalami ami leköt addig nincs itt gond. Ja és a másik jó dolog az emulálás. Az nem jelent semmit, hogy elindították PCSX2-n a Mortal-t, futnia is kell, mert valjuk be akárhogy is nézem csak egy loading képet látok.:) Nem, nem emulálták a psx-et a magam korában, pontosabban 1-2éve jöttek ki olyan emuk amik használhatók kb 90%-os biztonsággal, de még normális DC emu sincsen, esetleg az Icarus de az még nem jelent meg...Köszönöm a figyelmet!:) písz
  • magyar ember 2
    Kizart, en ilyen baromsagokat nem tudok irni, csak az igazat. :)
  • Jinchuu
    Azért az ilyen "szakvéleményekben" te vagy a nagymester.
  • magyar ember 2
    Ismet 1 "szakvelemenyt" hallhattunk toled... A Ludas Matyiban megfelelobb helyen lett volna.
  • magyar ember 2
    :)
  • [Jakuza]
    Hamarabb lesz mint PS3 az tuti . :DDD
  • [Jakuza]
    Ne vegyel ra merget.
  • versio
    lehet hogy spritokkal pöcsöltél , de hogy ps2 emulator még 3 évig nem lesz az 100%
  • [Jakuza]
    Pontosan es en nem adok neki 4-5 honapnal tobbet.
    De hagyjad hagy handabandazzon itt ez a kis gorcs aki csak arra kepes , hogy masokat lelamerezze.
    Aztan lehet hogy meg tervezgettek nagyban amikor en mar szgep kozeleben ultem es a spriteokat programoztam. De hagy erolkodjon.
  • magyar ember 2
    Vagy epp te vagy a lamer, mert Jakuza mar tudja, hogy amit elkezdenek, azt be is fejezik. Nyilvan nem tudod hogy a PSXet is leemulaltak a maga koraban, ugyanez lesz a PS2vel is. Kar erolkodni, ez van.
  • [Jakuza]
    Te hol lattal engem ujjongani ?
    Meg a neved lattan se fog el a kacagas.
    A masik fele hogy nem te irtad azt a valaszt, honnan tudod, hogy o min lolozott ?
    Ja es ki akar egy PS2 kepernyot egyaltalan megnezni ?
    Na ennyit a szavak kiforgatasarol. CST &
    ROTFL.
  • [Jakuza]
    Mi azon a hiren a LOL ? :)
  • magyar ember 2
    Jo jatek != poligon

"Ha így lenne, nem vettem volna konzolt."
    Ha nem igy lenne, konzol helyett PCt vettel volna.