89387
PlayStation3
  • [Jakuza]
    De legalabb olvasasa kozben jokat szorakozok es rohogok. :)
  • ember
    figyelj, azért a pc-ben sem az az egy processzor létezik (főleg ha külön választod az FPU-t, lol), valamint kétlem hogy szoftveresen emulálnák a GS-t, ROTFL. már az n64 emulátorok is használták a 3d kártyát...

ez a 3ghz/23 irtózatosan nagy baromság....
  • versio
    a ps3 fejlesztörendszerek már ebben az évben elkészülnek és kiszállitásra kerülnek a nagyobb játékfejlesztö cégeknek
    ugye 2005-ben már játékokkal jelenik meg a ps3
    és azokat még meg is kell irni
  • versio
    a ps2-ben a következö részegységek dolgoznak párhuzamosan:

cpu
    fpu
    vu0_fpu
    vu0_int
    vif0
    vu1_fpu
    vu1_int
    vif1
    gif
    ipu
    gs
    dma0
    dma1
    dma2
    dma3
    dma4
    dma5
    dma6
    dma7
    dma8
    dma9
    ipu
    sif

ez 23 darab müveletvégzö egység ami párhuzamosan müködik
    ezt egy processzorral emulalni elég nagy feladat

ha pl a 3 GHZ petium4 -el akarnánk emulalni
    akkor 1 egységre 130MHZ jut
    ami a ps2-ben 300 mhz-en zakatol

ha azt veszzük hogy egy 300mhz-es egységet 500 mhz-nyi pc-vel emulalunk ami már nagyon jo emulacio
    akkor 11 GHZ-es p4 kellene,

és arrol még nem is szoltam hogy a ps2-ben sok egységet lehet orajelre optimizálva összekapcsolni

és mind a 23 egységet orajelenként kéne emulalni
    ilyenkor a JIT-es emulacio megoldhatatlan
    tehát marad a hagyományos
    amihez már nem 500 mhz kell hanem 3000

szal a lényeg hogy 20 Ghz-es p4 alatt lehetetlen müködö emulatort csinálni
    ez meg olyan 2010-ben lesz ha lesz
    de akkor már a ps3 is elavlutnak fog számitani

viszont a GC,Xbox emulacio megoldhato talán egy 3ghz-es pc-n
  • [Jakuza]
    Na latom a te hozzaszolasaidnak is az alapja 0.

"amikor még egy Dreamcast emulátort sem sikerült csinálni.....

Az Icarus az talan nem az ?
    Javaslom latogass el a honlapjukra.
    Icarus Webpage

• [Jakuza]
    Nem gyartanak semmit ez csak parasztvakitas.
    Sot meg prototipus se letezik.
  • [Jakuza]
    Hallotal olyasmirol, hogy Hypertreading technologia ? Itt maris megbukott a multiprocesszoros teoriad.
  • CSOCSO
    minek gyártanak most ps3 hoz cuccosokat? 2005 ben full elavult lesz...
  • magyar ember 2
    "ellentétben a Ps2-vel, ami multiprocis, tehát itt behal a Pc-s emuláció."
    HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA...
    1. Mi neked a tobb processzor? A videochip?
    2. Csak a fantaziad hal be, nem a PC.

"A témához nem sok közöd van, azt már látom."
    Jo latod. Veled ellentetben nekem legalabb van.

"Ez nem szar, hanem jó, ugyanis ennyire gyors, hogy még erre is képes."
    PCn meg azert van vinyo, hogy meggyorsabb legyen. Nyilvan ilyesmirol te meg nem hallottal...
  • cenobite
    Magyar ragozas, altalanos iskola 2. osztaly.

Hmm... Ha én most ide leírom, hogy minden kutyatulajdonos seggfej, akkor a kutyatulajdonosok joggal kezdhetnének rám fújni. Pedig én arra gondoltam, hogy az olyan kutyatulajdonosok akik seggfejek.Tehát azok a kutyatulajdonosok, akik pölö nem bánnak jól a kutyájukkal, verik őket, stb...

Az a baj, hogy szóban lehet, hogy kijött volna a mondandód lényege, (hiszen akkor egyből meg tudod magyararázni, hogy hogyan is értetted) de így leírva (mondatelemzés ide vagy oda) más a helyzet. Szerintem kevesen vannak olyanok, akik a hozzászólásokat mondattanilag kezdik el nagy hirtelen elemezni. (Másrészt nyelvtanból mindig 4-es 5-ös voltam. Másodikban is. :) )

A fentiek tukreben ez nem tul hiheto.

Ezt légyszíves fejtsd már ki bővebben. Hol magyaráztam én a bizonyítványomat?

Az a baj, hogy de.

Ezek szerint itt ezen a fórumon, csak nekem nem tetszik a stílusod, ahogy lereagálsz bizonyos dolgokat. Ó, hát ha így lenne, akkor ez a kis párbeszéd sem idult volna el kettőnk között.

De. A primitiv agyuak nem kepesek megerteni a kulturalt beszedet, az o agyukig csak ez jut el.

Próbáltál már a konzol-tulajokra olyan szemmel tekinteni, hogy tulajdonképpen ők is emberek? Tehát nem valami alacsonyabbrendű moszat-törzs. (Asszem te írtad régebben, hogy 'amilyen az adjon isten, olyan a fogadj isten', nosza! Mi lenne, ha Te kezdenéd el a normális hangnemre váltást? Szerintem biztosan nem anyázna senki emiatt ). Szerintem azzal lepnéd meg legjobban a 'primitív konzolosokat', ha egy esetleges neked címzett hozzászólást nem rögtön leugatnál/káromkodnál. És lehet, hogy nem haragudnának meg emiatt, és nem fújna rád senki. Nem a konzol vs. pc vita miatt mondom, mert az nem nagyon érdekel, mindenki azzal játszik amivel akar. Csak amiatt, hogy ha esetleg valaki benéz valamelyik konzol topikba, ne kelljen egy halom flame-el teli hozzászólást átugrania, ha esetleg valamit meg akar kérdezni, vagy info-t akar szerezni.

Ha meg te is tudod ezt magatokrol, akkor meg mirol is beszelsz?

No hogy is van az a mondatelemzés...? :) A mondat: Tudom, most erre azt mondod, hogy a konzolosok is azok.
    Tehát nem én mondom (E/1,) hanem te (E/2) mondod.

Dehogynem. Lasd: NWN

Rendben, néhány konzolos lehúzta az NWN-t. Olyanok is, akik kipróbálták, játszottak vele. De te minden konzol játékot zsigerből lefikázol, a tények minimális ismerete nélkül. (Néhány screenshot megtekintése után ugye te sem akarod azt mondani, hogy ismered a játékot?)

Amig az en gondolataimat probalod felremagyarazni, addig em dontom el hogy ez helyes-e vagy sem

Ha lehet, ne te dönts már el, hogy én mit gondolok... Senkinek a gondolotát nem próbálom meg félremagyarázni, csak reagálok a hozzászólásaidra.

A többi válasz nagy része a pc vs konzol-ról szól, amihez én nem kívánok hozzászólni. Nem azért mert nem tudok, hanem mert elég szélmalomharc ez így is.
  • [Jakuza]
    "Ez már azért sem stimmel, mert a Psx '94-es és el kellett telnie 3-4 évnek, hogy emulálni tudják."

The first PSX Emulator Founded November 9, 1996

A 4 ev. ugytunik nem is olyan 4 ev.

Amugy korulbelul ugyanolyan utemu volt a fejlesztese, mint a mostani PSX2nek , az elso generacios emulkatorokon csak demokat futattak,
    raadasul D3Dt egyik se kezelt hanem voodoo-n emulaltak a megjelenitest csak utana lettek Glide Wrapperek. De a boot folyamat megjelenitese utan mar nagyon gyorsan fejlodott az emulacio gyakorlatilag nehany honap elteltevel mukodo emulacio keszult el. Nem azt mondom , hogy mindegyik jatek futott rajta (a valtozo UCode miatt pl.), mert ez nem igaz utana meg tobb ev volt mig a jatekok emulaciojat rendesen megoldottak, de mukodik. Viszont azt sem szabad elfelejteni, hogy a programozok is tobb evig ismerkednek a konzol lelkevel, amig kitudjak hasznalni az osszes tudasat.
    Szoval tenyeket vagy erveket vonultass fel ne azzazl foglalkozz , hogy en mit allitok, mert hamarabb kitunik a hozzaszolasodbol a tudatlansag , mint az enyimebol.
  • magyar ember 2
    Ehelyett mar megint te szoltal be.
  • versio
    "Nem árt ezen kicsit pontosítani:"a sony pár honappal ezelött legyártototta a ps3 chipjét, 65-ös csikszélességen" - Pontosabban pár hete inkább (valamikor decemberben volt), nem a Sony volt, hanem az IBM/Toshiba, és nem a PS3 chipjét gyártották le, csak egy alkotóelemét, az rdram darabot."

ez érdekes lenne , minek gyártanának rdramot amikor utána kötöttek csak szerzödést a rambussal

---------
    "és licenszelték töle a yellowstone technologiát
    ami a legjobb memoria ami ma létezik 100 GB/sec" -" Nem létezik. Majd csak fog. Durván háromszorosa lesz a sebessége MAJD a mostani leggyorsabb memóriákhoz képest."

a lényeg hogy a ps3-ban ez lesz

----------
    " Azonkívül valószínűleg az utolsó pillanatban üzleteltek a a Rambus céggel. Most hogy az Intel megválik tőle, valószínűleg kihal a cég.:) "

nem hal ki, mivel a sony vesz töle ramot és sokan mások is
    arrol meg nem is szolva hogy megnyerte a pert valamelyik ramgyártoval szemben, és emiatt az sdramért fizetnek egy csomo licenszdijat a rambusnak
  • [Jakuza]
    Talan azert mert mint Anon unregisztralt userkent tettem fel eddig a hozzaszolasaimat.
    De ha figyeltel volna akkor mar regen rajottel volna talan erre is (4207es hozzaszolas).
    Ugyanis az elejen mar foglalt volt a Jakuza nick es mivel mindenhova igy irok nem akartam ezer fele nicket hasznalni.
  • magyar ember 2
    Nem a hozzaszolasok szama hatarozza + a hozzaertest. Ti ezt eddig nem tudtatok? Gyanitom ezert ereztetek kenyszert beelkotni mindenkibe mindenert, hadd porogjon a szamlalo...
  • Sir Quno Jedi
    Hmmm, ehhez képest igen friss reged van és minimális hozzászólásszámod ?!! Vajh, akkor te miért is vagy itt ?! :-)))

Na fel ne vedd, csak fura amit mondassz, mert a tünetek egy része mindjárt gyanúsan rád illik. :-)))
  • Cvd
    Nem árt ezen kicsit pontosítani:"a sony pár honappal ezelött legyártototta a ps3 chipjét, 65-ös csikszélességen" - Pontosabban pár hete inkább (valamikor decemberben volt), nem a Sony volt, hanem az IBM/Toshiba, és nem a PS3 chipjét gyártották le, csak egy alkotóelemét, az rdram darabot.
    "és licenszelték töle a yellowstone technologiát
    ami a legjobb memoria ami ma létezik 100 GB/sec" - Nem létezik. Majd csak fog. Durván háromszorosa lesz a sebessége MAJD a mostani leggyorsabb memóriákhoz képest. Azonkívül valószínűleg az utolsó pillanatban üzleteltek a a Rambus céggel. Most hogy az Intel megválik tőle, valószínűleg kihal a cég.:)
  • magyar ember 2
    "Lehet hogy egy scene csapat tagja vagy, de ez nem látszik a hozzászólásodból"
    Sokkal inkabb mint versionebol. Vele ellentetben Jakuzarol latatlanba is el tudom hinni hogy igazat mond.

"láma dolog azt állítani, hogy 4 hónap múlva itt a Ps2 emulátor."
    Meg lamabb azt allitani hogy nem lehet megcsinalni. Ugye konzol fanok?

"De ha annyira értesz hozzá, magyarázd el, hogy hogyan fognak egy Ps2-t egy mai Pc-n emulálni"
    Ahogy egy PSX-et egy akkori PCn. 1szeruen.

"egy multiprocis architektura"
    Ennyi erovel a casio szamologepem is multiprocesszoros, van benne tobb shift regiszter meg ALU.

"van, amikor a DVD-ről menet közben tölt"
    Mert olyan szar, hogy meg vinyot se tud kezelni. PCn ez a problema mar tobb mint 10 eve megoldott.

"találsz benne 1 főprocit, egy grafikus chipet, 2 vektorprocit, 1 I/0 müvelet procit"
    Es? Ebben mi a szamodra elkepzelhetetlen?
  • Laalee
    valoban... laa neven en szoktam irogatni amikor nincs kedvem bejelentkezni a srac jopofi volt, nemmerte valalni sajat nevet es inkabb mas nevevel mondta el a velemenyet... az ilyen tenyleg egy 0
  • [Jakuza]
    "Nem szabadna általánosítani! Én pl. 27 vagyok és akik ide írkálnak sem mind 18 alattiak..."

De sajnos ez van itt.
    En pl 34 multam es megis volt olyan kis majom aki az elso hozzaszolasaban kis hulye lamernek irt , (kozel 20 eve szamitogepek kozeleben vagyok, raadasul egy olyan scene csapat tagja ami kulfoldon is elismert http://www.calodox.scene.org/demoo/select.php?id=236 ) mert nem tudta elviselni, hogy mas velemenyen is lehet valaki.
    Csak szajkozta a maga hulyeseget amit masok tulgerjesztettek, s igy mar a valosag alapja is megkerdojelezheto volt az erveinek.
    Es ami a legfajobb volt az egeszben, hogy se elotte se utana nem irt a forumba, csak azert jott ide hogy vihart kavarjon.
    Az ilyeneket legszivesebben idegszanatoriumba kuldenem.
  • magyar ember 2
    "minden konzolos"
    konzolos = alany

"minden konzolos fasz"
    konzolos = jelzo
    fasz = alany

Magyar ragozas, altalanos iskola 2. osztaly.

"nem próbálom addig magyarázni a dolgokat, amíg az jön ki belőle, hogy tulajdonképpen én tévedtem."
    A fentiek tukreben ez nem tul hiheto.

"Csak azt tudom elismételni, hogy: Volt néhány erős megnyilvánulás konzolos és pc-s részről is, csak az a gond hogy a te stílusod már pc-s körökben is elég negatív visszhangokat kelt."
    Nektek is volt jo sok allitasotok, ami meg konzolos korokben is megcafolsra kerult. Akkor meg milyen erkolcsi alapon mutogattok a masikra? Ugyanazt csinaljatok.

"Ez a baj, hogy nem csak szerintem."
    Az a baj, hogy de.

"Nem kellene alacsonyodnod sehova"
    De. A primitiv agyuak nem kepesek megerteni a kulturalt beszedet, az o agyukig csak ez jut el.

"a te válaszaid nagy része nem más mint fikázás és káromkodás."
    A ti allitasaitok szinte masbol se allnak. Akkor meg mi a problema?

"Olyan dolgokhoz írsz lealacsonyító, sértő hozzászólást, amit a nagy többség tisztel/szeret."
    Ez ratok is igaz. Megint csak: erkolcsi alap a maskra mutogatashoz otthon maradt?

"Elfogult vagy. Nagyon elfogult vagy. (Tudom, most erre azt mondod, hogy a konzolosok is azok"
    Ha meg te is tudod ezt magatokrol, akkor meg mirol is beszelsz?

"de ha észrevetted az ide író konzolosok nagy része PC-vel is rendelkezik és nem aláz le olyan játékokat mint pl. a Starcraft, vagy Age Of Mithology, vagy ilyesmi."
    Dehogynem. Lasd: NWN.

"Te meg helyből fikázod a Pride-ot"
    Van is miert. Amilyen kifogasokat ti alaptalanul belemagyaraztok egy jo PCs jatekba, azokat jogosan megtalalharjatok ebben, de itt mar nem akardzik nektek eszrevenni. Ezert hivom fel ra a figyelmeteket. Amig ilyen poligon es texturahianyos szarokat istenitetek, addig semmi alapotok nincs egy minde szempontbol sokkal jobb (PCs) jatekot fikazni.

"Senki nem mondta, hogy vegyél konzolt, játssz konzolos játékokkal."
    Viszont azt a hulyeseget allandoan hajtogatjatok, hogy jatekra konzol valo, PC meg csak munkara, holott a jatekstilusok fele elo se fordul konzolon.

"De ha nem akarsz/tudsz érdemben hozzászólni a fikázáson kívül, akkor inkább nem kellene... Sok flame-től megkímélnéd a fórumot."
    A fentiek alapjan ezt mar megint magatoknak, konzolosoknak mondod.

"A saját gondolataimról hadd döntsem már én el, hogy helyesnek ítélem -e, vagy sem."
    Amig az en gondolataimat probalod felremagyarazni, addig em dontom el hogy ez helyes-e vagy sem.
  • cenobite
    A masikra mutogatas is.
    Ki mutogat másra? Ha valakinek velem van baja, nem próbálom addig magyarázni a dolgokat, amíg az jön ki belőle, hogy tulajdonképpen én tévedtem. Nem támadok rá vissza ugyanazzal, mint amivel ő megtámadott. Elég gyenge lépés lenne...

Az 1 szovegRESZLET. 1ben meg nem probaltad ertelmezni a mondatot?
    Így szól a mondat: Mint minden konzolos fasz, te is csak a masikra tudod kenni ha nincsenek erveid, szavaid hitele = 0.
    Mit is értettem félre? És még mindig nem tudom mit kent a másikra (rád?)...

N ez a baj. Magatokat eszre se veszitek.
    Csak azt tudom elismételni, hogy: Volt néhány erős megnyilvánulás konzolos és pc-s részről is, csak az a gond hogy a te stílusod már pc-s körökben is elég negatív visszhangokat kelt.

Szerinted.
    Ez a baj, hogy nem csak szerintem.

Nem nehez. Mindig sikerul lealacsonyodnom a konzolos stilusra.
    Nem kellene alacsonyodnod sehova. Itt most nem a stílusokról van szó, hanem arról, hogy a te válaszaid nagy része nem más mint fikázás és káromkodás. Olyan dolgokhoz írsz lealacsonyító, sértő hozzászólást, amit a nagy többség tisztel/szeret. Olyan játékokat alacsonyítasz le, amiket maximum screenshot-on láttál. Ha én is így ítélnék, nem vittem volna végig a Baldur's Gate 1-2,-t, Fallout-okat és néhány egyéb nevet. Elfogult vagy. Nagyon elfogult vagy. (Tudom, most erre azt mondod, hogy a konzolosok is azok, de ha észrevetted az ide író konzolosok nagy része PC-vel is rendelkezik és nem aláz le olyan játékokat mint pl. a Starcraft, vagy Age Of Mithology, vagy ilyesmi..)Te meg helyből fikázod a Pride-ot (említhettem volna bármelyik játékot). Ami konzolon jön, az szerinted csak szar/hokidzsúz lehet? Senki nem mondta, hogy vegyél konzolt, játssz konzolos játékokkal. De ha nem akarsz/tudsz érdemben hozzászólni a fikázáson kívül, akkor inkább nem kellene... Sok flame-től megkímélnéd a fórumot.

Csak nem helyesen.
    A saját gondolataimról hadd döntsem már én el, hogy helyesnek ítélem -e, vagy sem.

Részemről mára vége, mert fáradok és még van egy halom dolgom... Másrészt TV1!!! :)) Jóéjt! Peace!
  • magyar ember 2
    "és jössz ezzel a "visszapantintom a labdát" stílussal... Infantilis dolog."
    A masikra mutogatas is.

""Mint minden konzolos fasz..." Itt.."
    Az 1 szovegRESZLET. 1ben meg nem probaltad ertelmezni a mondatot?

"De itt most rólad volt szó."
    N ez a baj. Magatokat eszre se veszitek.

"a te stílusod már pc-s körökben is elég negatív visszhangokat kelt."
    Szerinted. Aggodnom azert nem kell, amig a ti stilusotok olyan amilyen.

"Nem igaz, hogy olyan nehéz azt az emberi hangot eltalálni..."
    Nem nehez. Mindig sikerul lealacsonyodnom a konzolos stilusra.

"Nem kellett volna, tudom mit írok le, előtte végiggondolom."
    Csak nem helyesen.
  • cenobite
    Magadra?
    Ki beszél itt rólam?! Látod öreg, ez a baj, hogy vetítesz. Egy szóval nem akarlak megbántani, és jössz ezzel a "visszapantintom a labdát" stílussal... Infantilis dolog.

"Mint minden konzolos fasz..."
    Ebben hol is szerepel hogy minden konzolos ide tartozik?
    "Mint minden konzolos fasz..." Itt..

A stilusom igazodik a tietekhez. Ha az nem teccik, akkor a sajatotok se.
    Nekem a saját stílusommal semmi bajom nincs, igyekszem úgy viselkedni/válaszolni/hozzászólni, hogy másnak se' legyen. De itt most rólad volt szó. Volt néhány erős megnyilvánulás konzolos és pc-s részről is, csak az a gond hogy a te stílusod már pc-s körökben is elég negatív visszhangokat kelt. Nem igaz, hogy olyan nehéz azt az emberi hangot eltalálni...

Pedig neki kellett volna, azert javitottam ki.
    Nem kellett volna, tudom mit írok le, előtte végiggondolom.
  • magyar ember 2
    "Nem rá értettem..."
    Magadra?

"Mint minden konzolos fasz..."
    Ebben hol is szerepel hogy minden konzolos ide tartozik?

"Tudta. A stílusodat kifogásolta, mint ahogy itt (és máshol) többen is."
    A stilusom igazodik a tietekhez. Ha az nem teccik, akkor a sajatotok se.

"Nem neki szántam az utolsó bekezdést."
    Pedig neki kellett volna, azert javitottam ki.
  • cenobite
    Ja és továbbra is: peace!
  • cenobite
    Nem haraxom, tenyleg annyira tipikus volt a kisgyerek.
    Nem rá értettem...

Hat ezt nemtom honnan szedted.
    "Mint minden konzolos fasz...

Sikeresen elhelyezte magat a 13 eves konzolagyu faszkalapok koze
    Nem szabadna általánosítani! Én pl. 27 vagyok és akik ide írkálnak sem mind 18 alattiak. Szerintem...

Ha mar belepofazik, legalabb tudhatna mire teszi
    Tudta. A stílusodat kifogásolta, mint ahogy itt (és máshol) többen is.

En is ezt mondom neki.
    Nem neki szántam az utolsó bekezdést.

• magyar ember 2
    Nem haraxom, tenyleg annyira tipikus volt a kisgyerek.

"Általánosítasz... Aki konzollal rendelkezik az szerinted egy senki, egy utolsó seggfej."
    Hat ezt nemtom honnan szedted. En csak az itteni mocskolodo, 13 eves konzolos csurhet nezem le - okkal.

"Ez volt a srác első hozzászólása"
    Ezzel be is mutatkozot.. Sikeresen elhelyezte magat a 13 eves konzolagyu faszkalapok koze.

"Érvei valóban nem voltak, de miről is kellettek volna hogy legyenek? A hozzászólásaidról....?"
    Ha mar belepofazik, legalabb tudhatna mire teszi.

"Félre ne érts, nem a vitát akarom szítani, csak ezeken tényleg el kellene gondolkodni. Peace!"
    En is ezt mondom neki.
    Annyira tipikus ez a gyerek, bejon ide, latja hogy az a divat hogy vkit le kell ugatni, aztan esz nelkul beall a birkak koze,, es veri a faszat a semmire. Termeszetes hogy lenezem az ilyen kis hulyeket.
  • cenobite
    Ne haragudj, de ez annyira tipikus volt...

Valoban akkora kocsog fasz vagy, mint ahogy magadrol allitod.
    Ő nem állított ilyet magáról, de még rólad sem.

Mint minden konzolos fasz,
    Általánosítasz... Aki konzollal rendelkezik az szerinted egy senki, egy utolsó seggfej.

te is csak a masikra tudod kenni
    Ha jól láttam nem kent rád semmit.

ha nincsenek erveid
    Érvei valóban nem voltak, de miről is kellettek volna hogy legyenek? A hozzászólásaidról....?

szavaid hitele = 0.
    Ez volt a srác első hozzászólása.

Félre ne érts, nem a vitát akarom szítani, csak ezeken tényleg el kellene gondolkodni. Peace!
  • magyar ember 2
    Ideje lenne becsuknod a mesekonyvet, latom nagyon megart neked.
  • versio
    a sony pár honappal ezelött legyártototta a ps3 chipjét, 65-ös csikszélességen
    azt is lehet már tudni hogy rdram lesz benne,mivel már szerzödést kötöttek a rambusal
    és licenszelték töle a yellowstone technologiát
    ami a legjobb memoria ami ma létezik 100 GB/sec
    és az is valoszinü hogy powerpc proci lesz benne
    mivel az IBM -nek csak az van
    azt is lehet tudni hogy 1 teraflops lesz

• [Jakuza]
    Ugy birom, hogy ti milyen okosak vagytok. :)
    Meg a Sony se tudja milyen lesz a PS3 csak elkepzelesei vannak rola, de ti mar itt leirtok mindent. Talan a PS3 fejlesztesenel dolgoztok ?
    Na meg persze birom ezeket a figyelemfelkelto hireket a neten, hogy ATI vs Nvidia versenges a PS3 miatt.
    Ilyenkor mindig rohogok egy nagyot, de foleg akkor amikor a forumozok ezek a hirek alapjan parazs szocsatakat kezdenek a forumon.
    Amugy az ilyen kiszivarogtatott hireknek a a tobbsege amugy is csak nagy kamu es ezek valosag alapja egyenlo a nullaval.
  • magyar ember 2
    Inkabb kerdezd meg orvosod, gyoccereszed, az majd megmondja hol van benned a hiba. Gyanitom agymutet lesz...
  • Oldern the 1st
    Itt béta 3 alpha 2 vettem az adást! Nem hallom jól, hiba van az ön készülékében... STOP
  • Oldern the 1st
    jujj...
  • magyar ember 2
    Majd azt en elbiralom, kisfiu, vetted az adast? Ha te is belatod hogy 1 bunko fasz vagy, akkor minek csinalod a fesztivalt?
  • Oldern the 1st
    ez mondjuk nagyjából igaz, kivétel a grafikát illetően. láttál már tekken 1-et ps-re?? és a tekken 3-at?? pedig ugyanaz a gép... vagy dc-re a különbség a blue stinger meg a Soul Calibur között is óriási... vagy snes(de rég volt...) super mario world meg donkey kong 3?? különbség az is... mert a konzolt van idő kiismerni és ennek következtében kiaknázni a képességeit !
  • Oldern the 1st
    12 éves.... hahhah.... a Te korodra lennék kíváncsi nagyfiú :)) de végülis az én hibám hogy olyan bunkó ****-okra reagálok, mint TE. túl sok szabadidőd van, pihenj egy kicsit.. oké?? :)
  • magyar ember 2
    Ha mindezt elosztjuk vagy 1000000000000000000000000-el, megkapjuk a valos erteket. :)
  • magyar ember 2
    Nem, mert nyilvan nem ulok orakat elotte. Inkabb a PC elott, az kimeli a szemet is. :)