89388
PlayStation3
-
"Lefogadom, hogy ő már alkotott valami maradandót"
csak annyira sajnlaja az emberektol, hogy inkabb lehuzza mindig a WC-t... :DDDDDDDDDD -
akkor talan azt is siman ki tudod szamolni nagyokos, hogy egy 81cm-es atmeroju monitor mennyibe kerulhet... :)
egyebkent pedig hazimozizasra egy faja 81cm-es 100Hz-es Digitalis TV-nel nem is kell jobb (korbepakolva a szoba hangfalakkal:)... te meg csak gornyedj a monitorod elott... :DDD -
"nem PC-n"
jol mondod... :DDD -
"Te a jatekok 1 nagyon szuk csoportjabol (ugrabugra, autos, lovolde) probalsz altalanositani"
latod, megint kiderul, hogy te vagy a buta, es aki altalanosit... megint bizonyitod a hozzanemertesed azzal, hogy "a jatekok 1 nagyon szuk csoportjat" parositod ossze a konzolokkal...
mar csak azert is, mivel en egy szoval sem emlitettem jatek stilust... :) -
"csak kifolyik a szemed"
ha neteztel volna valaha DC-n, tudhatnad, hogy a browser ugy van kialakitva, hogy tokeletesen lehessen olvasni mindent... :) -
"Amugy, elkezdhetnetek mar forumozni a PSXeitekrol, mert a hozzaszolasaitokbol az derul ki, hogy a konzol az istencsaszar"
csak megsugom, hogy mar 2-3 evvel ezelott forumoztam konzolrol (Dreamcast-rol), es rengeteget jatszottam online jatekokkal... -
"mert a PC netezesre tokeletes, meg egyebb dolgokra... de jatekra mar nem... :D"
A pc semmire sem tökéletes, de mivel anno a micro$oft ügyes marketingje miatt minden hozzánemértő ezt vette (vindózzal of coz), ez terjedt el, ezért van mindenhol pc, ezért nem támogatnak más platformot, driverek is csak erre jönnek ki. Minek írják át más platformra a szoftvereket (persze van néhány kivétel), mikor pc van mindenhol, abban van a lóvé? Hiába 30 éves az architektúra, ebben van a pénz, erre fejlesztenek mindent, az újabb architektúrák labdába se rúghatnak, így most ez van, ezt kell szeretni.
-
Zsoltee_a_bator #5012 :D -
Én vele vagyok, mert mindenre nyitott, egyáltalán nem elfogult, a hozzászólásainak mindig van alapja és sohasem anyázik, a válaszainak mindig van értelme, sőt, legtöbbször valamilyen életbölcsességet is tartalmaznak. Lefogadom, hogy ő már alkotott valami maradandót.
:-)
-
Gábor #5010 Én a vizilovakkal vagyok! :))))))) -
magyar ember 2 #5008 Erre gondolsz?:

:-) -
ma még nem -
latta mar valaki a ps3 felepiteset? :D
-
magyar ember 2 #5005 300 ezerert? Hany PC arat is kell rakolteni 1 konzolra hogy elerje egy alsokategorias PC minoseget? 3-4? -
Zozo76 #5004 vagy a 100Hz-es TV... -
magyar ember 2 #5003 "csak kifolyik a szemed..."
Jatek kozben is. erre van a monitor. -
magyar ember 2 #5002 5000. :) -
magyar ember 2 #5001 ... es hol jaccanal, ha nem PCn. :) -
magyar ember 2 #5000 "de jatekra mar nem"
Dehogynem. RPG es strategia igazan cak azon van, igy mas nem is lehet alkalmas ra. Te a jatekok 1 nagyon szuk csoportjabol (ugrabugra, autos, lovolde) probalsz altalanositani, ennyi erovel en is mondhatom hogy mivel strategia es RPG csak PCn van, akkor jatekra csak a PC alkalmas. -
"Dreamcastról, Xboxrol és Ps2-ről egyaránt lehet netezni, ezt még egy óvodás is tudja."
csak kifolyik a szemed...vagy ugye imádsz TV-n olvasgatni?várd meg inkább a plazmatvk árzuhanását...az még odébb van...ki ne dobd a PC-d
-
"Amugy, elkezdhetnetek mar forumozni a PSXeitekrol"
itt csak a gammázásról van szó természetesen...PC mindig lesz...szerencsére
mert hol vagdoshatnám meg a nyári videót...ha nem PC-n... -
"Bezzeg az Xboxosok. :)))" -jak
mázlijuk van...nekik sem kell...talán Billy bácsi a Box 2-vel fogja nyakon szúrni a maradék PC-s játékosdit..ja a Box 2 is konzol lesz...nem PC.
még valaki?Winfost tessék....
-
mert a PC netezesre tokeletes, meg egyebb dolgokra... de jatekra mar nem... :D -
magyar ember 2 #4995 1 ovodas igen, de 1 konzolos nem. :) -
Most vagy tetteted a hülyét, vagy az is vagy.
Dreamcastról, Xboxrol és Ps2-ről egyaránt lehet netezni, ezt még egy óvodás is tudja.
Igen es ?
Valoszinuleg te is azzal netezel nem ?
Hiszen egy ovodas is tudja kezelni a konzolt :) -
magyar ember 2 #4993 Nyilvan a PS2re gondolt, ne jaccd mar az ertetlent! A kerdes meg mindig az: miert nem arrol nyomjatok? -
magyar ember 2 #4991 :)
Hat ja, eddig ment a rizsa hogy azt is lehet vele, erdekes mod megis minden konzolos PCrol nyomja. Meg ott van a fo" reklamember, version, hat min fejleszti a PS2 jatekat? PC-n. Eleg ciki, hogy PS2-vel nem kepes. :) -
magyar ember 2 #4990 LOL. Az elet mar megcafolta az ilyen meseket, ezutan is meg fogja. Persze erolkodni lehet, de minek? -
"cvd a lényeg az lesz, hogy a PS3-nak nem kell megküzdeni a Billy bácsi Windows XP 2005-ben kiadandó verziójával..."
Bezzeg az Xboxosok. :)))
Amugy, elkezdhetnetek mar forumozni a PSXeitekrol, mert a hozzaszolasaitokbol az derul ki, hogy a konzol az istencsaszar. :DDD -
magyar ember 2 #4988 "nem butultak el se a konzol érintésétől, se ránézésétől (úgy látszik, erre csak te vagy hajlamos)."
Akik ilyeneket irnak, azok elegge elbutultak mar a konzoltol.
"nem olyan megrögzött májkroszoft zombik, hogy a szűklátókörűségükkel ne lássanak mást, csak a pc-t,"
Szuklatokorusegukben mar csak konzolt latnak. -
cvd a lényeg az lesz, hogy a PS3-nak nem kell megküzdeni a Billy bácsi Windows XP 2005-ben kiadandó verziójával...
így PS3-on egy játék úgy fut majd ahogy kell...Winfos nélkül...
míg PC-n ugyanazon technológia alatt a winfossal és a DirectXXXX-kszel a nyakában megterhelve döcögősen halad majd a taiwani, kínai stb utángyártott szerteágazó hulladékalkatrészekkel és a PC-s programozók halállustán előadott teszteletlen játékprogramjaikkal... -
"Akkor butulnek el, ha a kontrollert nyomkodnam. Lattam itt a forumon mi marad az emberbol ha konzolos lesz, ugyhogy ezt kihagyom."
Pedig van jó pár nagy múltú arc a demoscene-ről, akik konzoloznak is, nem olyan megrögzött májkroszoft zombik, hogy a szűklátókörűségükkel ne lássanak mást, csak a pc-t, és nem butultak el se a konzol érintésétől, se ránézésétől (úgy látszik, erre csak te vagy hajlamos). -
magyar ember 2 #4985 "akkor megnyugodtam, boldog vagy... :)"
Te is lehetsz meg boldog, a lelki szegenyseg mar megvan. :)
"ugylatszik csak ti ragaszkodtok folyton a konzolos emukhoz... :DDD"
Nyilvan mi vetettuk fel hogy nem lehet leemulalni a konzolokat...
"de nyugodtan megismerkedhetnel veluk eletnagysagban is, hogy megse halj meg butan"
Akkor butulnek el, ha a kontrollert nyomkodnam. Lattam itt a forumon mi marad az emberbol ha konzolos lesz, ugyhogy ezt kihagyom. -
"Boldogok a lelki szegenyek... :)"
akkor megnyugodtam, boldog vagy... :)
ugylatszik csak ti ragaszkodtok folyton a konzolos emukhoz... :DDD
de nyugodtan megismerkedhetnel veluk eletnagysagban is, hogy megse halj meg butan... :DDDD
-
magyar ember 2 #4983 Haha... azt megneznem hogy a 32 megas gagyikonzollal mikor emulalnanak le egy PCt. Talan version szoftveres csiptuningja segithet. 
"meg jo, hogy ilyesmire nincs szuksegunk"
Boldogok a lelki szegenyek... :) -
PC emulator?! :D
marmint Windows emura gondoltal, vagy nem?! :DDDD
lehet, hogy ha nem kene installalgatni a PCs gamekat, mar reg lenne... (es ugyebar ehhez is winfos kell, mert az ala nyalod:)
kulonben is... meg jo, hogy ilyesmire nincs szuksegunk (egyeseknek:) -
Meg az a szerencse, hogy konzolra olyan sok PC emulator van. :) -
magyar ember 2 #4980 Pedig ez a valosag, ideje felebredni, es bevallani, nem pedig csakazertis ellenkezni. Tudod, a nap se lesz attol fekete, mert te azt mondod ra. -
és akkor még nem is Soul Calibur-t vagy Shenmuet próbálták..... na azokhoz kell gép.. :) -
kirrály... a nfs 1 ehhez képest egy nagy rakás szar!!! és a 2 is meg a 3 is... mikori játékok azok... ezé ezt nem kéne...!