89387
PlayStation3
-
magyar ember 2 #4752 Te meg hulye vagy mert ilyeneket irkalsz. -
Gábor #4751 Tévedtem,hehe. -
magyar ember 2 #4750 Meg mindig ezzel farasztod magad? Inkabb olvass vissza, mar parszor leirtam hogy nyomkodtam en is azt az elbaszott kontrollert, de leginkabb hagyom a havernak nyomkodja o, en meg inkabb nezem. -
Gábor #4749 Úgy látom ignore-listára kerültél:)) -
Gábor #4748 Ennyire gyerekesen irigy vagy,hogy nem vagy képes elfogadni azt a felállást,hogy vki megengedheti magának a high-end gép és konzol egyidejű birtoklását?? -
Gábor #4747 Egymagad mit cáfoltál meg???? Itt semmilyen cáfolat nem született semmiről,hisz te csak egy oldalát látod az érmének,ellentétben a multiplatform tulajokkal,akik itt most veled vitatkoznak!!! -
magyarember egy nyuszi, mert még ahhoz is gyáva, hogy bevallja, soha életében nem játszott konzolon!!
-
magyar ember 2 #4745 1? Ha meg csak annyi lenne... -
magyar ember 2 #4744 Ugy erted egymagam cafoltam meg... De azert vannak segitoim, pl Krinyo is eleg effektiven tarol a kepeivel. :) -
#4743 ezt én pontosan tudom!! de én magyarambertől várom, hogy legyen annyira egyenes, hogy ő maga bevallja: nem játszott még soha konzolon!!
ha már annyit halljuk tőle, hogy mi nem játszunk pc-n... -
magyar ember 2 #4742 Komolyan ennyire nem erted hogy SOKKAL TOBB PCS WAREZ FOGY AZ EGESZ VILAGON MINT AMENNYI KONZOLOS OSSZESEN LETEZIK? -
Gábor #4741 A cím látatlanba vagdalkozik, ezt elismerem, de az idióta állítások nagy részét egymagad dobtad össze ebben a topicban!! -
Gábor #4740 Milyen TNT2 az Isten szent szerelmére?? Az,hogy sikerült megtalálnod azt az egy ide irogató konzolost akinek nem high end gépe van szerinted módosítja az állításom valóságtartalmát? -
magyar ember 2 #4739 Nem fogom bemasolni az egesz topicot, de kezdesnek jo rogton a cime. -
Gábor #4738 Komolyan ennyire nem érted,hogy SOKKAL TÖBB ORIGINAL KONZOL JÁTÉK FOGY AZ EU-BAN ÉS AZ USA-BAN, JAPÁNRÓL NEM IS BESZÉLVE??! -
magyar ember 2 #4737 A TNT2 nektek a high-end??????? Latod, ez itt a problema veletek. -
Gábor #4736 Mondj a hülyeségre KONKRÉT példát! -
magyar ember 2 #4735 A PCs jatekok ugyanitt tarolnak megnagyobb aranyban. -
Gábor #4734 ""Az már inkább, ha
- nem is ismeri, és úgy alkot véleményt"
Akkor magatokon soxor felhaborodtok, ugye?"
Ennyire nehéz felfogni,hogy konzolos oldalról állandó vitapartnereid többsége high-end konfigon tolja az istenített gammáidat??!!??!!
-
magyar ember 2 #4733 Nem a multad erdekel, hanem a jelen. Ha olyan hulyesegeket irogattok, amit meg 1 szoke titkarno is kirohog, akkor nyilvan kenytelenek vagyunk 2segbevonni a hozzaerteseteket. -
magyar ember 2 #4732 "én nem nevezek hányadéknak egy olyan játékot, amit ugyan nem szeretek, de ettől függetlenül elismerem róla, hogy jó."
Az allando PCs jatek fikazasaitokbol nem ez jon le. -
Gábor #4731 "Ez nalam, meg a legtobb embernel a hulladek kategoriaba tartozik."
Engedd meg,hogy eszközöljek egy korrekciót: azzal,hogy azt mondod,hogy a többségnél ez a hulladék kategória nagy állatságot beszélsz,mivel a japán játékok Japánon kívül az USA-ban tarolnak hihetetlenül! Nyugat-Európában is elég jók az eladások,ha Angliát vesszük figyelembe! Márpedig,ha ezeket összeadod,akkor a világ játékos népességének jó része igenis SZERETI a Japánban készített játékokat!
-
magyar ember 2 #4730 "Az már inkább, ha
- nem is ismeri, és úgy alkot véleményt"
Akkor magatokon soxor felhaborodtok, ugye?
"tudom, tudom, láttad. Tudnál mesélni róla? Azon kívül, amit abban a fél órában olvasgattál össze róla, amíg eltűntél az előbb"
Nem kellett utananaznem, meg anno a "PCs jatekok..." topicban volt rola par kep. Mar ranezesre 1 igenytelen szar, isten ments hogy ilyennel beszennyezzem a vinyomat, megha lenne is PCre.
"egy olyan klasszikust, ami előtt fejet hajtott a szakmától kezdve a játékosokig mindenki"
Szakma? Ezt a konzolosokra erted? Lehet hogy 8 ev alatt bejon ez a stilus, de itt nem. Az igazi szakma ilyen gagyival nem is foglalkozik.
"Egy olyan klasszikust, amiben önmagában több ötlet és újdonság van mint egy évnyi játéktermésben pc-n, konzolon összesen."
Csak konzolon. 5letben egyedul a Baldurs Gate veri az osszes konzolos jatekot egyuttveve.
"A köcsögöt pedig utólag kénytelen vagyok visszautasítani, menyasszonyom van"
Az csak alibi. :)
" A projekcióról hallottál már?"
Az olyan mint a vakacio? :) -
Antonio #4729 DOC játszani lehet de azt PCn is PS 3 tuti nem lesz PC gyilkos ugyanis PC többet tud stb. -
Ramza #4728 Már alig várom, hogy valaki betegyen jó szar Shenmue képeket, mert ugye az mutatja meg igazán, hogy egy játék milyen (volt három éve, amikor megjelent). -
Gábor #4727 "1általán nemtudják kezelni"
Ez mindig egy nagyon hülye érv volt, már megbocsáss! Azt akarod nekem bemesélni,hogy 13 évnyi számítógépes múlttal nem tudom kezelni a gépet??? -
Ramza #4726 Ötletem sincs. Google? :))))))) -
Ramza #4725 Feladom.
Oké, bavallom: nálam abból áll a játék pc-n, hogy ugyan mindent megnézek, de stopperrel mérem, hogy nehogy öt percnél többre jöjjön ki a vele eltöltött idő. -
Zsoltee_a_bator #4724 ez az a shenmue dolog vagy mi? hol lehet talalni rola infot? -
Gábor #4723 Nem derült ki az eddigiekből számodra,hogy ő úgy áll a konzol joystickhoz, mintha fertőző kórt terjesztene? Azt hiszed valaha fogott is egyet kézben és irányított vele egy játékot?? -
Gábor #4722 Az egy dolog,hogy nem tudsz helyesen gépelni magyarul, de hogy hülyeségeket is írsz az már nagyon gáz! -
#4721 magyarember, dél óta várom az egyenes válaszodat erre a kérdésre:
"me2, egy játékot mondj konzolon, amit élőben nyomtál legalább 5 percig, nem pedig egy francia adón láttad, vagy shotot róla a neten"
de te mindent megteszel, hogy ne válaszolj, csak nem vagy nyuszi?? -
#4720 reménytelen!! -
#4719 "PS-en senetezni se patchelni se semmitse lehet."
öööö.... játszani?
-
Ramza #4718 Ja, a második bekezdésbe még bele akartam írni: az a különbség közted és köztem, hogy én nem nevezek hányadéknak egy olyan játékot, amit ugyan nem szeretek, de ettől függetlenül elismerem róla, hogy jó. Pl. a GTA3 engem három percnél tovább nem kötött le, az átlag-fpsek szintén, mégsem érzek ellenállhatatlan vágyat, hogy ezeket a játékokat/stílusokat lehányadékozzam valahol. -
magyar ember 2 #4717 Ja, csakhogy a jatek az nalam nem annyibol all hogy bekapcsolom, es par percig nezegetem. -
Antonio #4716 PS=kalap szar
PS 2=Kalap szar a négyzeten
PS 3=kalap szara köbön
AMugymeg a PS semmitnemér.
Hameg vmi cska PSre jön ki ottaz emulátor.
Hacsak PCre a PSes nemtud mitcsinálni.PS-en senetezni se patchelni se semmitse lehet.
PSt veri a PC ésaz X-Boxis verni fogja. -
Ramza #4715 Ácsi.
Ha ezt írtad volna, akkor soha az életben nem buktam volna ki. Nem az a felháborító, ha valakinek nem tetszik egy játék (stílus).
Az már inkább, ha
- nem is ismeri, és úgy alkot véleményt (tudom, tudom, láttad. Tudnál mesélni róla? Azon kívül, amit abban a fél órában olvasgattál össze róla, amíg eltűntél az előbb )
- hányadéknak bélyegez valaki egy olyan klasszikust, ami előtt fejet hajtott a szakmától kezdve a játékosokig mindenki, függetlenül attól, hogy szereti-e az adott stílust. Egy olyan klasszikust, amiben önmagában több ötlet és újdonság van mint egy évnyi játéktermésben pc-n, konzolon összesen.
A köcsögöt pedig utólag kénytelen vagyok visszautasítani, menyasszonyom van, és nem igazán vagyok "homokozós" típus. A projekcióról hallottál már? -
Ramza #4714 Van róla papírom. Itt, pontosan ebben a topikban írtad le, hogy mivel és mennyit játszol. Ugyan egy uninteligens fasz vagyok, de azért még én is össze tudom hasonlítani azt azzal, hogy én mennyit játszom. -
magyar ember 2 #4713 Micsoda felhaborito dolog hogy vkinek nem teccik a japan szar...