89387
PlayStation3
-
#4670 "Azert lehet valogatni."
LOL
-
magyar ember 2 #4669 1. Van egy adott jel amit a tv inputkent megkap.
2. Van egy masik, amit a kepernyore kirajzol.
3. Ez a 2 csak nagyon tavoli rokonsagban van egymassal.
A konzolodrol kijovo analog kep a konzol altal kiszamolt digitalis kep analogra konvertalt alakja. Ez csak a pixeleket jeloli (szin), az hogy ezek a pixelek mennyire fogjak atfedni egymast, az mar KIZAROLAG a tv fokuszrendszeretol fugg. Egy monitornak jobb jobb a fokuszrendszere, ezert latod elesen elkulonulonek a pixeleket (nagyobb felbontasnal is), mig egy tv-nel ezek szelei egymast fedik, egyfajta atmenetet kepeznek. Ez segit eltuntetni a pixelhatarokat, "folyamatosabbnak" latszik tole a kep, viszont ezzel egyutt a reszletessege is elveszik. A legjobban ezt ugy lathatod meg, ha a PC-t rakotod tv-re es monitorra is, es megprobalsz elolvasni egy feliratot mind2n. Kilometeres kulonbseg van. -
Gábor #4668 Még vmi: az általad felsoroltakból a minőségi gamma kategóriát az NWN üti meg! Várom én is a céendcét,de amíg nincs kint nem mondhatjuk hogy az! U.ez vonatkozik a lotr3ra! PS2re viszont a minőségiből ez évben elég sok volt! -
#4667 "Ne egy 5 evvel ezelotti szaros TNT2-n nezd"
Rendben, nézzük egy 2 éves kártyán, ne egy main, mert akkor megint azt mondod, hogy a mai pc-khez akarjuk hasonlítani a PS2-t. Szerinted hogy futnának azok a game-ek?
-
Zsoltee_a_bator #4666 hat ha csak mohaa -kat neztel akkor igazad van :) 3-4 eves engine hogy lenne szep mai szemmel? -
Gábor #4665 NWNnel játszottam, ezt érvnek el tudom fogadni, más kérdés,hogy nekem nem jött be!
MOHAA határozottan csúnya volt, az ellenséges intelligencia kegyetlenül scriptelt.
A maradék még nem jelent meg (habár jó lenne), ill öreg. A lényeg az aktuális ez évi játékkínálaton van most a vita szemszögéből nézve! Az idei pc termés pedig elég ratyi volt a ps2sel ellentétben! Ja, mielőtt félreértés lenne,nem a 2003as játékokról beszélek!:) -
#4664 a te házi feladatod pedig, életedben először élőben megnézni egy jobb konzolos játékot! -
#4663 me2, még mindig várom a választ, erre!
csak nem akarsz egy kérdést kikerülni? -
magyar ember 2 #4662 "Egy P3 800MHz TNT2 van itt bent, ugye nem kell ecsetelnem, hogy hogyan fut ezen a konfigon pl. egy GTA3 vagy egy NFS:HP2?"
Errol beszelek, b+! Ne egy 5 evvel ezelotti szaros TNT2-n nezd a mai legujabb jatekokat!!!!!!!!!!!!!!!!!!
MINDEN KONZOLOSNAK HAZI FELADAT: MEGNEZNI EGY MAI ATLAGOS PC-T!!!!!!!! -
#4661 "Pl. ezzel is ezt bizonyitod. Tudod mit jelent a FOKUSZALAS? Ha minimalis fogalmad is lenne az analod kepalkotasrol, nem a kabeleknel keresgelned! Es en meg egy ilyennel leallok vitatkozni..."
Nem tudom, hova akarsz kilyukadni, de először tv input jeleket emlegettél. Mi az a fókuszálás?
-
#4660 nincs is tévéd vazz, vagy kamuztál??!! -
magyar ember 2 #4659 Szerinted. Jozanabb gondolkodasu emberek szerint viszont szaggat. Az eddigiek alapjan inkabb nekik hiszek mint nektek. -
magyar ember 2 #4658 Talan a tv kep mas nalad mint nalam? LOL. -
#4657 mikor érted meg, hogy NEM szaggat a gt3??? bármennyire is erősködsz, nem szaggat!!
mi a válszod a 4648-ra? -
magyar ember 2 #4656 Mi is azt hozzuk fel elrettentesul, hogy hogy nem szabad kineznie a kornyezetnek 1 jatekban. Meg jo hogy textura nincs benne, kulonben azt is lehetne fikazni. -
magyar ember 2 #4655 Nem elnezte, hanem bevallotta a valosagot. O meg latta a sajat konzoljan, szel elhiszem neki.
De ha mar itt tartunk, ugye ti is minden PCs jatekot kiprobaltok elotte mai atlagos PCken, nem a szakadt 286-osaitokon? Kiprobalas nelkul meg ugye meg annyira se alkottok velemenyt? -
#4654 sőt, mindig a gt3-at hozzák fel példának, hogy így kell futnia folyamatos 60fps-el egy játéknak! -
magyar ember 2 #4653 Nem zavar. Ahogy az se, hogy a Resident Evilt meg PC-rol loptak (az ALone in the Dark-rol). -
magyar ember 2 #4652 "Megint bizonyítottad, hogy nem értesz hozzá."
Tenyleg bebizonyitottad ezt magadrol, de mar 1szer leirtad, tudjuk ismetles nelkul is hogy lamer vagy.
"RGB plusz szinkron jeleket is ad ki a kompozit jelek mellett. Normális tévén RGB kábellel, vagy pl. egy Philips CM14223 monitoron (amit én tíz évig használtam) tűéles tud lenni a kép"
Pl. ezzel is ezt bizonyitod. Tudod mit jelent a FOKUSZALAS? Ha minimalis fogalmad is lenne az analod kepalkotasrol, nem a kabeleknel keresgelned! Es en meg egy ilyennel leallok vitatkozni... -
#4651 a moh a ps-ről jött pc-re, ne zavarjon. -
#4650 "A GT3 is szaggat"
Hajaj, valamit nagyon elnézhetett az illető. (Te meg nem tudhatod, mert nem láttad.)
-
#4649 a gt3 nem szaggat, az a gta3!! -
#4648 me2, egy játékot mondj konzolon, amit élőben nyomtál legalább 5 percig, nem pedig egy francia adón láttad, vagy shotot róla a neten. -
#4647 "P3 1GHz, GF2 GTS, 512 SD (mondjuk a RAM az lehet hogy csak 384MB volt 2 eve :))."
Egy P3 800MHz TNT2 van itt bent, ugye nem kell ecsetelnem, hogy hogyan fut ezen a konfigon pl. egy GTA3 vagy egy NFS:HP2?
-
magyar ember 2 #4646 "Amit PC-n nem kapok meg - minőségi játékot."
PCn csak azt kapsz. Konzolon termeszetesen nem kapod meg.
"GTA3-ra gondoltam, nem GT3-ra (aminél jobb nincs). Meg leírtam, hogy Rygar, DMC2, meg THPS3, Burnout2 stb."
A GT3 is szaggat, asszem pont a "PCs jatekok..." topicban erositette meg 1-2 ertelmesebb konzolos. -
magyar ember 2 #4645 Pl. NWN. FPS-bol nemtom mi most az ujdonsag, mar 1 ideje nem jaccottam ilyet (utoljara asszem a MOHAA volt), strategiabol a napokban jon ki a Lords of the Realm 3, C&C Generals, hack'n'slashnek meg Diablo2 (mar vagy 2.5 eve), autokazost meg nem is tudom mikor jaccottam utoljara (talan a Viper Racinget ugy 5 eve). Kalandjatekot, logikait, nem szoktam jaccani. Azert lehet valogatni. -
#4644 "amit PC-n alapbol megkapsz?"
Amit PC-n nem kapok meg - minőségi játékot.
""Én se GTA szintű játékokra gondoltam."
Hat akkor mire? Eddig az a mese ment, hogy a PS2 jatekok szebbek, jobbak, gyorsabbak a PCs jatekoknal, akkor mostmar elismeritek hogy ez csak va'gya'lom?"
GTA3-ra gondoltam, nem GT3-ra (aminél jobb nincs). Meg leírtam, hogy Rygar, DMC2, meg THPS3, Burnout2 stb.
-
#4643 "A tv input jel (amit a konzol outputkent kinyom) nagyon gagyi, elsirnad magad ha latnad."
Megint bizonyítottad, hogy nem értesz hozzá. RGB plusz szinkron jeleket is ad ki a kompozit jelek mellett. Normális tévén RGB kábellel, vagy pl. egy Philips CM14223 monitoron (amit én tíz évig használtam) tűéles tud lenni a kép.
-
magyar ember 2 #4642 "Az idézetben nem volt olyan, hogy jobb a PS2 a pc-nél."
Hat akkor ez mi: "elfeledtetni velem a pc-k tudását"? Netan ugy ertetted hogy konzolon elfelejtheted azt a minoseget amit PC-n alapbol megkapsz?
"Én se GTA szintű játékokra gondoltam."
Hat akkor mire? Eddig az a mese ment, hogy a PS2 jatekok szebbek, jobbak, gyorsabbak a PCs jatekoknal, akkor mostmar elismeritek hogy ez csak va'gya'lom? -
Gábor #4641 Neme új vagy errefele, vagy csak lusta vagy végigolvasni ezt a topicot?:P Ha eddig nem olvastad, akkor ajánlom kezdj hozzá! Nem lesz egyszerű, de legalább rájössz majd arra,hogy miért nem vitatkozik itt már senki a "hozzáértővel"! Az érvei a legjobbak áltban! -
Gábor #4640 A másik topicban közös megegyezéssel nem vitatkozunk veled, de itt ilyen egyezség nincs, szóval felteszem a kérdést:
Mi minőségi játék ma a pcn?
Neveket kérek, nem technikai hablatyot, már ha kérhetek tőled ilyet! -
magyar ember 2 #4639 P3 1GHz, GF2 GTS, 512 SD (mondjuk a RAM az lehet hogy csak 384MB volt 2 eve :)). -
magyar ember 2 #4638 Rohoghetsz is a PS2-don, masra ugyse jo. -
magyar ember 2 #4637 Az egyik francia adon szoktak mutogatni konzolos jatekokat, tegnapelott epp a PS2-es NFS-HP2-t nyomattak, en meg csak vartam hogy lesz benne vmi, amitol majd hasra kene esni, de nem volt. Akartam rola benyomni kepet (tv tuner kartyam van,a zzal lehet), de vmi 320*200-as lett belole, mire atallitottam hogy 1024-ben mentse, addigra meg vege lett a musornak. :) De jobb is, mert elhanytatok volna magatokat a tv kep minosegetol (teszek be, 1et ha akarod). A tv input jel (amit a konzol outputkent kinyom) nagyon gagyi, elsirnad magad ha latnad. Ezert elonyos a konzoloknak a tv, mert a pixelek egymasra vanank fokuszalva, igy a nagy homalyban nem latszik a szornyuseg. Ti allandoan a gyenge fokuszrendszer nyujtotta "minosegjavitast" keveritek a PS2 "teljesitmenyevel". Ezert nem tudtok objektiven kepet alkotni a PC es a PS2 kozti teljesitmenykulonbsegrol. -
#4636 :-DD -
Gábor #4635 "minosegi jatekokhoz PC valo"= ROFLMAO -
#4634 Az idézetben nem volt olyan, hogy jobb a PS2 a pc-nél.
"meg a "folyamatos60fps" meset is emgcafoltak mar sokan"
Én se GTA szintű játékokra gondoltam.
-
#4633 Az milyen is? -
#4632 "texturaminosegben meg most sem eri el azt a szintet, pedig az nem ma volt. PC-s etxturakkal a 10edet nem biran produkalni a PS2. Memoria meg ugye szinte nincs is benne, csak egy mai videokartyaban 4szer annyi van."
Erről beszéltem, amikor a pc-s gondolkodásmódot említettem. Totál máshogy kell kezelni a videomemóriát meg a texturákat. Meg kéne nézni élőben pár újabb játékot (Rygar, DMC2) és ámulni. -
magyar ember 2 #4631 "Idéznéd azt a részt, amikor a pc-nél nagyobb teljesítményűnek neveztem a PS2-t? Csak olyanra emlékszem, hogy istenkirálynak neveztem, de semmi fölé nem helyeztem."
#4617:
"egy kib***ottul jól megalkotott harvder, de leginkább a rá írt exkluzív játékok tudják elfeledtetni velem a pc-k tudását, melyek tükörsimán futnak 60 fps-sel és gyönyörűek, nem pc-s gondolkodásmódú programozók írták őket, hanem hozzáértők (pl. japánok..)."
Az ilyen viccekrol beszelek.
Raadasul meg a "folyamatos60fps" meset is emgcafoltak mar sokan, meg konzolosok is, tehat nem kene eroltetni! Bar, ha viccnek szantad...