89387
PlayStation3
  • DarkSector
    Hát 150000 környékén van az író és lemez (25GB) 5-6000 környékén van...nem?
    Ebbe én még nem lennék biztos hogy megéri.Én inkább akkor megveszem eredetibe....
  • Csacsi
    Most kell Bleuray írót venni, és nagyot lehet kaszálni PS3 game írással. Főleg Magyarországon. Megveszem eredetiben a játékokat, és sokszorosítom :D

Amennyi embernek szüksége lesz rá....simán megéri.
  • DarkSector
    PS3 teljesítményben biztos!PS3-ban minden lemez jó lesz!És a hekkelés biztos fel fog nőni a feladathoz...
  • evil 007
    azért mert haveromékkal ezzel vitázunk állandóan
  • evil 007
    a ps3 vagy a xbox 360 a jobb??? és a ps3 omba csak olyan 50 gigás dvd lehet betenni és kötelező hozzá hdtv????? és majd lehet azt csippelntetni????
  • zola2000
    Hahaha a sony computer entertainment most van olyan helyzetben mint a sega olyan 10 éve. Ott a hardveren elért veszteséget nem pótolja a játékon kapott haszon mert nagy a warez. Sem a psp sem a ps3 nem fogy.
  • ÜberKonzol
    Uraim! Szeretnénk elnézést kérni,anno az elején téves infókat kaptunk,valóban vez.nélküli lesz a kontroller a 60GB változatban. Javitottuk az oldalon. Köszönjük,hogy felhívtátok rá a figyelemet.ÜK.
  • DarkSector
    Kössz...
  • Super DANTE
    Új Tekken 6 trailer: gametrailers.com
  • DarkSector
  • jaszy
    :) Hahaha ..... pedig a legsikeresebb csak most jön. A sony az sony bármit is mond bárki !! Lehet fikázni és isteníteni is de akkoris a legjobb !
  • zola2000
    Én úgy számolom hogy 0.A hanakuna (copyright nintendo 1890 japán kártyajáték xD) 1. a game&watch 2. a nes 3. az snes és a gameboy 4. Az n64 és a gbc (és a virtualboy) 5. A gamecube és a gba 6. A wii és az nds. Más konzolt nem ismerek xD.
  • zola2000
    Minden attól fugg hogy ki hol húzza meg a határokat.
  • Super DANTE
    ...ha minden igaz ezek a gépek már 6. vagy 7. generációsak.
  • james69holden
    én se értem mit keres ott a ps3 ^^
  • Super DANTE
    No várjál az überkonzolon a Ps3, az X360 és a Wii 3. generációs gépnek van feltűntetve...
  • Shadowkiller
    Ne oltsál már !! Akkor überkonzol kapja be ők írták hogy vezetékes joy van a csomagban..... Mindegy így már akkor nem vagyok annyira felháborodva!
  • Super DANTE
    Európában az első 500 e Playstation Networkre regisztráló tulaj ajándékba kapja a legújabb Bond film Blu-ray változatát, meg nálunk is letölthető lesz a GT HD.
  • DarkSector
    Akkó én harcore vagyok? PM-t ni meg plz.
  • DarkSector
    Ezt ni meg:
    cikk...
  • ffxi
    hardcore
  • DarkSector
    Én is úgy tudom hogy csak vezeték nélkülivel felszerelt gépet lehet majd csak kapni!
  • Super DANTE
    Miféle vezetékes joy-ról beszélsz? Japánban csak néhány áruház kínálja 70-80 ropiért, a Sony ott is ettől függetlenül 600$-nak megfelelő yenért szabta meg az árat és kínálja jelenleg is.
  • DarkSector
    Mi az a harcore???
  • ffxi
    Itthon sztem nem lesz nyerő. Csak harcore réteg fog venni.
  • Shadowkiller
    Jah meg ha talán az alapcsomag tartalmazná a távirányítót meg nem vezetékes controller lenne benne! Überen legalábbis az van írva, hogy az az alaptartozék!! Röhej, hogy japánban 70 ropi itt meg kiló 80van azt egy rendes packot se tudnak összerakni... Mindegy úgyis venni fogok egyet majd mert nem vagyok hajlandó pc-re évi 250000-ret költeni.... Csak kivárok kicsit hogy mik a visszajelzések az itthon piacra került darabokról
  • DarkSector
    Miért ezekkel nem touo eljáccani?
    DarkSector.....meg a többiek...
    :D
    Villogni majd a új autómmal fogok!
  • DarkSector
    még nem szerepel...
  • Super DANTE
    Az uberkonzol.hu webshopban 165 e Ft a PS3, 4 ropival kevesebb, mint az 576-ban, és itt lesz már VF5 is, meg sok más olyan game is, ami az 576 listáján még nem szerepel.
  • zola2000
    Jó de én játszani veszek gépet, nem villogni.
  • DarkSector
    Erre annyi előrejlzés van amennyi oldal foglalkozik a témával.
    Nem hinném hogy gondja lesz a PS3-nak.A wii-t is azé viszik mert olcsóbb mint a többi, és kisgyerekeknek megteszi ez is.De én másra vágyom mint super mario kezét egy távirányítóval kezelni!Nekem ilyen cuccok köllenek!!!

PL. mint ez...
  • zola2000
    Szerintem meg most 1. Lesz a wii 100+
    millió db, 2. X360 70+ millió 3 ps3 50+ millió kb 6év alatt. (ezt olvastam valahol mint piaci elemzést de már nemtom hol ign vagy gamespot) persze ha így lesz egyik gép sem lesz bukás, de az eddigi playstatiönöknél gyengébben fog teljesíteni a ps3.
  • DarkSector
    A PS3 már akkor nagy sláger volt mikor kitalálták...
    :)
  • jaszy
    Szerintem a Sony-t nemkell félteni. A termékei mindig a TOP-on voltak. A ps3 is nagy sláger lessz csak bekell érnie ! 1-2 év az ára kevesebblessz és viszik majd mind a cukrot ! PL: Ps2 !! Azis így indult...
  • zola2000
    Na ez az ha veszel gépet és nem veszel játékot, az veszteség a sonynak. Anyagilag a psp eddig veszteséges volt. Tehát elég csehül áll most a sony pénzügyileg.
  • Unknow
    El sem hiszem...normális áron hozták be és nem tettek rá semennyi pluszt? Nehogy már még a végén én is veszek egyet az első pár hónapban :D Na jó azért várok még a törésig majd mert ezek a játék árak azt hiszem túl húzósak nekem. 17k egy játékért? Kell a ráknak a blue ray. Én örülök,hogy nyugaton ez befog futni de itt semmi képpen. Ráadásul nekem még csak hiper szuper TV-m sincs, így végképp nem érdekel. Igazán lehetett volna egy DVD-s és egy Blue rayes ps3 verzió.
  • DarkSector
    Persze csak még várni kell vele, hogy legyen mit törni!
  • PlayStation2
    Szerintem nem lesz bukás, mert önmagában egy Blu-ray lejátszó van benne, kb. feleannyiért, mint egy sima lejátszó.

Ami pedig a HD-DVD vs Blu-rayt illeti :

http://www.origo.hu/techbazis/hightech/20070207evelejen.html
  • bazs1
    psp se volt szerintem bukás
    és kezdőjátékok között a MotorStorm elég jónak tűnik (szerintem)
  • zola2000
    Én azért nem vennék ps3mat, mert nem ment sem a psp, ez sem fogy túl jól, és a kezdőjátékokat elnézve egyik sem túl jó. Szerintem ez nagyobb bukás lesz mint a psp. csak nehogy a sony is a sega sorsára jusson mert a sony veszteségesen árulja a hardvert, a játékok sem fogynak. állítólag hitelt vettek fel a ps3 bevezetésére 40%al csökkent a sony részvényárfolyama, miközben a nintendo 133%al nőtt.