89387
PlayStation3
  • deep
    Lol hát még szinte meg se jelent az a szerencsétlen gép, ne idegesíts már!:D
  • Jimanszky
    köszi..tehát akkor még nincsenek rá másolt játékok?
  • Papesz
    Egy gép és egy kontroller.
  • Jimanszky
    sziasztok!
    az lenne a kérdésem,hogy pontosan mit fog tartalmazni a 60gigás szett?
    köszi
  • scorpeeon
    Aha, kösz. És milyen kábellel lehet rákötni egy sima monitorra?
  • Dave0092
    1. miértne lehetne
    2. egyenlőre nincs., warez márvan, csak persze nembiros elidnitani..
  • scorpeeon
    Hali emberek! Egyik ismerősömet érdekelné pár kérdésre a válasz:
    -PS3-at hozzá lehet kötni monitorhoz? Ha igen, akkor az összeshez vagy mi kell hozzá?
    -chippelésről, w4r3z-ről mit lehet tudni?
  • item
  • NEXUS6
    Az Imersonnal is megegyeztek, szal lehet hogy jön vissza a rezgős kontroller;)))
  • Super DANTE
    az új eu-s reklám: Storage

Kompatibilitásra visszatérve: premierkor több mint 1000 PS2 játék lesz futtatható, jelenleg pedig kb. 2300 PS2 játék érhető el Európában.
  • NEXUS6
    Na végre! Kezdenek szállingózni a hírek a fejlesztésekről: pl az új Battlefield-ről.

Igaz hogy prerend az anim nagy valószínűséggel, de jót röhögtem a két kommandós csókán.

Battlefield video
  • item
    Nem, hanem arról hogy az európai változatot kicsit megfaragják,nem lesz benne a hardveres PS2 támogatás,vagyis no EE+GS ha jól tudom.

Amúgy küldtem levelet az egyik sony boltnak,ezt írták vissza:

TISZTELT ÉRDEKLŐDŐ

A PLAY STATION 3 VÁRHATO BEÉRKEZÉSE 12-13.HÉT.
    ELŐRENDELÉSÉT 50.000FT ELLENÉBEN TUDJA ÉRVÉNYESITENI,
    IGY AZ ELSŐK KÖZÖTT JUTHAT A KÉSZÜLÉKHEZ.
    ÁRA 164.990.-
    KIEGÉSZITŐK ÉS SZOFTVEREK IS SZÉLES VÁLASZTÉKBA LESZNEK KAPHATOK!
  • ffxi
    Most ugye nem a warez chipről van szó?
  • Papesz
    Idézet erről a fórumról: #7138
  • öregharcsa
    pedig a ps2-öt is az adta el az elején(hozzájárult) hogy mentek rajta a ps1-es játékok.
    én pl szeretnék a ps2-es játékaimmal nyomulni rajta...
    de ez egyéni nézőpont....
  • DarkSector
    Nekem van ps2-őm és ha ps3-at veszek, akkor a pöcsöm akar jáccani ps1 meg ps2-es cuccokkal....Ha meg nem lenne ps2-őm akkor vennék mellé 20-25000-ért egyet....
  • jaszy
    Idézek egy másik fórumból. Gondoltam megosztom veletek is.:

"Mielőtt mindenki rohan PS3-at venni:
    http://apnews.excite.com/article/20070228/D8NIQTMG3.html

Vagyis az európai PS3-ban nem lesz PS2 chip költségtakarékossági okokból, csak szoftveresen próbál megfelelő környezetet emulálni a PS2 játékoknak. Ami még chippel sem ment."

Nemsemmi :(
  • DarkSector
    Nem tudom hogy ki hallott már a nevemmel megegyező játékról....
    De egy félisten játékról van szó ami oda teszi magát a ps3 képességeinek kihasználásával...a többi játék meg elbújhat mögötte amíg nem jelenik meg a Resident Evil 5 és Metal Gear 4 meg a WarDevil.
    Kb 1-1.5 évet kellett várnom hogy mozgás közben megtekinthessen és remélem már ennyit nem kell hogy kipróbálhassam...
    PS3-at akkor veszek, ha ez a game már kijön...
    Akit érdekel:
    DarkSector
  • DarkSector
    Ja a csoda még csak most jön....
  • item
    Épp ma raktam őssze egy konfigot a cégben. MSI 8800GTX el, aminek az ára 176.300Ft

Szóval ez az új kis PS3 csoda nem is lesz olyan drága..
  • Papesz
    Aktualitásként itt a friss sajtóközlemény.
  • cloud.strife
    Vagy bp-en a :

www.klubmedia.hu
  • cloud.strife
    PS3:

www.kisdunaelectronic.hu

Előrendelhető... :)
  • NEXUS6
    Akkor a kiba pangás van a PS3 fronton, illetve csak negatív infók jönnek.

Azon röhögök, hogy az 576 konzol oldalán egymást követik a nem egyszer direkte cikizős cikkek, erre most mivel közeleg az európai megjelenés beraknak egy kedvcsinálósat is. Hát hiába, bele kell húzni a marketinggel, biztos az a pár másodperces video majd elfelejteti az pár hónapja menő negatív kampányt.
    Csak ugye ellentétben más hirportállal nem bizti hogy az 576 ezt megengedhette magának.
  • DarkSector
    Miért még nem csináltá semmit, gondolkodni meg szabad....egyenlőre..:D
  • Csacsi
    Nah abbahagyom, mert ki tudja milyen szervek olvassák a fórumot...aztán még a végén megkeresnek. :)
  • Csacsi
    Persze....csak a kezdeti árat kell viszahozni....aztán már virágozhat a biznisz :) Szerintem 3 hónap alatt simán megtérülne....utána tiszta haszon :D
  • DarkSector
    De ha lemegy az ára és 1000 forintos lemezre írsz 3000-ért akkor szerintem jobban jársz nem??????
  • Csacsi
    Elég 150 gamet eladni, ha egy gamer vesz 3-at, akkor már csak 50 játékost kell találnom :D Jajj gyerekek....gondolkodjatok már pozitívan. Ebből akarok élni :D
  • DarkSector
    akkor vagy kell keresned 150 embert aki vesz ps3-at 200000e-ért.Vagy megvárod míg lemegy a gép ára, hogy el tudj adni néhány lemezt kb 2000-3000-ért és akkor már valóban a pézedné leszel....
  • Csacsi
    6000-ért írok, akkor már 150 gamenál megvan az ára. :) Annyi meg nem hiszem, hogy nem jönne össze, míg elterjednek a Blue Ray írók :D

Nah off vége.

/me csak hülyül.
  • PlayStation2
    7118
  • sztomy69
    Huhh, 150.000 író + 5000/BR disc, akko mennyiért írsz, hogy vissza is hozza az árárt? 10.000ért, 15.000ért? Akko már megveszi az ember eredetibe =)
  • Papesz
    Miért, mennyi embernek lesz rá szüksége?

Hány embert ismersz, aki 170 ezerért PS3-at vesz az első körben 300 ezres HDTV-vel egyetemben?
  • jaszy
    A nyuszi hamarabbvan !!!
  • ffxi
    Az még messze van. Kérj nyuszikától
  • pite man
    azt kértem a jézuskától h hozzon módcipet leendő ps3 momba
  • jaszy
    Vagy legalábbis úgytudjuk hogy nem !!!
  • Dave0092
    nem
  • coks
    Ne kövezzetek meg a tudatlanságomért, de létezik már megoldás PS3-on másolt játékok futtatására?