89387
PlayStation3
-
diegoam #6961 Nem érted vagy nem akarod érteni amiről beszélek, úgyhogy részemről lezártnak tekintem a vitát. Sok sikert a boltodhoz, majd a piac eldönti szerintem is... -
#6960 Tisztázzuk előszöris azt hogy nem feketén behozottak a gépek !!! Magánszemély álltal vásárolt ,külföldi számlával. Valószinü kipróbált ,kicsomagolt gépekröl van szó. Ha bedöglik egy "uj" Ps3 3 napon belül akkor ráteszem a szemétdomb tetejére. Egyébként nem 10-20 gépröl hanem 2-3 gépröl beszélek. Majd a piac és a kereslet eldönti az egészet. Nemhinném hogy itt a fórumon 5 ember válasza lenne nekem a mérvadó. Kb 400-500 gép (ps1,ps2,dreamcast,xbox)átment már a kezem között az évek alatt. Nem majöttem a 6.20-as al.-------------
Chris Lowe
Én ezt olvastam. Inkább hiszek egy saklapnak mint neked....bocsi. Nade nekem ezek nem annyira "fontos" dolgok hogy vitázzak veled róla. Ha a "TechnikaOnline" hazudik akkor velük balhézz.
Nagyon szeretem az ilyen "nagyokos én úgyis megmondom az igazat" emberkéket :( -
diegoam #6959 "Használt gépként eladva a vevőnek kell a rizikót bevállalnia"
én is ezt mondom, de itt mindenki tudja, hogy nem használt gépről van szó, hanem egy új, több mint 100 ezer Ft-ot érő gépről, amihez nem adnak csak 3 nap garanciát. Tudva azt ha vár még egy-két hónapot megvásárolhatja ezt a gépet hivatalosan is teljeskörű garanciával. Hát köszönöm, azért ez nem hasonlítható össze egy használt PS1, PS2(pláne nem egy használt mobil) árával és kockázatával. Azért arra kiváncsi lennék ha a Te szempontodból nézzük, mit csinálsz a feketén behozott, 3 napon belül hozzád visszavitt rossz gépekkel? Neked ebben mi lesz az üzlet, mert azért ez is benne van a pakliban, noha nyilván nem mindegyik lesz rossz. -
Chris Lowe #6958 Ez sem túl hiteles, valszeg rossz oldalakra jársz.
Warhawk, Heavenly Sword, Killzone egész biztos nem lesz nyitáskor. A HS talán május a Warhawk talán nyáron a Killzone2 meg talán év végén. Ezek helyett jöhet a Motorstorm,Virtua Fighter5,Virtua Tennis3,Cod3 meg még sok más.
-
#6957 Nahát.....baromira nemérdekel hogy hiszel e nekem :). Ez ekkora egetverő dolog amiben megérné hazudni? A heteles szaklapok állítása:........."A legújabb információk szerint Nagy Brittaniában egy héttel korábban kezdődhet meg a PS3 forgalmazása, mint azt a korábban megjelent cikkek tudni vélték.
December elején az Amazon UK internetes áruház honlapján azt lehetett olvasni, hogy 2007 március 30-ától vesznek fel megrendelést a Sony Playstation 3 játékkonzolokra.
A TBWA hírügynökség információi szerint azonban már egy héttel korábban, március 23-án kezdődik meg a PS3 hivatalos forgalmazása Nagy Britanniában, amit azonban a Sony még nem erősített meg.
Ugyanakkor azt sem lehet biztosra tudni, hogy az Európában piacra kerülő PS3 gépek tartalmazzák-e majd a legújabban kiadott, 1.32 verziójú javítást, mely többek közt a webes használhatóságát javítja, viszont nyilvánosságra hozták az ezzel egy időben megjelenő PS3 listáját:
Warhawk
Resistance: Fall of Man
Formula 1
Gran Turismo HD
Eye of Judgement
Heavenly Sword
Genji 2
Killzone
Sing Star.
FüligJ "
Ez egy pár napos cikk :) -
Chris Lowe #6956 Megmondom miért nem találod. Mert nincs ilyen oldal.
Valszeg a hasadra ütöttél és 'majd én megmondom a frankót!' kiáltással írtál választ.
Egyébként meg inkább hiszek az edge oldalának(talán a leghiteles szaklap), mint egy akármilyen nicknévnek. Ezt tanácsolom a többi fórumozónak is. -
#6955 Használt gépként eladva a vevőnek kell a rizikót bevállalnia. Rengeteg használcikk kereskedésbe kivan írva hogy használt dologra garancia nincs. Persze egy korrekt helyen minimum 3 napot úgyis adnak. Nagyonsok használt ps1-est ps2-est adunk el. Ha gond van vele 3 nap alatt kiderül,akkor természetesen csere vagy pénzvisszafizetés. (ha a mi álltalunk ráragasztott "gar cimke" sértetlen) Szoktam is mondani hogy nyüstöljék 3 napig ! :) Jó igaz nem "bontott tégla" de a használt mobilhoz, vagy bármilyen más műszki cikkhez hasonló az árusítása ! -
diegoam #6954 Újonnan Európában még nem kapható, én csak erre gondoltam. Értékesítő szempontból igazad van, de én vevő oldalról nézem. Nem tudom mennyi garanciát fogsz adni, de ezekkel a "használt" gépekkel, vagy Te, vagy a vevőid fognak szívni, ha valamilyen probléma lesz velük. Ha a minimum 3 napot adod, akkor a vevők, ha 1 évet, akkor meg Te, mert senki nem tud senkihez fordulni a panaszával, pont azért mert a fogyasztóvédelem nem foglalkozik a vásárlók "használt" termékeivel, Veled meg a SONY Magyarország nem fog foglalkozni... Visszaküldöd az USÁba vagy Japánba a hibás gépet? Nekem mindegy ki-mit csinál, de azt látni kell, hogy nagy rizikót vállal aki ilyen gépet vesz, ebben biztos vagyok, és egyáltalán nem bontott tégla árról beszélünk, hogy visszanyúljak a Te példádhoz... -
#6953 Szerinted a sony magyarországot érdekli egy magánember álltal külföldröl behozott (nem magyar szabványu) használt gép? Ugyanmár, ezt tesem gondolod komolyan :) -
szando #6952 de ne a fogyasztóvédőket hívd az istenért, hanem a sony magyarországot :D -
#6951 Vaze ha megzavarodok sem talállom az oldalt. Egyébként a napokban jelentik be a pontos dátumot. A 23. még nem 100% (eztis olvastam egy mai cikkben) -
Chris Lowe #6950 Hol olvastad, hogy 30-a vagy még később? Elvileg az eu startba mi is beletartozunk, ergo nállunk is érvényes a 23-ai dátum. -
#6949 Bocsesz, én is a multkor hívtam a fogyasztóvédőket, használt cuccosokkal télleg nem foglalkoznak. Elvileg garanciát sem kéne ilyen dolgokra adni, de a legtöbb használt elektronikás boltban azért adnak annyit amennyi alatt kiderül, hogy jó e a cuccos vagy szemét. -
szando #6948 na jó, legyen neked igazad :) -
#6947 Ps3 start : Angliában március 23 ! Nálunk március 30. De olvastam már arrol is hogy lehet csúszik 1-2 hónapot. -
#6946 Persze.... Én elolvastam mindenféle cikket. Nekünk a bolba olyan ujság jár amiröl temégcsak nemis hallottál. UJONNAN nem árulhatsz persze. De használt termékként olyan mintha bontott téglát árulnál. Hadne példálózzak reggelig :) Jaaaaaaaaaaaaj -
szando #6945 figyelj, felőlem azt hiszel, amit akarsz, ott a cikk, olvasd el.
az SCEE engedélye nélkül ps3-mat TILOS Európában a rajt előtt árusítani. ennyi. ha árusítasz, beperelhetnek. mondjuk nyilván nem fognak, de akkor is tilos. -
#6944 Hahaha többhelyen,konzolboltokban (itthon) árusítják a ps3 at. Mivel nem uj ,nem számlás ezért használt terméknek minősül amire annyi garancia van amennyit adok. Minimum 3 nap. Törvényekkel tisztában vagyok mivel 5 éve dolgozom konzolboltban csak most válok magánzóvá. Sajnos a jogszabályokkal látom nemvagytok tisztában. Én ismerem az idevonatkozó jogszadályokat. Miköze ehez a fogyasztóvédelemnek? Egy külföldön kapható dologrol beszélünk. Ez FEHÉR mint a hó. Baromi geci vagyok ugye ?
diegoam nemkapható ujonnan ? japan,usa. ! Nem elég?
Mind 1 nemszeretnélek meggyőzni titeket az igazamrol. Gondoljatok amit akartok ! Valószinü nemvagytok ebben jártasak .
-
Chris Lowe #6943 Az edge azt írja március 23-án lesz a hivatalos EU rajt. Ennek azért lehet hinni! -
szando #6942 Oh, Magyarországon nem kell tisztában lenni semmivel, csak elég gecinek kell lenni. -
#6941 Ja, és mivel nem cseréled ki, megy a fogyasztóvédelemhez...aztán......remélem nem kell ecsetelni. Nem árt 1-2 törvénnyel tisztában lenni, ha már saját boltot akarsz nyitni. -
diegoam #6940 A használtat sem lehet, mert akkor mindenki mondhatná, hogy amit árul az használt. Amúgy is értelmetlen egy olyan használt termékről beszélni amiből még új sem kapható... Hivatalosan persze! Gondolj bele, mit csinálnál ha visszavinné valaki a gépet 3 napon belül cserére azzal, hogy nem működik? Kihez fordulnál a cserével? Csak a hivatalos forgalmazóhoz tudsz, de furcsán néznének rád szerintem a japán, amerikai stb. gépeddel... -
#6939 Nah, hát igen, japan messze van... :-) Pedig milyen szép ára van a cuccnak... :-) Igaz, egyelőre türhető game nem jött ki rá+még a warez sem éri meg... :-P Azon kivül ha jól tudom, még nem törték fel a PS3 másolásvédelmét..vagy igen? :-O -
szando #6938 pedig de
tökmindegy, hogy használt-e, európában a hivatalos megjelenésig nem árulhatsz ps3-mat fehéren.
hír itt -
diegoam #6937 Dekorációként kirakhatod, de nem árulhatod, majd csak akkor ha a SONY megkezdte a magyarországi hivatalos forgalmazását a terméknek. Persze be lehet hozni addig is az USÁból, Japánból vagy akárhonnan gépeket, de ki venné meg mondjuk a nem európai piacra szánt verziót, garancia nélkül, mondjuk 140.000,-Ft-ért? Én biztos nem, és nem vennék a vaterán sem... -
#6936 Használt terméket kitehetek. És mivel ezek nem garanciális dolgok kitehetem. Akkor aki a vaterán árulja azis szabálysértő? Ha én hozok egyet az USA bol akkor nemvihetem be egy használt kereskedésbe? Ne viccelj már :)))) -
#6935 -
diegoam #6934 szerintem a hivatalos európai forgalmazás megkezdése előtt nem nagyon teheted ki a boltodba... -
#6933 Tőlem kérdeztél? A konzol boltom a jövőhónapban nyílik. Jólfog ott mutani a Ps3:) !!!!! -
#6932 -
Inquisitor #6931 Visszaszívom, amit az X360 vs PS3 árakról mondottam:
-
#6930 Aztán mivel játszol rajta? Mire használod? -
#6929 Ja csak japan elég messze van :) Nekem 110 ér igértek .... Mondjuk nem 1 Db esetén Kb 3-4 et rendeltem. -
Inquisitor #6928 Na jah, de azért csak jelent valamit, hogy egy árban KELL adniuk az X360-al, hogy valaki megvegye? -
#6927 64 e HUF az nem pénz érte... :-| -
Inquisitor #6926 Amúgy jelenleg a Vaterán 149.000-ért van PS3 és oda van írva, hogy JAPÁNBÓL van.
Másrészt ott állnak hűvős halomban az USA-ban is meg Japánban is, annyira nem hiánycikk, sőt. -
Inquisitor #6925 "Mitszóltok a szürkepiachoz? A vaterán 2db Ps3 at is árulnak 180 és 250 ezerért (ha jól emlémkszem az árakra). Honnan a francbol szerezhetik be?????"
Tipp:
Gyengébbek kedvéért, kisebbik PS3 49.990 jenről 39.990-re leértékelve. (Pillanatnyilagg sacc/kb. 64.000HUF?)
Az áresés mutatja a keresletet ... -
#6923 vagy hd loader és 750 gigás winchester feltöltve játékkal :)
És ez nem álom, ez Paradox-on :) -
#6921 Vagy "lepottyant" a kamionról. Ezek a mostani zárak nagyon gyengék! :))
És egy gama mennyi hozzá? Na persze amelyik kihasználja a blueray-
t -
#6920 Lehethogy lessz nekemis. Elég kedvező ajánlatot kaptam :)