89387
PlayStation3
-
#7198 Kb az előző 50 hsz erről szólt, én csak pontot akartam tenni az egész végére, nem ezzel ment el a leginkább offba a topic... Amit meg idéztél tőlem az nem gumis, hanem egy kísérlet a gumiba offolodás megakadályozására :) -
#7197 ja igen és némi zavarban vagy azzal a fogalommal hogy fórum.... mostanában kezd trendi lenni itt az sg-n hogy csak szépet csak jó vagy semmit.. hát az nem fórum.... -
#7196 ennyire okos vagy így van ez nem egy ps3 vs xbox mégis te voltál az aki a legjobban feszegette #7187 szal nem kell az okoskodás
7188 ez nem gumis beszólás... ez kérdés apu(amire még nem válaszoltál) "Egyébként ez itt nem az x360 vs ps3 vita helye, akinek nem tetszik a PS3, és a sz@ros xboxot élteti, az tűnhet ki innen melegebb éghajlatokra." ez már gumis szal nézzél gyorsan körűl a satát prtádon azt utánna okoskodj beírsz egy ijen záró monmdatot egy ojan hszbe ahol a két gép erőviszonyát fitoktatod-.-
-
#7195 Az elöbbi hsz-em természetesen neked szólt :) -
#7194 #7188->ez pl egy tipikus gumiszobás beszólás, #7183-ennek sem épp itt a helye :)
Máshol meg (#7182) azt írod h x360ad van és 1előre nem látod értelmét egy PS3-nak. Ennek sem épp itt a helye, hanem vmi nagy konzolháború topicban inkább. De amikor elküldtem innen finoman bizonyos emberkéket, azt nem konkrétan neked címeztem, hanem mindenkinek akik itt szapulják a PS3-at és éljenzik az ikszbokszot, szóval ne vedd magadra teljesen azt a részét, vannak itt még bűnösebbek is nálad :) -
#7193 tenyleg a PS3 a jövő... Az X meg a jelen...Eleve a sony-nak az üzletpolitikaja is hosszu tavu a Microsoft-hoz kepest...ami nagy pozitivum... A sima X mennyivel késöbb indult mint a PS2; és már rég behalt rá a játékmegjelenes...Gyakorlatilag 1-2sportprogram jön ki rá, és vége... Szoval Bily-bácsi jól kibaxott a sajat taboraval... A SONY meg még kényezteti pár exkluziv cimmel a PS2-es tábort...azert ez nem mindegy... Meg hat ugye a SONY megint ugrott egy "evolucios" szintet... (CD-DVD-Blue-ray)
Szerintem PS3 hardverét jó 5 év mulva fogjak igazan kihasznalni a game-ek... :-D
Meg lehet nezni egy 2000-es PSgame-et; és össze lehet hasonlitani a BLACK-el vagy a BURNOUT uj részeivel... :-D -
#7192 milyen jellegü hszeimmel? idézetet de gyorsan teljes hozzászólást kérek
ja mellesleg mondtam ne oltogass hogy hova is kéne mennem
-
#7191 Mint láthatod: Ez egy PS3 topic.
Szóval 2 választásod van ahova mehetsz a hasonló jellegű hsz-eiddel:
boxtopic
gumiszoba -
Jimanszky #7190 nem értem,hogy azXboxból hogyan hagyhatták ki a HDMI-t meg a HD lejátszót...ez érthetetlen.. -
Vers #7189 az xbox260 processzora csak 75 gflopsos, kicsit vakitottak a fijuk
a cellé 200
-
#7188 kivagy te itt, hogy bárki elküldjél? -
#7187 Szárazon a tényeket nézve:
Cell teljesítménye: 205 gigaflops
x360 proci teljesítménye: 115,2 gigaflops
Végülis csak 2szer erősebb. Az optikai meghajtójának a lemezeire csak 6szor annyi fér rá. A HDMI-ről és egyéb nyalánkságokról ne is beszéljünk. A GPU-n még lehet vitatkozni de ott is vmiben a PS3-é jobb, vmiben az x360. A PS3 gyakorlatilag mindenben erősebb, mint az x360. Nem mellesleg egy teljes jövőbe tervezett multimédiaközpont, ami önmagában megéri az árának a kétszeresét. És az a szerencsétlen xbox360 NEM olcsóbb, ezt senki ne akarja bemagyarázni. Ha azt nézed, hogy maga a PS3 hardvere 2szer annyit ér legalább, mint az x360 hardvere, már nem sok a másfélszeres ár. De még csak a szó szoros értelmében sem olcsóbb ha az előállítás költségét nem is nézed: amit a microfo$ "live" néven beszed havidíjat, pár hónapon belül már ott vagy, mint ha vettél volna egy PS3-at csak éppen mégis sokkal sz@rabbat vettél, amit 3 év után dobhatsz a kukába, mint ahogy az xbox1-el is ez volt. Nem a jövőbe tervezték, már most elavult: se HDMI, se HDDVD, se Blu-Ray. A minőségéről nem is beszélve: hangos, minden 10. selejt, felforr.
Egyébként ez itt nem az x360 vs ps3 vita helye, akinek nem tetszik a PS3, és a sz@ros xboxot élteti, az tűnhet ki innen melegebb éghajlatokra. -
Jimanszky #7186 2009 fele hol lesz az Xbox??gondolj erre..biztos,hogy a PS3 nagyobbat fog szakítani,tudják ezt az Xbox tulajok is,csak védik a kis masinájuk hírnevét -
#7185 talán majd ojan 2009-fele:D -
Jimanszky #7184 olvasd el a cikkeket és megtudod.pl,hogy az Xbox hangos mint a fene.nincs benne blu-ray,ami a jövő sztem.egyszerűen a kettőt nem lehet összehasonlítani.felveszi a versenyt a ps3 blu-ray meghajtója egy csúcskategóriás Panasonic BR lejátszóval,ami 400ezer ft felett van és hazánkban az egyik legjobb jelenlegi BR lejátszó,sőt,valamiben veri is a Panát a PS3!AZÉRT EZ NEM SEMMI!!!vmint a PS3 kihasználtságát a fejlesztők még nem igen tudják maximálisan kihasználni.ezek a játékok még kezdetlegesek,ezt ne feledjétek.jó,most még nem lesz vmi nagyszám a gép,de a jövő mindenképp a PS3é!!szerintetek?én így látom. -
#7183 cell power
-
#7182 ez érdekes vettem 360-at és nem sírok:) tök jól elvagyok a dííd rájzingal lost planet-el gow-al ott lesz még a mass effect és a bioshock.... na félre értés ne essék mindíg is PS párti voltam most is közelebb áll a szívemhez.... viszont egyenlőre nem látom értelmét a megvételnek az ütős címek ami miatt én ps3-mat veszek azok talán majd 2008-vége fele jönnek ki ugye MGS4, DMC4, Final Fantasy, GT5, Soul Calibur, Killzone, bízok egy god of war 3-ban is:DDD -
#7181 Jaja, az tényleg úgy volt, olvastam a Tudásfájába xDDDDDDDDDDD -
#7180 Magyarázd el nekem tudatlan földi halandónak légyszíves, hogy mitől erősebb a PS3 az X360-nál. Gondolom olyan információk birtokában lehetsz, amiről én még nem is hallhattam, hogyha ilyen magabiztossággal állítod! -
#7179 na persze meg a ps2-t is eddigi pályafutása során csak 20%-osan használták ki -
Jimanszky #7178 akkor vegyetek XBOX360at aztán majd sírtok:Dazért megnézem mikor fog egyforma erőt képviselni a PS3 meg az XBOX360... -
#7177 Ezért nem kell GK-t olvasni (bármi legyen is az).
Full hülyeség ez a 20%, mindenki tudja, aki ért valamelyest a programozáshoz. -
Dave0092 #7176 Olvastam az GK-n vhol, hogy vmeyik emebr nyilatkozta hogy, ami eddig vannak gamek ps3 ra, azok 20 % os terheltséget adnak a gépre....
nahmost ezek a gamek azért elég jok, szépek
milesz amikor 100 % os kihasználtság lesZ?
-
Papesz #7175 Akkor már ketten vagyunk. -
#7174 Ha neked számít a blu-ray és/vagy PS3-ra megjelenő exkluzív játékok (GT, Tekken, FF stb.), akkor igen, de mindenki döntse el maga, hogy hajlandó-e 164 e Ft-ot kifizetni érte vagy sem. -
#7173 Nézd meg melyikre milyen játékok vannak/várhatóak, és az alapján dönts. Én egyelőre nem látok semmi olyat a PS3 oldalán, ami megérne másfélszeres árat. -
#7172 Mit lehet enni ezen a setét szektoron? -
#7171 Érdemes PS3-at venni sokkal drágábban vagy az XBox360 bőven megteszi? -
#7170 kezdi feszegetni a korlátokat? nem hinném:) szerintem mindkét gépre majd ojan 2008 vége fele fog kijönni ojan game ami kezdi feszegetni a korlátokat:) -
#7169 "Teljesítmény szempontjából a Ps3 minimum a kétszeresét tudja mint az x360"
Ne beszélj hülyeségeket. A technikai paraméterek azt mutatják, hogy a PS3 max. processzorilag erősebb valamivel, de a GPU-ja egyértelműen gyengébb. Összességében nagyjából egyforma erőt képvisel a két gép. -
#7168 Technikailag igazad van!!!
Nem mondom hogy nem így lesz, de a programozokon múlik hogy láthatóvá válík-e ez a különbség....
Teljesítmény szempontjából a Ps3 minimum a kétszeresét tudja mint az x360.....de...de....de...majd kiderül, viszont a DarkSector már kezdi feszegetni a korlátokat.....:D
DarkSector PS3 Ingame -
#7167 Iga... -
#7166 Én úgy vagyok vele hogy azt se tudod mit beszélsz. -
Jimanszky #7165 és arra nem gondoltatok aki részletre veszi?!..én se dúskálok a pénzben,de ez a technika simán megér ennyit!!ja és még nincs is maximálisan kihasználva!!!te jóég,mi lesz itt még?...ma láttam az XBOX360-at.hát nem voltam tőle elkápráztatva.ez a gép abszolút nem a jövő.a jövő teljes mértékben a Playstation 3!!!!egy fórumon olvastam,hogy egy XBOX-os leszólta a PS3at.én csak nevetni tudtam rajta:)de szerintem ti is így vagytok vele -
#7164 Most nem akarok az árába belemenni, meg a warezbe sem nagyon. De nem kockáztatnám a zsír új 170.000 Ft-os gép garanciáját egy sima chippelés miatt. -
#7163 Nem biztos mert aki 2-3 évet gyüjt és egyből kicsengeti az nem biztos hogy lóvés....nem?
Mert hogy valaki mindjárt megveszi készpénzért az akár gyüjthette is azt a pénzt a malacpersejben....
Mellesleg ezért a technikáért röhelyes összeg amibe kerül....mert csak az olvasó egység kerül majdnem ennyibe mint a gép. -
#7162 Szerintem inkább az arányokar akart rámutatni. Hogy akinek van pénzze egy ilyen drága konzolra, az megengedhet magának havonta 2-3 eredeti játékot. -
#7161 Miért neked mennyi lóvéd van hogy így leszólod a szegényebbeket? -
#7160 170 rugós gépet becsippelni?:lol
Játékra már nem futja,mi? -
PlayStation2 #7159 de, a csomagban ott lesznek az eszközök a házi kicsippelésre útmutatóval meg 5 másolt bluréj lemez.