89387
PlayStation3
-
#7319 Ne haragudjatok de ezt nem hagyhattam ki.........hehehehehhhh.....
-
#7318 Igazad van...
Téma lezárva.... -
#7317 Kössz 75000-ért, meg fizessek postaköltséget is mi...
Na ejtsük a témát.... -
Papesz #7316 Core Pack: 70 ezer
Abba is hagyom, ez nem az a topic. Mindannyian tudjuk, hogy DarkSector hülyeséget beszél. -
#7315 te nem tudom miröl beszélsz iszonyatosan jól vagy informálva-.-
szerk: sőőt van ahol 94-ért adják a prémiumot 75 ért a corét
http://www.globalgame.hu/product.php?mtype=0&type=3 -
#7314 Csakhogy a jáccani kiváno "mezei" vásárlo nem hosszutávban gondolkodik, nem az adott cég érdekeire kiváncsi, hanem megnézi a játékot, megnézi a gép árát és hogy meggyi progi van rá. Ha stimmel a pénztárcájához, elvárásainak, leemeli a póócróól és viszi a pénztárhoz. Őt nem érdekli hogy ez az ujfajta adathordozo ami most durva drága, ez majd késöbb, évek mulva millen jo lesz majd nekije. -
Papesz #7313 Core Pack 77 ezer, Premium Pack 96 ezer. Mindez 15 másodpercnyi keresés eredménye. Ha rászánnék több időt, olcsóbbat is találnék.
Erről ennyit... -
#7312 Bunyót! -
#7311 Egy x360 sima pack 82-85000 környékén van, a másik 111000-ért dobálják nálunk.....Ennyit erről.... -
#7310 ez ám az érvelés -
#7309 "komolyabb játékoknál használhatatlan irányítóval rendelkezik "
LOL! Te se nagyon láthattál közelről ilyet, max. a kirakatban. :D -
#7308 ne keverjél már... itt most nem a 360-ról van szó bazze... egyépkén ha ennyire ide akarod keverni a 360-at akkor nézd meg mennyibe kerűl a core pakk -
Papesz #7307 Jó látni, hogy van itt olyan, aki az eszét is használja, nemcsak üres frázisokat puffogtat. -
#7306 hát ez tök így van -
#7305 Nemtuom én még nem láttam 70000 alatt x-box360-at boltban.... -
#7304 Majd meglátod későbbb.... -
#7303 "Miért nem jelentett gondot a PS2-nél a kapacitás??? Talán nem játszottál még DL-es játékkal, vagy 2DVD-ssel?"
Most ezzel mit akarsz mondani? Gond volt a tárolókapacitás, csak mert volt néhány DL DVD-s cím is? Gondolkozz már ember!
GC-n másfél gigás diszkekkel futott ki az előző generáció. Ott esetleg előfordult néha, hogy kimaradt a digi szövegelés, vagy cutscene-ek, de még így sem volt igazán gond a kapacitással.
Ráadásul nem vagyok biztos benne, hogy a DL DVD használata nem inkább a warez megnehezítése miatt vált-e divattá. Ha egy Oblivion ráfér egy szimpla 4.5GB-os DVD-re, akkor bármelyik PS2 játék is ráfér.
"Meg itt nem a 200gigás játékokon van a hangsúj hanem azon, hogy ne legyen 5-7 vagy akár 10 évig gondjuk a játékok szempontjából és ne 4-5 lemezen legyenek később a játékok....."
Jah, a PS1-et is nagyon odabaszta, hogy 4-5CD-n jöttek ki a Final Fantasyk... Ez a legeslegutolsó szempont, ráadásul a mai tömörítési eljárásokkal olyan mennyiségű contentet lehet egy DL DVD-re pakolni, hogy annál többet nagyon-nagyon kevesen raknak majd egy-egy játékba. És itt ismét utalnék az Oblivionra...
Az meg hogy az MS miért nem rakott HD-DVD-t a konzoljába, a Sony-nak meg miért volt muszáj minden hátránya (drágaság, lassúság, az emiatt bekövetkező launch-csúszás) miatt belerakni a BR-t a PS3-ba, eléggé nyilvánvaló, ha kicsit is képben vagy. A formátumháborúban az MS csak egy szimpla támogató, letette a voksát az egyik technológia mellett, de nem ő a fő érdekelt. A Sony viszont a BR kitalálója, emelett asztali lejátszókat is gyártanak, meg ott a Sony Pictures, vagyis minden fronton érdekeltek ebben a versenyben. A BR esetleges bukása nagyobb veszteséget jelenthet a cégnek, mint a PS3 gyenge szereplése, ezért gyakorlatilag beáldozták a PS3 biztos elsőségét a BR sikeréért.
-
#7302 olcsó? lol nézd meg mernnyit nyer a nintendó minden eggyes eladott darab után:/ 70.000 olcsó egy gamecub-ért ami táviránytóval rendelkezik:SS? -
#7301 Jól tudja ! A ps2 a legkeresetebb mostis ! -
#7300 Jah Van egy konzol ami új de komolyabb játékoknál használhatatlan irányítóval rendelkezik és nagyon olcsó....Vajon hány szülő vehetett a kisgyermekének ilyen játékot....Meg hozzá egy Super Mario Wii-t....:D
Az X-Box meg ha ugyanilyen árba lenne akkor azért megnézném mégegyszer a statisztikát.... -
#7299 Miért nem jelentett gondot a PS2-nél a kapacitás??? Talán nem játszottál még DL-es játékkal, vagy 2DVD-ssel?
Meg itt nem a 200gigás játékokon van a hangsúj hanem azon, hogy ne legyen 5-7 vagy akár 10 évig gondjuk a játékok szempontjából és ne 4-5 lemezen legyenek később a játékok.....
Meg tudomásom szerint az X-box-ba alapban nincs HD-DVD, hanem külön lehet megvenni hozzá!!!Márpedig akkor nem rakták volna a PS3-ba ha csak a harcról szólna a téma....Megtehették volna hogy ők is tartozékként árulták volna a géphez és akkor olcsóbban adhatták volna a konzolt...Nem????
És ha igaz lenne akkor sem értem értem? Talán kizárja egyik állítás a másikat???
Kellemest a hasznossal......ahogy szokták mondani.... -
#7298 Utánanéztem télleg! A Wii nagyon fogy.
De ha jól látom azért még többet adnak el belőle mint X360-ból!;) -
#7297 Minek olvassak utána? #7290-ben csak egy "?"-jel van...... -
#7295 Nekem a ps2-őmet sem viszik :) -
Yorg #7294 Rosszul tudod. -
#7293 Na ja. Ha jól tudom nextgen ide, HD oda, illetve a Wii sikere ellenére még azért mindíg a PS2-ből adják el a legtöbbet!;))) -
#7292 nem?? hanem olvass utána:DD -
#7291 LOL te nagyon vágod ezt a témát :D
Megsúgom neked, nem a háttértároló kapacitása limitálja a nextgen játékokat, az előző generációban meg pláne nem jelentett limitációt.
A BR-t nem a játékok indokolják, hanem az, hogy a Sony meg akarja nyerni a formátumháborút. Ennyi. -
#7290 ?.... -
#7289 A ps3 akat sem vitték a vaterán. Pedig volt aki 150 E körül adott japan gépet. Én egy régebbi xbox al jártam így negyonnehéz volt eladni ,pedig full tartozékokkal adtam. A ps2 őt viszont viszik mint a cukrot ! Sőőt a ps1 et is :) -
#7288 Mondjuk annyit az xbox360-ról, hogy képtelenség eladni a használtat :) 1 hete hírdetem én is, haverom is....és még 1 jelentkező sem volt :) Pedig nem drágán adnánk. De mégis. Semmi. Még alkudozni sem akartak az emberek :D -
#7287 ja vagy háromszor ráteszik ugyanazt álá olivion ps3 verzió -
#7286 A minap felhívtam a helyi (pécsi)Electro world-öt,és a Média marktot,hogy tudnak-e információval bírni a 23-án megjelenő PS3-mal kapcsolatban,lévén,hogy szakirányultságuk a műszaki dolgok izgatott kisdedként vártam válaszukat,miszerint igen a napokban már megrendeltünk 200.000 dobozzal belőle.
Helyette a válasz ez volt:-Fogalmam nincs,de PS2 még van a raktárunkon.
-Nem is hallottam róla,mit is mondott 23.-án?
Ezek szerint egy látványpékséget is felhívhattam volna nyugodtan,ezt az infót ők is csuklóból nyomták volna :( -
#7285 Pl.: Ki az aki még nem hallott olyat, valamilyen játékkal kapcsolatban, hogy adva van PL:4.5GB-os lemez, oszt vagy csinálunk jó élvezetes játékot, ami majd ugy ahogy kinéz, vagy nyomatunk übergrafikát, de az Engine és a nagyfelbontású textúrák miatt itt csalunk meg ott lerövidítjuk a játékot.
Vajon miért volt szép és egyszerű PS2-őn egy verekedős gém és miért volt gyengébb grafikával megáldott mászkálós játék?!?
Vagy ha így nem világos, akkor tegyél egy duplarétegűre 1DVD minőségű (ami 7.1-es, szép de rövid) filmet vagy tegyél 11 avi-t (ami nyengébb minőségű, 2.0-ás hanggal)? Érthető?
Most pedig rátehetsz (akár) 11 DVD minőségüt BRdisc-re..... -
#7284 Ne mostani játékokba gondolkodj, hanem 5 évre előre!!!!! -
#7283 A Shadow of the Colossus Nagy játék, de nem Nextgén.... -
#7282 Szerintem a Sony nem a játékok miatt tette bele a Blu-Ray-t a gépbe. Hanem hát ööö...izé valamivel überkedni kell!
Aztán most lehet gondolkodni, hogy mi az a fájl, ami kihasználja az ekkora lemezt.: HD film?, "wav2" zene? :), Warcraft összes?, ....
Valakinek 5let bazi nagy fájlról?
-
#7281 200GB-os játék?? Ember, hol élsz Te???
Azt hiszed, hogy a mostani PS3 játékok 15-30GB-os terjedelmüek lesznek??
Én nem hinném... -
#7280 Madden NFL, C&C3, Crysis, Black&White 2, Battlefield-sorozat, Battle for Middle-Earth, de még a Sims is igényes a maga nemében.
Még az undórító mindenévbenbőrlehúzós NFS, FIFA, stb... sorozataik is képviselnek egy jó közepes színvonalat. Az üzletpolitikájuk nekem sem szimpatikus, de ezt azért el kell ismerni. -
#7279 :-D Jah, hát ök a "kapitalista ösgecik"; az bizti:-P