89387
PlayStation3
-
#6839 szerintem max az év végén lesz értelme gépet venni (ha megjelenik nálunk is addigra). én addig szintén beruházok egy 360-as gépbe(ha lesz zseton)mert nagyon tetszett a gears of war(pedig utálom az fps-eket nagyon)...
de hajrá ps3!!! -
FoToS #6838 Sziasztok én is berugázok xbox360-ba mert mire elfogadható lesz a ps3 majd akkor veszek azt is :) -
#6837 nos...eddig vártam a PS3-at...átpártoltam XBox360-ra...nem beszólni! azért még itt vagyok és nem lekúrtam a ps-t! -
#6836 Már gamecube-ra se volt se fénypisztoly, se semmi értelmes extra irányító, még táncszőnyeg és mikrofon is jó későn jött ki. -
#6835 Ugyan már valamelyik élelmes gyártó összehoz egy olyan wiimote-ot, amellyel vezérelheted a tv-t, hifi-t stb. :-D -
#6834 Van egy olyan érzésem, hogy a 3rd party kontroller gyártók, most rendesen anyáznak a Nintendora. A Wii kontrollere ugyan nem mindenre jó (pl táncszőnyegnek bizti nem használható;), de arra eléggé sokoldalú, hogy az emberek ne vegyenek külön pisztolyt, meg pecabotot, meg olyan gitárt, meg egy csomó kacatot.
Nem baj, mivel ezek a PS3-hoz viszont rendesen ki lesznek adva, így ezek a gyártók szépen elhagyják a Nintendot.
-
#6833 Majdnem kedvet kaptam venni egy Wii-t :D Aztán eszembe jutott az árcédulája... -
#6832 Kissé elvakult az aki készítette - "gyermekded lélek" - Gyaloggalopp.
Próbálja eladni e Wíí-t kontroller nélkül a Nintendó, asszem lenne nagy pofáraesés.
A tartalmasabb játékok meg nem igénylik a hadonászást.
-
Reyes #6831 Nesztek:P
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Bocs, ha volt már -
Ronin1350 #6830 ez jobb -
#6829 itt élöben próbálgatják a PS3-at a "Fritz"-ek :-))
giga tv
Csak az a baj hogy eléggé PCközpontú a társaság és keveset foglalkoznak a konzollal... -
Daveee #6828 KIVÁNOK MINDEKINEK SIKEREKBEN GAZDAG ÚJ ÉVET A 2OO7-ES ESZTENDŐBEN! B.U.É.K -
#6827 Már az őszröl olvastamis valahol. Vagyha hamarabb lessz mennyit adnak??? 100 Db ot??? -
#6826 nyár vége vagy ősz eleje én is erre tippelek -
Papesz #6825 Mennyire elképzelhető? Én nagyobb összegben fogadnék rá. Ősz lesz ebből, vagy karácsony. -
PlayStation2 #6824 Amúgy most hol tart a PS3? A japán/amcsi piac kapott utánpótlást? Mennyire elképzelhető, hogy a SONY még jobban el fogja tolni az európai megjelenést? -
#6823 nincs ebben semmi érdekes letölteni lelehet azmeg egy másik dolog, hogy nem sokra mennél vele:D anno az X-hez is lehetett már rég tölteni a gamékat mikor még felsem volt törve a gép -
turho #6822 dede, megvan még :) -
#6821 Need For Speed Carbon USA BLURAY PS3-PARADOX - 11.44 GB
Tony Hawks Project 8 PS3 BD USA DANAROX - 4.86 GB
Mobile Suit Gundam Crossfire PS3 BD USA-DANAROX - 3.96 GB
Resistance fall of man PS3 BD USA DANAROX - 15.54 GB
hmmm...érdekes -
turho #6820 Illetve volt, most nem lelem. Délután 180 k-s ajánlattal ki is röhögték az egyik vevőjelöltet:) -
turho #6819 Van egy a vaterán is a ps2-k közt :DDD -
#6818 179.990.-
:D -
#6817 Gameplay múvi a Motorstorm-ból:
Motorstorm
Kezd egész kellemesen kinézni ez a játék... -
Papesz #6816 Hogyhogy nem tudod? Az adatlapodon hobby-ként ott szerepel a PS3... -
#6815 2007 nyár-ősz körül. 120.000-150.000 körül. -
Djemba #6814 magyarország jön ki a PS3? Kb. mennyibe fog kerülni? -
Daveee #6813 Boldog és Békés Karácsonyt Kivánok, Neked és Családodnak! -
Richard90 #6812 nemtom, volt-e már -
#6811 Ez igy van, szeptemberre halasztják, nemsokára megtalálom a linket, ahol láttam... -
Papesz #6810 Szerintem meg nem lesz márciusi premier. Elteszik őszre, vagy karácsonyra. -
FFX #6809 (Szerintem) sehol. Várj márciusig (bár akkor se biztos hogy lesz elég) -
FFX #6808 szerintem még várj vele ameddig megjelen a PS3 itt MO-n mert az szerintem lesz vagy június amíg ide is rendes készlet jut. (hiába március az EU premier). -
#6807 Hm. Tudtátok hogy lehet ps3at venni magyarországon? Mondjuk kicsit drágácska. itt -
bayernmunich #6806 hello
egy kis segítség kellene. szeretnék egy tv-t venni, amit majd elsősorban a leendő ps3-amhoz használnék (illetve pc-re kötve) tudna valaki segíteni, h lcd vagy plazma a jobb? illetve hogy várjak-e még néhány hónapot, hogy csökkenek-e addig jelentősen az árak? köszönöm -
#6805 Így van! -
#6804 nem hinném hogy ps3 gondolom az ilyen hercehúrcák nem 1 két napba telik:) bíroság és a többi.... szal hosszú idő, és szvsz még japánban sem volt ps3 mikor ez a folyamat megkezdődőtt -
Piko888 #6803 Miért nem hívod fel a végrehajtót és kérdezed meg töle? -
#6802 Jaja valószínűleg II az, de 3 eset lehetséges:
- A végrehajtó votl a balfasz.
- A titkárnő, aki gépelte a hirdetményt, volt a balfasz.
- Senki nem volt balfasz, és valóban PS3-ról van szó :)
Egyébként Salgótarjánban lesz az árverés, január 19-én 11:30-tól (a pontos címre már nem emlékszem, mondjuk az eredeti képen megvan az is, de nemtom kiolvasni a házszámot, vagy 1-es vagy 7-es), 11-től lehet megtekinteni a cuccokat előtte. Ha kell esetleg valakinek kontakt, privizzen rám, és megadom a végrehajtó telefonszámát, akinél lehet érdeklődni a részletekről ;) -
szando #6801 szerintem csak II lesz az, nem III :) -
#6800 Bazeg, hol lesz az árverés és mikor?:D
Egy próbát megér.