89387
PlayStation3
  • öregharcsa
    szerintem max az év végén lesz értelme gépet venni (ha megjelenik nálunk is addigra). én addig szintén beruházok egy 360-as gépbe(ha lesz zseton)mert nagyon tetszett a gears of war(pedig utálom az fps-eket nagyon)...
    de hajrá ps3!!!
  • FoToS
    Sziasztok én is berugázok xbox360-ba mert mire elfogadható lesz a ps3 majd akkor veszek azt is :)
  • 22Barna22
    nos...eddig vártam a PS3-at...átpártoltam XBox360-ra...nem beszólni! azért még itt vagyok és nem lekúrtam a ps-t!
  • guardian hero
    Már gamecube-ra se volt se fénypisztoly, se semmi értelmes extra irányító, még táncszőnyeg és mikrofon is jó későn jött ki.
  • Super DANTE
    Ugyan már valamelyik élelmes gyártó összehoz egy olyan wiimote-ot, amellyel vezérelheted a tv-t, hifi-t stb. :-D
  • NEXUS6
    Van egy olyan érzésem, hogy a 3rd party kontroller gyártók, most rendesen anyáznak a Nintendora. A Wii kontrollere ugyan nem mindenre jó (pl táncszőnyegnek bizti nem használható;), de arra eléggé sokoldalú, hogy az emberek ne vegyenek külön pisztolyt, meg pecabotot, meg olyan gitárt, meg egy csomó kacatot.

Nem baj, mivel ezek a PS3-hoz viszont rendesen ki lesznek adva, így ezek a gyártók szépen elhagyják a Nintendot.
  • guardian hero
    Majdnem kedvet kaptam venni egy Wii-t :D Aztán eszembe jutott az árcédulája...
  • NEXUS6
    Kissé elvakult az aki készítette - "gyermekded lélek" - Gyaloggalopp.

Próbálja eladni e Wíí-t kontroller nélkül a Nintendó, asszem lenne nagy pofáraesés.

A tartalmasabb játékok meg nem igénylik a hadonászást.
  • Reyes
    Nesztek:P

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Bocs, ha volt már
  • Ronin1350
    ez jobb
  • BenedekFeco
    itt élöben próbálgatják a PS3-at a "Fritz"-ek :-))
    giga tv
    Csak az a baj hogy eléggé PCközpontú a társaság és keveset foglalkoznak a konzollal...
  • Daveee
    KIVÁNOK MINDEKINEK SIKEREKBEN GAZDAG ÚJ ÉVET A 2OO7-ES ESZTENDŐBEN! B.U.É.K
  • jaszy
    Már az őszröl olvastamis valahol. Vagyha hamarabb lessz mennyit adnak??? 100 Db ot???
  • mila69en
    nyár vége vagy ősz eleje én is erre tippelek
  • Papesz
    Mennyire elképzelhető? Én nagyobb összegben fogadnék rá. Ősz lesz ebből, vagy karácsony.
  • PlayStation2
    Amúgy most hol tart a PS3? A japán/amcsi piac kapott utánpótlást? Mennyire elképzelhető, hogy a SONY még jobban el fogja tolni az európai megjelenést?
  • mila69en
    nincs ebben semmi érdekes letölteni lelehet azmeg egy másik dolog, hogy nem sokra mennél vele:D anno az X-hez is lehetett már rég tölteni a gamékat mikor még felsem volt törve a gép
  • turho
    dede, megvan még :)
  • öregharcsa
    Need For Speed Carbon USA BLURAY PS3-PARADOX - 11.44 GB
    Tony Hawks Project 8 PS3 BD USA DANAROX - 4.86 GB
    Mobile Suit Gundam Crossfire PS3 BD USA-DANAROX - 3.96 GB
    Resistance fall of man PS3 BD USA DANAROX - 15.54 GB

hmmm...érdekes
  • turho
    Illetve volt, most nem lelem. Délután 180 k-s ajánlattal ki is röhögték az egyik vevőjelöltet:)
  • turho
    Van egy a vaterán is a ps2-k közt :DDD
  • NeoMaN
    179.990.-
    :D
  • BenedekFeco
    Gameplay múvi a Motorstorm-ból:
    Motorstorm
    Kezd egész kellemesen kinézni ez a játék...
  • Papesz
    Hogyhogy nem tudod? Az adatlapodon hobby-ként ott szerepel a PS3...
  • jaszy
    2007 nyár-ősz körül. 120.000-150.000 körül.
  • Djemba
    magyarország jön ki a PS3? Kb. mennyibe fog kerülni?
  • Daveee
    Boldog és Békés Karácsonyt Kivánok, Neked és Családodnak!
  • Richard90
    nemtom, volt-e már
  • ajem kisa
    Ez igy van, szeptemberre halasztják, nemsokára megtalálom a linket, ahol láttam...
  • Papesz
    Szerintem meg nem lesz márciusi premier. Elteszik őszre, vagy karácsonyra.
  • FFX
    (Szerintem) sehol. Várj márciusig (bár akkor se biztos hogy lesz elég)
  • FFX
    szerintem még várj vele ameddig megjelen a PS3 itt MO-n mert az szerintem lesz vagy június amíg ide is rendes készlet jut. (hiába március az EU premier).
  • ToCsEk
    Hm. Tudtátok hogy lehet ps3at venni magyarországon? Mondjuk kicsit drágácska. itt
  • bayernmunich
    hello
    egy kis segítség kellene. szeretnék egy tv-t venni, amit majd elsősorban a leendő ps3-amhoz használnék (illetve pc-re kötve) tudna valaki segíteni, h lcd vagy plazma a jobb? illetve hogy várjak-e még néhány hónapot, hogy csökkenek-e addig jelentősen az árak? köszönöm
  • Zsoltika 007
    Így van!
  • mila69en
    nem hinném hogy ps3 gondolom az ilyen hercehúrcák nem 1 két napba telik:) bíroság és a többi.... szal hosszú idő, és szvsz még japánban sem volt ps3 mikor ez a folyamat megkezdődőtt
  • Piko888
    Miért nem hívod fel a végrehajtót és kérdezed meg töle?
  • Hellhammer
    Jaja valószínűleg II az, de 3 eset lehetséges:
    - A végrehajtó votl a balfasz.
    - A titkárnő, aki gépelte a hirdetményt, volt a balfasz.
    - Senki nem volt balfasz, és valóban PS3-ról van szó :)

Egyébként Salgótarjánban lesz az árverés, január 19-én 11:30-tól (a pontos címre már nem emlékszem, mondjuk az eredeti képen megvan az is, de nemtom kiolvasni a házszámot, vagy 1-es vagy 7-es), 11-től lehet megtekinteni a cuccokat előtte. Ha kell esetleg valakinek kontakt, privizzen rám, és megadom a végrehajtó telefonszámát, akinél lehet érdeklődni a részletekről ;)
  • szando
    szerintem csak II lesz az, nem III :)
  • deep
    Bazeg, hol lesz az árverés és mikor?:D
    Egy próbát megér.