89387
PlayStation3
-
#7278 őőő az melyik?:D -
#7277 Az EA nekem sem igazán a kedvencem, az abszolút multiplatformos cég, annélkül hogy bármelyik platformon is igazából jól futnának a progijai. -
#7276 Az EA-nek vannak igényes játékai is. -
#7275 az nfs?:D inkabb úgy mondanám, hogy az EA -
#7274 FF+GTA+WoW szentharomsag tenyleg joo...Picit magam ellen beszelek azzal hogy beismerem, de nekem tetszett a JustCause (hangulata miatt)+most tolom épp a Godfathert... Tetszenek, de igazabol nincsenek elvarasaim; koppi-gameknek tekintem öket+alapban a GTA-hoz hasonlitom... :-|
Jo pelda mai game-kiadasi helyzetre az Okami...Naggyon jo+aranyos(igaz, pár negativummal)+teljesen egyedi game-bukott is mint allat...a mai foshányás-börlehuzos-üzleti mocsokra meg legjobb példa az NFS... -
#7273 Nem sok olyan játék van, amivel gyak önmagában el lehet lenni. Nálam ilyen a FF sorozat, a GTA meg monnyuk a WoW.
Az alkotók ugyanis más gámákhoz képest kiba kreatívan adják elő a dolgot, rengeteg poénos minijátékot nyomatnak bele és ez eszméletlenül kitolja a játékidőt.
Másrészt a forradalmi újdonságokat egyre kevésbé vállalják be a kiadók, az újdonságoknak ugyanis jópár évre folyamatosan csiszolt X-edik verziójú progikkal kell felvenniük a harcot. -
#7272 a többi az szép grafika 0 fizika semmi egyedi ötlet:/ ott van pl: a gears of war hát, tény, hogy qurva szép meg minden... azonkívül semmi:/ egy tech-demónak jó:( aztán ott van a saint's row hát az puff GTA koppintás egy az egyben kicsit felgyúrt grafikával extra poligonokkal és textúrákkal ötlet az 0:/ talán a mass effect mutat majd valamit....GTA-t nem tudjak lekopizni:P lehet hogy csinálnak egy várost ala saint's row de azta hangulatot amik a gta-k ban van azt az atmosférát, soha nem fogja tudni lekopizni senki:D ugye volt már rengeteg próbálkozás -
#7271 Öh, igazad van, a D.Risingot en is sasoltam sokat; alapban "Zombie-betegsegben" szenvedek, hala a Residenteknek... Nah, az még egy next-gen cim... De a többi börlehuzas...ehh...
Lehet mutogatni csili-vili képeket next-gen GTA-kbol... nekem akkor is csak koppinak tünik... :-D -
#7270 Ezért hajtanak inkább a grafra, mert márt az ötleteket kimeritették. A poligonokbol meg sosem elég. :)
-
#7269 hát a 360-s díd rájzing simán next-gen:) az rengeteg apró részlet amit beleraktak... bár többet énsem nagyon tudok mondani.... azonkívűl hogy szép grafikájuk van a gameknak.... -
#7268 Eh; én ugy vagyok vele, hogy még várni kell a next-gennel... Game-ügyileg mindenkepp... 2005-2006 tajekan is csak egy next-gen jatek volt; a SoTC PS2-re... Azon kivül minden a koppintas-koppintasanak koppintasa... Nem nyóóóc fajta shadert; HDR-t, bloom-ot és 5ezermillio poligonbol allo karaktereket akarok, hanem uj ötleteket, amiböl egyre kevesebb van... :-| -
#7267 1 évvel ezelött mennyi is vót a dual iró ára pc-be?
1 év mulva mennyire megy le, a most 200ezerbe kerülö Blu-ray iró ára? És mind a két féle lemezt ritkán fogják használni. A DL lemezek még mostsincsenek a legtöbb számtekboltban.
De én azért, "szurkolok" a Sonynak... csakhát nagyon magasra "tette" a lecet legalábis itt MO-on. -
#7266 Ja...picit naiv voltam...probáltam szépiteni a dolgot!
-
Foxhound1980 #7265 Ps3-ban a vinyo talán a legolcsóbb fö alkatrész. -
Foxhound1980 #7264 Ezt az oldalt most kéne töröltetni akkora baromságot irtak most. -
#7263 PS3 159 euróért? A cikk arról szól, hogy lehet, hogy lesz olyan verzió 159 euróért, amiben nincs vinyó, így sokkal olcsóbb, Japánban 25.000 yen lenne, de nem ír konkrétumot, hogy idáig is eljut ebben a formában... -
#7262 Idő kérdése és lemegy a blue ray ára és akkor inkább azt veszi az ember, mert a tervek szerint 8rétegűre tudják bővíteni,ami 200 GB-ot jelent!!!
Gondold el, hogy Ps3-on egy ilyen játék 1lemezen lesz, és xboxon meg 4-5 HD-dvd-n.....
A filmeknél meg 10.2-es hang mondjuk tömörítetlen képminőség mellett....
Én inkább ezt választanám!!!! -
#7261 Ár minőségben a PS3 sokkal jobb, de nehogy már valaki összehasonlítson egy olyan játékot, ami már másfél éve kijött egy olyannal, ami még nem is került a boltokba....
Ez eléggé undorító dolog....Majd a mostani x360 teljesítményét akkor hasonlítsd össze a PS3-al, ha minimum 1 év eltelt már.....Oky?
Addig felesleges!!!! -
#7260 Csak azt ne feledd el, hogy a Sony vastagon érdekelt a köv generációs videoformátumban. Akár mint kiadóként is. (Columbia Pictures)
A PS3 nem igazán vágtató eladásaival a BD már is jelentősen a HD-DVD elött van, az eladott lejátszók számát tekíntve, ráadásul azért egy-két BD lemezt vesznek hozzá az emberek.
Ha így nézzük a M$ jól betett a HD-DVD-nek azzal, hogy nem azzal felszerelt gépet adott ki. -
FFX #7259 igen, többségük megteheti. -
#7258 az amcsik megtehetik h megvegyék eredetibe. vagy tévedek? -
FFX #7257 Nyugaton megengedhetik az emberek hogy vegyenek eredeti játékot, így az MS és a Sony a mi kis országunkat le se sz@rja, nem a mi anyagi helyzetünket vette figyelembe amikor megtervezte a gépet, ennyi. -
#7256 Nem hinném, hogy ennyiért kapni fogsz rá játékot!!! :)
Egy "MGS" inkább 10-15.000 Ft-nál kezdődik majd!
Naív vagy! -
#7255 Egyetértek Veled abban, hogy a Blue Ray teljesen felesleges a PS3-ba, értelmetlenül lett sokkal drágább! Úgy kellett volna csinálni, mint az MS, külön megvásárolja hozzá az, akinek kell! A dupla rétegű DVD bőven elég lett volna úgy, mint az Xbox360 esetében!
A warez jelen van és nem sokan fognak 5-6.000 Ft-okat kiadni egy BR lemezért, sokan a X360 mellett fognak voksolni.
És egy érdekes vélemény, másik fórumon olvastam:
Szerintem: - az vegyen Wii-t, aki 8 éves és játszadozni akar!
- az vegyen PS3-at, aki nagyon jó játékkal akar játszani, és nem
sajnál kidobni rá annyi zsét!
- az vegyen XBox360-at, akinek fontos az ár/minőség viszonylat, és
nagyon jó játékokkal akar játszani!
-
#7254 Ha 1000-3000 ft. lesz rá egy progi, akkor valoban nem kellenek a warezolt gamék.
Ez nem szük látókörüség hanem tény. -
FFX #7253 Eléggé szűk látókörű vagy, nem csak warez létezik világon. -
#7252 "Sokat nem fejlődött a grafika az elmúlt 2 évben... Mondjuk az alsó kép egész jól néz ki, de amúgy még mindig full steril."
Ja steril, kb mint az élet. Sehol lila ködök, színes visszaverődések, az emberek feje fölött a HP csík meg ilyesmi!;)
Amúgy az első nem prerend PS3 demók között volt a Getaway demója. Hasonló összetettségű volt ott is a GFX pedig még nem is az RSX alatt működött. A legutóbbi Getaway trailer meg annyira fasza, hogy az ember el sem meri hinni hogy nem prerend.
A Motorstorm trailer is olyan volt hogy mindenki csak savazott miatta, és igaz 100%-ban nem is tudták visszaadni, viszont az a 90%-is nagyon dúrva!;))) -
#7251 De mi a túronak 60 gigás winyo? Az Xbox-ban se 20 gigás a használhato hely, hanem csak 13!!! Mégis elég.
A másik meg ez a BluRay...! Nem tom minek ezzel is überelni a másikat!? Böven elég lett volna a dupla rétegü.
Szerintem ezért is terjedt el hamar az Xbox mert az irhato DL lemez, csak kb. 1200 ft.
Kicsit visszás dolog, de a Sony csak abban bizhat hogy lesznek olcsobb warezolt gamák PS3-ra. Talán akkor fog lasztiba rugni... -
Jimanszky #7250 jaaa,oké,akkor már értem hogyan értetted:) -
Jimanszky #7249 sztem meg pont,hogy a legdrágább konstrukció fog bejönni először Európába.170ezer a 60gigás,ennél csak olcsóbb lesz majd amik később jönnek be.sztem -
#7248 Igen, az olcsósítottat úgy értettem, hogy nekik olcsóbb gyártani. Mi persze drágábban vesszük, mint az amcsik vagy a japánok. -
#7247 hátha már buknak akkor bukjanak rendesen:P nekem legyen jó, nem tudom mit aprópízeznek itt:D írok is nekik egy emailt -
#7246 azér is olcsóbb mer "butított" :( -
#7245 thx. én karácsonyra kérek egyet :) majd én elintézem h legyen árcsökkentés -
#7244 Valószínűleg minden vágyuk még többet bukni minden egyes eladott gépen :D
Szerintem úgy vannak vele, hogy amíg le nem tudják csökkenteni a gyártás költségeit, addig annál jobb, minél kevesebb gépet adnak el...
Nem véletlen, hogy Európába már egy olcsósított modell jön. -
#7243 remélem a megjelenéstől számított minimum 1 hónapon belül a sony drasztikus árcsökkenést tervez....csak titkolják -
#7242 Március 23. -
#7241 megmondaná vki h ps3 mikor lesz Mo-n? szeretnék beszerezni egyet nagyon :))) -
#7240 amúgymeg én úgy tudom hogy azóta exluzive ps3 lett a gamma:)(persze lehet hogy most nagy hülyeséget mondtam:DDD)
hát ja gfx-re nem sokat fejlődött bár 2008-ig van még idő bőven:) -
#7239 Sokat nem fejlődött a grafika az elmúlt 2 évben... Mondjuk az alsó kép egész jól néz ki, de amúgy még mindig full steril.