89387
PlayStation3
-
#7238 amúgymeg loool hasonlít a pali a diíídrájzingos emberünkre:DDDD -
#7237 látod, hogy bebuktad loooool
szerk a gameszarra csak fikázni járok
nimmá ez is új kép
meg van még ott jópár
-
#7236 2005. április 28-i, X360-as képek.
LOL, ezért nem kell gamestar-t olvasni :D -
#7235 milyen gamstar megnézted eggyáltalán az oldalt? a psu oldalán vannak a képek és igen is hogy vannak közöttük új képek:)
itt egy kép ami régi ezzel reklámozták anno
viszon pl: eza kép új:) -
#7234 Azt látom, hogy most hozta le őket a gamestar, de ez szerintem csak nekik újdonság, mert már akkor ezekkel a képekkel reklámozták a PS3-at, amikor még nem is volt kapható. -
#7233 2007.03.06-os képek azok ezer évesek?
Saint's Row az egy nulla nem több mint egy GTA koppintás egy az egyben kicsit feltúrbózott grafikával -
#7232 Hát remélem ennél a GTA sokkal szebb lesz... Ez ugyanolyan full steril szarság, mint a Saint's Row. Ráadásul ezek a képek sztem ezer évesek. -
#7231 [GDC] 2 Days 2 Vegas képek és infók!
[2007. március 06. @ 13:49 - Chesario]
2005-ben a Steel Monkey fejlesztő csapata valósággal sokkolta a világot ingame jelzővel ellátott képeivel, amivel fellebbentették a fátylat legújabb fejlesztésükről.
Azóta nem is hallottunk az akkor bejelentett 2 Days 2 Vegas játékról, ám az egyik PlayStation híroldal leközölt egy interjút a készítőkkel, amihez nem kevés képet is publikáltak. A beszélgetésre a GDC rendezvényen került sor, ahol elmondták, hogy a játék egy TPS nézetű program lesz, a játékmenetében átmenetet képez majd a filmek és a játékok világa között, a megjelenés pedig 2008-ban lesz esedékes. A végére hagytam a legérdekesebb információt: az interjú alanyai megesküdtek rá, hogy a leközölt képek játék közben lettek kilopva!
infó: gameszar
itt vannak az említett képek
ha ez tényleg így fog kinézni:D akkor milyen lesz a GTA?:DDD -
#7230 A DSP elnevezés használata tényleg hülyeség, bár DSP-jellegű szituációkban jön ki legjobban a CELL ereje - ilyenkor az SPE-k egyfajta pipline-t alkotva egymásnak streamelik az adatokat - na ez az, amit játékokban nem igazán lehet kihasználni, legfeljebb a fizikai engine-ben.
A Resistance-t nem érdemes a GoW-hoz hasonlítani, sokkal inkább a Call of Duty 3-hoz. Kidolgozottságát és a mozgatott entitásokat tekintve ahhoz áll közel, az pedig simán fut 360-on is. 40 fős multit pedig szerintem már a sima Xbox is tudott, ennek nem sok köze van a proci erejéhez. A GoW kevés ellenfele, és viszonylag kis pályái sajnos nem a processzorlimitáltságot mutatják: a videomemória mérete nem enged ilyen részletességű textúrák mellett többet. Ez sajnos a PS3 esetében sem jobb, úgyhogy felkészülhetünk rá, hogy a csodás nextgen HD korszakban vagy kisfelbontású textúrák, vagy kicsi pályák lesznek a játékokban. Sajnos ez mindkét nextgen konzol óriási hibája. -
#7229 jaaa:D így már más:)
hát igen.. én is 2008 végere gondóltam azmár 2009:) de akkor legyen 2010 tájéka:D -
#7228 Igen bocs én a két gép közti határokra gondoltam.....
A 2008-at meg inkább 2010-2011 felé tolnám ki mert így is nehéz állítolag mindent kihasználni amit a cell nyújt. -
#7227 Ennek nézz utána!Ok? -
#7226 Tévedés! Az hogy az SPU-k hatalmas lebegőpontos kapacitással rendelkeznek, nem azt jelenti hogy csak arra lehet felhasználni őket!
Az SPU nem DSP!!!
Simán lehet pl. AI-ra is használni!
És ha erre használják úgy tűnik abban is erősebb mint a 3 magos Xenon!
Vesd össze a GOW pályáinak összetettségét, a Resistance pályákon szaladgáló rengeteg ellenféllel az ott látható fizikával!!!
(Amúgy GOW max 8 játékos multipléjert tud, a Resistance meg 40 főset!)
"Sony's CPU is ideal for an environment where 12.5% of the work is general-purpose computing and 87.5%"
Ez meghogy jött ki? Csak nem úgy hogy magok össz mennyiségének hány százaléka az általános célú mag és mennyi jut az SPE-kre?
Roppppant tudományos! Nem vagyok benne biztos, hogy olyan ember írta aki játék fejlesztéssel foglalkozik;))) -
#7225 Például AI, script-engine, pathfinding, resource-management... Gyakorlatilag minden, kivéve talán a fizikát (meg persze a 3D grafikát, de azt a GPU intézi).
"Sony's CPU is ideal for an environment where 12.5% of the work is general-purpose computing and 87.5% of the work is DSP calculations. That sort of mix makes sense for video playback or networked waveform analysis, but not for games. In fact, when analyzing real games one finds almost the opposite distribution of general purpose computing and DSP calculation requirements. A relatively small percentage of instructions are actually floating point. Of those instructions which are floating-point, very few involve processing continuous streams of numbers.
Instead they are used in tasks like AI and path-finding, which require random access to memory and frequent branches, which the DSPs are ill-suited to. Based on measurements of running next generation games, only ~10-30% of the instructions executed are floating point. The remainders of the instructions are load, store, integer, branch, etc. Even fewer of the instructions executed are streaming floating point—probably ~5-10%. PS3’s CPU is optimized for streaming floating-point, with 87.5% of its cores good for streaming floating-point and nothing else. Game programmers do not want to spread their code over eight processors, especially when seven of the processors are poorly suited for general purpose programming. Evenly distributing game code across eight processors is extremely difficult."
forrás -
#7224 A nyers erővel dobalozasnak szerintem is csak PC eseteben van helye/értelme... Konzolnal nagyon sok mulik a keszitökön; meg lehet nezni a PS2 (3 évvel ezelött is már gyengenek szamito hardverét) és hogy mit tudnak kihozni belöle manapsag is... -
#7223 Erről van szó.
Egy 40 ruppós gépet még megérné csippeltetni,max egy év múlva kukázod ha behány,de egy 170 ezres cuccot még az újgazdag pöts sem fogja megbuheráltatni.
És aszondom a havi egy játék még nem kiadás,a kulát nem kell megvenni...engem a sport gémek érintenek(foci,box...FightNR4...mert a 3 egy fosch)és az ótósok,majd ha kijön egy Black szintű förszperszonsúteres akkor arra is rámegyek,jah meg a Def Jam-re,azt slussz. -
#7222 "dehát magyarok vagyunk...ugye?" azta magyarok szót kijavítanám egy emberek szóra -
#7221 Jogos!
Itt minden az optimalizáláson fog múlni nem a nyers erőn!!!
Egyébként az Xbox360 igencsak ütős gép lett! -
#7220 Jah, bugyi, de még az is szép:-P Nemreg irtam ki..primitiv; de lazulós game-nek jó...gondolkodni nem kell rajt... :-D -
Vers #7219 te mondj valamit ami nem streamszerü egy játékban?
-
#7218 Bionicle!!! LOL:D -
#7217 1-2 game-töl leesik az allam PS2-ön... Ujabban vmi hihetetlen mertekben optimalizalnak rá... most jön ki pozitivumként az; hogy sokaig piacon volt/van... SoTC, (még a ) Bionicle Heroes, FFXII gyönyörü szépek..GoW-ok stb... -
FFX #7216 azért hogy kihozhassák egy évvel korábban a PS3 elött -
#7215 IPTV már elérhető PS3-on is, csak egy Linux kell hozzá. A HDMI leginkább azért jó dolog, mert ezen keresztül érhető el a legszebb Full HD felbontású kép, valamint az új generációs hangformátumok (pl. Dolby True HD), valamint 2010-től elkezdik aktiválni a HDCP védelmet a digitális anyagokon, ami pedig csak ezzel lesz kompatibilis. -
#7214 Egyébként ezzel énis ígyvagyok ! A ps2 nagyon korhű gép mostis ! -
#7213 Még megsem jelent nálunk a Ps3 és..... vitavan a Ps3 Vs X360 kategóriában. Gyerekek mindenki a magáét fényezi,dehát magyarok vagyunk...ugye? Aki Ps fan annak úgyis az a favorit , aki xbox annak....... Egyébként én a Ps3 ra dobnék 1 voksot,márcsak az eddigi seikerek miatt,mármint a Playstation sikerei miatt !! -
#7212 hát ja ott van még a gow2 meg a final 12:P final 12-t most tervezem kipróbálni remélem nem a 10 vonalát követték:/ -
#7211 nekem még a PS2 is nextgen; ujabban nagyon megfingatjak a masinat; egyre szebb game-ek jönnek rá... Elleszek PS2vel simna, amig ki nem forrja magat a PS3+lejebb nem megy az ára... -
#7210 no comment = nincsenek érveid. Ez csak azt mutatja, hogy nekem van igazam, köszönöm. -
#7209 nekem van egy ojan érzésem hogy te még nem láttál ilyen gépet nemhogy bekapcsolva de még csak közelről sem:) -
#7208 szerintem nem kár így legalább egy igazi folytatáson tudnak dolgozni gthd tényleg csak arra jó hogy megmutassák hogy mire is lehet számítani de szerintem a GT5 sokkal komolyabb lessz mint a mostani GTHD kicsit legalább nem erőlködnek rajta hogy lehúzzanak egy jónagy adag lóvét az emberekről pedig tuti megvették vólna sokan:D -
Az sem biztos, hogy a Cell erősebb a valóságban? Gyorsabb a sima DVD, mint a Blu-Ray? A PSP egy bukás? Multimédiacenter az x360 sajátossága? (A PS3 meg nem??). Eléggé no comment vagy apám :) A felénél meg igazat adsz nekem: a HDMI tényleg fontos, tényleg minden 10. xbox egy selejt és felforr. De azért fasza kis gép az az x360 -
#7206 akkor szerintem kezdj el visszafele olvasgatni úgy kb addig mióta kishazánkban is kapható az X: és utána próbáld megváltani a topicot:) bár már előtte is ment a téma csak nem ilyen intenzíven ahogy közeleg az eu-s lancs úgy erősödik eza vita és majd szerintem ojan 2008 vége fele nyertest lehet hírdetni....és mint mondottam az X mellé teszem a voksom amíg nincs ps3:) és amíg nincs rá kézzel fogható bizonyíték ami tényleg bebizónyítja hogy jobb az x-nél én 2008-ban várom ezt méghozzá az ütős címekkel a kedvenc ps2-s játékaim folytatásaivan:) -
#7205 flim=film
VR=BR
-
#7204 Én úgy tudom a HD-DVD külső drive csak flim nézésre lesz jó, HD-DVD-s játékok nem jönnek rá, PS3-ra is inkább lehetőség a BR, hiszen nincs olyan játék ami akár a harmadát is megtöltené értelmes tartalommal. Engem nem izgat a VR, de lehet, hogy 2-3 év múlva már érdekes lesz a dolog, ha rendesen munkába tudják állítani. Amúgy egyelőre aki látta a GTHD-t az mind azt mondta, hogy gyönyörű (jobb mint bármi amit idáig látott!), kár, hogy nem jött ki rendes játékként ahogy tervezték, mert így egy pálya az nem sok, a többi game meg nagyon messze van ettől a szinttől, így természetes, hogy sokan mikor össze vetik pl a Resistance-t a GOW-al akkor húzzák a szájukat (persze a GOW messze nem volt a nyitó címek közt). Egy szó mint száz, jöjjenek PS3-ra a komolyabb címek, és akkor meglátjuk. Én mindenesetre már alig várom, hogy a PS3 címek kikényszerítsék belőlem a PS3 megvásárlását!! 360-am van, szeretem tetszik, PS2-esem is van azt is szeretem nagyon, ha a PS3 is meggyőz, akkor sem leszek szomorú ;) -
#7203 Külön meg lehet venni 50ért? Remek! Már ott vagy, mint egy PS3-al beépített Blu-Ray-el! De csak árban vagy ott, tudásban még így sem. A PS3 új online ingyenes szolgáltatását meg pont most jelentették be ami legalább olyan jó mint a kis live, csak ingyenes! És jöhet az új box, lehet fekete és lehet rajta hdmi csatlakozó. És te megveszed akkor még1x? Mert akkor nálad nagyobb lámát sem láttam még sehol -
#7202 50 hsz-el ezelőtt eg ykérdést tettem fel, közöm nem volt a vitához -
#7201 az 50-en?:) akkor olvas visszáb:D ja hogy te 50 hsz-el ezelőtt csatlakoztál be -
#7200 "Szárazon a tényeket nézve:
Cell teljesítménye: 205 gigaflops
x360 proci teljesítménye: 115,2 gigaflops"
Ezek full kamu számok, pontosabban elméleti maximumok, azok is kozmetikázva. A Cell stream processzor jellegéből adódóan csak nagyon alacsony hatékonysággal használható olyan jellegű alkalmazásokban, mint amilyenek a játékok is. Valódi alkalmazásban a különbség tehát ennél jóval kisebb, még az sem biztos, hogy a CELL javára dől el.
"Az optikai meghajtójának a lemezeire csak 6szor annyi fér rá."
Na bumm, nem törik le a kezem, ha lemezt kell cserélnem. Cserébe a PS3 optikai meghajtója lassabb, holott a töltési idők kérdése sokkal kardinálisabb egy játékkonzolnál (a PSP is nem kis részben emiatt lett bukás)
"A HDMI-ről és egyéb nyalánkságokról ne is beszéljünk."
A HDMI nem rossz dolog, de nem kell túlmisztifikálni. Lényegesen nem jobb a képminőség vele, mint egy komponens kábellel, főként a BR filmek content protection rendszere miatt volt rá szükség. Jellemző, hogy a Sony nem is ad HDMI kábelt a géphez, csak egy szaros kompozitot.
"A GPU-n még lehet vitatkozni de ott is vmiben a PS3-é jobb, vmiben az x360."
Összességében egyértelműen a 360-é a jobb. Az egy DX10-es, unified shaderes kártya, míg a PS3-é régebbi architektúra, és gyengébb teljesítményű. 360-on az osztott memória miatt a video RAM-ból is kevésbé lehet kifutni.
"Nem mellesleg egy teljes jövőbe tervezett multimédiaközpont, ami önmagában megéri az árának a kétszeresét."
Media Center, IPTV, kiforrott online szolgáltatások - ezek mind a 360 sajátosságai. A PS3-on van Linux meg lehet BR filmet nézni - előbbihez egy 20eFt-os PC is elég, utóbbira meg mire elterjed, sokkal jobb és olcsóbb lesz egy asztali lejátszót venni, ld. DVD.
"És az a szerencsétlen xbox360 NEM olcsóbb, ezt senki ne akarja bemagyarázni."
170 > 90 - szerintem olcsóbb. De biztos megreformálnád a matematikát, ha kifejtenéd az elméletedet.
"amit a microfo$ "live" néven beszed havidíjat, pár hónapon belül már ott vagy, mint ha vettél volna egy PS3-at"
Inkább fizetek havi egy ezrest egy működő online rendszerért, minthogy kispórolják minden játékból az online opciót. Ráadásul ha nem játszol online, nem kell fizetned, a többi szolgáltatás ingyenes.
"hangos, minden 10. selejt, felforr."
Ebben van valami sajnos. Reméljük az új, olcsósított EU PS3-akkal nem lesz hasonló probléma. Ki tudja, mit spórolnak még ki belőle az Emotion Engine-en kívül...
"Egyébként ez itt nem az x360 vs ps3 vita helye, akinek nem tetszik a PS3, és a sz@ros xboxot élteti, az tűnhet ki innen melegebb éghajlatokra."
Szerintem az is elhúzhat a rákba, aki légbőlkapott, minden valóságalapot nélkülöző hülyeségeket ír a PS3-al kapcsolatban, félrevezetve ezzel a topic olvasóit. -
#7199 Nos, arról h a 360-ban nincs HD-DVD annyit, hogy azt külön lehet megvenni hozzá 50 ropiért, A Live-ért fizetni kell, a PS nemtommiért meg nem, mert nincs is rajta semmi. Jah, és álíítólag jön az új fekete box, amelyen már lesz HDMI csatlakozó.