89387
PlayStation3
  • sonico
    googlebe írtam be, gondoltam ilyen lendzsós ps3ak :D
  • sonico
    3LCD (hátsó kivetítésű) TV na nézegetünk tovább, mennyi is lehet ez? :P :)
  • mila69en
    azok a képek már nagyon régiek:DD
  • sonico
    én is most ézegetem nagyon szeretnék venni...de nem hiszem h boltban :S nézted azokat a gépeket amiket reggel linkeltem e képeket? micsoda kamuk:D lendzsós PS3ak :P
  • sonico
    milyen TV-t ajánltaok a PS3hoz? komolyan kérdezem ezeket, kérlek normálisan válaszoljatok ha lehet, mert itthon még a régi LG FLATRON van gondolom ajánlott vmi HD-s tv-t venni? milyet ami úgy árba is jó és a ps3 is remekül fut rajt?
  • mila69en
    egyenlőre nem tudom megmondani mert még nincs gépem:(
  • sonico
    és USB-n v ilyesmin a letöltött HD filmet nem tudom a PS3 harddriveára tölteni?
  • mila69en
    na akkor hajrá az 360-vagy a PS3 emulálásuz ha belegondolunk hogy a 300mhz- ps2 emulálásához egy dualcores proci kell:DDD ott már megy egy két játék elfogadható sebességgel...akkor mien proci kéne egy cell emulálásához?:DDD szvsz minimum egy 30 magos magonként 20ghz-n ketyegő proci:DDD
  • partizan182
    Kérdésedre konkrétan válaszolva ha a neten terjengő X-box 360 "emulátorra" gondolsz, akkor az konkrétan egy mókás vírusos szivatás. Még csak nem is próbálkoznak vele, Ps2 emu is csak úgy-ahogy megy még most is.

Ui: néha egy kérőjel is elég...
  • DarkSector
    Jah, de kicsit többet írtál, asztán az zavart meg mert a többi nem hozzám tartozik...
    Én csak arra gondoltam, hogy hátha valaki próbálta már, ha nem akkor felesleges írni....
    Én meg meg fogom próbálni, de míg szerzek egy iso-t próbának, addig gondoltam hátha akad valaki aki már próbálkozott vele....
    Én is 1%-ot látok rá hogy ez egy működő program, de én ráérek próbálkozni!!!!!
  • DarkSector
    101cm-es az a tv-----gondolom arról beszélsz, ami alatt egy 299000-es br lejátszó dübörög egyfolytában...
    Én is ezt a tv-t néztem ki....
  • mila69en
    mit nem értesz rajta?:D majd 8-10 év mulva tedd fel ezt a kérdést akkor már lehet tud valaki mondani valamilyen momentumotxDDD
  • DarkSector
    Ne haragudj, de most ez mire volt válasz???????????......
  • mila69en
    hogy kicsit dolgozzon a PS3-ba a CELL kéne hogy írjanak egy X360-emutxDDD sztem 40%-os kihasználtságal csakúgy suhanna
  • mila69en
    mire is? blu-ray lemezre:P meg mivel is?xDD van bluray íród?xDDDDD
  • sonico
    hali!

érdeklődnék h amit netről letöltök HD filmet, kiírom...mire is? és azt simán lejátsza a PS3? v csak az eredetit?
  • Super DANTE
    Ninja Gaiden Sigma: 1080p, 60 fps.
  • ballor
    most láttam a médiában 102-es FULL HD Samu tévét, 499eFt volt

a PS3 mennyire futtatja jól a PS2 gammákat? jó lett az emuja? vagy hanyagolható?
  • partizan182
    Egyetértek, az árra is érdemes figyelni. 170-180 ezer Ft körül már kapsz 82 centis Hdready LCD-t, ez ha nem 5 méterről nézed tökéletes.
    Viszont 720p-t megjeleníteni képes plazma nincs 120 centi alatt, ott is a legolcsóbb 450 ezer Ft.
  • sector512
    Szerintem is most már inkább lcd-t érdemes venni játékhoz. Az új képjavító technológiák már nagyon jók, meg a kontraszt is egyre növekszik. Mondjuk a plazmának még mindíg szebbek a színei szvsz.
  • Kraptor
    Méretben úgy értettem, hogy az határozza meg, hogy most plazmát veszel vagy LCDt. 40" és alatta akkor LCD ha felette akkor Plazmaát érdemes.
  • Kraptor
    Általában azt mondják, hogy 40" és alatta LCD felette meg plazma. Ha olyan 40" környékén nézegetsz akkor lehet, hogy tényleg érdemesebb LCDt venni mert abbol már vannak FULL HDsek 1920x1080 felbontásban olyan 400k környékén. A nem full HDsek csak HD readyk általában 1366x768 felbontásúak. Igazából szerintem csak méretben van különbség, hogy melyiket vegyél, meg ugye elvileg plazmának szebbek a szinei.
  • partizan182
    1024*768 - közel sem HD, még csak nem is 16:9 (nyilván maga a plazma az). Pláne 42'-nál nagyon kijön a különbség a magasabb felbontás és az alacsonyabb között.

Vibrálás: technológiából eredően a plazma vibrál. Nézz a TV-d fölé és látni fogod te is. Sokakat nem zavar, engem igen.

Konzolra inkább az LCD a megfelelő. A fix helyen elhelyezett HUD miatt a plazma beéghet (tudom, hogy az újjabbakban nagyjából sikerült kiküszöbölni ezt a problémát de nem teljesen).

"Ja és szerintem 32" nál kisebbet érdemes lcd-ben venni... "

Ezt nem értem. Ennél kisebb HD-ben csak 26'-os van, az lenne az egyetlen alternatíva? Én 37'-40' körül ajánlom, jó árban vannak, szép nagyok, 720p, monitornak is használhatod.
  • Sly06
    Nem tudom mire gondolsz...nekem 42"-os samu plazmám van 1024*768-ban tökéletes, és mi az hogy vibrál mint a plazma? mert én ezt sem tapasztaltam..
    Ja és szerintem 32" nál kisebbet érdemes lcd-ben venni...
  • Yrda
    köszi, aha értem
    akkor ha plazmát veszek, akkor legalább 1280X720-as felbontásnak kell lennie?
    meg HD ready-nek kell lennie
    ebben is vita van bennem lcd vagy plazma, plazma vagy lcd?:)
  • partizan182
    Jó mindkettőhöz, de az igazi HD plazmák (legalább 1280x720-as felbontás) nagyon nagyok és drágák. LCD-vel sokkal jobban kijössz (plusz nem vibrál mint a plazma).
  • Yrda
    sziasztok olvasgattam itt a hozzászólásokat és azt akarom kérdezni, hogy a playstation csak lcd tv-el jó vagy jó plazma tv-el is?
    vagy azt mindenki maga dönti el?:)
    amúgy nincs konzolom és soha nem is volt, úgyhogy nem nagyon értek ehhez :)
    de már fontolóra veszem, hogy lehet veszek ps 3 -at, mert ha veszek PC-t akkor fél év múlva el lehet dobni, mert az új játékok szaggatnak rajta
  • Csacsi
    Eddig PS2 fan voltam. Nemrég vettem egy 360-at. De vhogy sehogy nem fogott meg...1,5 hónap után eladtam. Most gondolkozom a PS3-on, de félek, hogy ez sem fog meg. Bár tény és való, hogy HD videó lejátszásra alkalmas a PS3. Szal ez nem csak játékra való. Lehet, hogy jobban megfogna mint a 360...de félek kiadni megint pénzt nextgen konzolra, és 2 hónap után jólvan rosszabb áron eladni. Szal várok...aztán majd meglátom :)
  • partizan182
    7-8 év múlva aktuális lesz a kérdés.
    Egyébként hihetetlen hogy létezik olyan ember aki tényleg elhiszi h vannak ilyenek (nem rád gondolok, másik fórumban volt erről egy kis vita).

Konzolvitáról pedig nyilván az tud teljesen hiteles képet adni, akinek mindkettő van otthon.
  • DarkSector
    Srácok faszom olvas végig 90 hozzászólást naponta, úgyhogy fingom sincs hogy eddig miről volt szó, de ki mit tudna nekem mondani valamit a PS3 emulátor és X360 emulátorokról??????????...persze minden momentumot!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Előre is köszönet a bátor egyénnek, aki kifejti nekem a részleteket....
  • sonico
    és ezek? :S

• EmThor
    Ja gyűjtjük az infót, nem tudom miért kell ellenséges hangnemet megütni mindig konzolvita ügyben.

Én pl. eddig csak xbox-al toltam meg ps2-vel egy kicsit, előbbit egy hétvégi partin havernál, utóbbit meg egy nyilvánosabb helyen...
    szal full núb vagyok a konzolokhoz, de látom már mire képesek, mire tervezik őket és marketing szempontból milyen életciklust szánnak nekik. És ez az infógyűjtés a kritikus és nem annyira elfogult vélemény kialakításának ad helyet. Most költöttem pc-re 200k plusz-t és jövőre max csak mozizni lesz jó + egy-két netes játékhoz oszt csókolom.
    Persze munka mellett kell a pc, de ez már másik topik. Játszani meg télleg a konzol éri meg mostanság. És végre a konzolok grafikai tudása is megüti az ÁLTALAM elvárt, szememnek kellemes grafikai szintet!

Arra akarok kilyukadni (t. Tejföl és még akinek inge, aki meg segített eddig is, hálásan köszönjük!!), hogy vegyétek figyelembe azon potenciális vásárlók véleményét, akik nem csak a lebegőpontos számítási eredmények összehasonlítását figyelembe véve szeretnének egy maguk számára jó döntést meghozni (mert 2 konzolt szubjektíve luxusnak tartok) hanem a SZÓRAKOZÁST tarták szem előtt!
  • NEXUS6
    Így van.
    Ettől függetlenül nem autentikus véleménye még mindenkinek lehet;)))
    De mi számít nálad próbának?

És pl kinek van autentikus véleménye a szexről, Nagymenő Józsinak aki végigdugta a fél osztályt, trippert, kankót, hepaatitiszt, herpeszt összeszedett és továbbadott, de egy menet nála 5 percig sem tart.
    Vagy Okos Ottónak, aki jobbára csak kámaszutrából okosította magát szex terén, de gumival csinálja és az egy állandó barátnőjével az élvezetet órákig elnyújtják?
  • NEXUS6
    Te tudod!
    Neked ezekszerint nem kellett döntened, mert megteheted. Bárcsak én is hasonló cipőben járhatnék!;)

A játékkínálat PS3-on nekem meggyőzőbb, de ez ugye szubjektív. Most hirtelen egyetlen címet sem tudnék mondani az X kínálatából, amit várok és amiért megvenném.
    Live: én meg nem fogok ilyen alapszolgáltatásért fizetni, már csak elvből sem. Igaz a Home még nem indúlt be, de ezzel a Sony netes szolgáltatása, szerintem nagyságrendileg, magasabb szintű lesz.
    Kontroller: fizikailag szerintem nem különbözik lényegesen az eddigi PS kontrollerektől, nem jobb nem rosszabb. A rezgés kimaradását én is hiányolom, de ezen a téren is változás fog beállni.
  • tejföl
    Autentikus véleményt meg szerinten az alakítson, aki ki is próbálta mindkettöt.
  • tejföl
    9084
  • NEXUS6
    "mindössze arra próbálok rávilágítani, hogy csak azért mert megjelent, még nem biztos hogy jobb is, mint a konkurrencia nextgen masinája."

Miben nem jobb?
  • tejföl
    Melyik melyiknél?
  • tejföl
    "Ha az a teljesen autentikus véleményed, hogy az X mindenben jobb a PS-nél, akkor minek adtál ki a PS-re annyi pénzt?"
    Mert még nem volt.

• NEXUS6
    Őööö, mire gondolsz?
    Miben nem jobb?