89387
PlayStation3
  • item
    Üdv az uraknak!
  • james69holden
    előbb néztem német ebayt, 606€-ért kelt el egy vadiúj, bontatlan ps3 + motorstorm (az 150ezer Ft)... Mo.-ra házhoz hozzák 20€-ért (5K)
    csak a gépet is láttam tegnap 590-ért leütve
    nevetséges hogy még külföldről rendelve is minden jóval olcsóbb mintha itthon venném

http://games.listings.ebay.de/Konsolen_PlayStation-3_W0QQfromZR4QQsacatZ117564QQsocmdZListingItemList
  • Ioles
    Hú, ez a Killzone sztem odab*sz majd de nagyon, na és még azt állítják hogy a PS3 nem bírja el a Crysist. LOL!!
  • Jimanszky
    szuper!!jó lenne már a Linux-ot felrakni,már kíváncsi vagyok rá nagyon.láttam róla videókat és elggé bejön!!
  • baggins
    Jelent. Létrehoztam :D
  • Jimanszky
    dehogyis!!!szerintem jó ötlet létrehozni egy ilyen topikot.én támogatom!!!/ha ez jelent valamit is/
  • baggins
    Srácok! Szerintetek leugatnák a fejünket, ha létrehoznánk egy topikot az XLive mintájára, ahol accountokat lehetne jelezni, találkozókat lebonyolítani, stb.?
  • Kraptor
    Pixelmániánl nem lehet személyesen, csak postai úton és aszem Francia óbol jön a cucc:):)
  • Ewergo
    Ez a Pixmania mennyire megbizhato? Mert nem ad meg telszámot az oldalon. És én csak személyesen vásárolnék.
    Kinéztem EZT. ...?!
  • Sir Quno Jedi
    El lehet felejteni ezt az 5000-es kontrasztarányt egy LCD-nél gyerekek! Max. dinamikusban tud annyit, de még az is necces. A dinamikus kontraszt meg többet árt, mint használ és pl. PC üzemmódban épp ezért ki is van kapcsolva. Ha kontrasztarányt akarsz, minima plazma kell, de az meg PC-hez nem az igazi...
  • Kraptor
    Szerintem a kontraszt arány itt el van írva, mert az angol oldalon 4000:1 van megadva míg a magyaron magasabb 7000:1
  • deep
    Jézus atyám! Elképesztő hogy zuhannak az árak...Ez kurvajó cucc, ennek az elődje van nekem, annak csak 5000:1 a kontrasztaránya, de már attól megvakulok:D
  • Kraptor
    Találtam egy elég jó LCD TVt 200ért, legalább is elég jónak igérkezik és árban is elfogadható. Nem láttam még élőben:

Hivatalos oldal
    Magyar kereskedő oldala

kontraszt a magyar oldalkon el van írva, mert 4000:1 nem 7000:1.
  • DarkSector
    Az más, hogy te milyen stílust akarsz, de a black, akkor is jobb....
    Egyedül az lett volna brutálállat, ha a két csapat összeállt volna....

Killzone (környezet, fegyverek és karakterek) egy Black engine-el!!!!
    Hujjujjj....az ám lett volna valami....
    Az mekkora durvaság, mikor a blackben az elején a 3 vagy negyedik pályán alkonyatkor egy gyártelepen kezdesz a gépfegyverrel (ahol a sok taposóaknákat lehet sorozatban robbantani).......
    Nekem ez maradt meg legjobban....ott nagyon odatette magát a gép....

Íme a kedvenc fegyverem....
  • EmThor
    működik vele, de olyan, mintha egy trabantba raknál egy ferrari motort: megy jól, de ocsmány :D
  • Dave0092
    sima tv is jo
  • sheva94
    a ps3 csak hdtv-vel működik vagy sima tv-re is rálehet tenni?
  • NEXUS6
    A Black az nagyon kircsi grafikailag. De mostanában vettem és vacilláltam, hogy mit vegyek PS2-re. Ilyen Soldier of Fortune stílusú, mai fegyverekkel aktuális környezetben jáccódó gámát annyit szerzek PC-re, hogy Dunát rekeesztek vele (pl a Blacket is ugye). A terroristázás, meg bűnüldözés, meg ilyenek nem igazán köt le mint sztori.

A Killzone-nak jobban tetszett a története, és nem is csalódtam benne. Persze sablon hegyek de nekem most pont ez kellett.

A GFX meg marha jó, a víz, a felhők, a csillanások, a havat fújó szél. Ha normális felbontású textúrákat tudnak az engine mögé pakolni simán kiad egy Resistance szintű grafikát! Persze ez PS2-őn csak álom volt.
    Amúgy van dzsungeles pálya is, ha berakják az újba akkor rehet majd a Crysissel hasonlítgatni!;)))
  • baggins
    Nyugodtan röhögjetek körbe: nekem 70 centis Albacomp LCD TV-m van. Egymás mellé tettük a Braviát és ezt, és képben semmi különbséget nem találtunk. Gyönyörű színek, igényes dizájn, és igen alacsony ár. Mondjuk az enyém "leesett a kamionról" darab volt, így olcsóért megkaptam. Tökéletesen elégedett vagyok vele, király kis TV.
  • Kraptor
    PL ez elég jó, legalább is a paraméterei az árához képest.

LG

Ugyanilyen paraméterekkel egy Samsung 60e vel több. Sony és márkásabb társai jóval drágábbak.
  • Kraptor
    Vagy vannak még LG LCDk amik olcsóbbak és még elfogatható minőségűek.
  • baggins
    Dante, Dante, a Te véleményed nem mérvadó, ha lehetne cipőből is Sony-t vennél. Vagy nem?
  • Kraptor
    Én eddig csak Samu TFT monitorokat hasnzáltam de azokkal nagyon megvoltam elégedve és én mindenkinek azt is ajánlom. Most egy fosinger LG 30" LCD Tvm van de az nagyon gatya. Mondjuk ingyen volt, tehát ajándék lónak ne nézd a fogát:)
  • deep
    Nekem meg samsung tévém van, láttam már braviát is eleget, de én az enyémmel jobban meg vagyok elégedve, szerintem több mint tökéletes, 100 ezerrel olcsóbban, mint a braviák...
  • Super DANTE
    Az ok, mivel közös a gyár, de a mögé pakolt elektronikában vannak különbségek, nem beszélve arról, hogy sok samu LCd-ben valami miatt könnyen behal a panel. Meg sajna nekem samu tv-vel + tapasztalatom még nem volt.
  • Kraptor
    Pontosabban Sony használ Samsung panelt.:) Legalább is LCDben.
  • deep
    De ez véletlenül így van. Illetve mégsem teljesen:) Az hogy melyik néz ki jobban, nyilván szubjektív. De a sony és a samsung ugyanazokat a paneleket használja.
  • Super DANTE
    Hát ezért ez nem teljesen így van.
  • baggins
    Ugyanezt akartam írni. 200-ért mindenképpen Samsungot, mivel a Sony is tőlük veszi az alkatrészeket. Egymás mellett egy Bravia és egy Samsung közül egyértelműen a Samsung ad szebb képet. Mellesleg maga a TV külseje is mérföldekkel jobban néz ki.
  • Olcsi2
    Kell valakinek esetleg egy folias Full Auto 2: Battlelines 11ert? Jovo hetfon lesz bontott, de ujszeru Resistance es Genji is (full angol mind) ugyanennyiert.
  • DarkSector
    Remélem nincs több kérdés a HD TV-kkel kapcsolatban.....
    HD Biblia....
  • Kraptor
    Azt nem tudom, hogy a PS2 játékokra is érvényes e és ugye az EU versönnek vannak kompatibilitási problémai a PS2 játékokkal, nem mindegyik fut rajta jelen pillanatban. Én valamilyen 32" Samsung LCDt ajánlanék. 200-ért elég jót lehet már kapni.
  • lamase
    ha rendelek külföldről ps2 játékot akkor gondolom azt is vinni fogja, igaz? 200ezrem van tvre, te milyen ajánlanál?
  • Kraptor
    Igen vinni fogja. PS3 teljesen regio független, mármint játékok terén BR filmek terén nem hiszem. HDTVk terén mindegyik tudja NTSCt és PALt, legalább is ami Euban kerül forgalomba. Mondjuék ha én neked lennék akkor más TVt is néznék mint Sony. A többi jobb árba van és sokszor jobb is mint a nagytestvér.
  • Multikiller
    Monitorra kötötte már valaki a gépet?
  • DarkSector
    Ez valóban köcsögségnek hangzik, a 20 kocsi még nem is lenne gáz, ha NFS vagy egyébb neve lenne, de a GT-knél ez eléggé fura, mikor a Prologue-ban is 75 autó volt.....és az valóban egy demo....
  • DarkSector
    Jah nem ugyanaz a szituáció, de én az árnyék-fény effectekre gondoltam, meg a teljessen lerombolható környezetre.....
    Röhögnék, ha nem érné el a 20GB-ot a játék.....
    Szerintem odateszik majd magukat a palettára a készítők....

Mellesleg szerintem is nagyon ütős a KILLZONE ps2-re, de csak addig volt az első, amíg meg nem csinálták a BLACK-et......

Killzone PS2
    Black PS2
  • baggins
    OK, ebben igazad van, nem téged próbállak túllicitálni, egyszerűen az b@ssza pont a csőröm, hogy a Full game mappában kell keresni a játékot, és hozzánkvágnak egy ilyen demo jellegű dolgot. Sokkal tisztességesebb lett volna úgy, mint pl. a Lemmings-nél: ott Starter Pack néven töltheted le és később megveheted hozzá a pályákat.
  • DarkSector
    Az egy dolog, hogy odaírják, hogy full game, de tudod mi a teljes játék???
    A GT4.....
    Ez nem játék....Ennyierővel bármelyik autós demo lehetne teljes játék...
    Az én szememben ez a GT kiadás nem teljes, majd az 5 az lesz.....
  • Ombika
    Ridge Race uj reszet probalta mar vki PS3-on?!