89387
PlayStation3
-
#8968 Berlinben az első 50 ember, aki a Saturn-ban és környékén rendezett launch party-n szétvert az X360 konzolját, az ingyen kapott PS3-at, volt aki ugrált rajta, volt aki falhoz vágta, volt focizott vele, akadtak jelentkezők szép számmal. -
partizan182 #8967 A cikk nem volt jó, ebben egyetértünk. Felületes volt, hozzá nem értő és egyoldalú. Lehet hogy csak te fogalmaztad meg rosszul a lenti kommentet, de az nem arról szól, hogy egy hozzá nem értő ne írjon egy jó hírrel rendelkező portálra felületes benyomások alapján lehúzó cikket (ezzel teljesen egyetértek, de mondjuk ennyi erővel követelhetnénk az index bezáérását is :)).
Téged az háborított fel, hogy olyan fazont engednek cikket írni akinek nincs jó véleménye a ps3-ról és nem tervezi megvenni a közeljövőben. Mégegyszer, lehet h csak rossz volt a megfogalmazás, de engem ez szíven ütött... -
#8966 Milyen lényeges problémát látsz a PS3 hw-ével, megbízhatóságával kapcsolatban?
Ne kímélj, csak nem tudsz valami zaftos történetet tábortűzként lobogó konzolokról, működés képtelen kontrollerekről, összeomló operációs rendszerekről?
Ööö most melyik fórumon is vagyunk?;)))) -
#8965 Nem, egyáltalán nem arról van szó, hogy csak Sony hívatalos álláspontját közöljük és slussz.
A gond az, hogy egész egyszerűen nem ez történik most a világban. (Legalább is Európában) mint amiről ez a cikk szól. Nem az történik, hogy jönnek az Ötvös Tibor jelenlegi boxtulajok és megnézik a gépet, legyintenek rá és nem veszik meg. Hanem az történik, hogy rengetegen, akár box tulajok is vagy megvették vagy tervezik a megvételét.
Az hogy miért, arra ez a cikk nem ad választ.
Persze találgathatunk, mondhatjuk hogy fanatikusszonibuzik meg ilyenek, de ez csak találgatás.
A cikkben nincsenek benne azok a szempontok sem, amik a vásárlás mellett szólnak. Szal attól hogy szubjektív, nem kell dilettánsnak is lennie a cikknek.
Ez a cikk olyan, hogy pl. berakok egy szubjektív hozzászólást egy újságba cikként a legutóbbi Dali kiálításról. De valami dilettánssal, akinek ilyen érvei/szempontjai vannak, hogy: ez egy szar, mert a képkereteken nincs rendes akasztó, a sárga kép az viszont jó mert az majd megy a konyhába, és összességében utálom a Dalit, mert a pikasszó az sokkal jobb.
Nem kell egyetérteni a PSfanbolyokkal, de értelmesen kell tudni megfogalmazni az álláspontunkat, ha már az újságírás valamilyen formájára adjuk a fejünket. -
partizan182 #8964 "De ezek szerintem csak gyerekbetegségek, amik a Box-nál is voltak eleinte. "
Mindenféle fikázás és flame nélkül: Azért az elvárható lett volna, hogy ennyi pénzért, ekkora késéssel ne bétaverziót kapjunk amit majd szépen javítgatnak és 1-2 év múlva nagyon frankó lesz (amiben nem kételkedem). A boxot láthatóan kapkodva adták ki hogy megelőzzék a Sony-t ez meg is látszik a hardveren (nem mintha ez jó kifogás lenne, de legalább megmagyarázza a problémák nagy részét).
-
#8963 Bárki bármit mond, szerintem elég jó kis gép lett. Mondjuk a live része a 360-hoz képest elég gyenge, pl. chat, játék közben is van, hogy a másik pár percre eltűnik, vagy engem nem hallanak, de erre számítottunk is, hogy a netes rész fejlesztése most van folyamatban, ugyanakkor a multimédiás képességei messze a konkurensek felett vannak.
A kontroller tényleg nem az igazi. Kicsit kicsi (bár ezt már Ps2-nél megszoktam), de nagyon könnyű is lett.
De ezek szerintem csak gyerekbetegségek, amik a Box-nál is voltak eleinte. -
#8962 Felraktam rá, müködik is normálisan, teljes pc-ként használhatod vele a gépet. Olyan media playert nem találtam még hozzá, ami a feliratokat jól kezeli. Mondjuk biztos van, de én sík hülye vagyok Linux-ból. -
partizan182 #8961 "1 hét alatt 165 ezer darab:) a boxból az első héten 70-ezret a wii-ből meg 105-ezret adtak el"
Szép teljesítmény az tény, de azt is figyelembe kell venni, hogy a box kezdőkészlete 70 ezer a wii-é pedig 105 ezer volt, ezt mind el is kapkodták. Ps3-ból úgy 220 ezret szállítottak le nyitásra. Bár a box még magasabb készlettel sem hiszem hogy elére volna a 165-öt, de wii-ből biztos elment volna 2-300 ezer is ha lett volna annyi eladó konzol...
"A magam részéről érthetetlennek tartom, hogy a PS3 megjelenésekor egy olyan fazon írhatja le a véleményét ország-világnak, aki a közeljövőben nem tervezi egy ilyen masina beszerzését, és nincs is túl jó véleménye róla."
Tehát csak olyan írhatja le a véleményét akinek nagyon teszik a PS3? "Kissé" egyoldalú lenne a tájékoztatás nem gondolod? Ez olyan mintha senki sem írhatná le hogy nagyon zajos a box, meg hogy a wii-nek csúnya prevgen grafikája van. Ennyi erővel minden gyártó sajtóközleményét (annál több hozsannát senki sem tud összehordani egyik gépről sem) belinkelhetnék a portálokra teszt gyanánk és kész... -
#8960 ezen röhögtem fel a legjobban:) szakértő írta a cikket! lol meg azon hogy bazinagy a gép és melegszik az oké hogy nagy meg melegszik is, viszont arról megfeledkezett hogy belső tápja van...megmondom őszintén marha jól mutat itt a boxom mellet egy bazinagy tápo_O -
#8959 A magam részéről érthetetlennek tartom, hogy a PS3 megjelenésekor egy olyan fazon írhatja le a véleményét ország-világnak, aki a közeljövőben nem tervezi egy ilyen masina beszerzését, és nincs is túl jó véleménye róla. Azzal meg nem foglalkoznak, hogy az a rengeteg ember ugyan már mégiscsak miért vette meg, ugyan már hogy a francba csináltak több helyen rekord eladásokat?
Ez a cikk kb. olyan mintha valamelyik újság az Oszkár kiosztásakor nem a nyertes filmesekkel, hanem az épületben dolgozó vécésnénivel csinálna riportot.
Újságírás a köbön!;))) -
Kraptor #8958 Én csak 1 dologgal értek a cikkel egyet, de azal nagyon sajnálom, hogy a rezgés kimaradt a kontrollerből.
Én egy 15 ésves Panasonic SDTVn nyomom gyári gagyi kébellel...azért a graf egyáltalán nem úgy néz ki mintha PS2 lenne:):) -
#8957 ezen nics mit olvasni ez egy vicc:) szubjektív vélemény -
Kraptor #8956 Tényleg valaki próbált már vásárolni a shopban? Wii shopja se támogatja Mot de attol még simán tudsz Magyar kiadású kártyával vásárolni angol országot megadva. -
Cobraz #8955 olvasd -
Jimanszky #8954 senki nem tudja PS3-ra felrakni a Linux-ot?a yellow dog-ot. -
#8953 na az angoloknál meg is van az eladási rekord:) 1 hét alatt 165 ezer darab:) a boxból az első héten 70-ezret a wii-ből meg 105-ezret adtak el -
#8952 Az egyik konzolos oldal szekesztőjeként tartom a kapcsolatot a magyar Sony PR céggel (egy kommunikációs ügynökség), rákérdeztem náluk, hogy mi a helyzet a magyar Store elérhetőséggel, lesz-e belőle valami. A válasz:
"Szia!
Információink szerint a PS Store sajnos a magyar felhasználók számára nem lesz elérhető."
Puff neki, erről ennyit. Viva Hungária!
-
partizan182 #8951 Full HD-nak úgy 42' felett van értelme, alatta nem látod a különbséget ha normális távolságról nézed. -
#8950 Ugyanez a képátmérőjü tv sony-ban full hd-ben 500000ft....
Így már nem biztos, hogy olcsó.....
Én biztos full HD-t fogok venni és nem fogok 2x váltani....
Ha mégis vennék a fullos előtti időkre egy HD ready-s tv-t, akkor 100-150-nél többet ki sem adnák értük....
-
#8949 annyiért ajándék :) grat, használd egészséggel :) /hol vetted + pixelhiba volt? thx/ -
#8948 293ezer -
Kraptor #8947 Resistance nem tetszik. Ha valaki elcseréli RR7re jelentkezzen:):) -
#8946 Nekem a kontrollerrel van bajom. Gagyi. -
Kraptor #8945 Te, ez azért nem 200K volt:):) Grat a TVhez:)
Na gyerekek megvettem a PS3at:):) Mondjuk csak SDTVn nyomom de így is nagyon szép, elmarad az igazi hatás de Áprilisban lesz HDTV hozzá:):) Eddig ódzkottam a set-top boxoktól de valahogy még az a funkció is begyűvős, legalább nem kell majd felálnom a fotelből ha valamit megakarok nézni a neten:):)
A netes része azért éreszhetően jobb és gyorsabb mint a Wiié (kivéve sys update). Az elején a frissítés elég lassan akart lejönni, után frissítés után állandóan dobta a wirelesst de egy router és ps3 reset megoldotta a problémát. RRt akartam megvenni de nem volt és végül is Resistance lett belölle. Egy kicsit nagyon szokatlan az irányítás Resistanceban, kraptor néven felvehettek ha akartok. Most töltök mindent ezerrel:):)
Nagyon nagy a masina az hittem, hogy sokkal kissebb.
Mostmár csak LCDvel lesz gondom, hogy melyiket vegyem 32" vagy 37". Kb 2-2,5 méterre lenne a tv. Vegyek inkább egy "jobb/újabb" 32" LCDt vagy egy régebbi 37"? Mondjuk ma megnéztem LCDket is és egy újabb Samsungnak valahogy fakóbb volt a képe mint egy régebbi modelnek és sehogy se tudtam beállítani, hogy olyan élénkek legyenek a szinek. Elvileg ennek az újnak 5000:1 dinamikus kontrasztja lenne míg a másiknak aszem 2000:1.
-
#8944 200?-250? -
#8943 mennyi volt? -
#8942 ezt a tvt vettem meg -
bayernmunich #8941 köszi
másra akkor nem is kell figyelnem? a kontraszarány különbsége mennyire látható szabad szemmel? -
#8940 Ez a felbontás már pont HD (HD ready 720p/1080i), a PC-t pedig a tv-n lévő PC bemeneten tudod hozzá csatlakoztatni, ilyen szinte mindegyiken van, márkát nem mondok, mert megint leugatnak. -
bayernmunich #8939 hello
tudna nekem segíteni valaki, hogy milyen lcd tv-t érdemes venni ps3-hoz (meg pc-t is szeretném használni) 1366X768 felbontás, hdmi csatlakozás, kell még valamire figyelni? kb 300k szánok rá
köszönöm -
#8938 Nem, Adidas-t -
partizan182 #8937 "Jah és még valaki azt mondja, hogy nem fog lemenni a ps3 ára...."
Valóban, a Sony... -
#8936 digitális tunerrel tv 2 kiló alatt? az igen! (mondjuk tunerra majd akkor lesz szükség ha lesz digitális tv-zés itthon és akkor nem kell set-top box-ot venni még pluszba... de sima lcd tv addig jobban megéri) -
#8935 Jah és még valaki azt mondja, hogy nem fog lemenni a ps3 ára.... -
#8934 -
#8933 Okés... Grat. -
#8932 Jaja a Killzone 2, de amit mutatol az már a 3 :D -
Jimanszky #8931 csáó!ma veszek routert,ha minden igaz ma megjön.15rongy és wireless -
#8930 Nem rossz ötlet.. -
#8929 A Killzone2??
Killzone 2