89387
PlayStation3
  • tejföl
    Ugyan miért adnám el? Amit kihozol a boltból, legyen szó bármiről, abban a pillanatban már jó ha csak a felét éri, ha el akarod adni készpénzért. Itt nem arról van szó részemről, hogy a Sony gépe nem lenne jó, hisz anno a PS2 is gyenge játékkínálattal rendelkezett a megjelenéskor, mindössze arra próbálok rávilágítani, hogy csak azért mert megjelent, még nem biztos hogy jobb is, mint a konkurrencia nextgen masinája.
  • NEXUS6
    Ezért van a VIP regisztáció!;)

Én meg nem csak jáccani akarok. És marhára nincs rá pénzem, hogy egy X-et is fenntartsak. A PC-met is le fogom építeni.

Ha az a teljesen autentikus véleményed, hogy az X mindenben jobb a PS-nél, akkor minek adtál ki a PS-re annyi pénzt?

Jó neked, bárcsak én is megtehetném. Nem akarod eladni? 130-at egyből adok érte!;)
  • NEXUS6
    Én is úgy vagyok, mint EmThor, szal nincs gépem. De addig is legalább gyűjtöm az infót.

pl a konzol studió nem egészen 160-ért árusítja a gépet, netes megrendelés esetén, ajándék HDM-i kábelt ad, van részletfizetés. stb. Ha más üzletben veszem meg kb egy játék ára a különbség. Nem beszélve máshol pl a 3 éves részéletfizetés esetén vagy 1/3-al többet fizetek. Azért ez nekem sem mindegy, szal keresek egy optimális megoldást. Olyan 10 hónapos kamatmentes részletfizut tartok most ideálisnak, de ilyet még nem láttam sehol.

• EmThor
    ps-t nem adod el akkor? biztos lenne rá vevő na? :D
  • tejföl
    Barátom! Én is tudom utólag szerkeszteni a hozzászólásaimat. Kérdésem nincs, mert én megvettem a gépet. Játszom vele (Resistance Fall of Man), de van boxom is, ami egyelöre veri a playstationt. Mind játékkínálatban, mind live szolgáltatásban, hogy a kontrollerjéről már ne is beszéljek.
  • EmThor
    pár kattintás választ el attól hogy megrendeljem, csak még filózok. bár jövő héten úgyis jön a fizu :) és jópár évig jó lesz remélem a z-5500
  • tejföl
    Persze, hogy nem az. Csak az az érzésem, hogy sokaknak nincs is gépe, de linkelgetnek mindenféle cikkeket, aminek semmi értelmét nem látom.
  • NEXUS6
    Hát nem is a Magyar Tudományos Akadémia!;)))

Persze, ha konkrét kérdésed van a géppel kapcsolatba, ne kímélj, megpróbálunk válaszolni rá.
  • tejföl
    Tárgyilagosság nulla. Ez lassan PS3 fanclub.
  • NEXUS6
  • NEXUS6
    OK!
    Nincs itt semmi gond, de akkor ezt mond!!!
    Elvagyunk itt mint a befőtt, erre betámadsz egy-két idézettel, abból az idióta cikkből.
  • mila69en
    ha olyan gyors lettem volna mint a cell!! ezt az üzenetet nem tudnád elolvasni mert az sg nem tudta volna feldogozni a kapott információt:D
    elégett volna útközben
  • Attila8805
    Figy nekem megérte mert ps-re már nem lett volna pénzem,és ez a hűtés dolog is megoldható.
    DE mostmár tényleg hagyjuk a vitát.
  • mila69en
    nagyon rossz példa volt eza vízhűtés:) most adtál magadnak egy szépnagy nullát:DDszal a boxra vízhűtést kell tenni, hogy jó legyen mert az alap amit a microfos össze szart az nem igazán jó:DD nem érzed hogy lehúztak és egy szart kaptál a pénzedért? megmondom őszintén én sokszor azon paráztam hogy mikor füstől ki a gépem:DD haveré elszált mint a győzelmi zászlo és rádásként nem is egyszer hanem kétszer mert mit kapott vissza a garnciába? egy javított szart!!! arról még nem is beszítem hogy nekem eza fostalicska xfos hagosabb mint a pc-m:) de már mindegy.. csak a dead rising miatt vettem meg!! kijátszottam. mehet is oda ahova való! az aprónetre
  • Attila8805
    1.Na szóval ezt a vízhűtés dolgot csak példának szántam.
    2.Blu-ray-el sokat nem érek a 10 éves osaki tv-men.
    3.és mivel jobb a linux fut rajta hú de jó csak kár hogy utálom a linuxot.

• NEXUS6
    Gyors voltál, mint a cell!;)))
  • NEXUS6
    Sok sikert hozzá, gari meg az égbe a jóistenkénél! Köv nap meg beszarik a meghajtód, mer ugye arra is van példa, oszt akkor már is nem ott vagy ahol vagy, meg már nem szmájlizol itt nekünk.

És akkor BD lejátszás meg még sehol, azt hogy értelmes dologra használj egy ilyen drága számtek eszközt játékon kívül a 70 ezredből meg még szóba se került.

Az a helyzet, hogy már most nagyon nagyon jobb mint a box, de ezt nem mindenki látja;)))
  • mila69en
    abbol a plusz 70 ezerből vízhűtést teszel rá? loool akkor még mindíg nincs blu-ray lejatszód ehh mijen érdekes hogy a ps3-ra nem kell vízhűtést tenni ..nah amúgymeg sokaza 70 ezer haver 30-ért rakta rá vagyis annyiért rendelte azt beszerelte magának ehh tiszta szígyen
  • NEXUS6
    "Akkor ezzel az erővel te is lehetsz elfogult mert neked van ps 3-mad és ugyebár mindenkinek a saját gépe az isten."

Hát persze wazze!
    Öcsém mit gondoltál, ez egy PS3-as topik, itt ilyen emberek vannak!

Jézusom, már megint egy holdkóros, asse tuggya hol jár!
    Atya világ!
    LOL
  • Attila8805
    Figy ok én elhiszem hogy jobban van összerakva de abból a + 70 ezerből vízhűtést teszek rá és még akár 200 órát is bírna
    Na mindegy befejeztem a flémelést gratulálok a ps-etekhez egyszer lehet nekem is lesz de csak akkor hogyha nagyon nagyon jobb lesz mint az xbox:D
  • mila69en
    ne viccelj már ez a cikk kb olyan mintha téged kértek vólna meg hogy írj egy cikket a PS3-ról az xbox live-os aláírásoddal:)
  • mila69en
    amúgy elkegyek a box is 100-órát:) tanúsíthatom.. viszont haver gépe úgy égett ki mint a huzat:DD
  • mila69en
    ehh emúgy érdekes beéztem a boxos topicba ott nincs egy darab PS3-as aktivista sem:DD fordítva mét van ez így? savanyú lehet a szőlő?
  • item
    Az enyém is ment 2 napot egyhuzamba már! Nem kimélem,mert megbírja!
  • item
    Én nem mondom hogy az "isten" Nekem nincs semmi bajom a box360 al meg a Wii vel, nekem a PS3 jön be és ennyi! Nekem ez jobban megérte mint a másik kettő! Az egyik havernak 100 órája elég jó terheléssel (folding@home) megy folyamatosan a gépe, és nem égett le, nem hangos és minden jól megy, a box360 elketyegne 100 órát egyhuzamban ? Mert nekem a régebbi boxos hozzászólásokból nem ez derült ki. Na és szerintem ez is + pont a PS3 javára.
  • Attila8805
    Akkor ezzel az erővel te is lehetsz elfogult mert neked van ps 3-mad és ugyebár mindenkinek a saját gépe az isten.
  • Prince of Máté
    bazze és ött ül a széken a PS3 :D
  • item
    Ne szemeteld már be ezzel a topicot kérlek. Aki ezt a cikket irta nem kicsit volt elfogult!
  • Jimanszky
    de gondolom akkor a windows live messengert elfelejthetem:Sajajjj.
    na megyek melózni.
    jó éjt mindenkinek!!
  • Attila8805
    Summa summárum:"A csalódások után a Genji inkább be sem került a gépbe. Én nem azt akarom mondani, hogy a gép rossz. De jelen pillanatban, ezzel a tudással, ilyen játékok mellett egyszerűen nem ér meg 164 990 forintot - és ebben nincs benne a HDMI kábel. Anélkül ugyanis - ezt a Sony alkalmazottja mondta - simán PS2 szintű a grafika. A cég állítása szerint az új mozgásérzékelés és a rezgés nem fért volna bele egy kontrollerbe."
  • Attila8805
    Az előbb olvastam itt az sg-n:"Először is már az elején tiszta ujjlenyomat volt, pedig eredeti csomagolásból lett kibontva: az összeszerelés során 1-2 alkalommal kellett csak hozzáérni, és máris ocsmányul nézett ki a csillogó-villogó felület. Másodszor a monstrum hamar felmelegszik. Még csak a Blu-ray reklámoknál tartottunk, de máris iszonyat hőt bocsátott ki mind a négy oldalán (van egy szellőző-része, de az kevés)."
    Bizonyíték
  • guardian hero
    Lehet Linux alól is msn-ezni. A kulcsszó: Gaim.
    Ajánlom ilyen témák kivesézésére a PS3 Linux topikot.
  • Jimanszky
    ha nem tudok msnezni,akkor gond van:S
  • Prince of Máté
    le a kalappal ha ilyen hangfallal rendelkezel!
    Persze hogy rá lehet kötni
  • s73
    Amit leírtál, azt mindent tudsz csinálni, csak msn-ezni nem, mert az ugye Microfos Corporation...
  • Jimanszky
    http://stage6.divx.com/members/246437/videos/1045933
    íme a videó
    Yellow Dog linux
  • Jimanszky
    yellow dog-ot.de amúgy találtam róla használat közbeni videót HD minőségben!!
  • deep
    Ha linuxot raksz rá azzal esetleg, bár nem tudom milyen grafikus linuxot tudsz rátenni, amit ezekre a célokra tudsz is használni. A beépített böngésző még nagyon bugos.
  • Jimanszky
    most akkor anyumnak bevihetem a nagyszobába a PC-met?tudom arra használni teljes mértékben/persze Linux-szal/mint PC-n?böngészni szoktam,letölteni,msnezni.semmi komoly.
  • item
    Hát a REsistance nem akart mozogni az egérrel, lehet azért mert a kar be volt kapcsolva?? bár játék alatt amúgy sem kapcsolható ha jól tudom?!