89387
PlayStation3
-
partizan182 #9212 A HL2 zavart meg, mert az csak sima x-re van tudtommal.
Mindenesetre erősen off, de érdekel mire gondolt a kolléga... -
#9211 Nem azon van a hangsúly, ha mégis műkszik néhány gém.... -
#9210 én sem tudom mire gondólhatott mert xbox emulátor nincs!! vagyis van cxbx de nem ér semmit!:D xeon sem ér semmit
amúgy arrol vólt szó hogy 360 vagy PS3-at kéne emulálni -
partizan182 #9209 "Dead or Alive 4 és HL2 ment közepes gépen........ "
HL2 tudtommal még nincs 360-ra, emulátor pedig csak az eredeti x-re van (ami csak a Halo 1-et viszi).
Pontosan miről is van itt szó? -
#9208 aztán hány fps-t produkáltak? meg nem tudom kiaza ütődött aki HL2-t akar emulálni a gépénxDDDDD -
#9207 Nem baj, sőt, nekem is segítetteél, pont erre a listára vagyok kíváncsi. :)))
Csak tudnám, mit jelent a játékok mellett a státusz. Ma veszem meg a FF12-t, és szeretném, ha maximálisan futna a gépen. -
#9206 -
Jimanszky #9205 remélem nem baj cimbik,hogy az egyik mondatot mindannyiunk nevében írtam!
hisz összetartozunk. -
Jimanszky #9204 helló!
http://faq.eu.playstation.com/bc/bcGames.htm
itt megtalálod a listát amiket lejátszik és a minősítést h mennyire fog müködni PS3-on!
sok sikert!reméljük megtalálod a neked megfelelőt a listán!
üdv -
Jimanszky #9203 mitől sípolhat?nincs valami tippetek? -
#9202 sziasztok
lenne egy kérdésem, hogy ps2-es Tomb raider legend fut ps3-on? valaki tudja esetleg? mert akkor nem veszem meg a ps2-es trl-et. -
#9201 Na meg az hogy tényleg nem változott a gyártási technológia, ez belefért volna,ha már a hűtése nem a legjobb! -
#9200 Dead or Alive 4 és HL2 ment közepes gépen........ -
#9199 Most hallottam az x-box360 elit-ről ami 480$....
És annyi hogy 120GB merevlemez van hozzá és tesznek HDMI portot a gépre és már igy elkérnek annyit, mint a PS3-ért, úgyhogy ez is tök gáz.....
Nem tuom hogy ki a franc fogja így megvenni??????????
Mert olcsón még ugyahogy, de hogy drágán egy HDMI portért....
Akkor az ember már ennyi erővel megveszi a PS3-at és akkor megkap ugyanannyiért mindent....és ráadásul, még ki sem használja a nano-s technológiát....
Ennek nem láttom értelmét....maradhattak volna a Core és Premiumnál.... -
Jimanszky #9198 de najd rákötöm a 19"-os LCD monitoromra -
Jimanszky #9197 a Motorstormot vettem meg hozzá és nagggyon komoly!!!CRT tv-n játszok vele és nincs a képpel semmi bajom./csak meg ne lássak egy játékot se HD tv-n/:D -
#9196 Akkor no problem:D
Van má valami játékod?
-
Jimanszky #9195 már megoldódott a probléma,te kis kárörvendő;) -
#9194 Hehe ps3 Powa mi? -
Jimanszky #9193 azt nem tudod véletlenül,hogy miért sípol optikai kábelen keresztül a hang?valami parancsot adok neki dvd-nél a joy-jal és előtte picit hosszasan sípol.mintha valami jel lenne.. -
Jimanszky #9192 jó reggelt kolléga!!!az Isten áldjon meg téged!!!köszönöm.ez a Linux dolog még várat magára amíg nem tudom hogyan is kell pontosan felrakni.márazt hittem elkúrtam a gépet:Dköszi még egyszer!!! -
#9191 kikapcsolt gepnel kb 3-4 sec ig nyomod a bekapcsologombot,csippanik bekapcskor,es a 3-4 seces gombnyomaskor is es visszaall alapra! :) -
Jimanszky #9190 sziasztok!!!!!BOCSÁNAT AZ OFFOLÁSÉRT,DE NAGYON FONTOS CIMBIK!!!!!
mielőbbi segítségre van szükségem,mert teljesen kétségbe vagyok esve:"(((véletlen beállítottam alapértelmezettnek az other os-t.nem jön vissza a home menü sehogyse.linuxot akartam rá felrakni,de csak bebootolta,nem tette fel.kompatibilis linuxot akartam feltenni de véletlen beállítottam alapértelmezettnek:((((ha bekapcsolom a gépet,megjelenik a bott képernyő a 2 pingvinnel.semmire nem reagál:(((hogyan tudnám visszahozni a PS3 menüjét??kérlek segítsetek:((((!!! -
#9189 Igen, erre rájöttem énis :) -
Papesz #9188 Ezt azért nem kéne. Gondolj róla amit akarsz, de ne írd le. Pláne ebben a stílusban. Ő sem bántott Téged. -
Richard90 #9187 jajj hagyjuk már... nem unod már? -
#9186 Ugyanúgy is néz ki, csak jobb a framerate és kevesebb az aliasing :D -
#9185 azt akurva!!
Hülye faszláma -
lowdog #9184 mert kreditet csak akkor kapsz ha az általad regisztráltatott ember vesz valamit xpangóéktól vagy valamelyik partnerüktől.
read the fucking terms and conditions. -
#9183 Hát ha ez igaz, akkor a patch után ugyan úgy kéne kinéznie nem? -
#9182 PS3-on is csak az új shaderek miatt néznek ki jobban bizonyos textúrák, nem tartalmaz nagyobb felbontású textúrákat. Sőt, olyan véleményt is hallottam mindkét verziót tesztelő embertől, hogy inkább a PS3-on kisebb felbontásúak egyes textúrák. -
BillW79 #9181 Mellément... -
#9180 én aszittem így képről hogy lcd:D -
BillW79 #9179 Igen. De a Bordeux (R81) 10000:1, a Mosel (M81) 15000:1 dinamikus kontraszttal lesz. Az S81 belépőmodell (32-es kb 170-190e) Valós kontraszt is jónak mondható 1600:1 -
#9178 Ezért pénzt nem szabad adni. -
#9177 7000:1 dinamikus kontraszttal? -
BillW79 #9176 Igen, fogadni tudja csak. Próbáltuk is HD "generátoron", a kép nem lesz sokkal szebb egy normál DVD-nél. A napokban jönnek ki a legújabb SAMSUNG LCD-k! Érdemes lesz rá odafigyelni majd!:) LE 32 S81-es pl 7000:1 kontrasztal. Jöv. héten lesz a mo.-i bemutatás. Komoly TV lesz alacsony árkategóriában. -
#9175 Csak nem egy 10 GB-os frissítést csináltak, és az összes textúrát nagyobb felbontásúra cserélték?;)
Az eredmények nagyrésze lehet, hogy benne lesz, de az említett rossznyelvek szerint ez csak új shadereket tartalmaz jobbára, és még ezzel se éri el a PS3 szintjét. -
#9174 na ezt nem tudtam:D nem vágom a tévéket -
#9173 A rossznyelvek szerint igen, a hozzáértők viszont valami +1 év fejlesztési időről beszélnek, ami bőven elég effajta finomhangolásra. Az eredmények nagy része egyébként a legújabb 360-as frissítésben is benne lesz...