89387
PlayStation3
  • partizan182
    A HL2 zavart meg, mert az csak sima x-re van tudtommal.
    Mindenesetre erősen off, de érdekel mire gondolt a kolléga...
  • DarkSector
    Nem azon van a hangsúly, ha mégis műkszik néhány gém....
  • mila69en
    én sem tudom mire gondólhatott mert xbox emulátor nincs!! vagyis van cxbx de nem ér semmit!:D xeon sem ér semmit

amúgy arrol vólt szó hogy 360 vagy PS3-at kéne emulálni
  • partizan182
    "Dead or Alive 4 és HL2 ment közepes gépen........ "

HL2 tudtommal még nincs 360-ra, emulátor pedig csak az eredeti x-re van (ami csak a Halo 1-et viszi).

Pontosan miről is van itt szó?
  • mila69en
    aztán hány fps-t produkáltak? meg nem tudom kiaza ütődött aki HL2-t akar emulálni a gépénxDDDDD
  • baggins
    Nem baj, sőt, nekem is segítetteél, pont erre a listára vagyok kíváncsi. :)))
    Csak tudnám, mit jelent a játékok mellett a státusz. Ma veszem meg a FF12-t, és szeretném, ha maximálisan futna a gépen.
  • item
  • Jimanszky
    remélem nem baj cimbik,hogy az egyik mondatot mindannyiunk nevében írtam!
    hisz összetartozunk.
  • Jimanszky
    helló!
    http://faq.eu.playstation.com/bc/bcGames.htm
    itt megtalálod a listát amiket lejátszik és a minősítést h mennyire fog müködni PS3-on!
    sok sikert!reméljük megtalálod a neked megfelelőt a listán!
    üdv
  • Jimanszky
    mitől sípolhat?nincs valami tippetek?
  • Yrda
    sziasztok
    lenne egy kérdésem, hogy ps2-es Tomb raider legend fut ps3-on? valaki tudja esetleg? mert akkor nem veszem meg a ps2-es trl-et.
  • item
    Na meg az hogy tényleg nem változott a gyártási technológia, ez belefért volna,ha már a hűtése nem a legjobb!
  • DarkSector
    Dead or Alive 4 és HL2 ment közepes gépen........
  • DarkSector
    Most hallottam az x-box360 elit-ről ami 480$....
    És annyi hogy 120GB merevlemez van hozzá és tesznek HDMI portot a gépre és már igy elkérnek annyit, mint a PS3-ért, úgyhogy ez is tök gáz.....
    Nem tuom hogy ki a franc fogja így megvenni??????????

Mert olcsón még ugyahogy, de hogy drágán egy HDMI portért....
    Akkor az ember már ennyi erővel megveszi a PS3-at és akkor megkap ugyanannyiért mindent....és ráadásul, még ki sem használja a nano-s technológiát....

Ennek nem láttom értelmét....maradhattak volna a Core és Premiumnál....
  • Jimanszky
    de najd rákötöm a 19"-os LCD monitoromra
  • Jimanszky
    a Motorstormot vettem meg hozzá és nagggyon komoly!!!CRT tv-n játszok vele és nincs a képpel semmi bajom./csak meg ne lássak egy játékot se HD tv-n/:D
  • Attila8805
    Akkor no problem:D
    Van má valami játékod?
  • Jimanszky
    már megoldódott a probléma,te kis kárörvendő;)
  • Attila8805
    Hehe ps3 Powa mi?
  • Jimanszky
    azt nem tudod véletlenül,hogy miért sípol optikai kábelen keresztül a hang?valami parancsot adok neki dvd-nél a joy-jal és előtte picit hosszasan sípol.mintha valami jel lenne..
  • Jimanszky
    jó reggelt kolléga!!!az Isten áldjon meg téged!!!köszönöm.ez a Linux dolog még várat magára amíg nem tudom hogyan is kell pontosan felrakni.márazt hittem elkúrtam a gépet:Dköszi még egyszer!!!
  • item
    kikapcsolt gepnel kb 3-4 sec ig nyomod a bekapcsologombot,csippanik bekapcskor,es a 3-4 seces gombnyomaskor is es visszaall alapra! :)
  • Jimanszky
    sziasztok!!!!!BOCSÁNAT AZ OFFOLÁSÉRT,DE NAGYON FONTOS CIMBIK!!!!!
    mielőbbi segítségre van szükségem,mert teljesen kétségbe vagyok esve:"(((véletlen beállítottam alapértelmezettnek az other os-t.nem jön vissza a home menü sehogyse.linuxot akartam rá felrakni,de csak bebootolta,nem tette fel.kompatibilis linuxot akartam feltenni de véletlen beállítottam alapértelmezettnek:((((ha bekapcsolom a gépet,megjelenik a bott képernyő a 2 pingvinnel.semmire nem reagál:(((hogyan tudnám visszahozni a PS3 menüjét??kérlek segítsetek:((((!!!
  • jaszy
    Igen, erre rájöttem énis :)
  • Papesz
    Ezt azért nem kéne. Gondolj róla amit akarsz, de ne írd le. Pláne ebben a stílusban. Ő sem bántott Téged.
  • Richard90
    jajj hagyjuk már... nem unod már?
  • guardian hero
    Ugyanúgy is néz ki, csak jobb a framerate és kevesebb az aliasing :D
  • Prince of Máté
    azt akurva!!

Hülye faszláma
  • lowdog
    mert kreditet csak akkor kapsz ha az általad regisztráltatott ember vesz valamit xpangóéktól vagy valamelyik partnerüktől.

read the fucking terms and conditions.
  • NEXUS6
    Hát ha ez igaz, akkor a patch után ugyan úgy kéne kinéznie nem?
  • guardian hero
    PS3-on is csak az új shaderek miatt néznek ki jobban bizonyos textúrák, nem tartalmaz nagyobb felbontású textúrákat. Sőt, olyan véleményt is hallottam mindkét verziót tesztelő embertől, hogy inkább a PS3-on kisebb felbontásúak egyes textúrák.
  • BillW79
    Mellément...
  • mila69en
    én aszittem így képről hogy lcd:D
  • BillW79
    Igen. De a Bordeux (R81) 10000:1, a Mosel (M81) 15000:1 dinamikus kontraszttal lesz. Az S81 belépőmodell (32-es kb 170-190e) Valós kontraszt is jónak mondható 1600:1
  • Super DANTE
    Ezért pénzt nem szabad adni.
  • Super DANTE
    7000:1 dinamikus kontraszttal?
  • BillW79
    Igen, fogadni tudja csak. Próbáltuk is HD "generátoron", a kép nem lesz sokkal szebb egy normál DVD-nél. A napokban jönnek ki a legújabb SAMSUNG LCD-k! Érdemes lesz rá odafigyelni majd!:) LE 32 S81-es pl 7000:1 kontrasztal. Jöv. héten lesz a mo.-i bemutatás. Komoly TV lesz alacsony árkategóriában.
  • NEXUS6
    Csak nem egy 10 GB-os frissítést csináltak, és az összes textúrát nagyobb felbontásúra cserélték?;)

Az eredmények nagyrésze lehet, hogy benne lesz, de az említett rossznyelvek szerint ez csak új shadereket tartalmaz jobbára, és még ezzel se éri el a PS3 szintjét.
  • mila69en
    na ezt nem tudtam:D nem vágom a tévéket
  • guardian hero
    A rossznyelvek szerint igen, a hozzáértők viszont valami +1 év fejlesztési időről beszélnek, ami bőven elég effajta finomhangolásra. Az eredmények nagy része egyébként a legújabb 360-as frissítésben is benne lesz...