89387
PlayStation3
-
#9048 Üdv emberek! Nagyon tetszik ez a kis video ami bekerült a bannerba!
Ma hoztam cégből egy Sima usb-s billt és mojzit (természetesen
feketét)
-
#9047 A GT HD is full-ban megy, és nagyon pengén néz ki, szóval nincs itt gond a Full HD támogatással, ellenben az X360-nál, ugyanis pl. a Panasonic és Sony Full HD tv-k csak HDMI-n át fogadják az 1080p-s jelet, egyedül talán a Samsung Full HD plazmái képesek komponensen át is fogadni, nem véletlenül akarnak most HDMI-t az X360-ra. -
#9046 130 ra még várnikell egy kicsit. Sajna....... -
#9045 az erőfölény nem vita tárgya! -
Jimanszky #9044 azt nem tudom,hogy bármilyet kezel-e,de az én Logitech Mediaplay egeremet gond nélkül felismerte!! -
#9043 az jó mert nem kell hozzá átalakító akkor, köszi! -
#9042 kérdés hogy az FPS játék/ok támogatja/ák-e...nem? a bill egér kombót -
#9041 Ez tökéletes, bluetooth és USB-s egerek/billentyűzetek támogatva vannak, pl. az Unreal Tournament 3 is támogatni fogja ezeket. -
#9040 Nem mondod, a PS3 tényleg képes flash játékokat full HD-ben futtatni?! Hát ez, azt hiszem, végleg eldönti az erőfölény kérdését!!!
-
#9039 világos!
ja optikai hang kimenete van a konzolnak: szóval akkor pl egy ilyen hangfalrendszert rá tudok rakni, hogy analógról kapja a jelet pc-ről, optikairól meg a ps3 hangját?
+ ha jól értem akkor bármilyen vezeték nélküli bluetooth-os egér + bill.zet kombót rá lehet rakni? mert akkor zsír nethez + fps játékokhoz is! -
#9038 Olvastad már az ő blogját a buzz-on? Csak mert 2-vel osztani -40% jóindulat.
Hozzáteszem a PS Store-ból letölthető "arcade" játékok mindegyike Full HD-ben fut, mint pl. a flOw, ami egyszerűsge ellenére nagyon jól néz ki és nagyon hangulatos. -
Jimanszky #9037 én tudok bill+egér kombóval,meg joy-jal is FPS-ezni.persze,megszokás kérdése. -
#9036 meg ugye ügyesen kell vásárolni nem 25%os áfával hanem 5%-ossal minnyá megis vanik 145-ért a masina:D -
#9035 130 már nagyon jó kis ár lenne szvsz ezen az állás ponton voltam én is hogy addig nem veszek amig kb lenem megy az ára addig!! de ha belegondolok hogy 130-at azonnal kipengetnék ezér a gépér akkor már aza 30-ezer nem fog földhöz vágnixD -
nirdo #9034 Üdv! Én PS2-t nyomom még egyelőre. A magánvéleményem, hoy szerintem a PS3 akkor lesz sikeres nálunk, ha legalább bemegy 100e alá. Vagy nem?
Lehet rámcáfolni:-) -
#9033 kinek mi a nehéz:D mihez vagy hozzá szokva! tökéletesen lehet játszani fps joy-al is az ellenkezőjét csak az mondja aki nem tod -
Jimanszky #9032 szólni fogok!!csak sajna sztem te jobban értesz az ilyenekhez -
Jimanszky #9031 köszi mégegyszer,de nem nagyon akarja megnyitni a dolgot:(tehát PC-n leszedem a Yellow Dog-ot és felrakom PS3ra.de először partíciót kell csinálni a PS3-on.bocsi a sok offért!!!ha valamit nem tudok,majd kérdezlek a PS3 linux topikban.tényleg nagyon köszi a segítséget!!!lelkes amatőr vagyok:) -
#9030 Semmi gond nincs vele, meglepően jól müködik. Teljesen funkcionális pc konzolon.
Ha valami jó media lejátszót találsz, szólj már légyszives! -
#9029 [URL=http://www.terrasoftsolutions.com/support/installation/ps3/]Az "otheros.bld" itt található[/URL], ezt előbb nem linkeltem. -
Jimanszky #9028 nagyon szépen köszönöm!!!hogyan szuperál a sárga kutya?gyors,minden okés vele? -
Jimanszky #9027 amúgy a Resistance demóban én is néztem,hogy jéééézusom ezt hogyan lehet irányítani???de simán bele lehet jönni!!!!senki ne mondja,hogy nem.én sose voltam nagy szgépes,nekem lehet azért könnyebb. -
#9026 Megpróbálom:
Először is, nézz el ide, valójában csak ezt kell csinálni.
Csinálsz egy "PS3" könyvtárat, ebbe csinálsz egy "otheros" mappát, ide bemásolod a linkelt oldalról leszedhető "otheros.self" és a "otheros.bld" file-okat. Az így elkészített Ps3 mappát vagy kiírod a YellowDog Linux-al egy dvd-re, vagy felmásolod egy pendrive-ra, amelyik tetszik.
Bedugod a pendrive-ot, beteszed a lemezt, és a Ps3 menüjében kiválasztod az "Install Other Os" menüt,és ha minden rendben, újraindul, és települ is a Linux, kb 1 óra alatt megy fel.
A lényeg, legelőször csinálnod kell egy particiót a Linux.nak, ezt a "Format Utility" alatt tudod megcsinálni, én egy 10 gigásat csináltam neki. Nem tudom, mennyire van tele a géped, de én szombat reggel csináltam, és az előző nap leszedett demók, és mentések mind elszáltak, tehát ezen, ha nálad is így lesz, ne lepődj meg.
A Linuxról visszaváltani vagy úgy tudsz, hogy több, mint 5 mp-ig nyomvatartod a bekapcs gombot, vagy pedig a YellowDog menüjében is van egy lehetőség, hogy visszaáll a gyári oprendszerre. -
#9025 Először nehét, de én már hozzásoktam -
Jimanszky #9024 FPS-t nehéz játszani joy-jal??ez igaz.viszont...rádugsz a PS3-adra egy USB-s billentyűzetet meg egeret és máris PC-s feeling.. -
turho #9023 A piros ledesemet én is kivittem volna :) és ha kell mandinerből rugom szét. Amúgy viszont viccet félretéve, betegesek akik gépeket imádnak-utálnak egy bizonyos szint felett :D -
Jimanszky #9022 Item-nek péntektől-vasárnapig folyamatosan ment a PS3-a.azért elég durva a hűtése.. -
Jimanszky #9021 akkor bocsi.na mindegy,akkoris szerintem jól választottál
csak tudnám hogyan kell felrakni a Linux-ot -
#9020 akkor lennék árúló ha nem vennék PS-t:D egyszer már valaki kikiáltotta itt az sg-n hogy áruló vagyok mert meglátta a hirdetésem még régebben az apróneten hogy ps2 eladó:D és aszonta áruló vagyok!! de azt nem mondtam hogy vanik itthon egy másik is -
#9019 "Be kéne már látni, hogy a PS3 semmivel nem erősebb játékok futtatásakor"
Ezt úgy mondod, mintha játékot csak egyféleképpen lehetne csinálni és futtatni. Számtalan dologtól függ, hogy egy játék a gép melyik részét hogyan használja ki, de nagyrészt a fejlesztők kompetenciájától. S szinte minden gépnek van valamilyen egyedi tulajdonsága, ami a másiknak nincs. -
#9018 sohasem voltam Xbox fan:D mindigis PS párti voltam mióta kijött a PS:) xbox-om nem is volt pl: 360at csak azért vettem mert rohattul gaméni akartam má valamivelo_O PS3 meg még nem vót de tudtam hogy ezen lesz a sorsa -
Jimanszky #9017 Isten hozott,kolléga
szívesen várjuk az eddigi Xbox-fanokat a PS3-fanok sorába -
#9016 -
Kraptor #9015 Ez igaz máshol, de ha megnézed az árakat MOn a multik a legdrágábbak szinte mindenbe. Na jó neve sincs szarba nem, mert azokat csak ott lehet kapni. Pl Mamutban 576ban általában olcsóbbak a dolgok mint ugyanott a Saturnban. Ugyebár multik jó olcsón kapják és jó drágán is adják. Ezért a kiskereknek csak az lehet, hogy csökkentik az árrésüket és ezért olcsóbbak mint a multik. PL TVk is jóval drágábbak MM, Saturnban mint kiskereknél és nem i skevéssel 40-50e Ft:) -
#9014 Áááááááárulóóóóóó -
#9013 Hát qrvára ninsc igazad barátom:)
-
#9012 nah gyerekek kipróbáltam én is a PS3-mat! és amondó vagyok, hogy adom is el a boxomat mert porfogónak nem fog kelleni!! -
#9011 Jó duma, és a legeslegelső generációs játékokat látva még el is hitte az ember.;D
Az Oblivion összehasonlító videót láttad már? Felpeccselés után is szebb a PS3, mint az X!!! Pedig abban nem könnyű fajsúlyú a garfika, és ráadásul folyamatosan tölteni is kell!
Virtua Tenisz 3, na az meg mint két tojás. (Nekem azért a PS3 verzió jobban tetszik). -
Xtian #9010 Nem azért csökkenti, hanem valszínű azért mert a MM és társai most kivételesen olcsóbbak voltak mint 576 és sokan oda ballagtak be inkább mint 576ba, hogy vegyenek gépet.
Ez sajna azért nem igaz így, mert az 576 soha nem is fog tudni a multik alá menni árban! -
#9009 Be kéne már látni, hogy a PS3 semmivel nem erősebb játékok futtatásakor, mint a 360. Hiába olyannyira erős a processzor, ha a videomegjelenítő kisebb teljesíményű, mint kellene. Nem beszélve a memória méretéről...Mint tudjuk egy gép gyorsaságát, a leglassabb komponense határozza meg! Ez van sajnos, vagy hál istennek, ki-ki döntse el maga:D