89387
PlayStation3
  • EmThor
    és a sima 720p? ja hogy arra se jó akkor, mind1.
  • Sir Quno Jedi
    DE ki az a hülye, aki 1080p-s szignált nyom egy 1024x768-as plazmára?!! Uramatyám!!! Ez pont olyan faszság, mint az "új" slimfit CRT-k, amik fogadják a HD jelet! JA, csak megjeleníteni nem tudják képponthelyesen még a legkisebb HD felbontást SEM! Végülis az 1.5"-es MP4 lejáccómon is lehet HD filmet nézni, mer a szoft lekonvertálja neked 160x130-ra simán PC-n és utána HŰDE JÓ, HD anyag az MP4 lejáccón! Bázzz...

Aki meg nem hiszi el, hogy a jó minőségű digitális kép BÁRMINEMŰ felbontásbeli le-, vagy felkonvertálása kizárólag KURVA SZAR eredményt hozhat (1xű fizikai TÉNY) az erdeteihez képest, az menjen és nézzen Junosztyot, mer ő azt is élvezni fogja, nem kell milliókat kidobni hájtek cuccokra! [mer jól jár]

Mondjuk, mindenhol ez a fajta sötétség honol felbontás ügyben, az LCD TV topic-tól a TFT moncsisig mindenütt és nem csak itt az SG-n. Ez sajnos népbetegség.

Ja és ez NEM személyesen szólt itt bárkinek, csak már teli a hócipőm az okoskodó technikai antitálentumokkal, amik elöntik kis hazánakt... :DDD
  • EmThor
    de 720p! + hdmi-n fogadja 1080p-s jelet közvetlenül, nem kell 2x skáláznia

képek itt!!
  • partizan182
    "720p-s (1024x768) plazmát... "
    Nem 720p... :(
  • EmThor
    hát, én 350ért néztem ki egy 107cm-es 720p-s (1024x768) plazmát... majd kiderül, viszont a masinát ma ki akarom próbálni westendben!!! :D
  • partizan182
    Ja, tegnap majdnem vettem PS3-mat, mert ugye hevönli szvord meg ler nagyon bejövős, de az asszony lebeszélt róla :(
  • partizan182
    Világ LC2R tulajdonosai egyesüljenek!
    Aki HDTV-t akar venni a PS3-masához és nincs 300-400 E Ft-ja egy jó Braviára fontolja meg, kb 170 e most a 32-es modell, ennyiért ajándék :)
  • item
    Amugy szep jo reggelt mindenkinek...

/USB slax pendrive linux post/
  • item
    Nekem is ilyen LG-m van csak 26-osba es tenyleg szep a kepe,pc monitorkent is uzemel.

/USB slax pendrive linux post/
  • DarkSector
    Tiéd a 10000.Hozzászólás!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

GRATULATION

• Sund
    Nekem is ilyen van. Jó kis TV ez, szép képe van!
  • insp
    Ríltájmvepöncséndzs.
  • NEXUS6
    ;)))
  • insp
    Szerencse!!!
  • insp
    Próba...
  • insp
    Na, ki lesz a 10000? Már biztos itt sunnyognal páran...
  • insp
    Én arra céloztam, hogy pl egy HDMI kimenetes DVD lejátszó esetében pl. elképzelhető, hogy csak egy pillanatig nézik meg a HDMI kimenet minőségét, de mindegy egyéb tesztlépés pl. SCART kimeneten zajlik...

Pedig aki jobbfajta cuccot vesz, az gondolom nem a SCART output-ot használja...
  • Jimanszky
    ezt amúgy nem értem...nálunk mindent rendesen ellenőriznek..
  • insp
    Mármint DVD lejátszók, merevlemezes felvevők, stb...
  • insp
    Politikai korrektség jegyében nem árulom inkább el. :) Maradjunk annyiban, hogy a high-end cuccok "high-endségét" nemcsak a TV-k, hanem a DVD-k, stb esetében sem ellenőrzik rendesen. :)))
  • Jimanszky
    mesélj:)hol dolgoztál vagy dolgozol:)?
  • insp
    Hehe, ilyenekről én is tudnék mesélni... :)
  • Jimanszky
    na mindegy...ez van.
  • Papesz
    Igen szólt, de egyiken sem látjuk sok értelmét a dolognak. Nem vagyunk számottevő piac a legapróbb mértékben sem.
  • Jimanszky
    megnézem:)
  • EmThor
    lcd/plazma topikba írtam egy hosszú értekezést a mai túrámról, de ps3-at kötnék 1024-es pana plazmára... 1080p-t fogad, leskálázza... jáccik ps3-al vki plazmán?
  • Jimanszky
    amúgy az AUO-s kijelzők a legszebbek.
  • Jimanszky
    a Philipsnél a tv-kbe is LG meg Samsung kijelzők vannak.elég jók.
  • partizan182
    Kis lóend LG 32LC2R. Mondjuk árához képest nagyon szép a képe.
    Mivel a laptop rá van kötve (ezt használom monitorként) fontos volt a korrekt pc támogatás így egy csomó név kiesett (Sony, Toshiba, Pana stb). Egy éve tuti vétel volt. Ha most vennék egy 37-40 es LG-t v Samut vennék.
  • Jimanszky
    jaja:)nem is 19collos full hd tv-t veszek majd,az is biztos:D
    Papesz!!!Baggins szólt a petícióalkotásról?mi a helyzet vele?
  • Papesz
    Ott a pont.
  • Jimanszky
    én meg még nagy HD-s tv-n nem láttam:)persze sok mindentől függ.milyen tv-d van?
  • Jimanszky
    jól van na!csakúgy mondtam:)
  • partizan182
    82 centis HDTVm van, kb 2.5 méterről nézzük, most mértem le (kedves Castlevaniázik úgyh van időm :)), és még ezen sem látszik teljesen a 720p sem. De biztos a feleakkora monitornál ez máshogy működik.

Nem kötekedésnek szántam, de senki se ringassa magát felesleges illúziókba. 42 col alatt a 1080p-nek semmi értelme.
  • DarkSector
    Én honnan tudjam, hogy te mit dolgozol?
  • Jimanszky
    nekem mondod kolléga?:)tv-kkel dolgozok:)csak sima dvd-t nézünk rajta mikor ellenőrizzük,hogy jó-e a HDMI kép.
  • Jimanszky
    ez sztem hülyeség!!!a múltkor kaptam egy HD felbontású filmet és sokkal szebb volt még 2 méterről is,mint a sima dvd.a dvd homályosabb.ezt nem olvastam,hanem tapasztalat!
  • DarkSector
    Nem kell vonalzóval megmérni a távolságot, de minden tv-nek a nagyságától függően van egy ideális távolsága.....
  • partizan182
    Kb.
    Szemednek is van egy kvázi felbontása, ha túl messzire ülsz, nem jön ki a különbség.

Najó, nem 20 hanem 50 centi, forrás: http://www.carltonbale.com/wp-content/uploads/resolution_chart.png, kb 50-55 centinél látod a 1080p-t, messzebb kezdenek elveszni a részletek. Ha kb 1,5 méterről nézed (5 láb) akkor már nincs lényeges különbség a sima dvd és egy BD között...
  • Jimanszky
    most akkor,ha 20centinél távolabb nézem akkor nem jön ki a különbség?!na neee