89387
PlayStation3
  • guardian hero
    Rosszul gondolod.

A textúratömörítést már régóta elvégzi a GPU, a media streamelés alatt meg nem tudom mit értesz (videólejtásztás? hogy jön az ide?). Mindenesetre egyik sem az hatalmas GPU-terhelő feladat. A proci a konzoloknál is csak a game logic-al, AI-val, fizikával foglalkozik, nem tud értelmesen besegíteni a GPU-nak, a memóriahiánnyal meg végképp nem tud mit kezdeni. Tökmindegy, hogy PC vagy konzol, egy adott méretű textúra adott bitmélységgel ugyanannyi helyet követel, és kész.

A háttértár meg hiába nagy, onnan közvetlenül nem lehet elérni a grafikus contentet, mert lassú.
  • DarkSector
    Ez is lényegében egy Gears of War, de viszont az animációk vannak kidolgozva jobban....
    Mindegy majd meglátod na cső nem vitázok....
  • NEXUS6
    Szerintem a konzolok hardver viszont sokkal kiegyensúlyozottabb mint pl a PC-é. A PC-nél azért van szükség a nagy méretű VRAM-ra, brutál GPU-ra, mert a GFX-kártya a CPU és a fő RAM között sokkal szűkebb sávszélű kapcsolat van.

Ezért mindent, amit lehet átnyomnak a GFX karira, textúramemóriát, számítási képességet, stb. szinte csak a game-lgic meg az AI-fut a CPU-n.

A konzolnál erre nincs szükség, ha a háttértárról folyamatosan nagysebességgel képes a textúrákat, média fájlokat sztrímelni és a proci kicsomagolni, mellette a fizikát számolni (márpedig képes), akkor nem kell akkora memcsi sem, meg talán a GPU-nak sem kell olyan bika fejlettnek lennie.
  • guardian hero
    Nem játszottam vele (csak kipróbálás szintjén). Grafikára semmiképp sem középszerű, játékmenetre lehet. A Dark Sector viszont minden téren középszerűnek tűnik.
  • guardian hero
    Szerintem Te nem vágod, hogy a játék készítése közben gyökeresen megváltozott az alapkoncepció, ami a legritkább esetekben vezet jó eredményre.
  • DarkSector
    Jáccotá a Gears of War-ral.....????
    Mert akkor az is középszerű!
  • guardian hero
    A RoboBlitz vagy a Monster Madness is UE3-as, mégis mindkettő szar. Szerinted az engine-től lesz jó egy játék? UE3-al nem lehet középszerű játékot csinálni, vagy mi?
  • DarkSector
    A te utolsó mondatod is hülyeség szerintem, vagy akkor nem vágod, hogy kik készítik a gémet....
  • DarkSector
    Ilyen vagy ennél jobb lesz a PS3-as is, és semmilyen féle tucatjátékról nem lehet szó az U3-at figyelembe véve.....
  • SlickAdam
    A második olvasásnál meguntam...
  • guardian hero
    Igaz bálnát sem láttam még, képek és videók alapján viszont tudom, hogy kurvanagy. Dark Sectort se láttam még, de képek és videók alapján látszik, hogy erősen középszerű.

Most pedig olvasd el háromszor, szép lassan, hogy biztosan megértsd a párhuzamot
  • Johnny23
    jaja végülis végső soron a PCs TFT-hez is jozzá lehet kötni
  • Johnny23
    nem én mondtam
  • SlickAdam
    Már hogy láttunk volna jobbat, mikor a Dark Sectort még egyáltalán nem láttuk?
  • guardian hero
    Az utolsó két mondatod hülyeség, a PS3 ugyanúgy erősen GPU- és VRAM-limitált, mint a 360. Mindenesetre ennél a Dark Sectornál mindkét gépen láthattunk már jobbat is.
  • NEXUS6
    Játékra kezdetben egy hagyományos tv is megteszi, persze a nagyfelbontású TV/moncsi az más kategória.

De ugye a hagyományos analóg műsorszórásnak nálunk is pár éven belül vége lesz, szal egy újabb tv-t mindenkinek be kell majd szereznie!
  • Johnny23
    naooooon dúrva.

(+ lesz egy Killzone2 is ám)

....éés gondoljatok csak bele, hogy mi lesz később,mert most még csak a gép erőforrásának 20-30% -a van kihasználva asszongyák.

((((állitolag az Xbox360 már most 70-80%-nál járogat ebben a tekintetben))))
  • guardian hero
    Ez a videó az X360 verzióból van. És nem is valami nagy szám. A játék maga meg erősen tucatnak ígérkezik. A többi stimmel :D
  • Johnny23
    azt hiszem "legkésőbb" karácsonyra beruházok,addigra sztem 100k-ra csaklemegy a cucc (csak az a plussz szükséges LCD TV költség ne lenne, nya mind1)

+1 ok számomra,hogy állitolag a legujabb Pro Evolution Soccer is ütni fog PS3-on (és már most állitom a PCs verzát tuti verni fogja)

...és akkor még nem beszéltünk pl. a GTAIV stb. cimekről
  • DarkSector
    Majd ha kiadják a DarkSector-t, akkor igen.....mert ezek a gémek (az újjak) még nem bizonyítottak....
    Mielőtt még valaki megkérdezné...igen a videó teljessen a játék Engine-vel fut....magyarul-> így néz ki mozgás közben a játék.....
  • NEXUS6
    Ha minden jól, megy idén karácsonyra már nagyon erős játék kínálat várható, + árcsökkenés + újabb gyártás technológia (esetleg kisebb méret) + HOME.

Szal későn indult, talán lassabban is gyorsít, de nagyon fog hasítani!;)
  • Kraptor
    Remélem lesz benne annyi szex, hogy ki lehet majd rá recskázni...
  • baggins
    "nem azért jó, mert másoknak meg rossz" - Milyen kár, hogy relatíve kevesen gondolkodnak így...
  • Johnny23
    gyerekek csak én látom roszzul,vagy ténleg kezd BEINDULNI a PS3 ?!!
  • NEXUS6
    További jó hír a palatformnak, hogy úgy tűnik a Haze PS3 exkluzív lesz.
    Az ilyen ugye nem azért jó, mert másoknak meg rossz, hanem mert így valszeg jobban a gépre optimalizálják, mint egy sima multiplatformot, még ha esetleg később más gépekre is kiadják.
  • DarkSector
    Ez durva, de a legérdekessebb, hogy a God Of War psp-re is a legdurvább játék ahogy a képeket nézem.....persze ez nem meglepő egy Sony játéktól..
  • Super DANTE
    Ez történt a Sony Gamers Day-en.
  • NEXUS6
    Azt írják még ebben az évben!;)
  • Sir Quno Jedi
    Mer mindig csak a szex, meg az erőszak, meg a szex, meg a... Mikor jön ki?! :D
  • SlickAdam
    http://www.mobiltelefonok.hu/uj/index2.php?page=termek&iid=16943

ezt nézd meg, nekem innen van gép, rendes eredeti gari, GLS futár, kiszállítási díj nincs.
  • NEXUS6
    Na ez is egy jó kis gámának ígérkezik!;)))
  • NEXUS6
    Hát én a Motorstormot a Platinumban vettem és a lemez úgy le volt tapizva, mint szűzlány a tinidiszkó után! De működik, karc nem volt rajta, de akkor is! Azért szereti az ember ha ő az első ugye. Szal valszeg már szekondhend anyag volt. Utána volt náluk több gáma is 13-ért azok bizti használtak voltak. Az Obli viszont tuti origi volt náluk, szal változó a dolog.

A garileveles dolgot nem ismerem, nem is néztem mit adtak hozzá. Ha megvan a számla, meg a "garilevélen" a megfelelő pecsét/dátum, akkor azért a szart is ki lehet verni belőlük, ha gáz van és esetleg makacskodnak, mert a jogalap megvan. Hacsak persze nem akarnak az Azori- szigetekre szökni a PS3 eladásából származó tetemes haszonnal.;)))
    De ha visszajáró kuncsaft vagy és ismernek az sokkal fontosabb, mint hogy milyen garileveled van. Szerintem.
  • EmThor
    üdv!

ti a gépet hol vettétek? hol érdemes venni? tudom hivatalosan 576 + sony szalon, esetleg electroworld, de itt még 165, ősszel lesz állítólag hivatalos árcsökkenés.

egyéb megbízható helyet nem tudok. konzolstúdió 145, platinumshop 139, van minden ár meg fénymásolt gari?! :D

apropó játékok, itt kevesebb a trükk, le van fóliázva onnantól nincs gond. legolcsóbban legjobb helyről, eddig cdgalaxis 15ért Resistance.
    platinumshopban mondjuk nagyon jó árak vannak, 14ért motorstorm. de nem tudok semmit ezekről a helyekről, mennyire gáz, stb. amúgy meg 17-18 máshol a game.

THX
  • NEXUS6
    Hmmm...
    Most néztem meg a Folklore új trélerét, valami SilentHill, Final Fantasy keverék Pan's Labirinth beütéssel. A zene meg olyan Therasmus-os lájt gótikmetál.

Egész jól fexik az ízlésemnek, egy két pozitív visszajelzés és felkerül a várólistámra.;)))
    (Elvileg még ősszel kijön, had legyen még a Box-nak egy két jó hónapja;)))

Szerintem a japók nagyon fogják kajálni.

Link
  • Ewergo
    Jajjajaj...soká lesz az mikor a Ps3 teljesen kihasználja a BR lemez teljes adatmennyiségét!!
    Ugyhogy csak semmi arcoskodás!! :)
  • guardian hero
    Zsír, végre már játék előtt is érezném, hogy kaptam valamit azért a tizenezer forintért :D
  • Noitulover
    ja ha 8 rétegesen irnád de az egy vagyonba kerülne perpill , szoval 3-4 bD lemez ami valószínűbb
  • NEXUS6
    De igen!
  • Csacsi
    20 X 8 giga = 160 giga. Ennyi még a blue Rayre sem fér rá...de azért vices.
  • Noitulover
    ezekszerint felcsatolható cell processzor add-on is xbox 360 hoz ? :P