89387
PlayStation3
-
#11253 Szerintem egy kicsit túlzás a 2-3 év, amúgy a 360-ból már ott tartunk, hogy ha vki warezra adta a fejét akkor 2db-ot kell vásároljon, hogy tudjon online is játszani... -
Dave0092 #11252 igen ugyanaz, és a SONY-é a betű type -
#11251 Ém már rendeltem tőluk (1 évvel ezelőtt) egy Coded Arms PSP játékot 8e-ért, postaköltséggel együtt ha jó emlékszem kb. 9ezer valamennyit fizettem, szóval kb 1000Ft-os postaköltséggel számolj, de lehet azóta változtak az áraik. Szerintem hívd föl őket! -
#11250 Mondjátok, hogy le vagyok maradva de észrevettétek, hogy a PS3 felirat betűtípusa megegyezik a Pókember film betűtípusával. Talán mert Sony mind a kettő ??? (Sony Computer Entertainment - Sony Pictures) -
SlickAdam #11249 Emberek! Valaki rendelt már a PLatinumshop-tól? Én arra lennék kiváncsi, hogy a postaköltséggel mi a helyzet, ugyanis nem egyértelmű az oldalon? Pontosabban nem ír semmiféle postát. Ezekszerint ingyér megy a kiszállítás? -
#11248 Picit elkéstél...én kb. 3 hónapja vettem megbizható szerkezetet ugy találomra... és nem vagyok egyedül. -
#11247 "Egy gép hibás müködését meglehet oldani de programokat nem tudsz szülni rá! Hát ez van! :)"
A 3ledre gondolsz? Úgy tudom vanakinek már a második/harmadik gépe lett tropa, ezexszerint van olyan cég aminek ezt is évekbe tellik orvosolnia.
Szal szerintem előbb lesz a Sonynak elfogadható játékkínálata, mint a Boxból megbízható szerkezet. -
#11246 lol. ennyi. -
#11245 Inkább legyen az 2-3 hónap!
;))) -
#11244 2-3 év??? :)))))))) -
#11243 A Sony sajátmaga elött is magasra tette a mércét. Azért nincs sok élvezhetö gama rá.
Egy gép hibás müködését meglehet oldani de programokat nem tudsz szülni rá! Hát ez van! :)
PS3 tulajok várjanak egy picit... ugy 2-3 évet. Hamar elmulik az meglátjátok! -
#11242 A megbízhatósága is nagyon rossz a 360-nak, szar a optikai drive benne, szar az összeszerelés, és szar a kontrukció is, viszont a játék kínálata jelen pillanatban még mindig a legjobb! Ez van :( Jobb lenne ha a PS3-nak lenne a legjobb a játék kínálata, de sajnos még nem tartunk ott... Én azt szeretném ha játékkínálatban kiegyensúlyozott verseny lenne szép erős exclusive címekkel, de majd meglátjuk... Egyelőre inkább a multiplatform a legjellemzőbb a PS3/X360 oldalon, a Wii meg más tészta. -
zottyantas #11241 Látom már megint bizonytalankodik valaki hogy melyik konzolt válassza. Tegnap Játszottam a Gers of War-ral boxon, ami tényleg nagyon fasza meg minden, de a gép akkor is nagyon hangos és voltak nálam olyanok is akik még nem is láttak konzolt szinte. A gép kölcsönbe volt nálam, nekem Ps3-m van és azért csak összehasonlítottuk és a többiek is azt mondták hogy idegesítően hangos, ami szerintem komoly előny lehet a másik gép számára, bár ez csak egy szempont, de fontos lehet a döntésben. -
#11240 új lair képek
ha jó lesz a demo + az egyjátékos rész elég hosszú, már van egy vevőjük -
#11239 -
#11238 Itt találsz róla infót
1920X1200/FullHD + mindenféle bemenet (memória kártya + USB) + PIP + 165 e Ft körüli ár. -
SlickAdam #11237 Nekem a demójától támadt Onimusha érzésem! -
#11236 Most néztem a Ninja Gaiden videóját ps3-ra, olyan Onimusha érzésem támadt, de tetszett! -
#11235 -
#11234 Jah és hogyan megy ez a smile páros balról jobbra??? -
#11233 Szerintem ez egy HDready-s lcd tv oszt ennyi......
Azt tudja, hogy látsz rajta képet, mikor bekapcsolod....ennyi....:DDD
Gondolom a reggelit nem hozza ágyba... -
SlickAdam #11232 És ez a monitor mit tud?
Link? -
#11231 Jah gondolom egészen véletlenül és MAGÁTÓL szart be....!?!...:D
Jólvan....tegeződjünk....
Sok sikert! -
#11230 Közben beszart a TV-m, ami végül is jó hír!;)))
Így megvan az indok, hogy miért kell előbbre hoznom egy Dell 2407 moncsi megvásárlását, amellett, hogy az utóbbi 1-2 hétben jelentősen esett az ára.
-
#11229 Jah meg a sötét erőkben...:D -
#11228 vágom, engem is zavar, hogy nincs játék, de mit csináljunk? bízok a mammut erejében :) -
#11227 Remélem vágod, hogy PS3 fan vagyok, és nem napozni járok ide....:D
De ami igaz az igaz, és ki kell mondani a rosszat is és nem lehet úgy tenni, mindha (az amúgy kedvenc cégem) a SONY olyan hibátlan lenne.....
Énnekem egy jó darabig most nem kell konzol, mert megkönnyítették a dolgomat pc-n, de majd később mindenképpen veszek egyet.....
Ha marad az árkülönbség, és minden játék mind a két nextgenre lesz, akkor felesleges lesz gondolkoznom, tekintve, hogy az egyiket fingé-hugyé dobálják.....
Úgyhogy azt ajánlom a Sony-nak, hogy húzzon bele és győzzőn meg kb fél éven bellül....
Mellesleg ha a DarkSector PS3 exclusive lesz, akkor nem az ár lesz a döntő tényező az biztos...... -
SlickAdam #11226 Az a baj az 1 éves garival a PS3 esetében, hogy most pont lappangási időszak van, szóval nem nyomja (vagyis én nem) annyit az ember, mint mondjuk egy év múlva ilyenkor... -
#11225 emlékszek=emlékszem -
#11224 Azért a Ps1-nél volt egy Saturn, a ps2-nél pedig egy akkora már 6 millás eladáson túllévő Dreamcast. Persze, most meg itt az M$, aki valóban ugyanazt az agresszív üzletpolitikát képviseli, mint a Sony, sőt!De bőven emlékszek még a Ps2 indulására, ugyanez volt akkor is Majd egy évig semmi nagy játék nem jött rá. Bár szerintem a Sony most kényszerből adta ki a Ps3-mat,(nem akart nagyon lemaradni a konkurensek mögött) mert bár a hardver tökéletesen működik, a támogatás elég nokedli Még csak most építik ki a netes rendszert, a saját stúdióik játékai, amik mindig taroltak év vége - jövő év eleje felé dobják ki bemutatkozó cimeiket, ráadásul még a Ps2-re is jöttek elég nagy címek.Érdekes helyzet elé nézünk, az tuti. -
Noitulover #11223 Emberek ! Hol hagyták a jozan eszüket ismételten ???
Egy konzol élet tartama minimum 4 év de van hogy akár 8 is , minek kell erröl a bugyuta konzol háborukról beszélni ami csak arról szól hogy hány gépet adnak el meg mekkorát szakítanka a cégeik ? nem kell félni senki sem fog tönkre menni a maivilágban mindenki bevan többszörösen is bitosítva (amig béke időszak van :D) , szal fejezzük már abba a másoldalakról össze szedett sületlen semmit mondó süketelések hangoztatását , vagy ez itt is szint kérdem én ?
Gondolkozzunk mindenek előtt ... -
Papesz #11222 EZ a "rinyálás" addig fog menni, amíg ez a helyzet. Makacs dolgok a tények, az újságok arról írnak, ami aktuális. -
#11221 A pénzügyi elemzést hagyd meg a pénzügyi elemzőknek szerintem, ugyanis ŐK szakemberek.
Gondolod nem számoltak előre a lehetőségekkel? Ennyire nem ismeritek a piacot, stratégiai menedzsmentet (legalább elméleti szinten)?
Csak azt óbégatja mindenki, a blikk-től az indexig, hogy "jaj jaj veszteséges a sony"
hát fuck off! meddig fog ez a rinyálás még menni? -
#11220 Na ettöl nem kell félteni a Sony-t nem küldi padlóra őket ez a 2 mrd. -
#11219 Jah én nem félek, de a közel 2 milliárdos veszteségből veszi meg a stúdiókat, vagy a 0 nyereségből?????????? -
#11218 lesz játék ps3-ra, sony kilóra megveszi a stúdiókat ha akarja, nem kell parázni na! :) -
#11217 Ha viszont a PS3-ra nem találnak ki jó játékokat, amik felmutathatják a gép erejét, akkor sajna tök mindegy lesz.....csak időbe jöjjenejk már azok a játékok....
A Drakes Fortune (ezelőtt még dark Fortune volt...:DDD) szóval ez már nem rossz próbálkozás....
Azok az akciójelenetek mutatnak azért valamit, meg a nagyobb területek is, úgyhogy tiszta Strangehold-os fílinget éreztem lövölde közben, vagy hogyishívják azt a John Woo-s gémet!!! -
#11216 Jah a ps2-nél fordított volt a helyzet meg volt a gépnek múltja.....
De itt már mindkettőnek van múltja.....
Nem lenne ekkora gáz, ha nem fillérekért árulnák a core-t...... -
#11215 Persze összeszedik magukat, de azért folyik az izzatság a homlokukon.... -
Papesz #11214 Tudod mi a baj ezzel? A PSX és a PS2 is gyakorlatilag ellenfél nélkül indult. A mostani helyzet homlokegyenest más.