89387
PlayStation3
  • NEXUS6
    Én is az Oblit tolom, bár most szüneteltetek, mert beszart a tv-m és még egy hét amíg megjön a fizu, hogy megtudjam venni az új monitort.

Szal szerintem elég könnyű, az első 2-3 napot csak úgy toltam próbából, hogy legfeljebb újrakezdem. De nem kellett. Egy csomó dolognak csak később néztem utána és még is élvezetes maradt. Most egy kicsit leűlt mert a főszálat túlságosan előre vittem és még gyík vagyok, szal tápolnom kell.
    Amúgy egy RPG olyan mint a GTA!;))) Szal nagy meglepetés nem érhet.
    Nagyon kíváncsi vagyok már rá hogy fog kinézni nagy felbontásban!!!!;)))
  • Foxhound1980
    Megmondom őszintén nálam még annó a 360-on kb 2h-t ment az Obli. Nagyon nem jött be. Le kell szögeznem a játék monumentális, van vagy 100h benne állitólag. Alapból a design nem jött be és a harc, nincs egy komplex sérülés modell. Ütöd a parasztot, aztán megpusztul ha lement a hp-je, nem kap a karjához, lábához, nincsnek ilesmik. Te, sztem az Obli tipikusan olyan gém, hogy ki kell próbálni. Vagy nagyon bejön és odaragaszt a képernyő elé vagy inkább azt mondod, kösz de ezt nem. Egyébként barátaim közül akiknek bejött ódákat zengenek róla. Meg ha jól emlékszem, ill számit egyátalán valamit, 9+ az átlaga.
  • Jimanszky
    hát igen...lehet az optimalizálás miatt.azt hitték előbb összejön vagy gumbancos a programozás.nem tudom.nem értek a lovakhoz:)kíváncsian várom már a legújabb Mortal-t,de arra még várhatok egy másfél évet:)de az új gammákat is érdekelnek.sose voltam egy nagy Metal Gear Solid-os,de ezt a mostanit már nagyon várom.még sose játszottam RPG-vel de ez az Oblivion rohadtul érdekel!!!!kezdők is próbálkozhatnak vele?mi a véleményetek róla?
  • Foxhound1980
    Ja, továbbra is van egy eladó (10k) vagy F1-re cserélhető Resistance-om! :)
  • Foxhound1980
    Csak ne lennének PS3-mon ezek a csúszkák... Renélem az Uncharted azért csak kijön idén...
  • Foxhound1980
    Nekem volt Boxom. Faxa kis masina lenne mert tényleg remek a gémfelhozatala de maga a hw konstrukció egy hulladék, szó szerint. Én úgy voltam vele, hogy ami érdekelt rá azt megnéztem aztán eladtam. Sony-s cimek jobban érdekelnek azért.
  • Jimanszky
    na jó,hülyén fogalmaztam,lenne rá pénzem,de ekkora gémer azért nem vagyok:DD
  • Jimanszky
    komolyan mondom,ha megbízható lenne a Box és lenne sok pénzem,vennék egyet,mert mért ne:)de mivel nincs már olyan sok pénzem/PS3-ra sporoltam/ezért nem veszek.meg amúgyis azt mondják,hogy nem jó.nem akartam szart írni,mert biztos nem szar!!!én mindig is PS párti voltam.ez van.de hajrá XBOX,HAJRÁ PS3!!!!
  • Foxhound1980
    A gém maga nem nagy szám, 7-8 pontos tps hent. Az engine viszont büntet.
  • Jimanszky
    azt hiszem mostmár megnézem közelebbről ezt a Gears of wart,mert ódákat zengenek róla,hogy mennyire szép meg jó,meg minden.
  • Foxhound1980
    Most az upscalinget csak az 1080p-sek élvezhetik?
  • Foxhound1980
    Látványilag kár összehasonlitani, Gears Of War az jóval magasabb szint. Szép a Resistance is, vannak jó pillanatai de nem több egy kellemes nyitócimnél, elfogadható grafikával.
  • Jimanszky
    vajon éjféltől már elérhető lesz?
  • DarkSector
    Jah okés rendicsek.....
    Persze, hogy nem lehet összehasonlítani, mikor 2 külön Engine-ről van szó.....
  • Foxhound1980
    Gears Of War.
  • DarkSector
    Ezt mutatták be a régi STREET FIGHTER-rel is, hogy milyen HD minőségben, és szerintem irtókirály!

Jah és kegyetlen nyomnék az PrinceOfPersia REMAKE-kel....
    Remélem lesz PS3-ra vagy PC-re.....
  • Jimanszky
    én is kíváncsian várom!mondjuk megnézek holnap egy Gladiátort:))))
  • DarkSector
    Te szerintem a God of War-ra gondolsz....nem?
    Mert BAGGINS barátunk meg a Gears Of War-ról beszélt....
  • tejföl
    "* DVD filmek, PS1 és PS2 játékok felskálázása Full HD 1080p felbontásba"

Ez jó! Föleg a DVD-k esetében. Láttam már olyan lejátszót ami tudja ezt és tetszett. Hogy a játékok terén milyen változást hoz, arra kíváncsi vagyok.

• Jimanszky
    sziasztok kollégák!!most értem haza melóból,bekapcsoltam az m1-et/mert BL döntő van:)/valamint a gépet és megnéztem az oldalt.ezt találtam:

A Sony ma hivatalosan is bejelentette, hogy holnap érkezik a legújabb PLAYSTATION 3 szoftverfrissíté, az 1.80-as verzió lényegesebb újításai:

* DVD filmek, PS1 és PS2 játékok felskálázása Full HD 1080p felbontásba

* PSP Remote Play funkció elérése az interneten keresztül is lehetővé válik, így csak Wi-Fi internetkapcsolatra van szükség, hogy elérjük a PS3-at, bárhol is vagyunk

* DLNA médiacenter kapcsolat, ezzel kompatibilis PC-vel és laptoppal

* Epson márkájú nyomtatók támogatása

forrás:playb3yond
  • Foxhound1980
    Sztem nagyon messze áll a GOW-tól. Resit most pörgettem ki, GOW-ot meg tavaly. A grafik össze sem hasonlitható szvsz.
  • Sund
    én pont ugyanezt csinálom a psp-vel és rosszul vagyok magamtól.
  • tejföl
    Igaz. Anno a PS2-re kiírtam magamnak kb. 300 játékot. Ebből 280 nagyjából 5 percig volt a gépben.
  • Sund
    ja és van még egy funkciója, amit - bár sose hittem volna - de rendszeresen használok: SACD lejátszás.
  • Sund
    ebben igazad van. de reméljük a helyzet egy-két hónapon belül változni fog. hiány ide vagy oda én nagyon boldog vagyok most a GOW2-vel, meg a Shadow of the Colossusal. Kicsit visszás, hogy ps2-es játékokkal játszom, de most mit csináljak... Na majd a Lair előtt térdre rogyok.

Amúgy van ennek varázsa, hogy nincs warez a gépre. Olyan jó érzés "vadászni" a játékokra, és ha valami megvan, akkor sokkal jobban megbecsülöm.
  • tejföl
    A havas pálya (azt hiszem London) gyönyörű. Teszik a fegyverek másodlagos funkciója, az aknák "viselkedése" pedig zseniális. Csak az utolsó pillanatban derül ki, hogy lehajolni, vagy ugrani kell. Mag a játékmenet nagyszerű hála fejlesztőgárdának (ugye Ratchet&Clank sorozatot is ök követték el), de a gears of war vizuális megjelenítése összességében szerintem jobbra sikerült.
  • DarkSector
    Oksy végülis igazad van, de az a 10000ft, ami szerintem azért olcsóbb...már nem számít a gép és a tv ára mellett, és azt rögtön meg tudod venni és átvészelni vele az időt, amíg egy faxa tv-re nem jön össze....
    A döntés úgyis a tiéd....
  • DarkSector
    A PS3 is tudna grafikában már most egy valós embert mozgatni, de minek a csúcs grafika, ha nem köt le a játék.....
  • Attila8805
    Egy olyan kis kütyüért nem adok 10 ezret inkább gyüjtök még és veszek egy tv-t egyszer úgy is kell mert a mostani elég régi!
  • baggins
    Szerintem a Resistance eléri a GOW színvonalát és néhány helyen bizony le is pipálja. Ha végigjátszottad, valószínűleg van véleményed erről az észrevételről, kíváncsi lennék rá.
  • DarkSector
    Miért?
    Tedd monitorra, csak veni kell hozzá egy kábelost....
  • Attila8805
    Hát akkor egy darabig még nem lesz ps3-mom mert tv-re is gyüjteni kell.
  • tejföl
    Én annak örülnék legjobban, ha végre megjelenne legalább két játék a ps3-ra, amit már nagyon várok. Nevezetesen a Ratchet&Clank és a Killzone2. A Resistance-ot végigtoltam kétszer, egyelőre elég volt. Néha bohockodom a Motorstormmal és ennyi. Fejlődhetne a live rész is, mert egyelőre nyomába sem ér a box hasonló szolgáltatásának, igaz ingyenes. Meg aztán kevesen is vagyunk magyar felhasználók, bár most a boxos lájvtársadalom is ritkult, de ott még majdnem mindig össze tudunk jönni nyolcan-tízen egy játékra. Terszik a gép, esztétikailag szerintem felülmúlja a boxot, megbízhatóságban pedig fényévre jobb a konkurrens konzolnál. Nem nagyon olvstam behalt ps3-ról. Igaz viszont, hogy a katarzis elmaradt. Jelenleg nincs olyan játék rá ami egyértelműen bizonyítaná, hogy a gép többet tud, mint a box. Legalábbis egyelöre. A GOW grafikai szinvonalát egyik játék sem éri el. Én örülnék a legjobban, ha ez változna. De addig azt bizonygatni, hogy ez a gép jobb hiábavaló.
  • HAF Rigel
    Én a platinum shopban vettem a Oblivion. Bementem és ott volt, megvettem 15 ezerért.
  • SlickAdam
    Óóó nekem eszméletlen durva PC-m van ám!
    P4 1.7-es proci, 256 mega ram, 64-es videókártya, ...
    Néha kattog és lefagy, olyankor fel szoktam pofozni!
    És ha belegondolok, hogy anno én mindenért majdnem 300.000 magyar forintot adtam... Tejóég!
  • baggins
    Örülök, hogy segítehettem. Ha már én is ennyire belegajdultam ebbe a nyüves játékba...
  • SlickAdam
    köszi szépen, írok is a srácnak!
  • Papesz
    Szerintem nem mondta, hogy szar a gép, meg nem is pocskondiázta. Technológiai vita volt, bagginshoz hasonlóan a legtöbb dologban igazat adok neki. Tényszerű dolgokat írt le, azokkal pedig elég nehéz vitatkozni.

Még egyszer mondom: sehol nem fikázta a PS3-at.
  • DarkSector
    miért milyen géped van....?
  • baggins
    Jól ismerem a srácot, két hete vette, egy órát játszott vele. Nem jön be neki. Szerintem vetődj rá.