89387
PlayStation3
  • SlickAdam
    Amúgy inkább be is fogom a pofámat, még a végén megsértődik a Black Queen a polcomon... Lehet beszerzek pár napon belül egy Def Jam ICon-t, na majd azzal szarrá verem mondjuk... ööö ... Sean Paul-t!!!
  • baggins
    Bocs, természetesen Adam.
  • baggins
    Ada, nálunk van egy eladó új Oblivion:
    LINK, 525-ös hsz
  • SlickAdam
    Az én PC-men??? Örülök ha bekapcsol...
    Másrészt ha menne se jáccanék PC-n, mert nagyon nem bírom. Szoposkodni a patchekkel meg mittomén lefagy meg a lónakafasza...
  • DarkSector
    Sőt van egy pach-szerűség hozzá ráadásul asszem, ami megengedi, a gagyi videókártyákon való futtatását is...úgyhogy kifogás nem lehet....
  • DarkSector
    Bakker az oblivionnal jáchatsz pc-n addig......
  • SlickAdam
    Hát amúgy lehet jobb lett volna nekem is várni a PS3-al. Semmi bajom vele, imádom, sőt még el se hiszem, hogy van 1 a polcomon, csak játék nincs. Resi megvolt, más ami érdekelne, meg amivel ellennék, az az Obli, ami még MINDÍG nem jelent meg. Vagyis lehet kapni 1-2 oldalon, de én nem adok érte 18000 + pk.-et...
  • Yrda
    na már 144ezer a ps3..
    megy ez lefelé és még csak most jelent meg.
  • baggins
    Nyugi.
    Egy valamit viszont tényleg nem értek: ez egy játékos topik, senki nem kíváncsi a GPU-ra és a VRAM-ra, hanem a játékokra, és magára a fílingre. Persze mindenkinek megvan a maga véleménye (csak zárójelben és halkan megsúgva: azért Guardiannak a legtöbb szakmai dologban igaza van, csak itt nem sok embert érdekel).
  • HAF Rigel
    Gurdian nem takarodnál el oda ahova való vagy. Minek kell itt roditanod a topicot. Ez nem a miért szar a ps3 és miért jobb a xbox360 topic. Szeretnék normálisan beszélgetni kedvenc gépünkröl . Mig te 1000 hozzászolásban pocskondiázod vagy leszolod a gépet . Ha ennyire szar akkor minek foglakozol vele . Kérlek szépen látogasd a boxos topicokat. És a ps3 meg hagyd békén.
    Megértésedet és kulturált viselkedésedet előre is köszönöm .

ui: Ez a ember tényleg felbaszta az idegeimet. Minek jön ide fikázni , én sem megyek a piros körös topicba ajnározni a ps3mat és leszolni a dobozt .
  • guardian hero
    Nem győzködtem senkit, leírtam az érveimet. Indulatos csak akkor vagyok, ha valaki süketnek/hülyének/ostobának tetteti magát, vagy valójában az, és képtelen ellenérveket hozni, vagy legalább beismerni tudatlanságát. Másrészt egy szóval sem mondtam, hogy gagyi a játék, csak azt, hogy semmi extrát nem tartalmaz technológiailag, és semmiképp sem támasztja alá azt az állításod, hogy nem igaz, hogy a PS3 és az X360 egyformán GPU és VRAM limitált, és emiatt sosem lesz a játékaik között jelentős eltérés grafikai színvonalban.
  • NEXUS6
    "Ez bullshit."

"Te egyszerűen nem érted, hogy miről írsz, tiszta zagyvaság az egész. Egy idő után unalmas mondatonként kijavítgatni, de tessék:"

Ezek egy teljesen higgadt, jószándékú ember szavai, aki majd kicsattan a mások iránti jóindulattól és segíteni vágyástól, semmi kötözködési vágy nincs benne, tisztán és világosan kifejezi a lelke mélyéről feltörő minden létező teremtmény irányában megnyilvánuló szimpátiát és türelmet.

Szal, így indult az eszmecserénk, amire én is mint Szamár, aki a Shrekből a kedvenc figurám, kicsit befékeztem, és nem átallottam olyanokat mondani, amit magad is megbántál.
    ;)))
  • guardian hero
    Hagyd, valahol érthető, hogy indulatosak a srácok:

Nem lesz FFXIII idén - talán jövő tavasszal...

Lassan előbb jön ez is, meg az MGS4 is 360-ra, mint PS3-ra :D
  • NEXUS6
    De igen! Mit nem?
  • Papesz
    Most komolyan: tényleg nem érted, amit GU ír, vagy direkt mész le óvodásba?
  • NEXUS6
    Bocs csak a nagy hadakozásban elbambultam, szal ha a moncsidból 1 darab sima tüskés kábel jön ki, az valszeg egy VGA Sub-D apa.

Sajnos ezt a szabványt nem tudod közvetlenül a PS3-hoz csatlakoztatni, kell venni egy VGA-Box-nak nevezett cuccost olyan 10-15 rugóért, ha mindenképpen ezzel a moncsival akarod használni.
  • guardian hero
    Ahha, így már minden világos

(mondjuk fingom nincs, mire válaszoltál, mert nem kérdeztem semmit )
  • guardian hero
    ÓÓóóóóó bazmeg ilyen hülye nem lehetsz!!! [vigyor3]

Mi a fasznak hasonlítgatsz össze egy meg sem jelent játékot meg egy megjelentet??? Én csak a technológiáról beszélek, fogd már fel! Ki beszél arról, hogy a DR az istencsászár??? Soha nem mondtam ilyet!

Áááááh...

Én vagyok a hülye, hogy leállok ilyen dilettáns barmokkal beszélgetni. Na jó, léptem BL-döntőt nézni, maradj tudatlan, ha az kell neked.
  • Attila8805
    Szóval a crt-s sima tüskés kábellel össze lehet kötni mert ez nálam sajnos sörstöntő a vásárlásban.
  • NEXUS6
    Azt a választ, hogy ha a két capat teljesen összegabalyodva harcol, akkor nem tudsz besegíteni, mert a nagy lángszórózásban a tieidet is kinyírod!
  • NEXUS6
    Meg a levegőben még vagy 10-15 sárkány, meg néhány katapultos, meg ilyenek. Szép összetett környezet, kidolgozott fizika stb.

De ha neked a DR az istencsászár akkor játssz azzal. Sose találj jobbat!;)))
  • guardian hero
    Az, hogy hányféle modell van, csakis a VRAM függvénye. Az hogy, hány darabot mozgat a játék, és milyen AI-val, az a CPU (meg némileg rendszermemória) függvénye.
  • NEXUS6
    Na ja, 10 nél nem igazán van több fajta zombi:

piros
    sárga
    kék kopasz
    világos szürke
    sötét szürke kockás
    fekete pulcsis copfos csajszi
    barna
    sima szürke
    foltos kövér
    mellényes

Többet nem találtam;)
    És olyan 3-400 lehet belőlük.
  • guardian hero
    Jah, de ha megfigyeled, azok nem ugyanazon animációs fázisban vannak, nem egyfelé mozognak, stb... minden egyes zombinak saját útkeresése, saját AI-ja van. Nyilván nem a legösszetetteb AI, de még mindig nagyobb számítási igény kell a képen látható 200 zombia-AIhoz, mint a Lair 10 katona AI + 4-5 hadtest AI-jához. Főleg, hogy azok a hadtestek nem is csinálnak semmit, csak állnak mint egy fasz, vagy maximum egyenes vonalban menetelnek (sík, akadálymentes terepen, nehogy már egyesével kelljen útkeresést számolni az egységeknek :D)
  • guardian hero
    Milyen választ? Azt, amit a vak is lát, és amit én is mondtam egyetlen videó megnézése alapján?
  • SlickAdam
    Mondjuk örülnék, ha lenne Dead Rising PS3-ra, mivel imádom az ilyen zombis cuccokat. Tutira Holtak Hajnala feelingje lehet!
  • Super DANTE
    Ezen a képen csak sárgafelsős fazonból 20-nál több van, jah Dead Rising:-D
  • Attila8805
    Csak az a sima tüskés madzag:D jön ki belőle akkor azt nem?
  • NEXUS6
    A Neme által belinkelt interjú végén megtalálod a választ;)))
  • guardian hero
    LOL, micsoda programozástechnológiai érvek :D Leveszem rólad a kezem, butulj bele a fanboy-tömegbe, nehogy kiláss a szemellenződ mögül! Grat.
  • NEXUS6
    Ha van rajta digitális DVI aljzat akkor elvileg igen.
  • Attila8805
    HI all ps3-ra lehet crt monitort kötni?
  • NEXUS6
    1. a katonák már csak ilyenek, tök egyformák;))) (a GTHD-ban van 50 fajta csákó a közönség soraiban, ha színre vágysz)
    2. alakzatban nem illik dohányozni, fagyit enni, az utcán elhaladó szép csajoknak beszólni, bemutatni, szal valszeg részben innen az inaktivitás;)))(úgyszintén a GTHD-ban utánad fordulnak, meg mutogatnak, meg sétálnak meg ilyenek, oszt ők is vannak néhány ezren a pálya mellett)

Biztos az általad felhozott DR-ben viszont csodálatos interaktív intelligenciáról tesznek tanubizonyságot az NPC-k mind egy szálig;)))

hajrá Box, hajrá Mikorszopsz!!!;))))
  • item
    "users will now have the ability to view images, listen to music, and play videos over a local network from any supported DLNA3 device — PC, laptop, etc…"

Ez is nagyon jól fog jönni sokmindenkinek, pl nekem biztosan!!!
  • item
    "Az általam példának felhozott Dead Risingban ehhez képest 100-200 különböző Zombi mozog saját AI-val."

Meglehet de az a bizonyos Burn baby burn effekt elég hamar előjött ekkora hw terhelésnél a 360as dobozoknál ugyebár.

Valószínűnek tartom hogy a ps3-mak ilyen miatt nem halnak majd be.
    Lehet hogy az R500 erősebb a RSX-nél de sajnos a fejlesztők igencsak megszivatják a hw-t és ugye a kedves konzolobarátot is.
  • Neme.
    Lair interview
  • guardian hero
    A Lair-ben úgy van 2-3000 harcos (ha van egyáltalán annyi), hogy

- mindegyik ugyanolyan, vagyis egyetlen mesh-t és egyetlen textúrakészletet kell tárolni.

- Akik nincsenek 10 méteren belül vagy nem mozognak, vagy maximum full egyszerre animálva egyenes irányba mozognak (tök gagyin néz ki). Szóval csak a 10 méteres körzetben levő 5-10 katonára kell AI-t számolni.

Az általam példának felhozott Dead Risingban ehhez képest 100-200 különböző Zombi mozog saját AI-val.

Jah, és a boxom nincs bannolva, csak melóhelyen vagyok. Vagyis voltam eddig :D
  • EmThor
    csak mert 720p-s tévém van csak
  • HAF Rigel
    Én irott dvd simán lejátszottam rajta . Dvix et azt nem , de nem is probátam
  • EmThor
    dvd-ket 720p-re is fel lehet skálázni, ha úgy nézem? thx.

amúgy simán lehet feliratot, hangot választani ugye? thx