89387
PlayStation3
-
SlickAdam #11453 Amúgy inkább be is fogom a pofámat, még a végén megsértődik a Black Queen a polcomon... Lehet beszerzek pár napon belül egy Def Jam ICon-t, na majd azzal szarrá verem mondjuk... ööö ... Sean Paul-t!!! -
#11452 Bocs, természetesen Adam. -
#11451 Ada, nálunk van egy eladó új Oblivion:
LINK, 525-ös hsz -
SlickAdam #11450 Az én PC-men??? Örülök ha bekapcsol...
Másrészt ha menne se jáccanék PC-n, mert nagyon nem bírom. Szoposkodni a patchekkel meg mittomén lefagy meg a lónakafasza... -
#11449 Sőt van egy pach-szerűség hozzá ráadásul asszem, ami megengedi, a gagyi videókártyákon való futtatását is...úgyhogy kifogás nem lehet.... -
#11448 Bakker az oblivionnal jáchatsz pc-n addig...... -
SlickAdam #11447 Hát amúgy lehet jobb lett volna nekem is várni a PS3-al. Semmi bajom vele, imádom, sőt még el se hiszem, hogy van 1 a polcomon, csak játék nincs. Resi megvolt, más ami érdekelne, meg amivel ellennék, az az Obli, ami még MINDÍG nem jelent meg. Vagyis lehet kapni 1-2 oldalon, de én nem adok érte 18000 + pk.-et...
-
#11446 na már 144ezer a ps3..
megy ez lefelé és még csak most jelent meg. -
#11445 Nyugi.
Egy valamit viszont tényleg nem értek: ez egy játékos topik, senki nem kíváncsi a GPU-ra és a VRAM-ra, hanem a játékokra, és magára a fílingre. Persze mindenkinek megvan a maga véleménye (csak zárójelben és halkan megsúgva: azért Guardiannak a legtöbb szakmai dologban igaza van, csak itt nem sok embert érdekel). -
#11444 Gurdian nem takarodnál el oda ahova való vagy. Minek kell itt roditanod a topicot. Ez nem a miért szar a ps3 és miért jobb a xbox360 topic. Szeretnék normálisan beszélgetni kedvenc gépünkröl . Mig te 1000 hozzászolásban pocskondiázod vagy leszolod a gépet . Ha ennyire szar akkor minek foglakozol vele . Kérlek szépen látogasd a boxos topicokat. És a ps3 meg hagyd békén.
Megértésedet és kulturált viselkedésedet előre is köszönöm .
ui: Ez a ember tényleg felbaszta az idegeimet. Minek jön ide fikázni , én sem megyek a piros körös topicba ajnározni a ps3mat és leszolni a dobozt . -
#11443 Nem győzködtem senkit, leírtam az érveimet. Indulatos csak akkor vagyok, ha valaki süketnek/hülyének/ostobának tetteti magát, vagy valójában az, és képtelen ellenérveket hozni, vagy legalább beismerni tudatlanságát. Másrészt egy szóval sem mondtam, hogy gagyi a játék, csak azt, hogy semmi extrát nem tartalmaz technológiailag, és semmiképp sem támasztja alá azt az állításod, hogy nem igaz, hogy a PS3 és az X360 egyformán GPU és VRAM limitált, és emiatt sosem lesz a játékaik között jelentős eltérés grafikai színvonalban. -
#11442 "Ez bullshit."
"Te egyszerűen nem érted, hogy miről írsz, tiszta zagyvaság az egész. Egy idő után unalmas mondatonként kijavítgatni, de tessék:"
Ezek egy teljesen higgadt, jószándékú ember szavai, aki majd kicsattan a mások iránti jóindulattól és segíteni vágyástól, semmi kötözködési vágy nincs benne, tisztán és világosan kifejezi a lelke mélyéről feltörő minden létező teremtmény irányában megnyilvánuló szimpátiát és türelmet.
Szal, így indult az eszmecserénk, amire én is mint Szamár, aki a Shrekből a kedvenc figurám, kicsit befékeztem, és nem átallottam olyanokat mondani, amit magad is megbántál.
;))) -
#11441 Hagyd, valahol érthető, hogy indulatosak a srácok:
Nem lesz FFXIII idén - talán jövő tavasszal...
Lassan előbb jön ez is, meg az MGS4 is 360-ra, mint PS3-ra :D -
#11440 De igen! Mit nem? -
Papesz #11439 Most komolyan: tényleg nem érted, amit GU ír, vagy direkt mész le óvodásba? -
#11438 Bocs csak a nagy hadakozásban elbambultam, szal ha a moncsidból 1 darab sima tüskés kábel jön ki, az valszeg egy VGA Sub-D apa.
Sajnos ezt a szabványt nem tudod közvetlenül a PS3-hoz csatlakoztatni, kell venni egy VGA-Box-nak nevezett cuccost olyan 10-15 rugóért, ha mindenképpen ezzel a moncsival akarod használni. -
#11437 Ahha, így már minden világos
(mondjuk fingom nincs, mire válaszoltál, mert nem kérdeztem semmit ) -
#11436 ÓÓóóóóó bazmeg ilyen hülye nem lehetsz!!! [vigyor3]
Mi a fasznak hasonlítgatsz össze egy meg sem jelent játékot meg egy megjelentet??? Én csak a technológiáról beszélek, fogd már fel! Ki beszél arról, hogy a DR az istencsászár??? Soha nem mondtam ilyet!
Áááááh...
Én vagyok a hülye, hogy leállok ilyen dilettáns barmokkal beszélgetni. Na jó, léptem BL-döntőt nézni, maradj tudatlan, ha az kell neked. -
#11435 Szóval a crt-s sima tüskés kábellel össze lehet kötni mert ez nálam sajnos sörstöntő a vásárlásban. -
#11434 Azt a választ, hogy ha a két capat teljesen összegabalyodva harcol, akkor nem tudsz besegíteni, mert a nagy lángszórózásban a tieidet is kinyírod! -
#11433 Meg a levegőben még vagy 10-15 sárkány, meg néhány katapultos, meg ilyenek. Szép összetett környezet, kidolgozott fizika stb.
De ha neked a DR az istencsászár akkor játssz azzal. Sose találj jobbat!;))) -
#11432 Az, hogy hányféle modell van, csakis a VRAM függvénye. Az hogy, hány darabot mozgat a játék, és milyen AI-val, az a CPU (meg némileg rendszermemória) függvénye. -
#11431 Na ja, 10 nél nem igazán van több fajta zombi:
piros
sárga
kék kopasz
világos szürke
sötét szürke kockás
fekete pulcsis copfos csajszi
barna
sima szürke
foltos kövér
mellényes
Többet nem találtam;)
És olyan 3-400 lehet belőlük.
-
#11430 Jah, de ha megfigyeled, azok nem ugyanazon animációs fázisban vannak, nem egyfelé mozognak, stb... minden egyes zombinak saját útkeresése, saját AI-ja van. Nyilván nem a legösszetetteb AI, de még mindig nagyobb számítási igény kell a képen látható 200 zombia-AIhoz, mint a Lair 10 katona AI + 4-5 hadtest AI-jához. Főleg, hogy azok a hadtestek nem is csinálnak semmit, csak állnak mint egy fasz, vagy maximum egyenes vonalban menetelnek (sík, akadálymentes terepen, nehogy már egyesével kelljen útkeresést számolni az egységeknek :D) -
#11429 Milyen választ? Azt, amit a vak is lát, és amit én is mondtam egyetlen videó megnézése alapján? -
SlickAdam #11428 Mondjuk örülnék, ha lenne Dead Rising PS3-ra, mivel imádom az ilyen zombis cuccokat. Tutira Holtak Hajnala feelingje lehet! -
#11427 Ezen a képen csak sárgafelsős fazonból 20-nál több van, jah Dead Rising:-D
-
#11426 Csak az a sima tüskés madzag:D jön ki belőle akkor azt nem? -
#11425 A Neme által belinkelt interjú végén megtalálod a választ;))) -
#11424 LOL, micsoda programozástechnológiai érvek :D Leveszem rólad a kezem, butulj bele a fanboy-tömegbe, nehogy kiláss a szemellenződ mögül! Grat. -
#11423 Ha van rajta digitális DVI aljzat akkor elvileg igen. -
#11422 HI all ps3-ra lehet crt monitort kötni? -
#11421 1. a katonák már csak ilyenek, tök egyformák;))) (a GTHD-ban van 50 fajta csákó a közönség soraiban, ha színre vágysz)
2. alakzatban nem illik dohányozni, fagyit enni, az utcán elhaladó szép csajoknak beszólni, bemutatni, szal valszeg részben innen az inaktivitás;)))(úgyszintén a GTHD-ban utánad fordulnak, meg mutogatnak, meg sétálnak meg ilyenek, oszt ők is vannak néhány ezren a pálya mellett)
Biztos az általad felhozott DR-ben viszont csodálatos interaktív intelligenciáról tesznek tanubizonyságot az NPC-k mind egy szálig;)))
hajrá Box, hajrá Mikorszopsz!!!;)))) -
#11420 "users will now have the ability to view images, listen to music, and play videos over a local network from any supported DLNA3 device — PC, laptop, etc…"
Ez is nagyon jól fog jönni sokmindenkinek, pl nekem biztosan!!! -
#11419 "Az általam példának felhozott Dead Risingban ehhez képest 100-200 különböző Zombi mozog saját AI-val."
Meglehet de az a bizonyos Burn baby burn effekt elég hamar előjött ekkora hw terhelésnél a 360as dobozoknál ugyebár.
Valószínűnek tartom hogy a ps3-mak ilyen miatt nem halnak majd be.
Lehet hogy az R500 erősebb a RSX-nél de sajnos a fejlesztők igencsak megszivatják a hw-t és ugye a kedves konzolobarátot is. -
#11418 Lair interview -
#11417 A Lair-ben úgy van 2-3000 harcos (ha van egyáltalán annyi), hogy
- mindegyik ugyanolyan, vagyis egyetlen mesh-t és egyetlen textúrakészletet kell tárolni.
- Akik nincsenek 10 méteren belül vagy nem mozognak, vagy maximum full egyszerre animálva egyenes irányba mozognak (tök gagyin néz ki). Szóval csak a 10 méteres körzetben levő 5-10 katonára kell AI-t számolni.
Az általam példának felhozott Dead Risingban ehhez képest 100-200 különböző Zombi mozog saját AI-val.
Jah, és a boxom nincs bannolva, csak melóhelyen vagyok. Vagyis voltam eddig :D -
#11416 csak mert 720p-s tévém van csak -
#11415 Én irott dvd simán lejátszottam rajta . Dvix et azt nem , de nem is probátam -
#11414 dvd-ket 720p-re is fel lehet skálázni, ha úgy nézem? thx.
amúgy simán lehet feliratot, hangot választani ugye? thx