89387
PlayStation3
-
Sund #11413 neeeeee....
az de jó lenne..... pont ma vettem GOW2-t... -
#11412 jut eszembe ugy tudom,hogy a Divx-es (irott DVD-k) -et nem tudja a PS3 lejátszani.
Sztetek ezt is orvosolják,majd firmware updattel? -
#11411 Na emberek, holnap Firmware frissítés! v1.80
Szerintem a legfontosabb újdonság, hogy a DVD-k és a PS1-2 játékok 1080p-ig felskálázhatók!!!!!!!
Dúrva lesz!!!;))))
-
#11410 PES 7!
...és evvel kapcsolatban,pedig annyi,hogy egyenesen kijelentették (egy Konami-s fejlesztő),hogy ennél a játéknál,pont ez a "Xbox" lemezprobléma miatt,a PS3-as verza kb. 3x jobb lesz (valszinű BluRay-en fog kijönni)
forrás: gamestar.hu -
#11409 PES 7!
...és evvel kapcsolatban,pedig annyi,hogy egyenesen kijelentették (egy Konami-s fejlesztő),hogy ennél a játéknál,pont ez a "Xbox" lemezprobléma miatt,a PS3-as verza kb. 3x jobb lesz (valszinű BluRay-en fog kijönni)
forrás: gamestar.hu -
Noitulover #11408 Ez nem titok Bethesda = buggos , szir-szar programok , lásd morrowind től kezdve (talán még régebbi dolgaik is) hiábba patchelgettek , tele van memoria lyukakkal , félóra-orán ként mindig kivágott windowsba , oblinál egy fokkal jobb volt már (mivel ps3 nem képes "crash-to-desktop"-ot produkálni ezért csak szimplán belagzik :D
ha fallout 3-at is lesz merszük ilyen silány minőségben kiadni akkor felköthetik magukat :D -
#11407 Ja meg kb 15 npc-vel a képernyőn szinte megáll!!!
Nekem már egyszer lefagyott, egyszer meg majdnem, meg a szokásos PC-s bénaságok.
Amúgy a Lairban van vagy 2-3000 harcos egyszerea képernyőn, úgy tűnik ez G.H-nak még nem tűnt fel, hogy nem látott semmi extrát az oblihoz képest!
(Valszeg az ő gépét is kilőtték a Lájvról ezért ér rá velünk itt vitatkozni!) -
#11406 Főleg, hogy ez egy multi game, nem hinném, hogy sokat törődtek a kód optimalizálásával, max megváltoztattak 1-2 dolgot, a grafon húztak egy kicsit, pár extra és ennyi. -
#11405 GTA IV esetében egy lemezcsere teljesen szétvágná a játékmenet folyamatosságát, főleg, hogy a fejlesztők azt ígérték, hogy nem lesz Loading képernyő sehol Persze nem ez lenne az első többlemezes X360 játék, ugyanis a Blue Dragon is 3 duplarétegű DVD-n terpeszkedik, illetve állítólag a PES8 (vagy 2008?) szóval a legújabb része is valami 18 giga adat, valahol ezek az adatok mégis igazolják azt, hogy a PS3-ban létjogosultsága van a Blu-ray meghajtónak, nem pedig a "fogyasztókra erőltetett technológia" by Peter '1 milliárd új felhasználó' Moore. -
#11404 hát igen mondjuk avval is egyetértek,hogy ezek az elsők között kiadott gammák,nem a tökéletes optimalizáltságukról híresek -
#11403 PS3-on ugyanúgy van töltés az Oblivionban. Ami nem lenne gond, de kurvára akad is a játék. Ez egy konzolnál szerintem megengedhetetlen, nem is hiszem, hogy a hw-ben van a hiba. -
#11402 bannoltak? azért vagy igy kiakadva -
SlickAdam #11401 Szarok az XBOX-ra, itt a GTA4-ről szólt a cikk -
Attila 007 #11400 köszike, akkor ma be is nevezek egyre, mert xboxban nembizom többet.... -
#11399 Ha arra gondolsz, hogy kell-e fizetni az on-line játékért, akkor a válasz: Nem. Netkábel/router összepasszint PS3, hasít a net, játék megy. -
#11398 "...xbox360 amat kilőttem a holdra..."
-
#11397 nah ,ezaz amit a minap láttam Lair gameplay video-ban, olyan VIZeffekt volt,hogy leesett a hajam. Nem akarom majmolni,de ahhoz képest pl. FarCry vizefekt egy 2poligonbol állo kék plecsni. -
Attila 007 #11396 üdv mindenkinek, egy kérdésem lenne, mégpedig hogy a gammákkal pl nba2k7 el lehet multizni simán?Meg az FPS gammákkal, már most?Elnézést a hülye kérdésért, kezdő leszek ps3 ban, xbox360 amat kilőttem a holdra, mert engem a multi éltet, és az xbox360 ban meg már nembizom, mivel itthon még kitudja m ikor lesz live, válaszokat előre is köszi, SIEG -
#11395 Még valami a jelenlegi játékoktól miféle technológiai újítást vártok? A többség már az UE3.0-ra épül, szinte egy sablonra jön a sok FPS, ugyanúgy is néznek ki. A játákok többsége vagy jó darkos, pl. Spilnter Cell, ahol a sötétség miatt szinte garafika se kell, vagy csili-vili effektus gicsparádé pl. NFS Carbon, Doa. Ha új dolgokat akartok látni, akkor azt már rég nem a klasszikus stílusokban kell keresni, hanem pl. a LittleBigPlanet-ben, ahol saját magad kreálhatod meg a karaktereket, a pályákat, amit azután feldobhatsz a Home-ba és megoszthatsz a haverokkal. Vagy az Eye of Judgement egyedi kártyákra és Eye-re hagyatkozó játékmenete. -
#11394 ...sztem pont ellenkezőleg, ponthogy a jövőben "eltűnnek" ezek a "HD butitott" grafikák.
Amik mostanság mennek PS3-on ez még naon az "első sor"
1ébként tudjátok mit ,majd meglátjuk a jövőben -
#11393 Amúgy mi olyan nagy szám ebben az Obliban, szerintem még jól sem néz ki, jó van benne sok lehetőség, összetett játékmenet, de külsőre nem egy nagy valami.
Lair-ben asszem vagy a felhőket, vagy a vizet a Cell számolgatja. -
#11392 Nem azért, de semmit nem láttam még a Lair-ből, ami úgy igazán odavágna az Oblivionnak vagy a Just Cause-nak.
A HDD kérdésben igazad van, bár nem tudom, hogy milyen korlátozások vannak (nyilván kell legyenek, különben minden játék megkövetelné előbb-utóbb a teljes content installálását, amit meg nem nagyon akarhatnak Sonyék 10-20 gigás játékok mellett). Ettől függetlenül a streamelés nem oldja meg a memóriagondokat, mert a HDD is lassú a VRAM-hoz képest. Ezért kell pécén is rengeteg VRAM, hiába megy fel a teljes játék a HDD-re. Továbbra se tudom viszont, hogy mit kommunikál a CPU a GPU-val, illetve milyen feladatokat vesz át a CELL a GPU-tól. Sőt, most már azt sem tudom, mit értesz "HD minőség leadása" alatt. Én csak annyit mondok, hogy HD felbontás mellett bántóan látszanak már most is a butított textúrák egyes játékoknál a pécés verziókhoz képest. Főleg a nagy terepet tartalmazóknál. A jövőben pedig ez még szembetűnőbb lesz. -
#11391 Azé annyira mégsem panaszkodnak a fejlesztök....csak májusban 14 gama jelenik meg Xboxra? -
#11390 "Te egyszerűen nem érted, hogy miről írsz, tiszta zagyvaság az egész. Egy idő után unalmas mondatonként kijavítgatni, de tessék:"
Kösz, kösz, de kevesebb minősítő jelzővel is beérném. Másrész ha röviden akarnák válaszolni, akkor azt írnám, hogy te élsz tévedésben, mégpedig nem is kicsiben.
A streameléshez csak annyit, hogy ha nem tünt volna fel a PS3 mindegyik verziója rendelkezik beépített HDD-vel, mert látom folyamatosan azon lovagolsz, hogy milyen lassú ezt a BD-ről beolvasni!!! Szal az összes erre alapuló kritikád alaptalan, mert a sztrímelés a HDD-ről megy pont mint a PC esetében!!!
Bocs.
"Ráadásul ezt a 32x32Km-t már a Just Cause is tudja, pécén és 360-on egyaránt. Sőt, PS2-őn is, persze butított textúrákkal és poligonszámmal. Persze 360-on a nagyobb textúrák elmosódottak, sosem lesznek olyan élesek, mint egy nagyobb VRAM-al bíró pécén. Ugyanúgy a PS3-as Oblivionban. Az a 256MB erősen alulméretezett a HD felbontásokhoz."
"Kár, hogy pécén csak VRAM-ból több van egy high-end videokártyán, mint amennyi memória összesen van a PS3-ban vagy a 360-ban. Plusz a háttértároló is gyorsabb, vagyis előnyösebb a content streaminghez."
Jó szuper, de azért a Just Cause, de még az Oblivion sem az a minőség mint a Lair -és még a csúcs PC-platformon sem az-, vagy a pl az MGS4, vagy pl. a Drake. Szal hadakozhatsz itt a tévképzeteiddel a fejedben, hogy ilyen xar a PS3 hardvere, meg olyan xar, de már gyakorlati példák vannnak arra, hogy 256MB-ide 256MB-oda igen is képes HD minőség leadására!!!!
"és a CPU-GPU mit kommunikál? A PCI-E sávszélessége max. addig számít, amígy betöltődnek a textúrák a VRAM-ba, de ott meg úgyis a háttértároló lesz a szűk keresztmetszet."
Hát pont erről beszélek, háttértároló, sávszélesség, igazi HD minőség
GOTO 10
De azért nincs harag!?;)))) -
#11389 Amúgy van már olyan játék, ami csak vinyós 360-on indul el, végső esetben tehát simán megoldható 360-on is a hdd-cache használta. Csak rá kell nyomni egy ikont a játék dobozára, ennyi. -
#11388 Miért ez asztán kibaszott nagy probléma lehet a készítőknek!
Mindha valami fura eddig szokatlan világvége dolog történne.....
Eddig is kurvára törődtek a játékosokkal!
Eddig meg tudták oldani, hogy ha kell valami hozzá, akkor kiadjuk oszt a paraszt majd vesz hozzá mindent a boltba és még más céggel is társulhatnak, akik winyókat forgalmaznak.....
Bezzeg mikor nekem új videókártya miatt nem ment PC-n valami, akkor szartak az egész ki...szott ku...a g...ec....i....b.d.d.r.dendfskmfcds-fdsjfidsf-ba!
Nehogy mán ez miatt halasszanak, és most kezdjenek el jótékonykodni, mert akkor ki...szo....ul k.i....n....y......r....k.....m.ind...e....n....it.....!!!!!!!!!!!!!!!!!! -
SlickAdam #11387 Az általam olvasott cikkben csak az X-et említették a fejlesztők... -
#11386 Van töltés PS3-on is. PC-n egy combos raid tömbről tényleg nincs :D -
#11385 És ha a CELL-re való nehézkes optimalizálás miatt késnek? -
#11384 hát igen, Obli, nem vagyok biztos hogy High-end PC elkalapálja a PS3-as szintet (+ ne felejtsük,hogy PS3 verzába nincs TÖLTÉS! vhogy kifelejtették)
1ébként erről beszélgettünk vmikor,hogy hiába az ultra brutal high-end PC, ha 1xerűen nem fejlesztenek reá!!
Ráadásul kiderült,hogy a DX10-se egy nagy pukk (lásd Lost Planet pcdemo) -
#11383 Resistance = CoD3, Halo3
Lair = Just Cause, N3, GTA4, Dead Rising
Heavenly Sword = Lost Planet, Assasin's Creed
Az egyenlőségjeleket technológiai értelemben írtam. Egyik általad említett játék sem mutat fel olyan technológiai bravúrt, amit a másik konzolon ne láttunk volna már/ne lenne hasonló bejelentve. -
SlickAdam #11382 Ezért panaszkodnak a GTA4 fejlesztői is, elkéne az a vinyó minden XBOX-ba na meg egy nagyobb kapacitású adathordozó is. Remélem nem emiatt fognak csúszni a játékkal, mert akkor elmegyek a MM-ba és felgyújtom az összes X-et! -
#11381 Jah Ps3-on meg egyenlőre nincs mit félretenni......
Jó is meg rossz is mindkét oldalon!!! -
#11380 Én azon vagyok, hogy nagy különbség biztos nem lesz, mert ahhoz egy időgéppel kéne előrébbmenni és ötleteket hozni a jövőből, de ugyanaz a minőség, csak sokszorosítva?
Gondolok itt a terep nagyságára, vagy a karakterek illetve objectumok számára....pl Resistance vagy Hevanly Sword...... érdekes, hogy egyik sem lett multiplatform.
Esetleg Lair? -
#11379 Jah, ez egy elbaltázott lépés az MS-től. Szerencsére 360-on több memóriát lehet video célre elkülöníteni, így valamivel kevesebbet kell streamelni. De ettől függetlenül kár volt vinyó nélkül kihozni a Core-t. -
#11378 PS3-on is fel lehet repíteni a vinyóra a game egy részét (sok használja is, pl. Obli valami 4,5 gigát pakol fel), X360-on ugyebár ez nem lehet default a gagyi Core gépek miatt. -
#11377 Mikor a BR-nek eljön az ideje, akkorra az ms (pc) is felszerelkezik majd az iróval elfogadhato áron.
Hogy..mi..? ms (pc), ms (Xbox)... Csak nem szomszédok? :)
-
#11376 Tény, hogy hülye aki pécén játszik, és tény, hogy a PS3 egy nagyon erős kis HW. De az is tény, hogy sokkal erősebb is lehetne, ha nem méretezik alul a GPU-t és VRAM-ot.
Mondjuk így utólag már mindegy, ez van, adottak a lehetőségek, ezt kell kihasználni. Biztos, hogy olyan csodákat fogunk rajta látni, amiről a pécések nem is álmodhatnak, hiába az erősebb HW. Viszont azt is látni kell, hogy a GPU és VRAM limitációk miatt nem lesznek nagyságrendi eltérések a játékok minőségében a 360-hoz képest, mint ahogy azt egyesek légbőlkapott %-os kihasználtságadatokkal beállítják. -
#11375 Te nem hiszed, én viszont tudom :) -
#11374 Természetessen árban ígyis úgyis még a legjobb, csak azért jó lenne, ha már a nagyok is ellátogatnának a PS3-ra....
RESI5 SILENT5 ALONE5 ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ