89387
PlayStation3
  • Sund
    ITT

lopbisz,

haggyámá' minket békén. Menj vissza azt ábrándozz tovább Peach-ről.
  • dante3
    hol?
  • lopbisz
    sonysok is jöttek át nyavajogni a wii topicba ,szal ezt hagyuk :)

A másik wii nem krumpli vagy kenyér, ami mindenkép szükséges lehetőleg ezért többségben az olcsót is keresik ilyenekből...
    Szal ez egy konzol nem az ár a fő hanem ,hogy mit nyújt ,és hogyan?
    Meg legjobb példa erre gamecube az is olcsó volt még se fogyott...
    erről ennyit bye all
  • Sund
    már nem is olyan drága.... 130.000 újonnan :) Az nem rossz..
  • HAF Rigel
    Lopbisz ha te wii fan vagy akor keress egy olyan topicot , és ott ajnározd a gépet. Egy wii és egy ps3 nem ugyan az a kategoria. Igen jobban veszik , mert olcsobb. Az xbox360 is jobban veszik mert chipelhető (bár úgye ez is változik) és igy olcsobb a program rá. Ps3 csak a fanatikusok vesznek egyenlőre , mert drága a gép és csak eredeti játék van rá.
  • HAF Rigel
    Leírom hogy mindenkinek világos legyen. ha internetezni akarsz akkor veszel egy 3000ft értékü usb billt + egy 1500ft egeret és bedugod a ps3 4 usb csatlakozojának 2 helyére , és netezel úgy minta gép elött lennél .
  • Johnny23
    topigit=topikot
  • Johnny23
    Láttátok a topigit?

Microsoft bannolgatja a flash-elt gépeket...durva

..1ébként PS3-on ha jol tudom ingyenes a LIVE, viszont a böngésző az milyen? ugyanolyan minzt PCn?...vagyis láttam egy videot,amin nem volt teljes képernyő??! (mint a mobilomon) + gamepaddal elég nehézkes lehet a kezelés
  • lopbisz
    nem ugy értettem ,hanem WII győzelem !
  • NEXUS6
    Na ja, ha azt nézzük, hogy hány gépet gyártottak le és szállítottak ki a boltokba, meg ha azt hogy hányat vettek meg, és pluszban hányat cseréltek le meghibásodás miatt, akkor elég jelentős különbségek lehetnek.

X-boxból olyan 12-13 milliót szállíthattak ki, PS3-ból hívatalosan 5,5-milliót. Minden más adat viszont üzleti titok szintjén van és csak agyaloghatunk róla.
  • Sund
    hát ja, a sok bannolt és/vagy leégett gép miatt veszik az újakat.
  • lopbisz
    ps3 , xbox360 kill
  • NEXUS6
    Sajna egy agyonszkriptelt játékban ez max annyit jelent, hogy kevesebb lövés kell ahhoz, hogy meghalj;(
  • DarkSector
    Single-ben ott vannak a nehézségi fokozatok....
  • NEXUS6
    Szerintem is így van! Ha elbujok egy bokorba a singlemódban simán végig alázom a pályát mesterlovászként , multiban meg a második kill után berobantanak az anya földbe, ha ott maradok.
  • HAF Rigel
    Pont az online Fps a változatos , mert nem botok ellen játszik az ember . Minden taktikának van ellenszere. És változatos , egyszer könnyebb , de nehezebb is ha saját képességü embert akad össze a neten .
  • NEXUS6
    Ja, söt egyesek szerint a legmultiplatformosabb game a SOKODU pedig gémbolyádvánszon a legkúlabb;)))

Szerintem nem feltétlenül a multik a mérvadóak, aki 800 ezer Ft-os hifit vesz, hogy lakodalmaslajost hallgasson rajta az meg is érdemli!;)))
  • Johnny23
    Szoval akkor megoszlanak a vélemények arrol,hogy ha pl. három platformos a gamma (PS3,X360,PC) ,akkor PS3-as verzio a legszebb, legjobb.
  • BJB
    Úgy néz ki megvan miért nem jó a TV-m HD felbontásba. A projektoros TV-khez szükség van egy komponens->RGB(külső) átalakítóhoz. Ha valaki tudna ilyet azt nagyon megköszönném!
  • NEXUS6
    Szerintem az ET:RtCW a legjobb online FPS. Mindegyik pályának van 1-2 mission objective-je, és ezáltal nem csak értelmetlen hentelés meg pontvadászat az egész.

Nagyon örülök hogy PS3-ra is lesz a QW.
  • DarkSector
    Ez nem sokáig lesz így csak még új a gép...
    Kezdésnek lesz valami END WAR vagy mi a csöcs....:DDD
  • Kraptor
    Ha FPSt akarsz akkor szeirntem mindenféleképp PC. Nekem legalább is jobb PCn FPS és RTSezni mint konzolon és egyiknek se vagyok nagy híve.
  • DarkSector
    Kizárólag online FPS-ekről nekem az a véleményem, hogy az egy sportjáték....
    Mint egy autós játék....semmi változatosság.....
    Az igaz, hogy a single, csak fix ideig tart, de változatos álltalában mind pályák, mind ellenfelek szempontjából, és mellette legyen még esetleg netes lehetőség...
    Ne kényszerítsék az embereket, arra hogy esetleg elkezd játszani, és a lámaság egy idő után a játék iránti undorlatot eredményezze...
    Mert én is felmentem a BF2142-re és inkább játszottam volna 12-órát single-ben, mint arénában fél percet, amíg ki nem lőnek, és kezdhetem előről...
    Ez erőssen rétegjáték....akinek van türelme szenvedni, annak jó...
  • HAF Rigel
    Nem a játékokkal van bajom , hanem az irányitással. Azt hallottam hogy azok a játékok támogatják az egér bill párost amik multi platformosok a kizárolag konzolra megjelentek az nem (pl Resistance vagy Cod3) .
    És az online Fps alatt pl a Bf2142, vagy Amerycansarmy vagy CsÉ értettem nem a single playeres Fps.
  • Fido4life
    Hát videójátéknál már inkább ne az irányítás okozza a nehézséget :D Inkább legyen totál realisztikus akkor megtanulja a gyerek hogy pl 3 náci elé ne fusson kispisztollyal nyílt terepen :D

Amúgy meg aki célozni akar megtanulni Airsoftozzon az FPS-k mellett, nagyon jó móka és nem csak a kezed zsibbadd el 5 órányi játék után :D(amikor az ember, kezében egy Glockkal osztja a fejeseket, hihetetlen jó élmény tapasztalatból mondom :D)
  • NEXUS6
    Resistance 40 fős szervereket tud.
    Az UT3 már támogatja az egérzetet, és remélem a fejlesztők/kiadók előbb utóbb észbe kapnak, hogy nem csak az unatkozó japán kisgyerekek szoknak konzolon lődözni és akkor talán elterjedtebb lesz ez az irányítási metódus is.

Amúgy meg lehet szokni a kontrollert is és nehézség szempontjából közelebb áll a valósághoz. Kíváncsi lennék, hogy hány egérművész szedné le 400 m-ről egy AK-val a géppuskás alakot (népszerűbb nevén anya gyermkével;)?
  • NEXUS6
    Végre az itthoni gépemen megnéztem a Drake-et nagy felbontásban is.
    Húbameg, ez egy kiba hangulatos játék lesz!

Bírtam a csókát aki magyarázta fejlesztését, hogy több száz ponyvaregényt, meg B múvit tanulmányoztak át, hogy megalkothassák ennek a "nagyszerű" műfajnak az esszenciáját;)))
    Hát monnyuk valszeg sikerült.
  • Fido4life
    Azért mégis más billentyűzettel, egérrel és egy stabil internet kapcsolattal fel menni az 50 fős szerverek közé, mint joyyal bénázni (tisztelet a kivételnek) max 16 playeres szevereken ^^
  • NEXUS6
    "Kár ajánlani egy online Fps rajongonak a Ps3 at."

;)))
    Hmmm... Warhawk, ET:QW, UT3, GRAW2, HL2, esetleg még Resistance is, és valszeg itt nem fog megállni a dolog (pl. ha jól tudom a Killzone2-it is onlány bétatesztelik majd, szal abban is lesz ilyesmi).
  • HAF Rigel
    A kérdés sem az anyagi helyzetemre vonatkozott , hanem a PC vs Ps3 kérdésre . Egyébként nem tartom magam gazdaknak, sőt nem is vagyok az. Kocsim nincs, lakásom sem , se gyerekem, nem cigizek, nem alkoholizálok . Egyetlen káros szenvedélyem a játékok és kiegészitőik.

És azt probáltam kihozni , hogy az mindegyik valami másban jó. Nem lehet teljesen összehasonlitani. Kár ajánlani egy online Fps rajongonak a Ps3 at. És forditva Pc sem javasolnám, a platform vagy ügyességi játékok híveinek.
  • Super DANTE
    Ez így van, OpenGL-t használnak.
  • Fido4life
    csakhát nem mindenki van olyan anyagi helyzetben mint szerény személyed..
  • HAF Rigel
    Én véleményem , hogy mind a 2 érdemes fejleszteni . Aláírásomba látod , hogy egy komoly vasam is van (8800gtx ,core 2 6600, vista 64bit ) és egy Ps3 is . A kettő nem hasonlitható egymáshoz. MMO és fps is pc játszok, Ps3 eddig ami nagyon tetszett a F1 (pc nincs) , Virtual Tenis 3 , és Ps2 ről a GT4. Fps sajna nem tudok játszani Ps3mon. Nem tudtam megszokni az írányitást. Pc is és Ps3 is fejlödni fog a következő években .
    PC dx10 játékok megjelenése, Ps3 a Home megjelenés , és a játék készitők álltal megszerzett tapasztalat is nőni fog , most a játékok 30-40% használják ki a vasnak.
  • NEXUS6
    Nemrég olvastam egy elemzést a Wii képességeiről, gyak egy Geforce2 szintű GPU-van benne. Ettől függetlenül azt a szintet már most is bőven meghaladja a Wii grafikája, még ha messze nincs is egálban a PS3/X360 gépekkel.

A DX10 egy API, egy olyan felület ami megkönnyíti a hw programozását, de nem lehet azt mondani, hogy annyira optimalizált lenne, hogy az utolsó bitet is kifacsarja a vasból. Látványban sem vezet be olyan újdonságot, amit a shaderek jelentettek annak idején. Inkább csak a már meglevő effektusokat gyorsítja tovább az új vason. Szal most már meglehet próbálkozni pl. igazán profi fénycsóvák, árnyékok alkalmazásával anélkül, hogy ez túl sok erőforrásba kerülne.

De azért erre a nextgen konzolok is képesek, csak más API-t használnak.

Szal nekem úgytűnik, a DX10 inkább szakmai kérdés, nem pedig olyan dolog, aminek egy felhasználónak különösebb jelentőséget kellene tulajdonítania. Más kérdés, hogy a nagy cégek láthatólag igyekeznek bevonni a júzert a marketingkampányaiba, aztán mi meg jól elvitatkozunk olyan dolgokon, amihez valójában nem sok közünk.
  • Fido4life
    a PS3-nak semmi köze a DX-ekhez mivel az májkoroszoft termék (ha hülyeséget mondtam ezer bocs)
  • guardian hero
    Ha csak a grafikát nézed, és csak technológiai oldalról, egyértelműen a PC. Kérdés, hogy lesz-e mivel játszani (nem igazán).

Javaslom, nézd meg a nemrég kijött PS2-es God of War 2-t. Vagy a Shadow of the Colossus-t, esetleg a Gran Turismo 4-et, vagy a Burnout 3-at. Aztán nézd meg a PS2 hardverparamétereit, meg hogy 7 éves hardver, és gondolj bele, mit fognak kihozni a PS3-ból. Durva lesz, hidd el. Szerintem a grafika minőségét nem lehet pusztán a poligonok számával és a shaderek bonyolultságával mérni. És akkor még nem is beszéltünk a játékok minőségéről, mélységéről.
  • Kraptor
    HA csak grafika ekkor egyértelmű, hogy PC mivel ott egy folyamatos fejlődés van míg konzolnál csak időszakos. Plusz Pcn elég überbrutál felbontásokkal tudsz nyomulni de ugye ide már elég sok lové kell.
  • Johnny23
    ok s ,ha ezek után mindent a grafikára élezünk ki,akkor mi-ki (lesz) a befutó?
  • guardian hero
    Halo 2, ami csak DX10-el fog menni, eredetileg XBox-ra írodott, amiben DX8-as Geforce3-as videokártya volt. Ennyit arról, hogy mennyire elengedhetetlen szükséglet a DX10.

A játékokat nem a DX10-re fogják írni (egy-két techdemót leszámítva, mint a Crysis), hanem arra a HW-re, amin a legjobb eladásokat lehet produkálni. Ezek pedig a nextgen konzolok lesznek.
  • Attila8805
    Nem akarok flémet indítani.
    De ezt egy xbox360-as topikból kopiztam.
    "Nem kacsa. A DirectX 10 két komolyabb újítást hoz, a unified shader architektúrát, amin ugye a Xenos is alapul, valamint a Shader Model 4.0-át, amit viszont nem támogat teljes mértékben. Mindenesetre előbbi jóval komolyabb fegyvertény, és szerintem egyértelműen lehetővé teszi a DX10-es játékok könnyű portolását."