89387
PlayStation3
  • Kraptor
    Warez témárol. Jelenleg nincs warez PS3ra és egyhamar nem is lesz, mert drága mind a BR lemez és író, nagyon drága annyiért már érdemesebb eredetiben megvenni a játékot. Valaki nagyon szépen megfogalmazt amár, konzolozás főleg PS3 Mon luxus jelenleg, tehát úgy is kell hozzá állni, hogy egy relatíve drága luxus és a kérdés, hogy fenn tudod e majd tartani vagy nem.
  • Papesz
    Ez egy béka.
  • jaszy
    Most ez akciós áru, ma kaptam.
    Nem vezetek internetes boltot. Nekem rendes boltom van aminek van internetes oldala . Az oldalt nemén töltöttem fel,korrigáltani fogom.

De ha nektek ez a probléma ? Akkor sorry.
    HAHAHA
  • Axel007
    Itt van egy érthetőbb link: Hülye kép>>
  • Axel007
    Ahozképest hogy inernetes boltot vezetsz, elég nagy hülyeségeket írsz a weboldaladon!
    PL: http://img225.imageshack.us/my.php?image=hulyesegjb8.jpg

Nézd meg!

HA-HA-HA-HA-HA
  • Axel007
    A weboldaladon a következőt írják: Playstation 3 158.900 Ft AKCIÓ!

Nempedig 141900 ft-ot!
  • jaszy
    Vadonat új garanciális Ps3 eladó 141900 ft ért.
    Más konzolt beszámítok.
    Érd. privátban
  • DarkSector
    Jó ez a játék, de 1 elég belőle.....szerintem.
  • DarkSector
    Ezt megértem....csak óvatossan a sörrel nők társaságában.:D
  • Ombika
    Nem nyitok vitat,de nekem abszolute nem okot fejfajast ez!! :)))
    Amen
  • Attila8805
    Az csak a te bajod:D
  • Ombika
    Akkor se lesz sose xboxom!! :)))
  • Attila8805
    Bill-től kitelik hogy megveszi:D
  • Ombika
    Jobb is ez Ps jatek,nem homi f.... Xbox!! :))))))))
  • Attila8805
    Szerintem is!
    A mostanában megjelenő Ps3-mas játékok közül ezt ez egyet sajnálom hogy nem jön hozzánk is Xbox-ra.
  • Ombika
    Szerintem meg ujabb merfoldko lesz es ba...tt poenos , sokat lehet vele multiba kinlodni!!
  • NEXUS6
    Szerintem egy 3 órás Lair vagy MGS szessön után pont jó levezetés lesz egy ilyen baromkodás!;)))

És így is kell nézni.
    Ez nem "A játék" PS3-ra, de ez vagy valami hasonló előbb utóbb még is csak ott lesz mindenkinek a gyüjteményében. Ezzel lehet a haverokkal nyomulni/csajozni a MGS-sel meg nem.

Direkt primitív, direkt gyerekes, de 2-3 sör után már máshogy látja az ember.;)))
  • SlickAdam
    Jóestét mindenkinek!
    A közeljövőben szeretnék beszerezni egy játékot a PS3-hoz, csak nem tudok dönteni melyik legyen az. Segíthetnétek egy picit!
    Kosárlabda érdekelne leginkább, szóval az NBA 2K7 vagy az NBA Street Homecourt jöhetne szóba. Van valaki aki próbálta valamelyiket???
    Esetleg még más kategóriában a Def Jam Icon felé kacsintgatok, csak félek hogy túl egyhangú lenne a játék...
  • DarkSector
    De az tény, hogy a Crash meg (FŐLEG) a DMC sokkal coolabb és jobb játék volt van lesz mint ez a nintendós játékokra hajazó...pöttöm játékocska....
    Remélem a PS3 nem ebbe az irányba gondolkodik az újjítást illetően, mert akkor egy nem sony PS3 lesz, hanem NintendoPS3....
  • NEXUS6
    Ez az ászkirály játékok csoportja!;)))

Amúgy általánosságban úgy tűnik, hogy a PS mindíg meg tud újulni és ha elveszít egy egy exluzív címet mindíg jön valami fenomenális.
    Először pl volt a Crash, ami a 3D ugribugrik között tényleg mérföld kő volt. Aztán azt is mindenre kiadták, Ps2 pl. DMC dettó. Először ijesztő, hogy elmennek az exluzívok, de valami mindíg jön.

Ez a LBP is valami teljesen új, eszméletlen funnak néz ki, és valahogy teljesen más karaktert ad az egész platformnak.
    Ezek után ki akarna egy új Crash-sel nyomulni?
    (Monnyuk én, de akkor is!;)))
  • DarkSector
    Ez egy új csoport, ami szerintem nagyon nem cool...
  • Yrda
    sziasztok
    ehhez a LittleBigPlanet című játékról mi a véleményetek?:)
    milyen csoportba lehet sorolni ezt a játékot?:)
  • testerlnx
    Az Eye of Judgement menni fog webcam+card nélkül is, és lesz single player kampány?
  • DarkSector
    Akinek nincs 150e pengője, annak mindegy mikor ruház be...
  • DarkSector
    Jah nehezen érthető mi?
  • NEXUS6
    Nem úgy tűnik, mintha most lenne a legideálisabb időpont beruházni egy boxba.
  • ffxi
    Legalább jó helyen reklámoznád.
  • EmThor
    jöhet az a flash banner!
  • DarkSector
    Tudom Tudom!
    Bocsesz...csak gondoltam hátha érdekelhet valakit....
  • SlickAdam
    Ez nem az a topik haver
  • DarkSector
    Tudom, hogy gáz a reklám, de csak szólok, annak akinek nincs sok lóvéja, az most beérheti x360-al, mert már 49000ft-ért is lehet kapni, és ez már valóban kibaszott olcsó ahhoz, amit tud....én is gondolkodtam ezen.....
    Még csak az tart vissza, hogy kijött PC-re a LOST PLANET és majd később Gears Of War is lesz....
    És egyenlőre még viszi a Lost Planetet....finoman fogalmazva, de ha a RESI5-öt kinyomják X360-ra akkor töröm a kismalacot és megyek a boltba!
  • baggins
    Lopbisz!
    Imádom a Nintendot. Gondolom az avataromból is látszik, hogy a Wii-t is. A megjelenés napján vettem, 3 játékkal. Egyszerűen le sem tudtuk tenni. Ábrándoztam, hogy vettem valami igazán új gépet, valami különlegeset, hogy most aztán özönlenek majd a jobbnál jobb játékok. Azt hittem, hogy a bab is hús...
    Most pedig eladom a rákba. Két játékom maradt: Sports és Play, ami még néhanapján leköt, ha jönnek a haverok. Azóta nulla, semmi, zéró megjelenés, a bejelentett játékok szarok, az online rész fos...hajrá, Nintendo, bekaphatod, te meg menj vissza az általad belinkelt oldalra fröcsögni. Ámen.
  • Johnny23
    aztcsak feltételesen értettem

..1ébként lesz warez?
  • SlickAdam
    Azt írtad korábban, hogy a pénz nem számít neked:P
    PC-re is kimenne nagyon sok pénzed...
  • Sund
    egyszer beruházol egybe, utána 2-3 ezerért cseréled őket.
  • Johnny23
    ...nekem ami még nagy dilemma PS3 vásárlás előtt ezek a 15 ropis gammák!

(mert warez nincs ugyebár)
  • HAF Rigel
    Én nem mondogatnám ez a jobb vagy az a jobb. Egyszerüen mi itt ps3 vettük , veszük szeretnék venni. Ti odaát meg wii vel szeretnétek játszani. Ez természetes. De az hogy átjössz és vered a nyálad hogy Wii dönti az eladási listákat az felhábóritó , ha majd egy Rigel beírást is találsz a topicotban akkor gyere ide nyálat verni. Mert igy most csak magadat minősited , hisz te sem vagy külöbb mint a nálatok írogató Ps3 tulaj. Szánalmas mind a 2. Maradok tisztelettel. Világbéke fehérafrika :):):)
  • NEXUS6
    Nektek lesz lassan a klimax szelét megérző Larakroftototk, nekünk meg lesz Drake's fortunenunk!

Hmmm, hát nem ugyan az a szint, szorri!
    ;)))
  • DarkSector
    Valszeg most kielégítetted magad, hogy verted itt a nyáladat....

Mellesleg igazad van én is már azon gondolkodtam, hogy hagyom a mostani faxa gémeket és gyors veszek egy nintendót 12 pokémonnal meg 34 márióval együtt, azt átmegyek a nintendo topikba azt mesélgetünk egymásnak, hogy kinek milyen szörnyei vannak a pokémonba, meg hány teknős hátára sikerült ráugrani a márióba....

Ez ultra-coolság ám, de még nem nőttem fel a feladathoz. Úgylátszik....

További jó pokézást....csőőő
  • Sir Quno Jedi
    Elfogyott típusú van 130-ért? :D