89387
PlayStation3
-
#11533 Ha valaki próbálta az új update-el felskálázni a PS-PS2 játékokat HD-re, ugyan mondja már el a véleményét, hogy velem ellentétben érzékelt-e valami számottevő különbséget. -
#11532 naezaz,de a 37" az én szobámba tul big.
1ébként nemhiszem el,hogy akkora a különbség 720p - 1080p között -
#11531 A Dell 2407WPF 165K körül van, és ha veszel hozzá egy külső tv tunert akkor gyak van egy fullos HDTV-d!!!! -
#11530 Van Full HD-s tv 250000környékén, vagy az alatt is.....pl veszel egy 1900x1080-as monitort azt ennyi..... -
Kraptor #11529 37" a legkissebb ami már Full HD (1080p) az olyan 400 körül van. Mondjuk lehet, hogy ennél a kis átmérőnél csak akkor veszed igazán észre ha nagyon közel ülsz a TVhez 1m vagy közelebb. -
#11528 Ez is igaz...:D -
#11527 az a gammák amik később 1080p-sek,azok ténleg szebbek lesznek,mint 720p-n?? Merthogy ahogy láttom jelenleg 1080p csak a nagy képátlójú cuccokon van,kisebbek (pl 32",ami nekem is kéne) ott 720p van max. -
Sund #11526 kérek szépen helpet a 11516-ra! köszi
amúgy faterom most vett full HD-s samsungot 37"-es méretben, valami 350e volt. Az azért messze van az 500e-től, majd megkeresem a pontos típusát. -
#11525 uhh...najo akkor asszem marad a 720p -
#11524 1080p kategoria a MO-n fél milliotol kezdödö sorozatok pl. Sony Bravia FullHD bár ennek már 1 millio körüli ára van -
#11523 Olvasd el ezt, hátha segít... -
#11522 ...és akkor mi tudja ezt a 1080p-t?? (és ugy nem folyik ki a szemed,1ébként 1080i-ben,miért?)
...bár akkor másként fogalmazva,ha van egy HD-Ready-m,akkor azt a legjobb képhez 720p-ben kell használni?
...köszi a választ -
#11521 1080i: váltottsoros megjelenítés, ez is a max felbontás, csak lehet kifolyik egy idő után a szemed.
1080p: progresszív megjelenítés, ez a legszebb kép.
Hd ready tv-k tudják a 720p-t illetve az 1080i-t. -
#11520 ...és mi a különbség?
1ébként mit jelent azhogy 1080i és 1080p??
mertugye az 1080p a legtutibb(ebben a legjobb a képminőség?!) és ebben nyomja a mannát a PS3 is, csak tudja ezt minden HD-READY LCD???
Vagy csak az unevezett FULL-HD -sok, vagy hogyis van ez??
(és olyan nincs hogy mondjuk berakom 1080p-be és nem teljes képernyő?!)
...sorry ha volt már ez téma -
#11519 Nem engedi a képet megjeleníteni, itt vannak -
#11518 Lehet kitalálni melyik melyik? Annyit segítek, hogy az egyik egy állítólag über high-tech (?) gépre van optimalizálva, a másik pedig egy low-tech verzió felhúzása Full HD-ba.
-
#11517 ps3-ra mostanság milyen játékok jelennek majd meg, lehet ezt tudni valahonnan? -
Sund #11516 valaki tudja, hogy hogy lehet a pc-met média server-nek beállítani, hogy lássa a ps3 a képeket és zenéket rajta? -
#11515 Update 1.80 teszt...
Na urak, a Sony kicsit összekapta magát mert megjelent pl a Display Settings alatt plusz két opció ami a HDMI kimenetre vonatkozik.
RGB FULL RANGE (HDMI) - erre van most átálitva! ezt álithatom Limited és Full-ra. Gondolom eddig Limiteden volt alapban.
A másik ez : YPb/Cb Pr/Cr Super - White (HDMI) Ennek On és Off állása van. Most On ra álitottam. -
Sund #11514 ha működik ez a felskálázás hd-ready tv-n akkor nagyon boldog leszek. Most szedem éppen, majd jelentek. -
#11513 Úgyis nyári munkával szeretném megkeresni a rávalót addig megy le mindkettőnek az ára ha pedig nem lesz elég a tv-re akkor jön b tervként a kis kütyü 10-ezerért -
#11512 Jah nekem is Crysis feeling jött át a fegyver a dzsungel és a karakter fegyvertartásának animációjából....bár a környezet messze nem Crysis szintű..... -
Jimanszky #11511 nehéz lesz valakitől is kölcsön kérni.max megveszem,ha nem tetszik eladom:) -
#11510 Ingémet, még nem láttam. Télleg elég kézikamerás a felvétel, de azért 1-2 dolog átjött.
A HDR az nagyon szép volt, meg néhány volumetrikus fénycsóva is bevetődött. A robbanások is teccettek. Az emberkék animációja is rendben.
szal látványban kb ott lehet mint a Crysis. Viszont a környezet kevésbé rombolható. De azért nagyon ott van!!! -
Foxhound1980 #11509 Mképp nézd meg, de mondom a legjobb lenne ha vhogy kölcsön tudnád szerválni. Én kajak úgy voltam, jöttek a trailerek isten, meghalok, mindent visz. Aztán mikor kijöt kipróba..Többit tudod. (nincs mit) -
Jimanszky #11508 én inkább a játék irányításától félek,mert még nem játszottam hasonló játékkal.majd valahol megnézem milyen.köszi neked is. -
Jimanszky #11507 akkor majd valaholmeglesem,mert video alapján nem tud az ember dönteni.köszi a hsz-t. -
Foxhound1980 #11506 Azon is xar amit én linkeltem. -
#11505 Jah néztem már, csak iszonyat sötét a kép!
Legalábbis az 576 oldalán.... -
#11504 Megértelek., ha vennék egy ps3-at, akkor én is eljáccanék azért mindennel, de kifejezetten amit szeretek, az az aszfaltbetyárság..... -
Foxhound1980 #11503 Van abból már egy 6 perces ingém sekikem.
Haze ingém -
#11502 Ez lenne az a cool game? -
Foxhound1980 #11501 Jah ,megértem végülis. Ááh de baxki ami a Stormban néha megy...Kész...:D Annyira bejött offline/online, hogy a 2. részéig el sem passzolom. -
#11500 A legutóbbi videója nagyon jó volt, gondolom prerend. Viszont a kiadási időpont meg mindjár itt van. Szal olyan alfa-béta közötti állapotban lehet.
Itt is az mozgás teccett nagyon.
Legalább még egy játék, aminek majd vadászhatom a videóit a netről!;)))
Hát egyelőre az is valami. -
#11499 Motorstorm lehet hogy jó, de nekem sajna ez a mocsaras lökdösődés nem nagyon jön be...
Nekem csak a GT5 lesz valamirevaló!...:D -
Foxhound1980 #11498 Nem néz ki rosszul a Haze... Majd meglátjuk mi sül ki belőle. -
Foxhound1980 #11497 Jaja, hát külömbözö motorok ez tény. Én amúgy nem egyszer lepődtem meg a Resistance-on, hogy nyitócim és mennyire jó lett. (Bár nálam Motorstorm mindent visz :D) -
#11496 Volt egy jó poén a Haze egyik fejlesztőjével készült riportban:
A játékban először kicsit dúrván erősre sikerült az AI, pl meg tudta csinálni, hogy úgy dobja el a gránátot, hogy ötször pattan a falon és a végén mindíg a lábad közé pottyanjon!;)))
Kibaszás a köbön!!!;))) Gondolom kicsit visszavettek az agyából, de azért valami cheattel remélem majd be lehet kapcsolni. -
#11495 Kb mint pc-n..... -
#11494 Mindkét motor más rendeltetésű.....
A Gears of War kevés egyszerű de frankó grafot képes leadni, a Resistance meg az ellentéte........mert ugye a r.-ban a hatalmas összecsapásokon van a hangsúly.......
Hogy egy örök klasszikust említsek példaként!!!!!!!!
És ez igaz a két játékra bárki bármit is mond!
Íme:
Gears of War VS Resistance pc-re fordítva Doom 3 VS Half-Life 2.....
Mert pc-n az én szememben a Doom 3-nak faxább a motorja, mert sokkal jobbak a textúrák benne.....de tény hogy sokkal unalmassabb és egyszerűbb mint a Half-Life....amit még max-on is gyengusznak tartok graf szinten......