89387
PlayStation3
-
Kraptor #11613 Nem akkor nem látná szerinem. Próbáld meg SimpleCentert vagy MediaHome ot mondjuk lehet, hogy azok csak moviet tudnak játszani. MediaHome avit is letud konvertálni mpeg2re menetközben. -
Sund #11612 arra gyanakodtam, hogy az a gond, hogy az mp3-ak egy külső vincsin vannak, ami USB-vel kapcsolódik a PC-hez. de lehet h ez nem is számít. -
Kraptor #11611 http://www.simplecenter.com/ -
Kraptor #11610 Vagy Simplecentre is egy progi PS3 media server kiszolgálásához. Ez is menet közben konvertálja a fileokat mpeg2be amit le tud játszani a PS3 és elvileg elég gyors i. Ezt se próbáltam:) -
Kraptor #11609 Másik amit még ki lehet próbálni az Nero MediaHome. Elvileg ez a konverziót streamelés közben csinálja PS3 formátumra, nem próbáltam még ki. -
Kraptor #11608 Aszem nem mindegy, hogy milyen kódolással volt bekódolva az mp3. Nem volt időm jobban belenézn inekem se az egészbe és szerintem egyhamar nem is lesz sajna, de ez a funkció tetszik ha megtudnám oldani hogy jó tömörítésbe és jó minőségben tudjam PS3on lejátszani a moviekat, de jó lenne:):) -
Kraptor #11607 Azért jó az az upscale de mondjuk a különbség nem egy elefánt fingnyi hanem csak egy egér fingnyi:):) Jó jók de nem annyira mint pl a PS2 emu művel PCn:):):) -
#11606 Nem fér rá a lemezre;))) -
#11605 ilyen nincs miért van az hogy egy játékot(HP5) mindenhol magyar szinkronnal adnak majd ki Pc,Xbox360,PS2 de Ps3-on angolul? ugyanúgy az Ea adja ki simán beletehetnék mint választható nyelv -
BJB #11604 Előbb tanulj meg írni, aztán poénkodj be ilyesmit hogy 10 000 FT-ért vennél komplett PS3-mat. -
Dave0092 #11603 10 e ft rét vennék komplett PS3-at -
Foxhound1980 #11602 10e huf-ot cserélnék PS3mas Virtua Fighter5-re!
Bp.
06204362900 -
#11601 sztem is azért egy LCD tv-nek csak szebb a képe -
ballor #11600 hát nem tudom
egy olyasféle hivatalos helyen 200 fölött van, láttam 150-ért is azért
akkor már egy hádéredőny
a moncsi, az kicsi :) -
#11599 ...még mindig a kijelzőknél maradva
pl. egy Sony LCD (HD Ready) vagy egy (Full HD-s) 16:9-es monitor ?? -
#11598 ahha,
köszi -
Attila 007 #11597 nemértem a végét a mondatnak... -
#11596 ez van -
#11595 Az U az alapkategória nincs benne Bravia Engine képjavító tech. A V és S szinte majdnem ugyanolyan csúcs, talán a V kontrasztban egy picit jobb, eltérés a design-ban van a kettő között, a P széria pedig leginkább a V és S közé tehető, tudtommal ebben már az S széria tovább fejlesztett elektronikája van és panelje, de egyes helyek azt mondják, hogy az U széria panelje van benne, csak az elektronika más. -
BJB #11594 Attila 007: Egyáltalán beállítottod a Display Settings-be a felbontásokat??? Ja és ha te meg tudod mondani hogy a főmenü 1080i és nem 720p vagy más... -
BJB #11593 "Hát azért elég nagy különbség van PC-n is az 1024X768 meg az 1280X1024 között hogy ha kockafelbontásban nézzük!!!"
Ahogy írták is, PC-t 1 méterről nézed,TV-t min 3 méterről. 300 000 FT-ot meg azért kiadni hogy egy picit szebb legyen? Én ezért mondtam hogy jelenleg az 1080i a legjobb megoldás, megfizethető és majdnem 1080p minőség. -
Attila 007 #11592 üdv újra mindenkinek, két kérdés, az első hogy nekem hdmi-hdmi kábelem van, és a játékoknál miért csak 720p-t enged, mikor tudja a tv az 1080i t is, vagy ezt esetleg valahol belehet állitani? A fő képernyő amikor nemjátszunk, az 1080i s, de a játékok azok meg 720pk, pedig a dobozon ott virit az 1080i. A második kérdés pedig, hogy mi az a folding home?Nekem leszedte, frissitette, majd bejött a foldgömb, azt nemtom itt ennek mi a lényege, sorry a tudatlanságomért, válaszokat meg előre is köszönöm. Jah a játék aminek elvileg kéne futnia 1080i n az az nba2k7. SIEG -
ballor #11591 csak az NTSC-sben vannak high textúrák, gombokkal lehet előcsalni
L1, L2, L3, Circle and Square simultaneously High Definition Mode -
Foxhound1980 #11590 Jóminöségü Haze ingém seki -
#11589 Ezt nem tagadom, de ez a mondatod ("tehát fullosak a ps2-es gémek is a ps3-on.") nem állja meg a helyét, mert ez csak erre a játékra igaz, és erre is csak azért, mert a készítők beletették. -
#11588 jó de attól még jól néz ki nem? :D -
#11587 Ez nem teljesen igaz, mert a god of war 2-be benne voltak a hd-s textúrák, hogy ps3-mon hdmi csatlakozóval szebb legyen a kép. Nem fog neked minden játék ennyit javulni....sőt egyik sem fog ennyit javulni. Csak a félreértések elkerülése végett. -
szerintem magáért beszél a 2 kép. tehát fullosak a ps2-es gémek is a ps3-on. de 720p-be is felskáláz nem csak 1080p-be ugye? köszi -
#11585 Hát azért elég nagy különbség van PC-n is az 1024X768 meg az 1280X1024 között hogy ha kockafelbontásban nézzük!!!
Amúgy meg az nem érv szerintem, hogy 3m-ről adott méretben nem látja az ember. Hát akkor majd közelebb ül!
A sima monnyuk 50cm-es tévét annak idején a szoba túlsó végéből is lehetett nézni, mert közelről sem adott több élményt. Viszont egy közel azonos méretű 19"-os moncsihoz azért csak odaül az ember.
Más felbontás, más távolság, de nagyobb élmény!!! Ne az határozza már meg hogy eddig honnan játszottam, meg milyen hosszú a kontroller zsinorja!
Szerintem. -
Jimanszky #11584 valószínű azért jobb még egyelőre a 720p,mert a PS3 játékok még nem 1080p-ben vannak.akkor már nem lesz ugyanaz,ha abban lesznek szvsz.én csak így gondolom. -
BJB #11583 Köszi az info-t! Arra már rájöttem hogy napszak szerint változik csak lusta voltam elolvasni a használati utmutatását.HDTV-k: Szerintem felesleges venni Full HDTV-t már 720p-be is olyan élvezetet nyújt hogy annál nem kell több. Szerintem a legjobb megoldás a középút, azaz a 200k körüli LCD-k amelyikek tudnak 1080i-t és 720p-t.(Ha kevés a 720p akkor ott az 1080i)
Másrészet az i és p különbséget csak fél méterről látod hogy picit jobban remeg az 1080i mint az 1080p. De ha valaki ezért akar kiadni 300k-val többet...(bár aki megteheti annak nem lényeg) -
#11582 ..csak azt nemtom még,hogy a Sony-n belül, melyik sorozat??
S? V? P? U?
(ahogy észrevettem a kontrasztban van némi különbség,de vajh,amibe a legnagyobb az a legjobb) -
#11581 -
Jimanszky #11580 így van!!!!az AUO-s panel a legjobb!!!!!!! -
#11579 Ja, még a használati utasításban is írják, hogy ne tessék megijedni, mert a háttér színe napszak szerint változik és ez nem meghibásodásra utal.
Ezexerint tapasztalatból rakták bele ezeket a dolgokat, tudják az emberek azért néha ügyetlenek az új dolgokkal, mondom ezt úgy hogy én is elbénáskodtam 1-2 órát a XMB-al, amíg vettem a fáradtságot, hogy elolvassam, hogy hogyan is kell kezelni.
Nekem az tetszett a legjobban használati utasításban, hogy a TV készüléket tartsuk mindíg megfelelő távolságra a fejünktől -nem fordítva? mert ugye az a könnyebb megoldás. Amúgy mindenki a mobilokat baxtatja, de arról senki nem beszél hogy a CRT monitoroknak elég rendes röntgen sugárzásuk van, ami nem kicsit károsabb, mint a rádió sugárzás.
A másik okosság ami tetszett, hogy figyelmeztetnek, hogy a használ PS3-mat nem szabad csak úgy kidobni a kukába, mert veszélyes hulladék, hanem csak az arra kijelölt helyen adhatom le.
Monnyuk amennyibe került én valszeg mauzóleumot fogok neki építeni, ha egyszer kimúlik!;))) -
#11578 ...hát az lehet,de a második gond a dologgal az a 500k ,amibe mostanság kerül egy ilyen FULL-HD LCD -
#11577 Ez mindig változik, lesz az még zöld is Nyugi nincs semmi baja a tv-dnek! -
BJB #11576 Ma reggel bekapcsolom a PS3-mam és a menü színe liláskék. Eddig reggel mindíg szürke volt. FW nem lett frissítve, felbontást nem változtattam. Mi történt?(TV-vel történt valami vagy a kábellel esetleg a PS3-mal) De az ikonok színe nem változott csak a főmenü. -
#11575 Ez hülyeség. Mikor 3*3méteren dekkoltam, akkor is kivetítővel nyomatta, a falra a jóságot keresztbe! SOsem lehet elég nagy egy display, amíg a szobádba valahogyan be tudják tuszakolni! :DDD -
#11574 hát vmi Sony-t gondoltam,de max 32"-ost
(az is nagy az én szobámba)