89387
PlayStation3
  • tyrant71
    pont azt szedtem le, még nem próbáltam ki
  • Foxhound1980
    Viszont a Flow-ot mindenkinek ajánlom aki kicsit is vonzódik az ügyességi gémekhez, fantasztikus a gém. Gyönyörű zene és atmoszféra jellemzi a játékot, a szuper grafika és ötletesség mellett persze.
  • Foxhound1980
    Remek...A videók alapján sem volt szimpi, ezek után meg végképp nem.
  • tyrant71
    nekem is sikerült
    köszi
  • NEXUS6
    Öööö, hát nagyon JRPG!!!, szal televan minden #&@$ß³ß betűkkel. Éstehát szal naggyából játszhatatlan, a GFX/játékmenet meg kb egy jobb PS2 gáma.
    A legjobban még is az idegesített, hogy meg sem szólalt, akár japcsiul is de valami legyen! Képregényeket a metróújságban is tudok olvasni, ahhoz nem kell BD, meg PS3.

Szal már ugrott is a vincsiről.
    ;)))
  • Foxhound1980
    Ja!! Próba után irhatnál pár sort milen a stuff! .))
  • Foxhound1980
    FAxa! Nincs mit! :)
  • Fido4life
    Szerintem jobban, ha már next gen konzolra áldoz az ember.. és ezzel játszatsz akár teljes napokat, nem kell 3 óránként szünetet tartani :D
  • Ewergo
    Meg tudná valaki mondani hogy EZ milyen progi?
  • NEXUS6
    Elvileg felkerült a Folklore demo is, na megyek oszt tőtök!;)))
  • baggins
    OK, megoldottam! Millió kösz, Foxhound, sikerült, nemsokára indul a MK2 tombolás!!!
  • baggins
    Nem megy, egyszerűen nem értem. Ugyanaz a gond, kéri a kártyatulaj IGAZI címét, nem azt a fals címet, amit megadtam neki. Bazz, pedig máőr beleétem magam a MK2-be :(((
  • Foxhound1980
    Cimet én nem adtam meg. USA Acc-al bellépek (ott ugye USA a cim) kiválsztom a credit cardot, számokat megadom, meg még kért vmit, én oda a nevemet irtam be. tovább, tovább. ok. OTP küldte az sms-t, hogy a PSN hozzányúlt a számlámhoz, mehet a vásárlás.
  • baggins
    Akkó ide is beírom, hátha másnak is van ilyen gondja.
    - Megadom a regeléshez szükséges amcsi címet.
    - Feltölteném az accountot, de kéri a kártyatulaj nevét és címét.
    - Mivel ez nem egyezik meg az account címmel, nem fogadja el. Ha azt a címet adom meg, akkor pedig a kártyatulaj címével nem egyezik.
  • HAF Rigel
    Igen , lehet . sőtt van amit csak innen lehet megvenni .
  • Foxhound1980
    Végre ma megjött a VF5-öm, elég korrektre sikerült a stuff. 1 dolog ami nem szimpi benne, hogy az online módot kihagyták. :S
  • Since
    Ha jól értem online storeból lehet vásárolni játékokat hozzá? :-) Vagy miről beszélgettek? :-)
  • Foxhound1980
    Pl :D
  • tejföl
    A Microsoft redmondi címe biztos jó lesz...:)
  • Foxhound1980
    Beirsz egy USA cimet.
  • Attila 007
    érdekes, nekem mikor kéri hogy irjam ber a kártyámat, utánna kéri hozzá a lakcimet is ami ugye nem usas, akkor hogy is van ez? Megköszönném ha valaki leirná
  • Noitulover
    na még egyszer , hogy is van ez akkor? "sima" visa electron kártyával,(csak elektromos) , forintos számláról lehet usa store-bol vásárolni?
  • NEXUS6
    Kúúúl!

Akkor csak simán lecserélem a kártyámat Vízára!;)))
  • Foxhound1980
    Jah kb egy ezres volt a Flow.
  • EmThor
    igen?? hazafele néztem junior max kártyámat, azon is visa electron van, akkor jó lesz?

és ez hogy megy amúgy? megvan mit akarok venni, beírom szla számom, és középárfolyamon 5 dolláros cumót, mondjuk átszámolva akkor 1000 forintot levesz és csá?!

thx
  • Foxhound1980
    Megy a vásárlás az USA Store-on!!! :DDD Yessssssssssss (OTP, sima Visa Electron)
  • EmThor
    heti japán eladási lista

* Nintendo DS Lite - 127,461
    * Wii - 58,644
    * PSP - 26,097
    * PlayStation 2 - 11,311
    * PLAYSTATION 3 - 9,627
    * Xbox 360 - 2,044
    * Game Boy micro - 407
    * Game Boy Advance SP - 288
  • EmThor
    itt nincs warez és ha akad 150 ropi, ott akad teljes játékra is

:P
  • Since
    És azt nemtudni hogy mikor lesz? Szerinted jobban megéri mint az xbox360?
  • Super DANTE
    Az online játék teljesen ingyenes, chip az még nincs, a gép a legjobb Dolby True HD hangformátumot is támogatja, így beleértve a Dolby Digital 5.1 és 7.1-es formátumot is.
  • Since
    Sziasztok! Lenne egy pár kérdésem PS3-al kapcsolatban. A multiplayer részhez mennyit kell havonta fizetni? Ha jól tudom Xboxhoz van éves előfizetési díj...
    A másik kérdésem meg a chippelésre irányul. Lehet hogy már kiveséztétek a témát de még nem láttam erről infót a fórumban. Gondolom még nincs ilyen lehetőség PS3-ra mert nemrég jött ki, de vajon lesz-e valamikor ilyen lehetőség? Ha lesz akkor kb. mikorra várható? Xbox360on vagy PS3on gondolkozom. PS3 azért lenne jó mert van egy fasza hdtv-m és egy jó kis Denpn - JBL házimozim. A PS3 játékok támogatják a Dolby Digitalt? Köszönöm előre a válaszokat :-)
  • EmThor
    cc infó? mind1...

cím érdekes amit meg lehet adni mondjuk... felütök egy ami telefonkönyvet, kis pista címét regelem. ha ő közben meg vesz egy ps3-at benyalta? vagy valamit nyerek az címére hozzák ki? létezik ilyen hátrány/előny?
  • Kraptor
    Én azt hittem, hogy a letöltött cuccok valahogy a géphez kötődnek (egyedi azonostó a gépben, stb) de úgy tünik, hogy accounthoz vannak inkább kötve. Ha nincs jelen az az account amivel letöltötted akkor gondba leszel.
  • Kraptor
    Én azt értem, csak én éppenséggel kinyírtam az usa accountomat mert a cc infomat megtartotta és paranoiás ember vagyok, gondoltam csinálok új amcsit de ezzel kinyírtam a játékot is:(. Eddig úgy játszottam, hogy letöltöttem amcsival majd átléptem az alap UKra és ott simán ment, de miután kinyírtama régi USAt és újat hoztam létre copyprotection hibával nem indul ja és nem is tudom, hogy visszatudom e szerezni a játékokat. TEHÁT NE TÖRÖLD AZ ACCOUNTOT SOHA HA FIZETŐS TARTALMAT TÖLTÖTTÉL LE!!!
  • EmThor
    3 acc kell, 1 fő magyar (biztos ami biztos) + egy uk/jap + usa
  • Kraptor
    Arra vigyázzatok ha véletlen valamit letöltötöek Stoerbol fizetős cuccok utána azt az accountot/felhasználót ne töröljétek mert játékok utána hasnzálhatatlanok és nehézkes visszaszerezni.
  • Foxhound1980
    Elvileg holnap Folklore demo a JPN Store-on!
  • Foxhound1980
    A MS mindent profin csinál csak a gépük egy hulladék.
  • Foxhound1980
    Na ezt holnap kipróbálom.
  • EmThor
    :D

holnaptól 775 megában elérhető a warhawk bétája, gondolom aki regelt + új képek

olyan mint a battlefield azt mondják