89387
PlayStation3
-
#11773 Nem olyan gáz ez az ország, csak rossz a marketingje.
;)))
-
#11772 wii-t nem veszek az tuti, mario-ból meg zeldából kinőttem [gonosz], ps3-al meg imádkozhatok, hogy 4-5 évet kibírja (csak így gyártják nem? :) bár 1 év gari kicsit hurkesz (értsd hurka). tudom EW-ben fizetek még, kapok plusz garit, de az lehúzás, kivéve ha cserélik rögtön a gépet, mert szervízük ugye nincs. xbox-ot hagyjuk :)
egyébként nem igaz, hogy 1 azaz egy nagyáruházban, boltban nincs bundle akció... miért, miért ennyire balkán ez az ország (se store, rendelni sem lehet, se lokalizált gémek és nem csak a ps3 esetében. gáz ez az ország ilyen szempontból)?
-
Kraptor #11771 Nem is olyan rossz ez a wiredcard, csak depostinál van 1 Euro charge utána már nincs ha simán vásárolsz vele. Mondjuk ha más valutában vásárolsz akkor elég csúnya 1.5% converziót nyomnak rád:
https://www.wirecard.com/wirecard/ShowFees.html -
#11770 Hát szerintem ebben a konzolháborúban mindegyik cég igencsak alulmúlja magát és a másikat is a marketingben.
A Wii egy tömeghisztéria, még kevesebb marketinggel mint a többi versenyző, de azok is csak elijesztgetik maguktól a vásárlókat. -
Kraptor #11769 Korrekció, csak MCt állítanak ki és nincs éves díj csak vásárlásnál meg mikor raksz rá lét akkor van valamennyi költség. De nagyon gyorsan adnak kártyát, csináltam is magamnak gyorsan egyet:):) -
#11768 :D
nem rossz ez a wirecard... de inkább személyesen :P
amúgy benéztem, otp junior max-om még 1 évig, azaz 24 éves korig jó :)
ja, legolcsóbban, megbízható helyről csak resistance-t láttam, 14.990-ért: cdgalaxis + ma jött hozzájuk Oblivion is, 19 asszem -
Kraptor #11767 Ha valaki kártya hiányban szenved:):)
http://www9.wirecard.com/
Elvileg ingyenes, még nem néztem meg jobban és bármilyen virtuális kártyát kiállítanak. Hasonlóan mükszik mind playpal, nyitsz egy számlát átutalsz valamennyi zsét a wiredcard számlára majd költesz a wiredcardal -
Kraptor #11766 Ja meg profi gyerek gyutjtogatásban...:) -
#11765 erre gondoltam én is :)
ja végre megjött fizu, megvan lóvé kábelekre + ps3-ra :) viszont egyenlőre nincs nagyon játék ami úgy igazán érdekelne. amit tologatok, azt egyenlőre pc-n, tehát exkluzív cucc, vagy ami nem menne gépen, egyenlőre nem nagyon jött még ki. Lair meg még 2 hónap :/ esetleg ha lesz bundle csomag, ma lesz vége az xbox 20 ropis régi konzolt becserélős akciójának, hátha a cégek ennek örömére valami újat indítanak... amúgy M$ ügyesen csinálja, profi a marketing el kell ismerni. -
Kraptor #11764 Nekem egy MKB VISA Classicom van sima folyószámlához társítva és simán müködött. -
Kraptor #11763 Visa = USD alapu, Mc = Eu alapú
Azért írtam, hogy azt is elfogadja itthonrol(tul képpen mindegyiket elfogadja a rendszerük) mert olyan mondák terjengtek, hogy MCt elfogadja az US store míg VISAnal ellenőrzi a címet és így nem fogadja el mint az AU storeban ahol ellenörzi VISAt címleg és nem fogadja el. Magyarán itthonrol eddig úgytünik simán lehet USA storeban vásárolni bármilyen kártyával(MCvel nem próbáltam de másoknak már sikerült). -
Foxhound1980 #11762 Bármilyen lakossági forintszámlához tartozó VISA kártyát elfogad az USA Store??? -
lowdog #11761 általában a visát az amcsik szeretik jobban, az mc-t az európaiak -
#11760 VISA-t is elfogad? az tökjó! -
#11759 Ráadásul több minden van az USA store-on!!!;) -
Kraptor #11758 USA Playstation Store bármilyen kártyát elfogad VISAt is és itthonrol is lehet vásárolni.:):) Elég szégyen, hogy az EU storebol nem lehet vásárolni USAbol meg igen:( -
SlickAdam #11757 Eladó egy pár napos Def Jam Icon 10000 pénzért!
[email protected] -
#11756 az hogy van lcd tv topik
amúgy u sorozatú sony-t ne vegyél, minimum s
USA + japán store-ra jön 2 új Resistance pálya -
#11755 Bakker, tegnap is úgy megijedtem!
Játszok a Motorstormmal erre csak az lesz gyanus, hogy milyen néma csendben van a PS. Csak nem meghalt a hűtő???!!! Odanyúlók érzem hogy megy a venti csak visszavett a teljesítményből, úgy látszik a Motorstorm nem terheli annyira a gépet!;)))
Amúgy most olvasom, hogy amcsiban valaki beperelte az M$-t mert a túlmelegedett és kigyulladt Box okozta tűzben meghalt egy kissrác.
Dúrva! -
Da Killa #11754 Azért akarom eladni mert sürgősen kell a pénz.Van belőle pal és ntsc változat.Pal európában Ntsc ázsiában,amerikában és még néhány helyen elterjedt szabvány.Ha a gépet fejjel lefele fordítod látod hogy rá van írva hogy pal vagy ntsc illetve a gép dobozán régiókód formájában az enyém
3-as,a pal 2-es kód.Pal-on és Ntsc-n is megy az összes ps3 játék mert a játékok régiófüggetlenek de a ps2-es játékok és az eredeti dvd filmek nem mennek keverve tehát pal-os gépen csak pal ps2 és dvd megy. -
#11753 és azt honnan lehet tudni,hogy PAL-os -e, v. NTSC?
Azon kivül,hogy a PAL-oson nem működnek az NTSCs gamek, és vissza (öö ugye?) -
Foxhound1980 #11752 Inkább mondjuk úgy, hogy nagyon kevés az itteni piacon lévő NTSC gép. -
#11751 ..mért akarod eladni?
(ezt az NTSC-t nem értem, nem mindegyik az?? V. van amelyik PAL-os?) -
Da Killa #11750 Sziasztok!Nagyon keveset használt 60gb-s ntsc ps3 dobozában összes tartozékával 3 játékkal:NFS Carbon,Sonic The Hedgehog,Motorstorm eladó!
Ár:180e Ft+kicsi alku
[email protected] -
#11749 Sziasztok
http://www.sonyszalon.hu/products/product_930.html KDL-40u2000
Mi a véleményetek erröl a tévéről Ps3 szempontból , meg úgy egyébként.
vagy egy másik.
http://www.argep.hu/product_387860.html KDL-32u-2000k
Panasonic 32tx-le7p lcd tv
vagy Samsung LE32R71w http://www.samsung.com/hu/products/tv/lcdtelevisions/le32r71w.asp?page=Specifications
Válaszokat előre is köszi. -
#11748 Azért érdekes, hogy mennyire eltérő a 3 nagy piac. Nagyon kell kapaszkodni annak a cégnek, aki végül is egy általános jó teljesítményt akar elérni.
A Wii mindenhol tarol ugyan, de én nem tartom nextgen gépnek, 1,5-2 év múlva már nagyon sovány lesz a teljesítménye. Hiába adnak el belőle akár 10 millió számra is, a PS1-ből PS2-ből is ott figyel 100-100 millió az embereknél de senki nem számít igazi bevételre belőlük.
Másrészt a PS3 eladási mutatói sokkal kiegyensúlyozottabbak, mint az X360-é, jelenleg közel azonos mennyiségben adnak el mindkét gépből a világon, úgy hogy a PS3 márka felépítése igazából még csak most folyik.
Szal szerintem nem áll rosszul a PS3. -
#11747 A Sony tudja, hogy hol kell a termékeit reklámozni:-)
-
#11746 francia első negyedéves eladások!
# DS - 398,000
# Wii - 230,000
# PS2 - 92,000
# PSP - 90,000
# PS3 - 81,000
# 360 - 43,000 -
#11745 Hazajöttem ls megnéztem , igen a Virtual tenis és a fighter tudja a 1080p is . A tévém nem . Hozzászolásom lényege hogy egyenlöre nem életbevágó a full hd , és mire kijönnek a játékok tuti olcsobb lesz a full hd tv . -
#11744 Köszönöm a VIDEÓ-t!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Kedves ismeretlen!!!
-
Sund #11743 na végre találtam egy értelmes játékot a gépünkre:
ALL STAR JANKEN -
Foxhound1980 #11742 Na az nagyon érdekes mert a Virtua Tennis 3 100%, hogy tudja az 1080p-t. Bocs a kérdésért de a TV-d is tudja az 1080p-s felbontást? -
Foxhound1980 #11741 NE! magyar cimre regizzél. Ha a UK Storte-t akarod elérni UK cimre, ha az USA tartalmakat akkor meg egy USA cimre, célszerü 1ébként mind2re. -
Kraptor #11740 Ha Japán game kell akkor innen rendelj: http://www.genkivideogames.com/homepagegenki.asp
és még a posta is olcsóbb... -
Axel007 #11739 Üdv! Valaki eltudná mesélni a Ps3 felregisztrálásának folyamatát az internetre? Mert én felregisztráltam de a gép sehogy sem akar felkapcsolódni a network-re! Nekem az is jó ha privibe küldi! Előre is köszönöm!
---Lécci válaszoljon valaki! -
#11738 Nekem 3 van, és mivel a play-asia -ról nem tudok beszerezni, így nem várható, hogy a számomra legjobban tetsző címeken kívül bármit is megvennék :( -
#11737 király. és volt még némi remény, hogy nem a balkánon vagyunk :( :( -
#11736 Írtam a play-asia-nak, hogy mikó tudok mán vásárolni PS3 cumókat Tőlük. Ezt a választ kaptam:
"Due to licensing and distribution limitations, Play-Asia.com is sometimes
not able to ship selected products to certain territories. At the moment
this also includes PlayStation3 and PSP related products, including
consoles, games and first party accessories to some destinations,
including some parts of Europe.
Please understand, that we have no other choice except to follow the
instructions of our distributors."
:( Még jó hogy region free-k a cuccok, így aztán sok értelme van! -
Axel007 #11735 Üdv! Valaki eltudná mesélni a Ps3 felregisztrálásának folyamatát az internetre? Mert én felregisztráltam de a gép sehogy sem akar felkapcsolódni a network-re! Nekem az is jó ha privibe küldi! Előre is köszönöm! -
#11734 a lair 07/31 :)