89387
PlayStation3
  • Super DANTE
    Meg az összes PSN játék is támogatja a Full HD-t, illetve a GTHD, valamint az ősszel érkező Lair is, meg ez az új Karib kalózok játék is, valamint a majdan megjelenő WarDevil játék motorját már az alapoktó Full HD-hez optimalizálva készítik.
  • fsgh
    Ma vettem meg az Ultimate Aliancet:) tök jó kis gém:) Mutiban nagy partykat lehet vele nyomni(offline multira gondolok)

#11727:

"- Virtula Fighter 5 (ha jól emlékszem ez támogatta a 1080i)"
    sőt az 1080p-t is támogatja ahogy az Ultimate Aliance is
  • EmThor
    3 méterről tökmindegy
  • Sund
    Azt hiszem te tartod a házirekordot (a gamék számát illetően) itt a topicban. :)
  • NEXUS6
    Asszem a korai címek közül talán csak a Ridge Racer támogatja.
  • Johnny23
    ...az a helyzet,hogy majd igazán csak akkor leszünk okosabbak,mikor már lesz erre a felbontásra több (jól optimalizált) gamma, akkor majd látjuk megéri -e v. nem a 1080p

..csak sztem addigra nekem meglesz rég a kis 1080i-s Bravia-m
  • HAF Rigel
    Pont hétvégén néztem meg hogy a játékaim felbontása micsoda.

7 Gamem van de egyik sem volt 1080p ha jol emlékszem.
    - Motorstrom
    - Resistance
    - F1 Ce
    - Armored Core 4
    - Virtula Fighter 5 (ha jól emlékszem ez támogatta a 1080i)
    - Virtual Tenis 3 (ha jól emlékszem ez támogatta a 1080i )
    - Oblivion

Szoval a full HD szerintem még nem kell eröltetni , mert még ráér , és mire kelleni fog addigar min esik a Tv ára 100ezret az biztos.
  • Johnny23
    ..na megint vmi új:

azt hallottam,azért nem érdemes FullHDs LCDbe ruházni,mert ilyen brutal felbontásban rengeteg FPS-t veszit az ember (egyszerűen belassul a hardver), szóval tudja,de 720p-ben sokkal simábban futnak a cuccok.

...hmm ez érdekes dolog,bár még nem naon van direkt 1080p-re fejlesztett gamma. Azon is eléggé megoszlanak a vélemények,hogy 1080p jóval szebb,mint 720p/1080i (1m-en belül biztos + függ a képátlótól is)

(ugyanakkor azis biztos,hogy az az LCD,ami tudja a 1080p-t az tudja a 720p-t is,szóval legfeljebb"átkapcsol"az ember, csak birja pénztárcával)
  • Fido4life
    durva ez az új videó :)
  • Super DANTE
    Ha már a formátumháborúnál tartunk, Japánban a piac 96%-át a Blu-ray viszi, Eu-ban pedig kb 64%-át. USA adatokkal még nem találkoztam.
  • Attila8805
  • NEXUS6
    Hát szerintem is vége az M$-nek, ezexerint nagyon be vannak tojva.
    ;)))
  • Attila8805
    Hátha az Ms van mögötte akkor végük.
  • Super DANTE
    Szóval a kép :-)
  • Super DANTE
    Tetszetős ez a HAZE, pedig nem vagyok egy FPS rajongó.
  • testerlnx
    Csak nem az m$-t sejted mögötte? :)
    Jó lenne ha már eltörölnék ezt a szabadalmi baromságot! Eredetileg a "kis" feltalálók védelmére hozták létre, most meg megy ez a pióca életmód, meg a szabadalmi portfóliók.
  • Super DANTE
    Azt lehet tudni, hogy a Target Technology milyen cégekhez áll közel? Vagy jól felvásárolják őket.
  • NEXUS6
    Én most tolom a Resit. Ha nem tartanak 10 év szünetet a Disruptor (előző FPS-ük) meg e között a játék között a fejlesztők, akkor még nagyon bombasztikus is lehetett volna.

A szingle pléjerre én egy erős jót adnék, (játszható, változatos, még ha nem is túl lelkesítő), a multi viszont ötös alát is megérdemel. Ez az első játék ahol nem kapok agybajt a dítmecses rohangálástól.
    Szal nem rossz, amíg nincs jobb megteszi.

A Motorstorm is nagyon jó játék, multiban agyhalál!;)))

Tudom-tudom ez a 2 gáma, amit mindenki játszik, de mit csináljunk ez van. Nyártól majd szép lassan jön a többi is, addig el leszünk ezekkel, a Store-ban is van 1-2 nagyon aranyos kisjáték érdemes őket letölteni. A kacsás a lányok kedvence és bulijátéknak is jó.
  • testerlnx
    Nekem bejött a Resistance 2szer végig toltam, de ez a játék megosztja a társaságot, úgy fogalmaznék, ha megtetszik a stílusa akkor elég jó, ha nem akkor me közepes. Nekem nagyon bejött :)
  • Kraptor
    Igen lehet, hogy tényleg nem volt HDMIre kötve. Multkor én is láttam egy MMben, hogy sima RCAval volt csatlakoztatva egy HD Ready LCdhez. Mondjuk azoknak a Sony LCdknek amik a PS3 kioskban vannak nincsenek alami szép színeik. Ha valaki valami jót akar látni érdemes elmenni Saturnba a MAmmutnál 72" Full HDs plazmára van rákötve egy ps3. Hát igen mondjuk más egy ilyenen játszani ez lenne elfogadható 2-3m-es távolságra:):)
  • Kraptor
    Online gameing az ingyen van és elérhető itthonrol is, csak a store az ami limitált sajna.
  • Axel007
    És azt hagy kérdezzem még meg hogy a PlayStation Network-höz kell valami feltöltőkártya mint az X360-nál, vagy itt csak regisztrálni kell és már mehet is az Online Game? Előre is kösz!
  • DarkSector
    Genji 2.....a többi nálam szóba sem jöhet....
    A Resistance meg kicsit jó szerintem....
  • Axel007
    Sziasztok! Szerintetek melyik az eddig megjelent (PS3) játékok között a legjobb? A Resistance: Fall of Man jó játék?
  • DarkSector
    Hát rendessen leapadt mostanában a keksztáruk
  • item
    Kibirják, van ott steksz!
  • Jimanszky
    "Beperelték a Sony-t a Blu-ray miatt

A történtek akár még a HD DVD malmára is hajthatják a vizet.

A Blu-ray és a HD DVD a következő generációs optikai adattárolás ígéretével jelentek meg a piacon - a két rivális formátum között azóta sem dőlt el a küzdelem. Nemrég azonban egy érdekes fejezettel gyarapodott a történet: egy vállalat beperelte a Sony-t, ez utóbbi kéklézeres fejlesztése miatt. A kaliforniai Target Technology ugyanis úgy látta, hogy elérkezett az idő a multinacionális távol-keleti óriás megfejésére.

Nem mást hánytorgat fel az amerikai vállalat a Sony szemére, minthogy ez utóbbi a Playstation 3 játékgépében (is) használt Blu-ray meghajtója révén megsérti szabadalmait. A Target nem aprózta el: beperelte a Sony Computer Entertainment America, a Sony Picutres és a Sony DADC leányvállalatokat egyaránt, azt állítva, hogy saját, visszaverődéses réteget tartalmazó optikai lemezeinél használt technikáját „emelte át” saját hatáskörébe az elektronikai cég. A szabadalom egyébként egy olyan ezüstalapú ötvözet leírására vonatkozik, amely az arany, mint anyag előnyeit kínálja, annál jóval olcsóbb előállítási költségek mellett. Ez az ötvözet többek között az ezüsthöz képesti jobb ellenállósága miatt nyerte el a Target Technology mérnökeinek az érdeklődését.

A szabadalmi oltalmat még 2004 áprilisában nyújtotta be a vállalat az észak-amerikai ország szabadalmi hivatalának, melyre a védettséget 2006 márciusában kapta meg. Ez a nem túl régi időpont felvetheti azt a kérdést, hogy vajon nem jutott-e valamilyen módon birtokába a vállalat a Sony-nál folytatott fejlesztések egy részéhez, és szemfüles módon nem védette-e le korábban, gondolván arra, hogy eljöhet még az idő, amikor pénzt lehet ebből csinálni. Nos, ezt talán sosem tudjuk meg, de az tény, hogy ha a Sony veszít, vagy nem tud megállapodni a Target Technology-vel, akkor komoly bajba kerülhet. Ez utóbbi ugyanis nem csak azt akarja elérni, hogy kártérítést fizessen az óriásvállalat, hanem azt is, hogy jogi úton tiltsák meg számára a szabadalom felhasználását. Amennyiben rábizonyítják, hogy a Sony valóban sérti a Target jogait, akkor ez akár a Blu-ray lemezek teljes áttervezéséhez is vezethet, ami pedig végzetes csapást mérhet a DVD utódjának szánt formátumra. Éppen ezért biztos, hogy a Sony komoly erőforrásokat fog megmozgatni a vesztes szituációt elkerülendő.

Nem ez az első eset, hogy valaki megpróbálja „megpumpálni” a Sony-t, és ehhez még 2007-nél korábbra sem kell visszatekintenünk. Alig három hónapja kényszerült ugyanis a vállalat 97 millió dollárnyi kártérítést fizetni a Dual Shock kontrollerek miatt az Immersion nevű cégnek; a tét tehát hatalmas lehet a Blu-ray kapcsán."

forrás:Terminal.hu
  • EmThor
    láttam ugyanilyen tévén 576-ban is a motorstromot, nem is biztos h 720p-re állították + a tv sem volt rendesen beállítva, szal ennyit erről beszéljünk értelmesebb témákról
  • Dave0092
    nem, motorstrom volt benne, de mondom egy kicsi bravia tv-n lehett tesztelni kb 30 cm ről, lehet azért volt csunya
  • Tutu12
    Lehet,hogy ps2 gém volt benne?:D
  • Dave0092
    kiprobáltam a pécsi media marktba a ps3 at, egy kicsi bravia tévén volt, ott elég ratyivolt a graff, de amugy szép, jo nagy gép mitmodnjak
  • Norbi7
    Köszi szépen a válaszokat!
  • Tutu12
    Nekem egy kis(26"-os) samu van,nincs vele semmi gond,igaz csak 720p-t tud megjeleníteni(1366x768),mivel nem full hdtv.PS3 hdmi-vel van rátolva.PC-t csak a vga csatin tudja fogadni.
  • DarkSector
    Jah de amíg egy ps3/xbox játék kijön, és csak x-re lesz magyarosítás, csak akkor rinyáljanak az emberek.....
    Ne hogy olyanért sírjanak, ami meg sem történik....
  • BJB
    Akkor azt mondom 114-ért a TV, de a monitort 25-ért tudom szerezni(egy 4mm-es karc van rajta ugyan, de nem feltűnő) Azt hiszem monitor aztán majd egyszer TV ha összespórolok rá. Elvileg most is van HDTV-m de csak rá van írva... Képes fogadni a HD jelet de megjeleníteni... 2 éve vettem, kérdeztem HD-t tud? Rá van írva,ezzel le volt tudva. 1080i-t tudna de még 720p-vel sem boldogul. Samsung TV ezért nem bízok meg a Samsungokba. Valakinek van tapasztalata újabb Samsung TV-vel?
  • NEXUS6
    Azért a monitoron sokkal jobb a kép már csak felbontás és a szélesvásznú képarány miatt is, feltéve ha olyat veszel.

Amúgy a HDready tv-k monitorként is használhatók, és ezt 114-ért már viheted is haza. Ha sima moncsit veszel akkor azzal is számolni kell, hogy más a képernyő arányuk ezért kicsit torzítani fognak. Valamint mivel nincs bennük HDCP támogatás ezért a BD lemezeket nem tudod megnézni rajtuk.

Egy kategóriával feljebb ugorva, ha FullHD felbontású megjelenítőt akarsz és megelégszel egy monitor mérettel, akkor viszont pont fordítva áll a dolog. A FullHD felbontású TV-k kiba drágák, viszont egy 24"-os monitor amiben már van HDCP (BD lemezhez ugye), meg a TV-arányú megjelenítést is tudja azt 165-ért már megkapod. Dell 2407wpf

Egy hét múlva már konkrétan megtudom mondani, hogy ez utóbbit megéri-e megvenni!;)))
  • BJB
    Vennék egy HD monitort a sima PAL-os TV-m mellé.(Amúgyis kell új monitor PC-hez) A monitoron mennyivel lesz jobb kép mint PAL-os TV-n?(magyarul megéri egy HD monitor?)
  • Pit27
    Szerintem is csak tárhelynek jó. egyenlőre!
    Zene, video, kép. A játékokat csak a saját belső vinyóra telepíti szerintem.Én egy WD Passport II. 120 Gb-al próbálgatom, de mivel nem volt net közelben csak a belső vinyórol próbáltam átteni dolgokat a külsőre.
    Kép, store-ból letöltött videot átmásolta, de a telepített játéknál nincs ilyen opció.
  • Super DANTE
    Külső tárhelyként elvileg felismeri. Kérdés, hogy minden márka, minden típusát-e?
  • Norbi7
    Helló? Na ha már az USB-s dolgoknál tartunk. múltkor kérdeztem már de senki sem reagált rá: venni akarok egy külső vinyót és azt szeretném kérdezni hogy szerintetek a PS3 ugyanúgy tudná kezelni mint azt ami benne van? tehát ugyanúgy futnának róla a dolgok? még nincs PS3-mam de ami késik nem múlik. köszi előre is.