89387
PlayStation3
  • Jimanszky
    TUDNÁTOK ADNI EGY LINKET,AHOL A LEGNAGYOBB A VÁLASZTÉK PS3 JÁTÉKOKBÓL?
    KÖSZI
  • Jimanszky
    XBOX-ra vannak magyar nyelven játékok.PS3-ra meg sztem sohase lesz:(((
  • MoLc
    Ezért fizetik őket.
  • Foxhound1980
    Világbüntetés lesz...
  • Afe
    kösz!
    az szép meló lehet 700+ műszerfalat lemodellezni.
    tudom hogy sok típúsnál megegyeznek, de akkor is:)
  • DarkSector
    video nincs?
  • Super DANTE
    Azt nem lesz nehéz lekörözni, grafra már a GTHD is agyonvágja.
  • NEXUS6
    Itt van a LINK.

Volt valami video a multkor a neten, egy francia tv csatorna volt a Poliphony-nál és abban mutattak egy gépet, amin épp egy kocsi műszerfala volt lemodellezve.

A törésre asszem azt mondták, majd ha ők úgy megtudják csinálni, ahogy azt maguktől elvárják akkor rakják bele, most vagy az elvárásuk csökkent, vagy a tudásuk nött!;)
  • Afe
    - 4 driving views
    remélem lesz benne műszerfalas belső view

- Car damage
    nem arról regéltek, hogy a mai technika még nem alkalmas erre.
    na mind1, én már annak is örülnék ha külsőségek nélkül de az ütközéseknek megfelelöen amortizálódna a jármű.

Online drivers 12-20
    na ez a legjobb hír, mert így single playerben garantált a min 20 autó.

van erről megbízható link?
  • Gábor
    Szvsz egy konzolt a már kapható játékok adnak el.
    Tehát a kérdés az: Mivel játszanál, ha megvennéd ma?
    Ha több címet fel tudsz sorolni, akkor vedd meg. Ha vársz címekre, és csak mondjuk egyel játszanál, akkor szvsz várj még.
  • Johnny23
    sztetek idén még lesz jóval olcsobb a PS3?? Vagy érdemes akár most beruházni.
    (most asszem 130k a legolcsobb)

ki mit jósol?
  • Gábor
    Hogy on topic is legyek: szvsz ez év ősze és tele lesz a nagy vízválasztó.
    Úgy hiszem, hogy ha a Sony most dobbant a harmadik pénzügyi negyedévben, akkor kiegyenlítődve nézhetnek a '08-as márciusi zárás elé, amit még megdobhat FF, GT és MGS is.
    Eddig vártam a nextgen gép beszerzésével, számomra az idei karácsonyi és a jövő év első negyedéve fogja meghatározni a következő gépet. Addig elleszek a kimaradt ps2-es jrpg-kel.
  • Winz
    Eladó koponyánként 10 rugóért:
    -Resistens:fall of man
    -MotorStorm
    -Def Jam:Icon
    -FNR3

([email protected])
  • Gábor
    American Express, OTP forgalmazza.
  • Gábor
    Mastercard-om évese 5000 forint, durva....
  • DarkSector
    Forza 2 valóban jó, de azért a gt5 sokkal jobb szerintem......még ha csak látványban is...
  • DarkSector
    motorok lesznek?
  • Papesz
    Utolérni általában azt szokták, amelyik hamarabb jelenik meg. A Forza Motorsport 2 a jövő héten már kapható. Európába asszem június első hetében érkezik.

Ezzel csak azt akarom mondani, hogy felesleges a fikázás, minimum egy évre vagyunk a GT5-től, de szerintem még távolabb.
  • Super DANTE
    Hmmm a konkurencia jobb, ha bevonul egy tuningműhelybe és felfejleszti a gépét, ha útól akarja érni a GT5 jelzésű szuper sportautót
  • NEXUS6
    Kiszivárgott egy kis info a GT5-ről:

"- All cars and tracks from GT4 will be included in GT5
    - More cars and tracks should be downloadable
    - 4 driving views
    - Car damage
    - All Ferrari+ F1 cars
    - Porsche and Lamborghini brands to be confirmed
    - Indianapolis may feature
    - A game will be release before Gran Turismo 5, this is presumed to Gran Turismo 5 Prologue
    - New city tracks
    - Online drivers 12-20
    - Dynamic weather during races"

Nagyon baba! ;)))
    De jöhetne már!!!
  • testerlnx
    köszi, majd megnézem. Most próbáltam Visa-val avval nem ment :( Másom meg most nincs :(
  • Super DANTE
    Ha jól emlékszem az 576 fórumán rika vagy bertifox írta az egyik hsz-ben, szóval talán ők tudják, hogy mi ennek a háttere.
  • Kraptor
    Amex et az UK storeban is tudod hasnzálni a MAstercardodat csak az amcsi storeban. Csak simán megadod az adataidat és kész. Mondjuk lehet, hogy már befoltozták ezt a kis hibát mivel ha MCt vagy Amexet hanszáltál akkor nem ellenőrizte a reggelt címedet a kártyához társítottal míg VISAéval igen. MCnél az UK storeban ellenőrzi ezt csak az ami storeban nem ezért tudsz csak Ami tartalmat venni MCvel.
  • Kraptor
    A hagyományos kártyákrol se tudják lenyulni az összes lóvéd. Mostmár szinte az összes bank elég kemény limited rakott mindegyik kártyára és azt csak ideiglenesen tudod megemelni, vagy sms, telon vagy netbankon keresztül. Pl az alap limit 200k/d vásárlás per nap ennél nagyobb összeget alap limitnek nem adhatsz meg csak kissebbet. Ha többet akarsz költeni akkor ideiglenes limit emelést csinálsz amit órában i smegtudsz adni, pl akarsz valamit venni 500k ért holnap akkor "beprogramozod" a kártyát úgy, hogy pl 05.27-én 11-13h között a limit a kártyán ne 200k legyen vásárlásnál, hanem 500k:)
  • testerlnx
    Nem tudsz linket?
  • testerlnx
    Huh ez érdekel! Szóval lehet magyar kártyával fizetni a ps2 store-on? Ha van Amex vagy Mastercard-om? Amex-ről még nem is hallottam :(
  • Kraptor
    Igen müszik a store valamennyire itthonrol is de csak Amex és Mastercardal. Amexet at UK storeban is tudod hasnzálni itthonról, míg MCt csak az Amerikai oldalon.
  • EmThor
    mastercard éves díja elég drága.

otp-nél is van olyan csomag, hogy visa kártya + netes webkártya és otp direkten raksz a visa-dról a netes kártyára adott összeget és nem kell parázni, ha vásárolsz vele (hogy az egészet lenyúlhatják)

csak nem tudom hogy ez a netes cucc elfogadott fizetőeszköz-e pl. store-on
  • NEXUS6
    Most akarok kártyát váltani. Meg tudnád adni melyik fórumon volt?
  • Super DANTE
    A fizetős tartalom valakinek összejött, (egy másik fórumról hallottam), a figura valami arany Visa, vagy MasterCard-dal tudott a PS Store-ban fizetni. Bár a legjobb lenne, ha már nálunk is kaphatóak lennének ezek a PlayStation Network Ticket-ek, fel lehetne tölteni kis pénzt...de ez még csak japó kiváltság.
  • NEXUS6
    A külföldi oldalak rendesen lassúak. Úgytűnik kishazánk elszigetelődött a világ fejlettebbik felétől, bár ez nem újdonság;)))
  • NEXUS6
    Perpillanat nekem is kijelentkezett. Szerrintem varj nehany percet. Meg a netem is kiba szar, mint szombaton rendesen.
  • BJB
    THX! Ja és acc-ot hogy lehet, mert most már nem kínálja fel a PS3?
  • NEXUS6
    Csinálni kell egy angol egy amcsi meg egy japcsi accountot, és akkor a világon mindenhova bemehetsz! Viszont fizetöset akkor sem tudsz leszedni.
  • BJB
    Mikor belépek a PS Store-ba, azt írja nem érhető el ebből az országból. Hogy lehet ezt kikerülni?
  • Johnny23
    ..hát azis igaz

..sose jók az átiratok. De ugyanigy,a konzol átirat PC-re...90%-ban xar.
  • SlickAdam
    Viszont ez egy PC-s játék átirata...
    Kiccsit olyan érzésem volt tegnap este, mintha tényleg kompúteren jáccanék... De a játékélmény feledteti mindezt!
  • Johnny23
    ...azért érdekes dolog ez a "szaggatás" 1NextGen konzolra írt játéknak nem szabadna szaggatnia!! Mert az1 dolog,hogy pl. van időközönként töltés felirat (lásd XBox360), azis más,hogy egy játék hát nem olyan bejövős akár grafika,akár más terén; DEhogy beszaggasson gameplay alatt az"durva".
    (Ez nem PC!)

...reméljük ezis csak a "kezdeti nehézségek (optimalizáltság)"-nak tudható be
  • SlickAdam
    Na emberek, végre megszereztem én is az Oblit! Tényleg nagyon pipec játék, viszont az is tény, hogy szaggat! Remélem azt a 4.5 gigát emiatt menti le a játék, hogy gyorsabb tudjon lenni! Na mindegy, a lényeg, hogy nekem is hajnalba nyúlt az első játékom.
    Azt tudja-e valaki, hogy az európain miért van Ubisoft logo is? Nekem sztem az ámérikai van, és azon nincs... Gondolom a 2 verzió között csak nincs különbség...
  • Neme.
    Jesszusom. Semmilyen high textura nincs a játékban, csak a fejlesztés végén kitalálták, hogy full bufferes 480p módban még eldöcög a játék. Ennyi.