89387
PlayStation3
-
Jimanszky #12173 sajna mennem kell melózni:(amúgy 19:9es a moncsim.de át lehet a PS menüjében állítani a képarányt.úgyhogy ezzel nincs gond!
szép napot mindenkinek!!! -
#12172 Na mesélj! 4:3 képarányú moncsi? középen van a kép? Bármi észrevehető negatívum? -
Jimanszky #12171 igen és kiválóan müködik:) -
Jimanszky #12170 Madden NFL 07??nem Madden NFL 08?? -
#12169 Próbálta valaki a gépet HDMI - DVI kábellel monitorra kötni? -
tyrant71 #12168 Lista -
Attila 007 #12167 Tényleg minek kell itt rajoskodni, ezt kajak nemértem, Tejföl gyere gyorsuljunk egyet, múlt héten jött meg az új M6 os BMWm, kis verseny Győrig majd a vesztes fizet egy Full KK(kaviár, kokain) bulit a másiknak természetesen lányok nélkül...:)Jah nekem nincs gyermekem meg xboxból sincs csak egy bannolt, és csak 27 éves vagyok, VISZONT remélem azért nemnézel le, SIEG -
#12166 Valaki összeirná hogy milyen cimek lesznek még ebben az évben? Vagy egy oldalt esetleg...?!
Köszi!
-
Papesz #12165 -
#12164 ...hát valoban nem vmi nagy szám igy első blikkre,mondjuk egy Lair, vagy egy Darkness-hez viszonyiva.
...nem tudom elképzelni,hogy ez lenne a "nagy bejelentés" -
#12163 Hát ha tényleg az agency volt akkor én arról nem is akarok álmodni. -
Foxhound1980 #12162 Mondjuk meg sem lepődtem, hogy gyakorlatilag semmi újjal nem fognak szolgálni. -
Foxhound1980 #12161 Agency... HURRÁ! :S -
#12160 ..ténleg mi van a tegnapra ígért óriási bejelentéssel, avval kapcsolatban,amire az "X-esek csak álmodhatnak" ???! -
Foxhound1980 #12159 Yesss!!!! :D -
BJB #12158 Fejezzük be MOST! Aki itt akar maradni az viselkedjen normálisan, ha nemtetszik akkor lehet mennni(pl. 576 vagy sonypsp.hu)Ha warezolni akarsz azt ne itt hanem pspfilez-en teheted! -
#12157 "amúgy 576 normálisabb hely"
máe megbocsáss, de elgurult a gyógyszered vagy pedig ittál rá....
az nem gyengén az idióták gyülekezete(bocs a kivételtől)...néha beleolvasok csak hogy jót röhögjek az egészen...
de mindenki azt preferálja amelyik közelebb áll a szívéhez...
üdv
ezzel nem beszólni akartam, csak véleményt nyílvánítottam... -
#12156 Hungarian Ps3 Users Folding Team statisztika...
Grand Score: 385735
Work Unit Count : 792
Team Ranking (incl. aggregate) 1281 of 69487
Nagyon köszönöm mindenkinek az eddigi munkát!
Ezaz csapat lassan bejutunk az első 1000 team közé! És ezt úgy kell érteni hogy a team-ek száma folyamatosan nő mi meg haladunk az 1000 felé! Mikor megkezdtük kb 56000 team volt most 69487! Azóta 13487 csapat lépett be a rendszerbe. -
#12155 tejföl, te idejössz a magad 40-45 évével /ha igaz az adatlap, de nem biztos/ és beszállsz a kicsik vitájába és leoltasz mindenkit, (igen nekem is "beszóltál" anno), ez is sokat elárul...
ha annyira eleged van a fórumból, hogy a nagyembert idézzem: "el lehet menni"
amúgy 576 normálisabb hely -
#12154 Ja és majd elfelejtettem, ha mindezt az információt megkapom tőled, cserébe megadom a PC-s konfigurációmat is, amivel itt oly sokan büszkélkednek. Csak nehogy elsírd magad utána. -
#12153 Aprópó kistatyó!
Érdemi válasz?
Gamertag?
PS3 ID?
Szóval akkor nincs? -
#12152 Aki beugatott most, az te voltál. nem neked írtam a kommentemet. No, eddig akkor tiszta?
Most akkor megkérdem én is :
Ideges vagy?
Igyál egy sört, az lehűt! -
#12151 Nem baj ha irigykedsz....
De az már eléggé nagy baj, ha nagyobbnak képzeled magad, mint amekkora vagy .....
Részemről befejezve mert van más dolgom is.....mint veled szórakozni....
És csak annyit kérek, persze ha még szabad, hogy ne beszélgessünk egymással és főleg ne ugass bele ha mással beszélek, ha csak b...gatni tudod az embert, és egy értelmes mondat nem tudja elhagyni a szád....
Oksy...
Már ezzel is leköteleznél...
Na csá.... -
#12150 Sasolod kistatyókám, hogy mindkét konzollal rendelkezünk? Én is meg a gyermekem is. Sőt a boxból 4 van összesen. 2 bannolt, meg 2 eredeti.
Neked? Gamertag? PS3 ID? Vagy ehhez kevés a vér a pucádban, hogy nyilvánosságra hozd? Vagy egyszerűen egy LÚZER vagy? -
#12149 Talán érintve érezted magad? Akinek nem inge ugye az ne vegye magára.....
Amúgy te ilyen sörmániás vagy?
Miért tiprodol ebben a topikban ahelyett, hogy játszanál, Ó BÖLCSEK BÖLCSE?
Talán egy csóringer vagy akinek még erre sem tellik? -
#12148 Bagoly mondja verébnek....még jó hogy te ilyen okos vagy....
Jót tesz egy üveg sör....montammá... -
#12147 Sajna ez a fórum valóban reménytelen. Az SG nem arról híres, hogy normális emberek véleményt cserélnek egymással. Nincs ezzel gond végülis, nem kell látogatni. Vannak más fórumok is ahol a konzolokkal foglalkoznak és a moderálási elveknek köszönhetően a gyengeelméjűek nem futhatnak be karriert, mint itt. -
Sund #12146 Network banra? -
Foxhound1980 #12145 Konzolok vége ha már modositgatni kell a biztonságos müködés érdekében... -
#12144 Vízhűtés az Xbox 360 és a PS3 számára
-
BJB #12143 Igen várok!;-) Azt hoogy mire? Azt gondolom tudod. -
Foxhound1980 #12142 Ezt az Agency projektet mikor akjarja a Sony fellőni? -
Foxhound1980 #12141 Nem láttam ezt a videot, volt szerencsém nyomni az első 2 részt és a 3 bétát is láttam. Ütni fog. -
#12140 A Crytec dolog csak vicc volt....mivel a crysis-ban fog debütálni....
De a Halo-ról amiket megnéztem ingame-cuccokat, az nagyon halovány.....
Csak egy minta a sok közül....
A béna mozgás/fizika megmaradt az első rész óta, meg a kis geci gömbőc bután kinéző monsterek is (egyéni álláspont)....
Ezt láttad már???:
Halo2/Halo3 -
#12139 Na de már 1.80-nál járunk;)
Letőthető a PSszájtról!
Vagy csak nem vársz valamire?;)))) -
BJB #12138 1.10-el jött ki Amerikába és ez még elég "bugos" FW.(pl. az 1080i mód) És kb. 3 hétig volt. Aki még ezzel vette az is már tuti frissített legalább 1.30-ra. Én 1.50-et használok és még ebbe is vannak hiányosságok. Még ha igaz is akkor csak a tulajok nagyon kis részének van 1.10-je. Ha már feltörnék az 1.50-et akkor lenne nagy baj. Amúgy meg ha nem lesz butítva a PS3 akkor nem jönnek egykönnyen hogy warezol az illető. -
Sund #12137 szerintem nem lehet régebbi firmware-t rárakni... (jajj ne, már én is kezdem ezt a hülyeséget :) na jó abbahagytam. ) -
#12136 És hány olyan lesz aki inkább felteszi azt hogy legyen warez??
Mert szerintem egy pár biztos. -
Sund #12135 Meg ha mondjuk igaz is a dolog, vajon hány olyan játékos van akinek 1.00-ás a firmware-ja? :) -
Kalozoner #12134 Várható volt...sok sikert SONY!!