89387
PlayStation3
  • dante3
    GOD OF WAR 3.
  • Sund
    hát igen, az csakis pisztollyal együtt jó!
  • guardian hero
    Kíváncsi vagyok, hogyan oldják majd meg a fénypisztolyozást nem képcsöves tévéken. Szenzor-bar lesz a pisztolyhoz, mint a Wii-nél?
  • DarkSector
    Jesz!!!
    Támogatlak......:D
    Time Crisis 4 Arcade
  • Fido4life
    basszus az megkora lesz már Next genes grafikával? az 1-et 2-őt 3-mat imádtam Játékteremben/PS-en, és már akkor is nagy volt a beleélhetőségi faktor :)
  • Super DANTE
    Time Crisis 4 PS3 exkluzív!
  • DarkSector
    Nem szeretnék megint belefojni ebbe a hülye helyzetbe, de a "bele kötés" nem a megfelelő szó, hanem inkább indokolatlanul minősített 2 embert sértő megjegyzésével.....
    De tényleg csak ennyi....
    Felejtsük már el.....
    További szép napot....
  • Foxhound1980
    Mielött update-eltek az 1.1-es frissitést gyaluljátok le a vinyórol. (mki beszopta amúgy :))
  • NEXUS6
    EMBEREK FIGYELEM!
    Mielott valaki MOTORSTORM anyagot tolt le a STORE-bol, az FELTETLENUL INDITSA EL ELOTTE A JATEKOT ES UPDATELJEN ONLINE!!!!
    En most szoptam meg nem updateltem es ugy toltottem le, most pedig nem indul ez a fos.
  • Sund
    Tejföl, te fáradhatatlan vagy. :) Mi lenne, már csak az élettapasztalatod miatt is, nem szítanád újra a vitát, amikor az már kezdett szerencsésen elülni...
  • tejföl
    Ember! Sorold már fel, hogy kibe kötöttem bele!
  • Sund
    ja úgy is.
  • tyrant71
    nem feltétlen kell wifi
    vezetékkel összekötve ruoteren keresztül is látja
  • Sund
    wifin keresztül látja a ps3 a pc-n található képeket, zenéket, fájlokat. Szóval meg tudod hallgatni erősítőn keresztül az mp3-akat, és HD-ben nézegetheted a képeket a kanapéból!
  • jaszy
    Ps3 vadi új,bolti garanciával 139.900 ft.
  • SlickAdam
    Huh, én azt se tudom, hogyan működik ez a Media Server? Össze kell kötni valahogy a gépet meg a PS-t? Valaki leírhatná röviden a folyamatot, ha nem nagy kérés! Kössszi!
  • Sund
    és még 1 kérdés:

ki milyen programot használ media servernek? Én idáig a Tversity-t és a Windows player 11-et, de mindkettőtől hullott a hajam. Mindenféle hülye mappákba rendezték a zenéket, netről töltöttek le hozzá adatokat, nem mutatták csak egy részét stb.

Nincs valami jó kis fapados megoldás? egyszerűen csak látom a faszerkezetet minden csicsa nélkül.
  • Sund
    Inkább kérlek adjatok nekem egy linket, hogy honnan lehetne letölteni az Oblivion zenéjét. Bele vagyok szerelmesedve, de nem találom sehol. :)

Ja a játék az nagyon jó.
  • Papesz
    Nem tisztem védeni, mert nem vagyok az ügyvédje, de követtem a vitát, szerintem nem kötött bele senkibe. A saját véleményét mondta. Ugyanúgy, ahogy Ti is.
  • EmThor
    de most idejössz, belekötsz mindenkibe, megvan a napi ideg levezetése? köszi de nem kérünk belőle...
  • Papesz
    Szerintem inkább játékok kellenének.
  • Attila8805
    Jó hír a rezgést hiányolóknak:D
  • öregharcsa
  • item
    Az 1.80 as rendszerfrissítéssel belekerült a display menübe az Ewergo kolléga által is már emlitett Full vagy Limitált RGB álítás. A mostani update lényege az hogy egyes esetekben hiába volt Full-ra állítva akkor is limitált módban dolgozott,ez azokat érinti akik HDMI-n kötik a tv-jükre a PS3 at és támogatja a tv-jük a Full RGB funkciót. Ezzel javították az 1.80 as update hibáját!
  • item
    így szűken tényleg ennyi !
  • Ewergo
    1.80-ban az XMB opcio alatt lehet kiválasztani "teljes vagy limitált RGB"-t. Ha HDMI-n csatlakoztatod, ezeket kell beállitgatni, kapcsolgatni és franko lesz a képminöség.
    Hát igy szüken ennyi. :)
  • Attila8805
    Ungarn bitte:D
  • item
    PS3 SYSTEM SOFTWARE 1.81 elérhető...

"Most notably is the RGB Full setting which a few of you wrote in about. In 1.80 we added an option to the XMB under settings allowing you to choose between RGB Full and Limited. Basically if you are connecting your PS3 to your TV using an HDMI cable, and if your TV supports RGB full range, the picture quality may be improved when this option is set to Full. Some of you pointed out that the Full setting would sometimes revert back to Limited and 1.81 will address this issue. Please keep in mind that this setting is only effective when the PS3 is connected to a TV using an HDMI cable.""

Forrás: http://blog.us.playstation.com/
  • Zozo76
  • tejföl
    Kristálytisztán emlékszem a hülyeségedre. A Lost Planet-be voltál nyakig beleszédülve. Én csak felhívtam a figyelmedet, hogy a Gears Of War legalább annyira népszerű játék, mint a LP. Nem voltál képes felfogni, hogy nem mindenkinek jön be az általad agyonsztrárolt game. Azóta a statiszika engem igazolt. A GOW vezeti az online listákat a LP meg sehol sincs. Kapísi? És akkor már eggyel több idióta veled itt az SG fórumon. Négyen akár snapszerozhattak is.
  • NEXUS6
    Hú akkor egyelőre jó hogy nem vettem meg a Dvorak Új világ szimfóniát SACD-n. Pedig az a kedvencem.

Úgy tűnik előbb utóbb az erölködőmet is cserélnem kell, pedig nagyon jó kis 2 csatornás. Igaz most már lassan vagy 10 éves.

(Vettem az SACD-helyett egy török Sci-Fit, meg egy kínai CGI horrort, a török Sci-Fin eldobtam az agyam!;)))))
  • Noitulover
    US ninja gaiden sigma-t érdemes , inkább lehetséges előrendeli kishazánból valamely online boltból?
    ha lesz is pal az max 1-2 hónap múlva
  • Chris Lowe
    Nem a sonyra gondoltam. Sonyból még hiányzik a dekóder, de a frissitett modell már tartalmazni fogja. Nézz utána a Pioneer és az Onkyo HDMI-s erősitőinek, a Pio alap modelje 150 körül lesz hónap végétől az Onkyo asszem kapható 130e-ért.
    300ezerért csúcsmodelleket, THX-es 190W monstrumot kapsz.
  • item
    Csak nem a sonyra gondolsz, ki kell hogy ábrándítsalak sajnos nem tudja az a cucc ebben az árban én is belefutottam ebbe a dologba,rosszul irták oda ahol forgalmazzák az erősítőket! Minimum 300k egy olyan erölködő ami tudja ezt a Dolby trueHD meg DolbyPlus kódolásokat.
  • Decooy
    bocsi..15-én :)
  • Decooy
    AKCIÓ !!!
    JÚNIUS 14-ÉN, PÉNTEKEN, CSAK 16-18 ÓRA KÖZÖTT, A PLAYSTATION 3 60GB MINDÖSSZE 134900 FT. LESZ !!! A KÉSZLET EREJÉIG. NE SZALASZD EL A LEHETŐSÉGET !!! JÁTÉKOK 11000 FT.-TÓL !
    CSAK PÉNTEKEN, 16 ÉS 18 ÓRA KÖZÖTT !!!
    SZERETETTEL VÁRUNK ! ÜBERKONZOL.
  • Chris Lowe
    Egyébként 110e körül már van 7.1-es erősitő 1.3-as HDMI-vel és DTS-HD, DDtrueHD dekoderrel.
  • Chris Lowe
    A legtöbb sacd lemezen rajta van sima cd-ként is a zene.
    Szerintem az országban nincs olyan HDMI-s erősitő amelyiken ne lenne minimum 1.2-es HDMI...szóval ezt nem kell figyelni.
  • partizan182
    Sacd-n tudtommal rajta van egy sima cd réteg is, azt játsza le.
  • Sund
    főleg ez az érdekes:

HDMI erölködő nélkül viszont csak sima cd-ként játsza az sacd-t

azaz, pont az nem érvényesül, ami nekije a lényege, a magasabb mintavételezés?