89387
PlayStation3
-
Sund #12253 na röviden: steróban is megéri hallgatni, csak ne a pc mellett, Logitechen. étted, ez olyan mintha egy 85-ös aszút kakaós bögréből innál.
Tessék elküldeni mindenkit otthonról, beizzítani a hangfalakat, bepiálni stb. és jöhet az utazás..... :) -
Kalozoner #12252 Szevasztok.. accountot tudok törölni ha már csináltam??? -
#12251 Ja és DVD-audio-t ps3 biztos lejátszik.... -
Sund #12250 de majd holnap referálom, meghallottam-e a különbséget a sima CD-hez képest. Sajnos itt a limitáló tényező a hangfal lesz...nem rossz, de nem
is hifi minőségű. -
#12249 Én is ezt írtam, csak kimaradt....:D -
#12248 A SACD és a DVD-Audio is nagyobb frekvenciák megszólaltatására képes és nagyobb az elérhető dinamika is.
Ez még kimaradt....
És a mostani kérdésedre válaszolva:
Ez olyan, hogy egy 5.1-es filmet stereo-ban nézel (halgatsz), vagy 5.1-ben....
Mert a dvd-n (filmek esetében) a hangok DVD-audio-ban vannak rögzítve....
Van különbség....(természetessen ez az adott hanganyagtól is függ....)
Én nem sűrűn halgattam ilyen zenéket, csak jórészt olvasgattam róla...:DDD -
Sund #12247 tévedés, a SACD előnye nem csak az 5.1-es hangzás!
Audio kódolás
CD réteg : PCM 44.1 kHz/16 bit
SACD réteg : DSD 2.8224 MHz/1 bit
A 2,8 MHz nem elírás, hiszen az SACD teljesen új jelfeldolgozási technológiájával a CD szabványban foglaltnál akár 64-szer nagyobb mintavételi frekvencia is elérhető.
Nagyfelbontású sztereó hang
Nagyfelbontású surround hang, 6 teljes frekvenciasávot átfogó csatorna használata.
"....Levinson azonban egyszer csak belehelyezett egy SACD lemezt a megfelelő lejátszó berendezésbe, és ezután állítólag megfagyott a légkör, ugyanis a vájtfülű zenei szakemberek is letették a hajukat a hallott zene minőségének következtében. A szakértők úgy definiálták az SACD-nek a normál CD-hez képesti előnyét, hogy az SACD sokkal kevésbé "szögletes" hangot biztosít, valamint a megszólaltatott SACD-n tárolt zene valahogy sokkal "melegebb, áttetszőbb és mélyebb". A hallgatóság nagy része azonban egyszerűen csak annyit mondott, hogy az SACD "nagyon, nagyon jól szól"
-
Jimanszky #12246 ja bocs,DVD-audio -
Jimanszky #12245 értem.és a PS3 Audio-DVD-t is le tud játszani?nekem csak egy elég jó THX-es 2.1-es hangfalszettem van ami nagyon szépen szól.szerintem.egy Logitech.vagy 2.1-essel ne használjak ilyet? -
#12244 A jelenleg legjobb hangzású formátumok, a DVD-audio és a SACD (Super Audio CD), amik térhangzásúak.......
Vagyis minimum egy 5.1-es térhangzású lejátszó+hangfalszett kell ahoz, hogy ki tudd használni....
Ez azt jelenti, hogy dvd lejátszókon vagy 5.1-es konzolon/pc-n (PS2-XBOX kivételek, mert nem támogatták a formátumot) lehet alkalmazni ezeket a formátumokat, amik támogatják...
De a nagy baja a dolognak, hogy nem nagyon elterjedt a DVD-audio/SACD használata a zeneiparban, és nagyon ritkán lehet találni olyan albumot, amit ilyen formában adnak ki a boltokba......
Annak ellenére, hogy mamár nem nagy luxus beszerezni egy 5.1-es DVDlejátszót.... -
Jimanszky #12243 ez az SACD formátum milyen hangrendszeren jön ki?meg mi is ez?sokkal tisztábban szólalnak meg a hangszerek?:Sbocsi az offért. -
#12242 Kedves barátom én nem úszítottam senkit ellened és nem is fogok....
További szép estét....:D -
#12241 Aha értem....
Kis könnyűzene.....:D -
Sund #12240 SACD kiadásban egy eléggé híres jazz album (jazz at the pawnshop). akit érdekel az itt olvashat felőle: http://www.audaud.com/article.php?ArticleID=1040
sajnos itt mo.-n elég ritkás a SACD választék, de azért vannak jó lelőhelyek meg webshoppok is. A komolyzene senkit se riasszon el, szerencsére melléjük jönnek istáncsászár zenék is:
Dark side of the moon
Szóval itt az idő kedves fórumtársak új minőségben meghallgatni a zenéket. -
#12239 Alakul a csorda. Már hárman vagytok. Hajrá! -
#12238 :D -
#12237 Nem tudom mi a bajod? Az én adatlapomon látszik a korom, valószínűleg ez zavar sokakat, talán téged is. Ha valóban nem ideillö, akkor majd moderálva lesz. De addig is kímélj meg az ilyen önjelölt moderátori hozzászólásoktól! -
#12236 Én is nézegettem az SACD-ket a Pamutban csak nem volt nekem való, tök ismeretlen (számomra)komolyzenei anyagok voltak csak.
De csak próbából lehet, hogy én is benevezek valamelyikre;))) -
#12235 Abba lehet fejezni, ilyen idősen azért ez még is elég ciki bameg!!! -
#12234 "Húzd már meg magad"
Talán te is....? -
#12233 Mert mi lesz, ha nem? Megmondasz anyukádnak? -
#12232 Ez meg mi? -
Sund #12231 megjött a kicsike:
http://www.elusivedisc.com/images/PRSAM7879-Large.jpg
és véééégre le tudom játszani, hála neked ps3! imádlak. -
#12230 Amúgy nem tök mind1, hogy 60 giga vagy 80? Ha úgyis nagyobb kell, akkor kiveszed és kicseréled. -
#12229 A Koreaiak Ps3-mal szedik le a filmeket? És elötte mit használtak...PS2-t? :) Hamár a pc-t nem akarják...!
-
#12228 ""Nincsen rá igény." Koreai barátainknak állítólag minden egyes apró megabájt kincset jelent a HDD-n, aktívan használják a PlayStation Network-öt, és a sokadik letöltés után már nem tudják hova pakolni filmjeiket, játékkiegészítéseiket és más fájlokat. Reeves burkoltan utalt rá továbbá, hogy jó ideig még csak ne is reménykedjünk egy esetleges európai megjelenésben."
Bullshit!
Ekkora hülyeséget, még hogy nincs rá igény. Ha csak kicsit több játék lenne a winyóm már tele volna. Pláne, hogy a Linuxnak is csak 10 G-t tudok adni, így a torrentezéssel is csínyán kell bánni.;))) -
Foxhound1980 #12227 Van egy eladó Pal-os VF5-öm ha valakit érdekelne. -
Foxhound1980 #12226 Marketing mképp ráférne a Ps3 projektre mert ez a "this Is Living" kampány egy rakás x@rral volt egyenértékü, sajnos. -
#12225 Ha ez tényleg így van akkor ez nagy hiba. Sok multinál kifejezetten arra törekednek, hogy minnél kevesebb eltérés legyen a platformok között. Ha ez lesz a jövő, akkor felesleges a verseny.
Amúgy viszont Kutaragi utódja pont arról híres, amiből a PS3 eddig hiányt szenvedett, jó marketing és jó 3rd party exkluzív szerződések kibulizása. Remélem ezt a vonalat folyatja, mert a PS2-nél csak egy dolog volt a (viszonylag) jó hardver, nagyon fontos tényező az előző kettő is. -
Foxhound1980 #12224 Semmi értelme szvsz. -
#12223 Erről mi a véleményetek mint benfentesek?Mármint szerintetek szükséges kiadni vagy nem? -
#12222 Nemtuom, de a Capcom és amiket felsoroltam, azok biztos, hogy ha nem is jobbak, de egy szinten vannak az optimizált társaikkal....
Jah és gondoljuk csak végig....hát persze hogy a Capcomnál ez van ugye mert hát miről is beszéltem....
Hát olyan címekről, amik régen Exclusive-ok voltak..... -
#12221 Ahha.... -
Foxhound1980 #12220 Végül, Harrison maga nyilatkozott a Sony nevében, hogy nem küzdenek az exklúziv cimekért, ezek után meg nincs is miröl beszélni. -
Foxhound1980 #12219 Egyébként meg vannak gyengébb exklúziv cimek is akár, amikért persze rajongok de technikailag nem igazán ütnek. -
Foxhound1980 #12218 So so. Az az igazság, hogy manapság már csak a 1st party cuccok lesznek túlnyomó részt exklúzivak. UBI, Capcom, take2, IO stb sőt ahogy irtad EA azért hozzák a minőséget szvsz. Egyébként a Vegast én kipörgettem 360-on, baromi jó gém lett. Én csak azért hördültem fel, hogy nehogy már szermétnek állitsuk be a multi cimeket mikor olyan nevekröl van szó amik igencsak system sellernek számitanának ha exklúzivok maradatak volna. Lásd, RE, DMC, frencsájz pl. -
#12217 Bocs, hogy vitatkozok, de átlagban messze az exluzívok alatt vannak. Ismétlem átlagban!
Most néztem a Rainbow Six Vegas videóját, hát végig röhögtem magam. Aztán meg sírtam, hogy ez az egyik legjobbab várt multi ami PS3-ra is kijön.
Az EA-viszont pl. jön fel minőségben, és a SEGA sem ad ki rossz cuccosokat. -
Sund #12216 full full full élvonalbeli játék. filmeknél az AA a hollywoodi szuper produkció VS. B kategóriás, csak dvd-n kiadott szar. -
#12215 Bocsesz hogy lemaradtam, de mi az AA? -
Foxhound1980 #12214 Egyértelmü. Több tucat AA cimet tudnék felsoroloni ami multiplatform.