89387
PlayStation3
-
#12213 Igen...PL a Capcom játékai közül nem hogy nem szemét mindegyik, hanem igen is a Capcom játékok....messze jobbak az átlagnál....
Csak ha megemlítem az előbbieket?
LOST PLANET-RESIDENT EVIL-DEVIL MAY CRY
Mondjuk a Dead Risinget nem sorolnám ide, mert szerintem az eléggé gyér egy játék....SZERINTEM...
A Resident Evil 4 PC-s haver meg azér lett kakkkeros, mert nem a Capcom csinálta a clone-t, hanem kiadta a munkát külső cégnek....
Éppen ezért biztosítottak róla, hogy a Lost Planet, és az utána következő DMC4 és RE5-ért már ők fognak feleősséget vállalni, és nem fogják rábízni senkire, a portolásukat....
Szerintem és mások szerint is a LP PC-re pl-ul sokkal szebb lett mint X360-ra...
Én hiszek nekik, és legfőképpen bízom a tudásukban, amit eddik nem kevés játékban bizonyítottak....
A többi fejlesztőcég meg megint más tészta....
Nekem a KONAMI-CAPCOM-NAMCO jelenti a minőséget a Sony játékok mellett....ez is egyéni véleményem.... -
#12212 Jah okés...:D -
#12211 Az a fejlesztőknek! -
Foxhound1980 #12210 Ha egy stuff multiplatform akkor az egyértelmüen szemét? Nem hiszem. -
#12209 Nemgond türelmes ember vagyok... -
#12208 Gondolom a kis kezecske az nem nekem szólt? -
#12207 A Dark Sector című játék 2008 elejére csúszik! -
#12206 Éljen a tömeg, multi szemét! -
#12205 Tv-ben láttam egy ripotot az egyik illetékes faszi tolmácsolásában, asszem a Capcom egyik embere, vagy megbízottja lehetett....
Arra hivatkozott, hogy nagyon sok lóvét emészt fel egy nextgen játék fejlesztése, és szükségük van a nagyobb behajtások reményében nagyobb közönség számára biztosítani a szoftvereik megvásárlásának lehetőségét....
Bakker a végére már én is belezavarodtam az írásba, de remélem leszűrhető belőle a lényeg....
Jah és ezé van DMC meg Resi cuccos minden platformra.....illetve lesznek nemsokára...amik eddid a sony gépére voltak jellemzőek.... -
Papesz #12204 Na, ez engem is érdekelne. Forrás? -
#12203 Jah akit érdekel esetleg az jobb ha számol rá, Hogy nemsokára kidobják a LOST PLANET-et és a DEAD RISING-et ps3-ra is.....
És ennek az az oka hogy a fejlesztők szerint nem kifizetődő (nem térül meg a lóvé), ha csak egy gépre dobnak ki egy játékot.....és ez végett élvezhetjük a LP társaságát már PC-n is....
Sajnos lehet, hogy néhány év múlva nem lesz olyan fogalom hogy EXCLUSIVE játék!
Na jó, azért a sony és ms játékok maradnak, de a többi független kiadó erre lesz majd kényszerítve....
-
#12202 Jó gyors voltál....
T.sz.n.! -
Jimanszky #12201 bocs,nem tudom mért küldte el háromszor.. -
Jimanszky #12200 valakinek megvan a Karib-tenger kalózai játék?érdekelne róla saját vélemény..
szép,vitáktól mentes napot mindenkinek!!
üdv kollégák:)
-
Jimanszky #12199 valakinek megvan a Karib-tenger kalózai játék?érdekelne róla saját vélemény..
-
Jimanszky #12198 valakinek megvan a Karib-tenger kalózai játék?érdekelne róla saját vélemény..
-
#12197 Ezt az 576 oldaláról idéztem:
"Komoly jogi következményeket helyezett kilátásba a Sony minden modder és illegális szoftverhasználóval szemben, miután a hétvégén egy hackercsoport állításuk szerint sikeresen feltörte a PS3 1.10-es és 1.11-es firmwarejét, ezáltal lehetővé téve saját kód bootolását. Ez korántsem jelenti azt, hogy ezzel átszakadt a gát és innentől fogva a PSP-hez mérhető homebrew közösség jöhet létre (a sötét oldallal, az erős warez vonulattal), ez csupán az első lépés. Az, hogy a Sony pontosan hogyan is szándékozik fellépni a pereskedésen felül nem ismert, minden bizonnyal a Microsoft példáját követve a PlayStation Network-ből való kizárás lehet az első lépés, plusz az újabb és újabb firmware verziók kiadásával történő védekezés." -
#12196 Köszönjük...!
Neked is további villámoktól és esőtől mentes,napsütötte,szép napot... -
#12195 Csak azért van letakarva a szöveg, mert elvileg nincs itten zeraw-olás!
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Csak idő kérdése, és megtalálják a módját.... -
Attila 007 #12194 Szerintem meg csak simán hagyjuk abba a vitát, itt együtt kéne nyomatni a témákat, klanokba lőni a ferdeszemüeket Resistance ba, és épitő kritikákban részesiteni a gammákat, illetve ha gyengék, akkor meg jól lehúzni őket, korán van még, legyen ez a nap ilyen, és ha mindenkinek igy jó akkor folytassuk majd igy:)Kellemes napot mindenkinek, SIEG -
#12193 Emberek, csak javaslat : Törölni kéne a semmitmondo, csak személyeskedö hsz.-kat. Igy valoban nem olvas vissza senki.
-
#12192 Nincs még rá warez!
-
sesshou #12191 Üdv!Az lenne a kérdésem hogy:A ps3-at tudják már chippelni,vagy megtudják oldani hogy a másolt cuccok menjenek rajta? -
#12190 te csak ne Emthorkázz itten és fogd vissza magad! komolyan ennyi évesen nekem már nem lenne kedvem vitázni. gépet meg veszek. (<- ez itt egy pont) -
#12189 Nincs itt vita....már.....
Itt nézd meg a 200 alattiakat.....:D -
#12188 Bocsi hogy beleszolok a vitába , itt is feltenném a kérdésem , aztán majd összehasonlitok.
Lcd Tv vásárláson töröm a fejem 200e a rendelkezésre álló keret . ps3ra (hdmi kell mindenképpen ,mert a régi lcd nincs csak dvi ) Tv re , dvdre .
Ötletek?
Válaszokat tippeket előre is köszi . -
#12187 Bakker nézz már vissza ember remélem olvasni azt még tudsz talán, nem?!
"Sajna ez a fórum valóban reménytelen. Az SG nem arról híres, hogy normális emberek véleményt cserélnek egymással. Nincs ezzel gond végülis, nem kell látogatni. Vannak más fórumok is ahol a konzolokkal foglalkoznak és a moderálási elveknek köszönhetően a gyengeelméjűek nem futhatnak be karriert, mint itt." (#12147)
Szerinted ezen a "gyengeelméjűek" böfögésen mi a rákot értettünk félre Ewergo-val?....
Húzd már meg magad, az ha már ilyeneket mondasz más tag-okra, akkor nehogy már te verd másnak a nyáladat, hogy mi ketten belédkötöttünk, és te kis szegény meg meg lettél bántva.....
Mert én úgy néztem, hogy előtte nem szidtunk, téged egyszer sem, már csak azért sem mert nem is szóltunk hozzád....
Úgyhogy leszálhatnál már a témáról, ha már ilyen szemét voltál, és mint látod én már abbahagytam volna, de nehogy már itt mindenkinek bebeszéljed, hogy mi vagyunk a rossz bácsik...
Meg ki játsza a bölcs ember-t?
Talán te, aki a ultra gépére veri a nyálát....
De ettől nem leszel több másnál.... (#12153 #12154)
A #12148 meg pontossan tudod, hogy miért volt......
Ember és te vagy 30 felett.....hát mert gondolkodásban nem hiszem.....
Na cső ezután mehetsz akár istenhez is panaszkodni....
Na további szép napot....ez már biztossan az utolsó hsz volt az irányodba...... -
Sund #12186 én meg SVCD hallgatásra. :) Nem jól van ez így...
Azt hittem a Motorstorm tartósabb lesz. -
#12185 Öreg barátom!
Örülök, hogy figyelemmel kíséred a fórumokat.
Bármilyen gépbe ruházol be, én örömmel látlak a barátlistámon!!!! -
#12184 Leszünk még jobbak is, tekintve, hogy a PS3-at én szinte csak a foldig home-ra használom egyelőre. Sajnos. -
#12183 Ha ezzel bárkit megbántottam, a vitába keveredett két emberkén kívűl (Ewergo DarkSector), akkor sorry. Nem felvágni akartam, egész egyszerűen ezek a fórumlakók nem értik meg sokszor a hozzászólásaim lényegét. Kiforgatják, kedvük szerint beleszőnek amit én nem is mondtam, ráadásul hülyének néznek. Mindezek után,ha felmegy a pumpa bennem, még játsszák itt a bölcs embert. Na ebből lett elegem. Bunkó voltam velük szemben, mert ez volt a cél.
Emthorka!
Te meg vegyél már egy gépet magadnak, ahelyett, hogy kétségbe vonod az adatlapom igazságtartalmát.
Jelen vagy ugye a gamer365-ön is. Én szintén. a nicknevem ott :ink. -
#12182 lol ez jó volt :D :D -
turho #12181 Ezt megvenném eredetibe 16900-ért... :P :) :D -
#12180 Lenne egy kérdésem, ami talán mást is érdekel.
Találkozott valaki olyan konverter progival, ami a a PS2 lementett fájlokat (pl. .max, .psu, stb), a PS3 által használt .PSV fájlokká alakítja? Ezzel fel lehetne tenni a letöltött mentéseket a gépre. -
#12179 Megengedtem az asszonynak hogy elvállalja...! :)
-
#12178 a japán NGS promócsaj :D -
Sund #12177 kijez a suna? -
#12176 ninja gaiden sigma, asszem nem kell többet mondanom: nyamm :D
-
#12175 Ok, akkor nincs gáz, ha be lehet állítani. Kösz az infót!
-
Jimanszky #12174 16:9es a moncsim:)