89387
PlayStation3
-
#12133 a gamestar olyan lett sajna mint a blikk -> nem kell mindent elhinni.
amúgy meg azt írták, hogy "bebootolt" nem azt hogy játszottak is vele :)
de ha kell, itt is lesz ban a network-ről, sőt majd gondolom home-ról is, azt nézhetsz! -
Richard90 #12132 Feltörték a ps3 legújabb frimwarejét
info: Gamestar
(nah úgy látom a ps3-on beindul majd a warez) -
#12131 Hát mer mozijegyük van...!
-
Sund #12130 akkor a sárkány alapból full throttle-n van és csak fékezni tudod? :)) Ezek meg milyen sárkányok?? -
#12129 Ez elkerülhetö ha a bannra irjátok hogy: "Nincs warez"
Gyk. kedvéért még azt is hogy : "warez= másolt, irott, biztonsági másolat, csippelt gép, okositott, flashelt, modositott, butitott,..."
És ha ezek után is kérdeznek itt warezröl,..ööö... az nem tud olvasni?? :)
-
#12128 Bizony.. -
#12127 tényleg nem bántásból mondom, de olyan jó volt, hogy ez a téma eddig itt nem ment... -
#12126 azt ne felejtse el senki, hogy a Lair sárkányai alapból "mennek" előre, sixassissal meg megy a jobbra-/balra, erre tessék számítani, hogy szokni kell majd. aztán nem sírni rögtön hogy ezen bukott meg mert életében először játszott így és nem ment! -
#12125 másolt játékokkal játszik valaki? -
Foxhound1980 #12124 Agency video -
Sund #12123 a store nagyon szegényes, valóban..... -
#12122 Hát ez nagyon tetszett, tiszta craysis feeling. Na látjátok itt is tapasztalható hogy még nagyon sok erő rejtőzik a konzolunkban! -
Foxhound1980 #12121 Jön még egy Darkness is a nyár folyamán, hivatalosan e hónap vége. -
Foxhound1980 #12120 Jah azt az igéretüket remélem beváltják... Ráférne a Store-ra egy nagyobb volumenü tartalombővités mellesleg. -
Foxhound1980 #12119 Lair augusztus 7. (USA) -
#12118 eltolták egy héttel aug. elejére, nem nagy cucc és kurtajó lesz.
ígértek demót is store-ra -
Foxhound1980 #12117 Augusztusra tolták úgy néz ki, mondjuk július utolsó napja volt asszem a megjelnés eddig is. 1ébként elég kétarcú stuffnak néz ki, helyenként igazi hányadéknak, néhol meg pazar grafikkal, monumentalitással bír a látvány. Bizom benne, Factor5 szemetet nagyon nem csinált még. -
Sund #12116 na és a júliusi LAIR? -
Foxhound1980 #12115 Killzone 2 engine infó -
Foxhound1980 #12114 Aug-Szeptembertöl lesz pár emlitésre méltó stuff, júliusban meg egy NG remake is tiszteletért teszi azért. -
Foxhound1980 #12113 Max a grafika jó a Haloban? :D Ezt azért gondold át mégegyszer. Ja, Cry engine 2-höz köze nincs, mondjuk látszik is rajta. -
#12112 Ez odavág már most grafika terén a HALO pajtásnak....
És mivel abban a játékban egyedül max a grafika a jó ezért már most győztesnek tűnik a Haze.....
Gondolom ez nem a Crytec motoron alapszik nem??? -
#12111 Biztosan lesz rá,csak még egy kicsit gyerekcipőben jár az új sony konzol!
Amúgy szerintem minden nyáron ez a pangás van a játékpiacon! -
Sund #12110 Amúgy nem egy nagy érvágás játszani. Jó persze, macerás mert cserélgetni kell, de egyszer beleinvesztálsz 10e-t és utána mehet a csencselés. Amúgy állat ez a gép, nagyon nem bántam meg h megvettem. Azóta egyszerre dvd játékos (felskálázással álomszép a kép), zeneközpont (a kedvéért SVCD-ket is vettem), haverokkal fénykép és bulivideó nézegető és még játszani is lehet rajta. Remélem bírni fogja a strapát. Renméljük lassan még játékok is lesznek rá... :) -
Aakos #12109 Hát akkor ennek sok értelme...
Mondjuk lehet gyüjtögető életmódot folytatni!:P -
Foxhound1980 #12108 Haze sheki gémpléj -
Sund #12107 Aakos,
Amolyan hátha egyszer jó lesz alapon. De ha tudsz valamit, amit a világ nem, ne fogd vissza magad. :)
Bendy,
na ez egy jó kis dilemma. Mindenesetre a Wii talán nem mérvadó ebből a szempontból, mert azt a warez előtt is vitték dögivel. Az 360 pedig az első "nextgen", szépen is fogyott. Jó lenne egy eladási görbét látni mindegyik gépnél, vajon mennyire nőttek meg az eladások (ha megnőttek egyáltalán) az adott gépnél lévő warez lehetőség megjelenése után. Szerintem, és most nem Mo.-ra gondolok, nagy törés nem lenne benne felfelé.
Amúgy meg a legtöbb konzolnál igaz(kiv. wii), hogy veszteséggel adják el őket, remélvén a később vásárolt játékokból befolyó sarcot. Szóval, ne mondd, hogy jót tenne a ps3 piacnyerésének ha most megjelenne a warez. Mondjuk Te vennél is egy gépet, Sony bukik rajtad 200 dollárt, azt kész játszol a másolt vackaiddal többet pedig nem költesz a gépre. Először erősödjön csak meg a scene, aztán majd jöhet a másolgatás.
-
#12106 Kezdetben a psp-n sem lehetett futtatni a játékokat, de megmutatták, hogy márpedig be tudják rippelni a játékokat... -
Axel007 #12105 Ez engem is érdekel! -
Aakos #12104 Ha nem lehet futtatni, akkor a PARADOX, a SUSHi, a NextLevel, stb. miért teszik fel őket? -
#12103 Hát igen viszonylag kevés az eladott gép, (még nincs meg az 5 milkó) és ha még ebből is elvinné nagyrészét a warez a potenciális vevőknek, akkor az télleg csőddel fenyegetne. -
#12102 Arra a gépre nem szívesen fejlesztenek amiből keveset adnak el. Ha megtörik a gépet megugranak a gép eladások. Lásd Wii -
Sund #12101 psp topic csak és kizárólag a warezről szól, játékokról vagy a gépről csak kevés hsz született. a 360-nál jobb a helyzet, de ott se sokkal. Persze lehet mondani, hogy azok legalább pörögnek de én gyanítom ha végre megjelennek a várva-várt játékok ez is meg fog élénkülni. -
#12100 Miért mi lett a másik 2 topic-ból? -
Sund #12099 Nem tudom mennyire írja le a valós piaci viszonyokat a logikám, de úgy gondolom, hogy a warez, legalábbis még most, nem segítené a ps3 piacnyerését. Mittomén, talán szívesebben fejlesztenek így a gépre...
Meg aztán ebből a topikből is az lenne amit a 360 és a psp topikból lett. -
#12098 Miért szerencsére...??
-
Sund #12097 de előtte még kalapáccsal szét kell törni a lemezt. :) -
Sund #12096 szerencsére még nincs rá warez. -
#12095 Fogd a játékot a kezedben és mozgasd a gép tetején, és akkor futni fog a játék!
-
Attila 007 #12094 Egyenlőre tudtommal sehogy