89387
PlayStation3
  • partizan182
    Sőt, csak olyan erősítőn kapsz többcsatornás hangot Sacd-ről, amin legalább 1.2-es HDMI van...
  • Chris Lowe
    Nah látom utánanézett valaki...szóval csak a HDMI-s erősitő jöhet szóba, vagy lehet venni sony dvd lejátszót 25ezer körül már van sacd-t is befogadó és azon van analóg 5.1 kimenet.
    Apropó volt szó róla: a PS3 minden sacd lemezt lejátszik akár multicsatornás akár sztereó.
    HDMI erölködő nélkül viszont csak sima cd-ként játsza az sacd-t
  • partizan182
    Tévedtem, nem jogvédelmi marhaság:

"The PS3 is basically useless as an SACD player. What's the problem? Well, to play back the high-fidelity multichannel tracks, you need to have a multichannel analog audio connection from the player--in this case, the PS3--to the back of your A/V receiver. However, no such connector exists for the PS3. I'm running an HDMI connection to my HDTV and an optical connection to my receiver. Even if Sony allowed for a digital connection, there isn't enough bandwidth in an optical or coaxial connection to pass a multichannel SACD track."

Az optikai kábel nem elgég az analóg átvitelére egy SACD anyagnak, a HDMI-n menne digitálisan, de az jelenleg le van tiltva (és kellene hozzá egy HDMI-s erősítő).

Úgyhogy SACD kiesett...
  • Jimanszky
    neten van vmi SACD-s oldal?sztem is hülyeség,hogy csak HDMI-n keresztül jön,mert akkor megoptam:).sztem optikain is jön.bár nekem optikain kersesztül ciripel a hang,ha nyomok valamit a joy-on meg betorzul a hang.remélem nem a PS a hibás,hanem a Grundig házimoziszettem,ami már megvan egy ideje.valaki tapasztalt hasonló problémát?amúgy ha átállítom csak sztereora a kimenőt a PS-en akkor nem ciripel.nagyon zavaró hangot ad ki.valamikor halk,valamikor hangos.vettem másik optikai kábelt,de így is szar.szerintetek mi lehet a gond?
  • DarkSector
    Jah....az gebasz lehet....:(
  • partizan182
    Hülye másolásvédelmi szabványok miatt.
  • DarkSector
    Szerintem is.....mert ugye akkor miért lenne rajta optica, ha nem jönne rajta jel???
  • Sund
    há nem akarok vitatkozni, mert még nem hallgattam bele, de nekem optikaival van összekötve az erősítővel.....úgy mennie kell, nem?
  • DarkSector
    Jah lehet x-es...?
    Mert akkor a halo3....:D
  • Attila 007
    Kinek mi, lehet ti is ideböfiztek egy gémet amire pedig szerintem kár zsugát kiadni:)
  • DarkSector
    Az előtt is felesleges volt pénzt kiadni...:D
  • partizan182
    Annyira nem, a Pc és a Box nagyon hasonlít programozási oldalról. Pl XNA-ban ugyanazt a kódot gyakorlatilag változtatás nélkül le lehet fordítani Pc-re és X-re is. De itt annyira nem a programozással van gond, a Ps3 erőssége a párhuzamos számítások villámgyors kezelése és ez nagyon szokatlan a fejlesztőknek.

Fifára pedig úgy 1998 óta felesleges pénzt kiadni szerintem...
  • Attila 007
    Pc meg Box is külön müfaj programozásilag, szal még mindig nemértem ps3 mé marad le mindig, kellemetlen lesz ez főleg nekem Fifánál.....egy game nél a legfontosabb szempont maga a játék, de nemsokkal marad le a megjelenési dátum a többi gépekhez sem nálam fontossági szempontból, mert nem FAIR dolog ez, meg üzletileg is tré a sonynak sztem
  • Attila 007
    Pont ezért örjöngök, hogy minőség beli különbség nemlesz nagyon.........
  • Chris Lowe
    SACD-t csak az vegyen akinek van HDMI-s erősitője, mivel a másolásvédelem miatt csak HDMI-n megy át a hang ps3-ból!!!
    Sajna lehagyták az analóg kimenetet a ps3-ról...

SACD-hez egyébként nem árt jó minőségü hangfal, mert anélkül csak a surround lesz észrevehető(bár némelyik zenénél már ez is tuti).
  • partizan182
    Nem kifejezetten szánalmas szvsz, mindig is tudtuk hogy cell-re nehéz programozni. A másik lehetőség meg az lett volna, ha X-re meg pc-re nem hozzák ki a kész játékot, hanem megvárják míg a ps3 port elkészül, de annak nem sok értelme van hogy egy kész game porosodjon a stúdió polcán...
  • DarkSector
    Angolul nem értek meg amúgyis a videót néztem, de azt halottam, hogy ps3-ra fogják majd alkalmazni...:D
  • DarkSector
    Nincsen harag, ha az utána minőségben meglátszik....
    De félek attól, hogy nem azért halasztanak, hogy ps3-on javítsanak a játékon...
  • partizan182
    Bioshock saját motor, az új ID engine pedig alapvetően multiplatform (sőt a bemutatón kifejezetten a MAC (!!?) -et hangsúlyozták).

Ami pedig 1-2 évet vár míg elvándorol az inkább timed exclusive, nem sok köze van ahhoz ami a Dirt-el történik.
  • DarkSector
    Végre egy jóminőségű felvétel a HAZE-ról.....
    Na ezé mondtam én, hogy ha nem is szebb, de simán hozza a Crysis minőségét.....
    Úgyhogy Várom nagy szeretettel....
    Ez megint egy olyan játék lesz, amiért érdemes PS3-at venni.....
    Meg ennek a színvilága valahogy jobban tetszik, mert nem vitték túlzásba a rikítós színeket, hogy kifollyon az ember szeme....
    Valami killzone szerű a látvány szerintem.....
    És a dzsungeles rész is ott van....
  • Attila 007
    De ez szánalmas nem? Nekem van boxom, csak van amit ps3 on akarok kipróbálni, főleg ha eredetibe veszem meg mert a boxom banolt:) Vicc ez az egész
  • partizan182
    Egyszerre akarták kihozni, de a Ps3-ra nehezebb optimalizálni, valószínű ezért csúszik. Bár hivatalos közleményt tudtommal nem adtak ki ezzel kapcs, így ez csak egy (nagyon valószínű) tipp.
  • DarkSector
    Nem feltétlenül....
    Van olyan gém, ami csak 1-2 év múlva megy át másik hardware-re....
  • DarkSector
    Ugye emlékszik mindenki az ID SOFTWARE grafikus motorjára??!!
    Doom3->Quake4->Prey???
    Mondjuk én úgy láttam, hogy a Bioshock is ID Engine-en futozsgál, de ez csak ránézésre gondolom...

Na most itt van a legújjabb a TECH 5 Engine, ami az ID SOFTWARE következő motorja és ami a szövegből kivéve ps3 irányultságú elsősorban.....

Azért nemsemmi (főleg a karakterek kidolgozottsága):

Tech5 Techdemo
  • Attila 007
    Üdv mindenkinek, megtudná valaki MAGYARÁZNI hogy a kiba**ott Colin DIRT MIÉRT JELENIK MEG KÉSŐBB PS3 ra, valami éppeszű magyarázat van erre? Ez az ami igazán idegesitő, hogyx minden sokkal később jelenik meg, nem egyszerre kéne????????????????Fujj de ideges vagyok, elnézést!!!!!!!!
  • Sephi
    Ember , latom itt is kevered a spem-et. Teged nem ert meg senki... de amikor mar tobben mondjak akkor esszre kene vedd magad. Velem is mit le nem tudtal muvelni anno az Xbox360 topikban...

Pahh.

Na peace out!
  • item
    Én már régóta hallgatok SACD-t és azt kell mondanom hogy überbrutál a hangminőség! Van egy asztali SACD-playerem is 6 analóg kimenettel ugye mert digitálisan nem megy át ez sem. azt nemtudom hogy a ps3 csak a stereo SACD-t viszi-e mert vannak multichanel-es anyagok is. Na gyerekek egy ilyen koncert vagy egyébb cucc nagyon üt!
  • NEXUS6
    Hú bakker beugrott honnan olyan ismerős, a megboldogult HiFi Magazinban mindíg ezzel tesztelték a cuccosokat!;)))

Ha egy pár évvel korábban adják ki a PS3-at, akkor asszem pármilkó hifista simán felfuttatta volna az eladásokat, meg talán az SACD-nek is nagyobb sikere lett volna. Ezekután kíváncsi leszek nem fut-e mégis be a dolog. Az biztos, hogy a PS3 még sima sztereóban és jó minőségű MP3-mal is nagyon tud szólni!
  • Kalozoner
    linket tudna adni valaki mert nem találtam normálisat???
  • Kalozoner
    mondjuk azzal hogy meg kell adni, az nem para csak hogy az, aze?:D
  • Kalozoner
    de hogy tok reggelni mert ahol olyan a reg mint ps3-mon ott azt mondja hogy a pc-ről való reg szünetel, de van olyan hogy ps3 hardware reg van de ott kell a ps3 széria száma...akkor?
  • Jimanszky
    csinálj egy amerikait.írj be valami amcsi nevet.az állam meg az irányítószám egyezzen,meg olyan várost írj be,ami abban az államban van.ezek fontosak,mert enélkül nem fog menni.neten keress ki valami címet:)
  • Kalozoner
    mert hungaryt adtam meg az országnak és ugyebár itt nincs playstation storage:D
  • Jimanszky
    szerintem nem lehet/kövezzetek meg/.csinálj egy újat.miért szeretnéd törölni,ha nem vagyok indiszkrét?
  • Jimanszky
    szerintem senkit nem untattál.sokan azt se tudják,hogy van ilyen formátum.szerintem ez is kapcsolódik a PS3-hoz.meg,hogy DVD audiot is lejátszik.klassz!
  • Jimanszky
    tuti kipróbálom.gondolom drága egy ilyen lemez.DVD audiot már láttam,nem valami olcsó:)
  • Kalozoner
    akkor lehet accuntot törölni??? nagyon fontos lenne!
  • Sund
    hát akkor próbaképpen érdemes lenne, erre is használni a ps3-adat. ;)

(leálltam a témáról, bocs akit untattam)
  • Jimanszky
    szerintem elég jó ez a hangfalszett,vagyis nekem megflelel:)amúgy én vájtfülű zenész vagyok,biztos én is letenném a hajamat:)
  • Jimanszky
    amúgy a filmek se szólnak rosszul a 2.1esen.van 5.1es is de az nem annyira jó.a 2.1-es meg megkapta a THX minősítést