89387
PlayStation3
  • Super DANTE
    Valószínűleg jövőre, hacsak ősszel be nem dobnak egy újat.
  • Norberto91
    Nem tudjátok mikor lesz új F1???
  • Super DANTE
    Az az óceános régen egy techdemo volt, annyi, hogy halak úszkáltak össze-vissza, de azóta látom sokat fejlődött, a másikról tippelni sem tudnék.
  • item
    Ja álítólag PSMC lesz a neve...
  • DarkSector
    XBMC?
  • item
    Itt fent a PlayStation Network Showcase videóban,a Relaxing Entertainment cumóknál: a Flow után az a két játék micsoda??? Se a UK se az USA store-ból nem lehet leszedni pedig elég jól néznek ki!
  • item
    Hát srácok én igazából egy jó kis XBMC hez hasonló cumót várok. Másodikra meg a MGS4-et. Harmadikra a Home-ot. Negyedikre meg pl Africa Demo.
  • DarkSector
    Jah szerintem is a segát válasszuk már el az x-től.....mert én is csak azé hoztam fel a dc-et, hogy példázzam, hogy nem mindenkit lehet az orránál fogva vezetni.....nem pedig azért, hogy összehasonlítsam a 3 gépet.....
    Ez amúgy nem neked szól konkrétan....csak ide írtam a témához....:D
  • DarkSector
    Nem személyeskedtem, csak ebből arra utaltam, hogy szerinted az emberek és többekközt te is befolyásolható vagy... ebben semmi rossz nincsen....
    De javíts ki ha tévednék.....
  • Ewergo
    Pláne...! :)
  • Sir Quno Jedi
    WIzard
  • Ewergo
    Annyira azér óvatosak az emberek hogy egy az adott piacon még uj cég hirtelen bejelent valamit, akkor ne vegyék kp-nak.
    A Sony is a nintendo "segitségével" tudott átlépni a konzolpiac küszöbén. Mert csak pénze volt de tapasztalata nem. A Sega-nak elég lassu halála volt. De joval az X elött kezdödött.
    A játéktermi gépei a legjobbak voltak. Én még emléxem a Vizard-ra ahol nem is tudom mennyi tokent vásároltunk és majdnem mind sega gép volt. Régi "béke" idök! :)
  • NEXUS6
    Most néztem. meg az új MGS4 videót. A végén 2007-es megjelenési dátum szerepel!!!!

Szal lehet.

Azért csiszolgattak a gémán rendesen, a karakterek mozgása, a fizika sokkal jobb. Habár elég alacsonyfelbontású az anyag azért az is látszik, hogy a textúrák is szebbek, talán több poligonból is állnak a karakterek.
  • tejföl
    Személyeskedés nélkül nem megy???

OKOSKA
  • dante3
    Arra emlékszem, Dreamcast hamar elvérzett, pedig nem volt rossz kis masina!
  • NEXUS6
    Gondolom ez nekem jött - részben.

Hát nemtudom, szal szerinted egy bejelentés miatt nem várnak az emberek a gépvásárlással.
    És hányan vártak a PS2-re, amikor pedig a DC volt akkor az épp kapható legjobb HW? Vagy hányan vártak a PS3-ra, amikor Boxot is vehettek volna?

Nagyon jól emléxem, milyen csatározások voltak a SEGA meg a Sony fanok között, és gyakran elhangzott végső érvként, hogy majd az X-Box úgy is kicsinálja a Sony-t.
  • dante3
    Metal gear solid 4. demo?
  • NEXUS6
    Én egy veribombasztikus Clony Wars részt várok a legjobban, de úgy se az lesz.
  • Attila 007
    kiadnak egy focit végre:)
  • Super DANTE

• Noitulover
    Hivatalaosan is bejelentik hogy a "mi" konzolunk "jobb" mint a "másik" ! Minden "boxos" erről álmodozik XD
  • Super DANTE
    De lehet még God of War 3 előzetes is!
  • Super DANTE
    RE5 PS3 exkluzív, Kill2one bemutató, GT5 bemutató, Home, rezgős joy, Monster Hunter 3, FF7, The Agency, Africa?
  • DarkSector
    Tulajdonképpen miről beszélsz, ha szabad kérdeznem?
  • EmThor
    firmware 2.0
  • item
    Sony Announcement - June 11th Will Make PS3 Owners Smile

Na skacok ki mit tippel erre mi lesz jövő hét hétfőn ??
  • Ewergo
    Bocsi de ebben a hsz-ban direkt kerestem a konzollal kapcs szavakat....de nem találtam. Ha valaki mégis, szoljon má!
    Van szocialpolitikai topic? :)
    .
    A DC-nek elöbb volt vége mint ahogy kezdödött az Xbox... Csak egy bejelentés hirére nemá hogy sok ember akkor arra cuppanjon! Meg még kételkedni is lehetett akkor abban hogy Ms konzol lesz.
    Akkori idökben "sajna" Nintendo+Sony -kontra- Sega felállás volt.
  • DarkSector
    Akkor inkább úgy mondanám, hogy te és a hozzád hasonló emberek, akiket grammra meg tudnak venni, azok nyugodtan hidjenek a mesékben, de én meg néhány társam, had ne táncoljunk úgy ahogy ezek fütyülnek.....
    Ugyanez megy most a politikában. Vannak, akik mindent elhisznek, és vannak akik saját tapasztalatai alapján tud egyénileg dönteni.....
    Én nem mondom, hogy nem lesznek olyanok, akiket az orruknál fogva tudnak majd vezetni, de ezek az emberek majd a saját kárukon tanulják meg....

Tudod...?
    Az okos ember más hibáiból tanul a buta ember meg a sajátjaiból.....
  • NEXUS6
    Öööö, azon vitatkozhatunk, hogy most akkor milyen társadalomban élünk, nevezzük inkább poszt-fogyastói társadalomnak, vagy csak információs társadalomnak, ugyan is az az infó aminek visszatartásával eddig a gazdaság kulcsszereplői alapvetően tudták befolyásolni az embereket, ma már mindenkinek rendelkezésére állnak. Ma egy internetes oldal körkérdést intézhet az olvasókhoz, hogy hányuknak van problémájuk a termékkel és esetleg olyan info fog kiderülni, ami régebben nem. Régebben mondjuk egy újság ha hasonló infókat tett közzé akkor lehet, hogy a multi beperelte és elhallgatta.

Azért adjuk hozzá a Drímkaszt történelemhez, hogy amikor a M$ bejelentette, hogy az akkor csúcsszuper PS2-höz képest 2X olyan erős gépet fog csinálni, az elég sok Sony ellenes SEGA fant tartott vissza attól, hogy DC-t vegyen. Aztán a M$ nagyon sok mindent lenyelt egy az egyben a SEGA "tulajdonából", a vezetőket, fejlesztőket, online szolgáltatást. Szal a M$ legalább annyira hozzájárult a bukáshoz, mint a Sony.
  • item
    Erre meg azt mondom, hogy ami az X360 ban és ami a PS3 ban lévő grafikus egységet illeti, sokkal de sokkal komolyabb megjelenítésre képes,mint amire a PC-s grafikus hardverek egyáltalán felérnek! Nem telesítményben hanem optimalizálásban és a technológia messzemenően való kiaknázásában! Tujátok egyáltalán hogy mennyi effektet és grafikus vízuális megjelenítést engedélyez a Xenos és az RSX ?? Hát sokan csodálkoznának! Lesz még itt nagy lesegetés,hogy mire képes egy fix hardverű vas.
  • Papesz
    Picit utánanéztem, mert érdekelt. Az általad linkelt és mindenki által ismert Wii - PS3 összehasonlítás még véletlenül SEM volt hivatalos amerikai reklámfilm, lévén már tavaly nyáron felkerült a Youtube-ra.

Az első hivatalos reklámot 2006 november 14-én látta valaki adásban. Ezt követte több is, az összehasonlítós nem volt köztük.
  • Papesz
    Érdekel. Nézzük a "millió" összehasonlítós reklámot.
  • Johnny23
    A pc visszavág

...hmmmm
  • BJB
    Az 1.80-ban fel lehet javítani a DVD-t HD minőségre. Csak 1080p-be lehet vagy lehet 720p-be és 1080i-be is?
  • Ewergo
    Na igen!
    De mogyuk a Sony nem éppen az olcsóságárol (volt) hires, hanem olyan vad reklámkampányai voltak, meg a négy betü ismertebbsége, hogy "igazságtalanul" ö gyözött. A Sega-nal meg a gyenge vezetöségnek volt tele a gatyója.
    Csak nem revansot vesz most az Ms...?
  • tejföl
    Nehogy már idegbajt kapjál nekem!
    A fogyasztói társadalom a nagy multik hatalmáról szól és nem a vásárlók mindenhatóságáról. Akiről szó volt a hozzászólásban, azt igenis meg fogják venni grammra. A MS, még ha perbe fogják is, évekig elhúzhatja az ügyet. És igen, majd szakértők hada fogja bizonygatni, hogy a gép szuper, csak az ügyfél hülye.
    A dreamcast pedig rossz példa. Azt éppen a nagyhatalmú Sony kényszerítette térdre, mivel annyira olcsón adta az akkor messze szarabb playstation 1-t, hogy ebbe a SEGA belebukott. Akkor vált egyeduralkodóva a konzolpiacon. Bizonyára a vásárlók érdekében, ugye?
    És mondhatod bonyolultan, nem feltétlen agyilag retardált aki nem ért veled egyet.
  • Kraptor
    Jó az a kics Japán csaj...
  • DarkSector
    Jó akkor egyszerűbben mondom.......
    Hogy ha én azt mondom, hogy a trabant valójában egy ferrári és 200lerős, de pár haverod kipróbálja (vagy neadjisten te magad) és rájössz, hogy egy nem azt kapod a pénzedért amit kéne, akkor csakazért is fogsz venni egyet, mert a reklámokban ezt látod....

Hát lehet hogy esetleg téged és egy néhány embert be tudnak hálózni (Háló 3..hehehehe) de én azért had higgem azt, hogy rajtam kívül a legtöbb ember ha csak egy kicsit is van esze, akkor tud saját döntéseket hozni....

És te tévedsz, ha azt hiszed, hogy nem a mi pénzünkből van a hasznuk....mert szerintem ez teljessen egyértelmű dolog....és ha a legtöbb ember nem vesz valamit, akkor az körbefuthatja a földet 4kézláb, akkor sem lessz haszna a termékéből.... álá...dreamcast barátunk....
  • EmThor
    bááá gametrailers-en van Ninja Gaiden Sigma TV Spot, BÜNTET :D
  • Kraptor
    Én azt írtam, hogy USAban simán lehet és ott csinálják is sőt még be is linkeltem egy youtube videot de van még millio x videó ha érdekel. És ez a HIVATALOS Wii reklám volt AMERIKÁBAN.