89387
PlayStation3
  • tejföl
    Idióta.
  • Ewergo
    Ugy látom beletrafáltam az igazságba a idegesebb hangviteledböl itélve. Nyugi nyugi! Béke van!
    De az "ittasan"-t nem tom honnan vetted. Üditö merthogy a haverok kocsival jönnek. !! De mondom régen én is multiztam.
    Nem igazán szerencsés Egyböl a guminöt meg a kurvát felhozni példának mert az ember könnyen félreérti....! :)

ON : Hajrá PS3!
  • tejföl
    Mit kell abba beleképzelni értetlenke?????? Lájvtársaim közül nem egyet ismerek személyesen. Játék közben beszélgetünk sztorizgatunk és nem néma pöcs modjára nyomulunk. Érted kisfiam????? Te meg jössz nekem a nyominger osztott képernyős baromsággal max 4 fővel. Hol van ez egy tízfős multihoz? Ja, hogy közben ittasan jókat böfögtök!. Nem tudtam, hogy ez az élvezetek csimborasszója!
  • Ewergo
    Apa picit figyel oda mit ir a másik. Elég idös vagy ahoz, hogy a teljes mondatot kopizd be. Én pont hogy az online jáccásrairtam:
    "Ugyanis egy guminöbe akárkit beleképzelhetsz ugymint a neten keresztüli játékban"
    Pont ezt a MŰ dolgot nem tartom természetesnek. De hát aki szereti, az szereti. Hajrá!
  • Sund
    Tudom, hogy nem ezért vettél ps3-at, de ott van pl. a GOW2 amivel a LAIR-ig el lehet lenni. (sőt...) Az meg már mindjárt itt van, kitartás!
  • tejföl
    De bizony hallom a társaimat! Erre van a headset.
    "Ugyanis egy guminöbe akárkit beleképzelhetsz" Ezek szerint te megoldottad a változatosság, meg a természetesség kérdését. Elég egy ilyen valami neked és minden este mást képzelsz el. Bravó!!!
  • Papesz
    De, érthető: óriási hülyeségeket mondasz. A változatosság (ahogy többen írták már) sokkal inkább az online játékban van, nem a single player opció alatt, hiszen az minden végigjátszásra tök ugyanaz.
  • Attila 007
    helyesirásért meg ELNÉZÉST
  • Attila 007
    Emberek, vita ide, vita oda, szerintem minden olyan ps3 as tulajt akinek nincs BOX a idegesit, hogy pl Forza Motorsport2, itt a mi konzolunkra meg még mikor lesz GT???????????Single ide, live oda, emezen nincs semmi, ott meg van live és single játék hegyek, tényleg itt unatkozik mindenki, mert azért a motorstormot is, meg a resistance t is meglehet unni pikk pakk, persze a multi részt nem ugye?Lehet a másik gép hangos, tré, én azt gondolom az idő lehet hogy mindent megold, de Én meg hülyülnék ha nemtudnék kikapcsolódni megfelelően, és sajna egyenlőre a boxommal jobban kitok kapcsolódni ban ide ban oda, hangosság ide hangosság oda, 2 hete irtam hogy kicsit elegem van ebből a semmilyenféle sony megjelenésekből, még egy rohadt karib tenger kalózait sem tudom megvásárolni, pedig azt ezen szeretném végigtolni, elnézést a kifakadásért, de két három hetente rámjön, ha nemváltozik semmi, sorry....
  • Ewergo
    Vazz! Talán ezért is vannak a brekkencs alatt!
    Megérdemlik ha ilyenekkel "reklámozzák" magukat. Eskü hogy elgurult a gyogyszerük.
  • Ewergo
    Szerencsétlen a hasonlat!!
    Ugyanis egy guminöbe akárkit beleképzelhetsz ugymint a neten keresztüli játékban.: nem látod, "nem hallod", csak jáccol vele. :) Igaz nem is kell több. Viszont nemhogy barátokkal, még idegennel is élvezetesebb, személyesebb, közvetlenebb, emberibb ha ö is ugyan ott van melletted. Egyébként én is nyomtam sokat anno : CS, MOHaa, FarCry.
  • Attila 007
    Minek beszélgetni, mikor verekedni is lehet?:)
  • tejföl
    Mit zagyválsz itt össze a crash bandikottal kapcsolatban? Mi köze ennek a multihoz? A PC-s multiról sincs túl nagy véleményem egyébként, túl sok a lehetőség a csalásra. Nem mindegyikben, teszem hozzá. Az, hogy te már láttál valahol valakit, aki látott már olyan embert aki játszott a live-on az nem jelenti azt, hogy te mostmár szakértő vagy ebben a témában. A sok bannolt (x360) játékos nem kevés hányada vett egy origi gépet, beszerezte azt az egy-két erdeti játékot amivel multizni akar. Ez nem kevés pénzükbe került, szóval nem annyira rossz a live. Neked nem jött be. OK. Akkor ott a "guminő" neked is......
  • tejföl
    Ennek az osztott képernyős játéknak az élvezeti értéke úgy viszonyul a live-on való játékhoz, mint guminő az öt csillagos luxuskurvához.
  • Ombika
    Ps3 reklamfilm,eleg hosszo de lolll!! :))) katt ide,ha erdekel!
  • Ewergo
    Ne ezt most jol megaszontam...de már késö van. :)
  • Ewergo
    Ok! Hasitom. Csak mikor egyszer végig viszed, utánna gyorsan elkell felejtened a megfejtést hogy többször is legyen izgi. :)
  • NEXUS6
    Az bizti, hogy igazán mély történetet egy multiban nem lehet megcsinálni. Azért még is van a multinak is létjugosultsága.

Nem a vagyban hanem az ésben kell gondolkodni.
  • DarkSector
    De az igazi Rejtvény a #12032-ben van!
  • DarkSector
    Jó látom nem érthető amit mondok, de sebaj...mindenkinek más jön be....
    Én viszon mondjuk jobban szeretem a pl.: tombRaider szerű "rejtvényeket" (ha így érthetőbb), mert a multiba nem tuom, hogy mi lehet a "rejtvény"....hogy melyik fegyvert használd vagy mi?
  • Ewergo
    Huu de komoly itt valaki... :)
    Részegen meg nem is lehet játszani!! Pont hogy a single elég egyhangu máramennyit beprogramoztak a készitök. De egy másik emberrel gamázni, aki gondolkodik is, és nem "csal" ugy mint a gép, mégis csak "fejtöröbb" !
  • DarkSector
    Itt van egy példa hogy mivel etetik a népet....
    Ha valaki lát különbséget, akkor azért szóljon....
    Halo2 vs. Halo3
  • DarkSector
    Bocsesz a második bekezdés már a Halo 2-nek akart menni....
  • DarkSector
    Ja most jut eszembe ezt mellékessen mondom, mert nemrég láttam éppen a Halo 3 multi demo-ját....hehehhe
    Hát amugy sem nagy valami, de a multit nézve ennyi erővel az unreal tournament-el is szivesebben játszok mint ezzel a hányással....
    Remélem a single többet fog majd nyújtani, de már abban is láttam fura dolgokat....
    Meg hogy PC-re vistán megy, basszus már a tesztelők is azon röhögtek, hogy mi lehet az oka az only Vista-ságnak....mert nem volt grafika terén indokolt, és remélem azóta észheztértek már és rájöttek, hogy mégse kéne annyira magasra tenni azt a nemlétező lécet (és xp-re is rá lehet majd tenni)
  • DarkSector
    Na erre jó a multi....de mikor józan az ember, akkor főellenségekre vágyik meg fejtörőkre meg stb......
  • DarkSector
    Én is multiztam pc-n, de attól, hogy egy személy által irányított ember (vagy állat) ellen küzdök, egy arénában....attól függetlenül semmi változatosság nincsen a játékban....
    A változatosságot nem arra értem , hogy egy sarkon jobbról-hátulról-balról vagy szemböl ölnek-e meg....
    Remélem érte, hogy mire célzok.....
    Remélem ismered a Crash Bandicoot-ot.....na mert ahhoz tudnám hasonlítani...
    Nézd meg mi a különbség a Crash 1-2-3 és a Crash Bash között....és 1-et tippelhetsz, hogy melyikkel játszot(tak)tam többet...
  • Ewergo
    Má bocsi de én pl. magas szép ívben, híg fossal leszarom a net gémerkedést. És mégis multizunk egyszerre négyen füles miki nélkül dumálunk közben látod a másik eltorzult ragyás fizimiskáját, közben koccintunk, a röhögéstöl vergödünk. Egyszoval ; Mi is az a live? :D
  • tejföl
    Egyszerűen nem értem, hogy mi a változatosabb a single módban. Te valaha próbáltad már a multit bármelyik nextgen konzolon?
    Amikor a szembejövő ellenfelet nem a gép irányítja, hanem hús-vér ember, akivel még kommunikálni is tudsz játék közben, ááá.... nevetséges dolgot mondtál.
  • DarkSector
    Na ez az?
  • DarkSector
    Jah, de én azért többre tartom a single-t a változatosság miatt....
  • Papesz
    Nem tudom. Miért, mi van velük?
  • tejföl
    Multi nélkül egy nextgen konzol semmit sem ér. OK, hogy van aki leszarja, de ők azok akik ki sem próbálták soha. Megveszel egy játékot 15000 forintért, végigviszed mondjuk kétszer, aztán vagy veszel másikat, vagy becseréled. Ha online is jelen vagy egy játékkal simán elvagy egy évig is.
  • DarkSector
    Tejföl-nek igaza van....
    És mi van azokkal, akik leszarják a multit.....??????????????????
  • tejföl
    Nono!
    Ez félreérthető!!!!
  • Papesz
    Nem fikáztam, ismert tényeket írtam le. Nem tehetek róla, hogy neked nem tetszik.
  • Papesz
    Tudod, hogy nekem hol sántít a dolog? Itt: "David Reeves, SCEE president, has revealed...." Inkább hiszek az NPD Group-nak, mint megbízható forrásnak. David Reeves (vagy bárki a Sony-tól egész egyszerűen nem mondhat mást.

Egyébként tejföllel itt alattam teljes mértékben egyetértek.
  • tejföl
    Nem statisztikai adatokkal kéne bombázni a jó nápet, hanem végre játékokat kiadni és a network-ot fejleszteni. Saját tapasztalatom, hogy a mindkét konzollal rendelkezők túlnyomő többsége az xbox live-on van jelen.
  • NEXUS6
    "Arról már szót se ejtsünk, hogy a Sony szerint a shipped egyenlő a sold-al. Pedig nem."

Amelyik cégről te beszélsz az a M$, ő szokja ezeket kavarni. A Sony 1-2 hete bejelentette, hogy 5.5 gépet szállított le világszerte: shipped.
    És a PAL-os gépek indulásánál márciusban, már egyszer azt is bejelentette, hogy 1 milkót szállítottak le Európába: shipped.

Ez most viszont a tényleges eladásokról szól:
    "David Reeves, SCEE president, has revealed that more than 1 million PlayStation 3 consoles have been sold to PAL gamers."

link
  • DarkSector
    Arra utaltam, hogy PS1-PS2 vs PS3-ról volt szó....
    És nem a nextgen eladásokról....
  • Sund
    "Tényleg nem fikázni akarok,"

mégis mindig azt csinálod.