89387
PlayStation3
  • NEXUS6
    A játék alapjában véve az árkád verziót követi, de lesz még 5 új pálya is, meg egy rahedli minijáték, ahogy mondta az ürge.

A pisztolyt meg valszeg adják hozzá csomagban. De gondolom kontrollerrel is lehet majd nyomni (arra az esetre ha szívinfarktusban akarsz meghalni az idegességtől, mert úgy azért sokkal nehezebb).

Amúgy szerintem nem kell annyira megijedni, a kontroller elég gagyin nézett ki, mármint a minősége, a kínai piacon pofásabbakat kapni, szal annyira valszeg nem lesz drága.
  • NEXUS6
    Ja ezt a röpködős kocsit én is tapasztaltam, de most már a játék elött látod, hogy milyen erős a kapcsolat.

Nagyon ritkán azt is látom, hogy beszaggat, érdekes módon ahol ez feltűnt nem is tűnik túl veszélyesnek a hely, egy sima kanyon. Viszont a szűk hely miatt általában tömegkarambol szokott lenni;)))
  • Since
    És vajon mennyibe fog kerülni a játék és vajon adnak hozzá csúlit is vagy azt külön meg kell venni? Biznisz az egész...És vajon milyen hosszú lesz a játék?
  • Super DANTE
    Nem RPG, inkább egy James Bond játékot képzelj el úgy, hogy mondjuk 30-an nyomjátok egyszerre 2-4 csapatban, cél a kémkedés, megszerezni a másik csapattól az infót, ellopni egy kazettát, ilyesmik, vagy talán jobb példa: online Splinter Cell/MGS.
  • NEXUS6
    A következő TimeCrisis sokkal nagyobb durranásnak ígérkezik, mint az Ágencí és asszem az is exluzív. A GunCon3 meg igazán jó kis irányító lesz. (nem azért mondom, hogy hasonló már nekem is eszembe jutot;)))

A videóóban elhangzott két fontos infó is, hogy az új kontrollernek hála gyak FPS módban is lehet majd nyomulni a játékkal. Remélem más FPS is támogatni fogja, mert ezzel FPS-t játszani, még az egérnél is nagyobb mókának ígérkezik!!!!;)

A másik info, hogy még idén kijön!
  • Since
    Miért ne lehetne MMORPG konzolra? Lásd Age of Conan meg fog jelenni xbox360ra is, illetve nézd csak meg a final fantasy online-t. MMORPG a jövő ha multiról beszélünk.
  • DarkSector
    Jah és én iszonyúgáznak tartom ezt az egész agency-t....
    MMORPG????
    PS3-ra???
    A sony-tól???

Én a helyükben jó mélyre elásnám magamat....
    Ha ez kell, akkor játszok pc-n inkább és akkor 150e-t spóroltam, meg 15-20e játékonkként....

Ez már nem az a Sony, ami régen volt....
  • Johnny23
    ..semmi csakhát evvel a "szlogennel" volt beharangozva,nem?...éshát végülis nem egy nagy durraná,igy a vdejok alapján ,sőőt.
  • DarkSector
    Kicsit kifejtenéd pár mondatban, hogy konkrétan mire céloztál?
  • Johnny23
    ..amiről az X-esek csak álmodhatank :)))

..mondjuk ez,már inkább kínos kategoria,mint vicces
  • DarkSector
    Jah ha az agency-ről van szó akkor nem maradtál le semmiről...:D
    Nem nagy szám...
  • Ioles
    Szerintem a The Agency című játékot mutatták be akkor asszem
  • Since
    Elvilegben volt valami Sony féle bejelentés.
  • DarkSector
    Miért mi volt 11-én?
  • DarkSector
    Jah, de én várok még, hogy ne árcsökkentés legyen csak, hanem jöjjenek már a gebasz jó játékok is....
    Az év második felében jöhet el a megváltás!
  • sztechnika
    Veszek 1 et megérte várni a ps3 mal,nem dobtam ki pénzt az ablakon
  • Since
    Volt valami bejelentés 11.-én? Sajnos egy hétig nem voltam így lemaradtam róla...:-(
  • DarkSector
    Egyenlőre csak akarják!
    Csak nemtudom, hogy ez nekünk mennyire jó hír???

Nem tudom, hogy mi a rákért kell az árral foglalkozni a megoldás nem az hogy olcsóbb legyen a többi konzolnál, hanem inkább összekéne kapniuk magukat, és inkább a minőséget hozzák egy szintbe az árral!!!

Olyan játékok kellenek, amik egyértelműen szemléltetik az emberrel, hogy miért drágább mint a többi...és akkor már nem kéne árat csökkenteni....

Szerintem ennek nem lesz jó vége!!!
  • Foxhound1980
    Neked nem voltak olyan bugok mint annó, hogy repkednek a kocsik meg el-el tünedeznek? Tegnap 2x tapasztaltam, bár valószinü ez a hostoló hibája inkább.
  • Foxhound1980
    Sony még mindig alszik.
  • Yrda
    sziasztok azt hallottam, hogy a ps3 ára csökkeni fog. igaz ez? :)
  • NEXUS6
    Húú a Motorstorm az nagyon jó lett az utolsó frissítés óta. Egész nap azt tolom, akkora karikák vannak a szemem körül, hogy ritmikus sportgimnasztika számot lehet velük bemutatni;)))

Egyelőre játékokból elég gyér a kínálat, FPS-ből a Resistancenak is elég jó a multija. Sajna a netes multit mind a Virtua Fighterből, mind a Virtua Teniszből kihagyta a SEGA (kapja be amit neki szánok!).
    A jéték kínálat pár hónapon belül azért fel fog lendülni, nagyon hangulatos címek érkeznek.

A store-ban kb 10 nagyobb játéknak van fenn a demója, sajna azok tényleg elég csökkentett képességűek, de azért kb egy hétig azokkal is el lehet lenni. Vannak kisebb játékok is fenn, aztán a Tekken5 full játékot onnan tudod letölteni. A letöltős anyagoknak elég kedvező áruk van, a kicsi játékok kb 1 ezresbe kerülnek (ha van egy Visa kártyád akkor már tudsz is vásárolni). A demok természetesen ingyenesek, és az online szolgáltatásért sem kell fizetni.
  • NEXUS6
    Bocsesz, csak egész nap motorstormoztam, küldtem üzenetet priviben!
  • Jimanszky
    ne bassz,hogy csak XBOX-ra lesz extra a GTA4-hez!!!!most olvastam

http://www.gamekapocs.hu/hir/7621/GTA+4+extrak+csak+Xbox+360-on?!
  • Ewergo
    Hát pedig egyenként kell fejbelöni öket! :)

Ugyhogy mindenképp kell hozzá ez a CSUZLI
  • Fido4life
    jónak néz ki ez a TC4 trailer, csak ezeket a bogarakat ne vigyék túlzásba, mert már most irritálóak :S
  • Jinchuu
    Hali, lehet nemsokára veszek én is egy ilyen kis csodamasinát, kérdésem az lenne, hogy milyen gamet érdemes venni kezdésnek. Ami fontos, hogy 1 player mellett legyen multija is ami használható.
    Jelenleg a Motorstormot néztem ki , mivel offline mellett van szép multija is és ahogy olvasom folyamatosan javítják, van más hasonló game is? Valamint a playstation store-ról lehet demokat leszedni? Ha igen meg tudnátok mondani hogy jelenleg miket lehet lekapni onnan, mert akkor lehet ott próbálom ki először, ja és hogy a demokat lehet-e esetleg online is tolni valami limittel vagy ilyesmivel.
    Előre is köszi a válaszokat.
  • item
    # yaboot.conf generated by anaconda

boot=/dev/sda
    init-message=Welcome to Fedora!\nHit <TAB> for boot options

partition=1
    timeout=80
    install=/usr/lib/yaboot/yaboot
    delay=5
    enablecdboot
    enableofboot
    enablenetboot
    nonvram
    mntpoint=/boot/yaboot
    usemount

image=/vmlinuz-2.6.21-1.3194.fc7
    label=linux
    read-only
    initrd=/initrd-2.6.21-1.3194.fc7.img
    root=/dev/VolGroup00/LogVol00
    append="rhgb quiet"

ide hova illesztetted be ezt a felbontásállitásos parancsot ?

• Sund
    klánok vannak már?
  • Foxhound1980
    Ma nyomhatnánk pár futamot, zúzni akarok!
  • Foxhound1980
    Na akkor nem az én szemem a rossz... Grafika updgrade nekem is feltünt egyböl, valamit biztos, hogy variáltak a grafikus motorban. Az online részt meg jelentősen feljavitották, visszaszámlálás nagyon hasznos pl. Ami még nagyon kellett, és meg is csinálták, az az, hogy járműválasztásnál sokkal gyorsabban tölti be a verdákat. Tényleg érezhetően javult a stuff.
  • Sund
    jó, hogy eladtam :) hogy idegesített az online játék...
  • NEXUS6
    Mert itt yaboot.conf van!;)))

Amúgy ugyan azt kell beírni.
  • item
    Te felbontást hogyan állítassz a fedora core 7 ben ? nem találom sehol a kboot.conf file-t , vagy itt már máshol van ? idegesit ez az 576x480 as vagy milyen felbontás...
  • NEXUS6
    Nem tudom neketek mi a véleményetek a Motorstorm patch-éről, de nekem nagyon bejött. Nem is azokat az extrákat emelném ki benne, amikről eddig is lehetett olvasni, hanem azt amiről nem, de lehetett benne reménykedni.

Pl a grafikán elég sokat javítottak, úgy értem, ha nem is lett nagyságrendekkel szebb, de mindenképpen gyorsabb lett, szerintem a shaderezésen is upgradeltek, a sziklák pl sziklásabban néznek ki.

De a legfontosabb, hogy a fizika szerintem jelentősen javult, az autók már nem pattognak mint a nikkelbolha. Sokkal emberközelibb lett, és végre sikerült egy onlineversenyt is megnyernem!;))))
    Pedig jó pár napja jáctam utoljára, mert pont a fizika miatt agybajt kaptam és inkább abbahagytam.
  • item
    Meglehet hogy nagyon is megérte neki, el se hinnéd mi pénzeket fizetnek egy ilyen kis hírmorzsáért, gondolom a csávó nem hülye hogy csak őgy kirugassa magát,szerintem bebiztositotta magát.
  • dante3
    Nem tudja valaki,hogy Székesfehérváron hol lehet olcsón venni ps3-at?
  • Foxhound1980
    Virtua Fighter5-öt cserélnék Oblivionra (angol nyelvűre)
  • DarkSector
    Igen ez durva kérdés lesz majd a HD világában....:D
  • Noitulover
    Remlem 2 lábbal rugják ki XD , nem hinném hogy a munkaköri leírásában szerepelne bármely kispályás programajomnak , hogy önkényesen , NDA-t figyelmen kívül hagyva "bejelentse" éppen min dolgozik , de megkérdezném töle : Megérte, te barom ?
    Ki nem szar le pár concept art-ot meg félkész high poly modelt