89387
PlayStation3
  • Aakos
    Meg tudná mondani vki, hogy PS3-on hogyan lehet tört PS3 játékokat futtatni?
  • Fido4life
    reménytelen..
  • EmThor
    get a life!
  • tejföl
    Szerkesztgetünk, szerkesztgetünk ? ..
    Elsöre nem megy?
  • tejföl
    Ja ja , majd szét robbanok.............
    Miért is?
  • DarkSector
    Látod ideges vagy!...:D
    Igyá egy sört az majd lehűt....
  • tejföl
    "Talán ideges vagy?"
    Miért lennék? Szórakozom. Két ilyen idióta teleszemeteli a topikot a baromságaival, aztán játssza a bölcsesség szobrát.
  • DarkSector
    Ez így egyszerűbb, azért...:D
    Talán ideges vagy?
  • DarkSector
    Én azt mondom, hogy ha van egy kis ismereted a konzolos játékoknál, akkor levágod az exclusive címekből hogy neked melyik a megfelelő....
    Amit biztosra mondhatok, az a FF sorozat PS3-ra....erről nemrég nyilatkoztak, hogy FF biztossan nem lesz X360-ra....a többi EXclusive játék meg bármikor multiplatform lehet....mondjuk még a Metal Gear-God of War-Killzone-Gran Turismo sorozatok is szinte biztos, hogy nem fognak átvándorolni....
  • DarkSector
    Igen ez igaz, mert 150-200 körül kapsz egy jó pc-t, de 3-4 játék van talán, ami mostanában cool, a többi meg egy nagy kalap szar....
    A Lost Planet is csak átirat....
  • Ewergo
    Megnézed hogy PS3-ra hol árulják a leges legolcsobban a játékokat (mostmég csak eredeti) Ha az az ár megfelel, akkor PS3!
    Ha az az ár is magas neked, akkor X360.

Elég diplomatikus voltam emberek? :)

Merthogy nekem X360-om van.
  • 1Obi1
    Lenne egy kérdésem..Most hogy annyi játék jelenik meg a közeljövőben ami nem fog futni a gépemen, akarok venne egy új pc-t vagy valamilyen konzolt.A gépfejlesztés kb ugyanannyiba kerülne mint egy Playstation 3.
    Szóval minden elfogultság nélkül, melyikeket ajánljátok?Pc-Ps3-X360?

Nagyfelbontású tv-m nincsen, nemtudom hogy mennyire kell a ps-nek hd-ready tévé.
    A másik az hogy lehet e már nem eredeti játékkal játszani ps-en, mivel nem akarok 20at kidobni minden darabért.
    Köszi és üdv!
  • tejföl
    Imádom az ilyen karakán nicknév mögé rejtőző nethuszárokat, mint te. Az adatlapodból nem derül ki semmi. De arcod az van. A kisebbsségi komplexusodat nyugodtan tudod így kompenzálni. Nem kell attól félned, hogyha beszólsz valakinek, az majd ad neked egy makarenkoi pofont. Szimplán nevelési célból. Gyanítom, hogy szemtől-szembe nem lenne ekkora az arcod.
  • Ewergo
    Hiába pattogsz, már az elöbb sem vettelek komolyan! Igyál egy pohár hidegvizet és feküdj le! :)
  • tejföl
    Mért nem csináltok egy külön topikot ahol nyugodtan nyalhatnátok egymás ülepét. Ez PS3 topik. Szerintem még konzolotok sincs. A topic címe lehetne : Ewergo és Dark sector összeméri a ..........
  • Ewergo
    Mert tied volt a #12065-ös csak egy darabig eltünt.
    a crysis-t még utoljára én is kiprobálom a pcmen. Ha megy megy, ha nem nem. Egy ujabb tuningot már nem ér meg nekem.
  • DarkSector
    Ez a hozzászólás még mindig megvan...miért nálad hiányzik egy hsz-ás????????
  • DarkSector
    Bioshock meg Area 51 második része ugyancsak ps3-ra is lesz....nem?
    Ezt is érdemes figyelemmel követni....
  • DarkSector
    Amúgy jobb figyelned a #12073-ban látható linkre, mert ezt a motort fogják bizonyos játékok majd használni a nextgen konzolokon, többek között a PS3-on is....
  • DarkSector
    Biztos igazad van....
    De miért fáj ez neked...
    Inkább fikázzam a PS3-at, vagy mi?
  • DarkSector
    Banyek meg ez a krájszisz egy naondurva cuccos lesz, és odakeny a falhoz még DX9-ben is.....
    De hát ugye már 2007 közepén alapba ilyenekkel kéne játszanunk, és ez ugye azért olyan hihetetlen mert mindenki más képtelen megeröltetni magát....nem pedig azért, mert lehetetlen dolgot vittek végbe a srácok...
    Leesik majd az állatok, ha megnézitek a DX9 vs. DX10-es 2db videó-t....
  • Fido4life
    tudtommal a Konzolosok fóruma nem azért van hogy kemény pc-s konfigunkkal felvágjunk, és linkekkel bizonyítgasssuk hogy hány fps-el küszködünk az ugyancsak pc-s doom 3-mal.. javítsatok ki ha tévedek..
  • DarkSector
    Igen,sok emberke panaszkodott, de akkor is az össz látvány és főleg a textúrázás szempontjából bikaerős a z Engine, ha azt veszem alapul hogy mikori a játék....
    Azt most nézd meg a stalker-t, vagy mittuomén mit, de hiába nagy tér van a stalkerben is (mondanák sokan...), ha ramatyok pl a karakterek....és hányok a gyér környezettől is....na majd a Bioshock, meg a BlackSite Area51....majd megmutati....csakhogy legyen egy kis ps3-as vonatkozása a hsz-omnak...:D

Ja és ugye a Doom 3 motorja ment a Quake 4 alatt, majd elkápráztatott a Prey személyében is....Azt most úgy halottam, hogy a következő fokozatát használja a Bioshock.....de ez csak találgatás....
  • Ewergo
    A Doom 3 nekem nem jött be mert elég sötét helyszineket raktak be. Ha jol emléxem külön mod kellett a lámpa+ fegyver használatához.
    PS3-on nincs Doom? :)
  • DarkSector
    Ja és semmi eladási listákról sem lehet szó....meg semmi ps2-zés meg nintendózás...meg semmi más témát nem szeretnék itt meghallani...ahahh
  • DarkSector
    Ja befejeztük...ezentúl semmi hd tv-zés, meg x-boxozás, mert ez ps3 topic...:D
  • Fido4life
    de ez most PS3 topik nem ?
  • DarkSector
    Jah mer pc-n játszottál....
    De nálam residentek silent hillek meg final fantasy-k, meg metal gear-ek meg stb...is sokáig kitartottak...és nem csak azért mert népszerűek voltak...:D
    De szerintem ezeket te is ismered..

Én most PC-n a Doom 3-at nyomom, mert ezen a konfigon kegyetlenjól néz ki....Látvány terén odaver egy két mai cuccosnak....:
    Doom3 super intro....
    Nálam full graf-on pach nélkül...és 60FPS mellett!!!
  • Ewergo
    Itt nem volt egy #12065 hsz.?
  • Ewergo
    Hát...ha ugy vesszük akkor valoban többször lehet nyomni singlet. Én pl. a FraCry-t pc-n vagy ötször játszottam pusztán csak a szépsége miatt. De nálam elég kevés játéknál volt igy.
  • DarkSector
    De én nem aszt mondom, hogy nem buli a másikat gyilkolni, de mikor JÁTSZANI akar az ember, akkor többre van szükség....
    És a Single/Multi cuccok általában mindenből gyengék.....
    Inkább legyen csak Single, meg csak Multi és arra koncentráljanak....
  • DarkSector
    Te milyen csalásokról beszélsz????
    És mi köze ehhez a pénznek....
  • DarkSector
    Nem feltétlenül...
  • Fido4life
    szerintem nem, elég jó pofa, csak valszeg elég nehezen lehetett kezelni aztán azért tértek vissza..
  • item
    Jók a cagivák is nekem is volt egy 125 ös mitóm!!

On: Hát ez a kifili alaku bumeráng nekem nem jött annyira be,gonodolom sokan voltak igy és maradt a jól bevált ps kar.
  • fsgh
    mert undorítóan néz ki?:S
  • Attila8805
    Grat!
    Pénteken én is mociztam egyet nekem Cagivám van és most mentem vele először és naon jó:D
    On.Miért nem ilyen lett a gamepadja a ps3 nak?
  • item
    Off bocsi srácok!! Na skacok most értem haza, ezt el kell mesélnem: Lenyomtam egy 6-os BMW-t itt nálunk szombathelyen a zanati úton A srác mellett ott figyelt a szőke cicababa, hát és kicsit meglepődött a csóka mikor megindultunk elötte azért ő is keménykedett. Ahoz képest hogy én egy 250 es Kawasaki Baliussal voltam,ez nagy szégyen a csávónak mondjuk 141Kg a moci és 50 paci. Ez volt életem egyik legjobb napja!!

Ő az én drágaszágom...
  • Super DANTE
    Azért nem tudod letölteni, mert még nem jelent meg! Majd július végén a nyílt béta alkalmával, vagy októberben a végleges verziót, természetesen teljesen ingyen!
  • Axel007
    Sziasztok! Segítenétek abban hogy honnan tudom letölteni a PS Home-ot? Azt tudom hogy a Store-on van fönt de sehol sem találom! Segítenétek hogy melyik menüpontban van? Előre is köszi!