89387
PlayStation3
-
#12413 Ejnyebejnye mi ez a szontyolodás?!;)
Sikerült a linuxot felrakni, a szavaidból ítélve annyira nem vagy elégedett vele? -
tyrant71 #12412 motorstorm online-t mikor nyomod?
még mindig 0 futamod van -
Jimanszky #12411 naaaa!!legalább írnának arról,hogy mennyire megy már az optimalizálás -
tyrant71 #12410 áruló
töröllek is a friends-ről :-D -
Jimanszky #12409 nem adom fel,csak sztem elég nagy fába vágták a Sony-sok a fejszéjüket,az az érzésem:(de ne legyen igazam.az idegesít nagyon,hogy minden megjelenik már Box-ra is.persze tudom,hogy ez nekik jó,de nekünk nagyon nem!! -
#12408 pedig az első két része minőségi bunyós anyag volt..legalábbis számomra.. -
#12407 Ilyen hamar feladod?!
Na szép dolog...mindig a könnyebbik utat vállasztani...!! :))
-
Jimanszky #12406 el van itt ba..va minden:(asszem veszek egy X360at:'( -
#12405 Def Jam Icont "Azt önnek nem ajánlom!" :)
-
#12404 Sajna nem sikerült még kormánnyal kiprobálni , pedig van egy g25 logitechem , csak fent van a galérián és ott nem tudom bekötni a kormányt . De ha meglesz az új tv leköltözik majd az új tv re és akkor majd beszámolok a kormányról is . Multiban 12 en tudtok küzdeni . -
Since #12403 F1-hz korményt is érdemes venni nem? És a multiplayer része hogy van megoldva a F1-nek? 2 racinges gammát azért nemakarok venni... -
#12402 Def Jam Iconnal vki jáccot már ? Vélemények ? Meg tudtommal e hónapban jön a Saint's Row átirata is.. -
BJB #12401 De akkor már inkább Bluetooth-os egeret és billentyűzetet vegyél. Azt is támogatja és nem sokkal drágább.
Legjobb játékok?
1. F1
2. Motostrom
3. GTHD(tudom nem teljes de akkor is) -
#12400 Rá lehet kötni , minden usb egeret és billt . De sajna nem minden játék támogatja.Söt eddigi fps nem, Platinum shopban igérgetik hogy lesz átalakitó , de sajna 1,5 honapja csak igéret.
Nálam a Sor
F1
Virtual Tenis 3
Resistance
Motostrom
Oblivion
Virtual Fighter 5
Armored core 4 ( a Robotos lövöldözős) -
#12399 "az egyik legnagyobb kölcsönzésre szakosodott cég végre elkötelezte magát az egyik fél mellett".... -
Since #12398 Lenne egy hülye kérdésem biztos kifogtok nevetni :-) A PS3hoz hozzá lehet csatlakoztatni egeret és billentyűzetet? Itt az FPS játékokra gondolok inkább...Másik kérdésem : Szerintetek melyik a két legjobb PS3 játék? Valószínű hogy nemsokára beruházok egy PS3-ra. -
#12397 Mindöszesen kb. 300 film jelent meg BD-en.
A formátumháború még közel sem dőlt el. -
Sund #12396 azért PSP-t vigyél magaddal, nehogy gép nélkül maradj! -
#12395 Hova mész ha szabad kérdezni?
Sok boldogságot:D
És szép mézeshetekt -
Attila 007 #12394 Nah holnap reggel megyek nászútra, remélem mire megjövök, addigra lesz már valami játék, igaz nem FÉLÉVIG leszek távol:)Nagyot csalódtam a Sonyban, kicsit úgyérzem, átvertek, emléxem 2006 márciusában Xbox360 on már azért legalább 25 gamma kint volt, mostmeg...nah kellemes hetet mindenkinek, jó kánikulázást, SIEG -
#12393 Ez is érdekes lehet!
Döntött a Blockbuster, nyert a Blu-ray?
[2007. június 18. @ 09:56 - Chesario] (kommentek: 12)
A HD formátumok háborúja jó ideje tart már, ám az egyik legnagyobb kölcsönzésre szakosodott cég végre elkötelezte magát az egyik fél mellett.
Az Engadget információi szerint a Blockbuster végre döntött, mégpedig a Blu-ray formátum mellett. A kölcsönzésre szakosodott óriás cég már 2006 óta teszteli a HD tartalmak forgalmát és ezek alapján a Blu-ray tartalmaknak ad elsőbbséget a kölcsönzőkben. A HD-DVD filmek sajnos mindössze 250 üzletből lesznek rendelhetők (az 1450 közül), ráadásul csak online módon, így eldőlni látszik a HD formátumok sorsa az amerikai földön. -
Noitulover #12392 épp eszű ember nem vág lyukat a ps3-ra sőt nem szedi szét sem mert akkor ugrik ugyebár a garancia , azatán csak forgolodna álmában hogy mikor bannoljak a networkről lol vagy kap valami system lockdown-t XD -
szerinted??
nem lenne itt rögtön 1200hsz naponta???hogy,mit,miért úgy...nekem nem megy..stb.. -
Gyúrógép #12390 Télleg van már okosság PS3-ra ? -
Noitulover #12389 ja lyukat vágsz rá és swappolsz ,és vagy kapcsolot szerelsz a meghajto motorra XD elvleg ps3 jatékkal is működhet persze akkor +blueray iró, vagy hallottam hogy van néhány "beta" ps3 amiből hiányzik a lemez ellenörzés stb ,ami pár mely modolásnélkül bootol ps2/ps3 backupokat (ebay?),
Ime "keleteurópai" mentalítás netovábbja -
#12388 HI!
Láttam egy videót,amin egy srác írott PS2 játékot játszott le PS3-on.
Mivel nekem nincs PS3-am(tervezem vételét),megkérdem,tényleg mükszik? -
Noitulover #12387 nunchuck-os megoldás lenne jó de gondom azt már levédették :D
bluetooth-akármien-tojásforma-ság sok gombbal, analog stickkel, stb + külön hagyományos fegyoval , biztos meg lehetne csinálni majd ha nekik is eszükbe jút -
Noitulover #12386 Dehát ez a jövő ! lol , "NEXTGEN GUNCON FPS MODE" hát nem is tudom miért kell fps-t csinálni egy rail shooterből ? Főleg ha ilyen ormotlan fegyo kell hozzá , meg gondomom max a sínen lehet majd csak közlekedni. Szerintem ez inkább vissza lépés lesz s nem a "következő szint" a gun action-ben! XD
Reménykedjünk :) -
#12385 tedd ki a kis piros zászlót... -
Sund #12384 nagyon szubjektív dolog ez amin nyavajgok, de ennek nem pisztoly formája van így... nem tetszik. holnap be is szólok a központba, hogy tervezzék újra.
Ja és ma megnéztem egy csomó Lair videót. Háát ez olyan lesz szerintem mint a Warhawk. Agyatlan lövöldözés. :/ Ami persze nem baj, csak én inkább számítottam olyan kalandjátékos vonalra. Biztos megjött, hogy ennyi bajom van :) -
#12383 Mié kéne ahoz leszedni, és honnan tudható, hogy nem-e csinálják csatlakoztathatóvá...?
Bár az sem tuti, hogy ez a végleges forma... -
#12382 Sztem nem lehet leszedni,mert vannak rajt gombok! -
Sund #12381 és az alját le lehet szedni, ha nincs kedvem shotgunosat játszani? Mééé nem lehet normális pisztoly formájú pisztolyt csinálni... -
#12380 igen meg annak világos árnyalatai....
pl a c.sárgás-rózsaszín.... -
#12379 Csak a rózsaszín buzis... -
#12378 hát elég -ös a narancs.... -
#12377 Sztem a végleges verzió feket színű lesz, a narancs még prototípus. -
Sund #12376 kiakadok ettől a buzi naranccsárga színtől. tudom tudom biztonsági szempontok, de legalább hadd érezzem, hogy pisztoly van a kezemben, nem egy színes homokozóvödör. -
#12375 Jah lehet, hogy jó bizonyos szemszögből nézve, de most hogy sokan rákattanjanak a sony masinára, nem ez kell....
Félek hogy ennek rossz vége lesz...
Eddig egy sony játék baromi szép volt, baromi kezelhető és főleg baromi jó játékmenettel büszkélkedhetett...
De itt max a második állítás válhat valóra...
Dobjanak már ki valami God of War 3-at, GT5-öt....vagy mittuom én.....
De nem is lenne baj ezzel a játékkal, de nem erre kéne verni a nyálukat...
Ettől még a Fortune is mérföldekkel jobbnak tűnik.... -
#12374 Ez az irányító lehetne a TITKOS WEAPON a Wii ellen....
:DDDDDDDD