89387
PlayStation3
  • dante3
    Sziasztok, lenne egy láma kérdésem, valószínűleg ma lesz meg az öcsém gépe és nem tudom ,hogy hogyan lehet majd kapcsolódni vele netre!
    Bedugom a modembe oszt kész?
  • Since
    Tudtok írni valamit a Motorstorm multis részéről?
  • Jimanszky
    én most rendeltem meg a Karib-tenger kalózai 3-at,holnap megjön:))
  • Since
    Mondjuk én még nem tartok ott hogy játékokat vegyek, még gépem sincs :-) Nagyon gondolkozom X360 illetve PS3-on...
  • koviprog
    az a baj hogy nem kapsz sehol
  • Since
    Újonnan megkapom 15000 Ft-ért az a 1000 Ft nem oszt nem szoroz :-)
  • koviprog
    Call Of Duty 3 PS3-ra karcmentesen eladó!
    14.000
    0670-367-87-62
  • BJB
    Vannak a gépemen régi PS2 mentések.(.PSU és .XPS) Ezt valahogy el tudom juttani a PS3-ra kártya adapter nélkül?
  • Jinchuu
    Valaki rajtam kívül leszedte a Full Auto 2 demoját az USA Store-ról?
    Lehet vele online is tolni, de kellene minimum 4 játékos, ha esetleg vanank még emberek írjatok ide aztán este ki lehetne próbálni.
  • NEXUS6
    Ilyenkor az látszik, hogy lehet, hogy jobb a M$ filozófiája. Ő adja a rendszert az online szolgáltatásokat és ebben nincs nagy eltérés a játékok között. Az hogy a PS3 melyik lehetőségeit használják a fejlesztők az itt meg rajtuk múlik. Pl van egy frisebb riport a PS3 firmware fejlesztőkkel, ahol rákérdeznek, hogy miért nincs játék közbeni zene lejátszási lehetőség. A válasz az hogy van, csak nem használják.
  • Foxhound1980
    Headset! Jah, épp akartam kérdezni mikor szerzel már be?! :D Headsetröl annyit kell tudni, hogy bluetooth-al komunikál, ugyan úgy össze kell párositani mint mobiltelefonok esetében. A chat része még elég kiforratlan a rendszernek lévén nem tudsz chatet inditani játék közben XMB-ből, ha kilépsz a chatroomból automatikusan bontódik a hívás. Ez nagyon kényelmetlen, legfőképp ha 360-on már hozászokott az ember a szolgálatatás milyenségéhez. Játékok alatti kommunikáció minősége változó. Resistance jó, folymatos nem nagyon van gond vele. Motorstorm egy szó: kaotikus, hol van hol nincs, eltünik, visszajön. Untolds ez a legfájobb pont mert a játék támogatja a netes coop lehetőséget és NINCS benne chatfunkció játék alatt, gondolom eltudjátok képzelni, hogy egy rpgnél ahol tápolni kell, megdumálni ki mit vegyen fel, hol álljanak meg és még sorolhatnám mennyire hiányzik. Szóval ez is olyan dolog, FW frissitésekkel, esteleg játék patchekkel nyilván megoldják, bővitik a lehetősgeinket de jelenleg eléggé szűkös a repertoár.
  • NEXUS6
    Ja, bocs megkaptam. Csak még be kell izzítanom a gaimot, meg regelnem kell mert eddig nem volt MSN-em.
  • Jimanszky
    fent vagy még kolléga:)?abszolút egyetértek formátum ügyben!!írtam privit.megkaptad?
  • NEXUS6
    Mondhatni gyakorlatilag eldőlt. Elég nagy csoda kéne, hogy a dolgok változzanak, és sajna hosszútávon csak 1 maradhat. (hmm ez ismerős;))) És nem is lenne jó ha tartósan fennmaradna a két konkurens formátum versengése. Ezt viszont az emberek is tudják és mindíg az erősebb mellé állnak.
    (Azt ne mond, hogy a jelenlegi szituban te beruháznál egy HD-DVD lejátszóba.)

Így aztán a győztes mindent visz.

• NEXUS6
    Hát már én is rádugtam volna az egyémet ha lenne hova, természetesen mikrofonra gondoltam.;))) Szal marad a rádiós hedszet, Foxhound kolléga már be is szerzett egyet. Ő tudna erről részletes tájékoztatást adni.
  • Sund
    ha egy kicsit ilyen szüttyögősebb, tartalmasabb játékra vágysz akkor igen. De angol kell hozzá!

• Papesz
    Majd akkor nyer, ha a HD-DVD gyártását felfüggesztik. Addig elég elhamarkodott dolog ilyet állítani. Lehet hogy vezet, az említett hír arról szólt, hogy a Blockbuster BR filmeket vett fel a kínálatába HD-DVD helyett. De a formátumháború évek alatt szokott eldőlni, nem egyik hónapról a másikra.
  • Jimanszky
    én is erre céloztam:)
  • Dave0092
    de eldölt, nemrégiben irták a Blu ray nyert
  • Jimanszky
    teljesen egyetértek!!írta itt valaki a forumban,hogy nem dőlt még el a formátumháború...hát sztem nagyon is a vége felé közeledik:)
  • guardian hero
    Az a véleményem, hogy egy jól összerakott konzol, de nagyon drága ahhoz képest, amit nyújt. Egy árban kellene lennie a 360-al, hogy versenyképes legyen. És nagyon kellenének már rá az igazán dögös játékok, és itt nem Motorstorm-színvonalra gondolok, hanem GT5, MGS4, FFXIII, Killzone2, God of War3 és társaik...

Én már kezdek arról is letenni, hogy karácsonyra vegyek egyet. Ráér jövő év közepéig is akár.

(és most leírom az ellenérvekete is előre, megkímélve az esetlegesen vizázni szándékozókat: nem drága, mert van benne Blueray, meg lehet rá Linuxot tenni; jön nemsokára a Lair, a Heavenly Sword, az az őserdős játék, a Home bla-bla-bla... és ingyenes a network. Ja, és még csak 20%-ig van kihasználva, a 360 viszont 90-ig legalább )
  • Jimanszky
    amúgy neked,mint X360 tulajnak mi a véleményed a PS3-ról?persze csak megfelelő hangnemben!!nem szeretném,ha megint vitáznának.
  • Jimanszky
    hát írták h jó a multikhoz ŐPS3-on....de nem tudom mennyire igaz.mindenki kolléga,akinek van PS3-a:)
  • guardian hero
    Azt nem tudom, hogy milyen headsetet/mikrofont támogat a PS3, de gondolom optikai kimenet van rajta, úgyhogy maga a fejhallgató tökéletesen használható. A mikrofonnak egy mini-jack csatlakozója van, szóval ha csak bluetooth-os, rádiós vagy usb mikrofont lehet a PS3-hoz használni, azzal nem sokra mész. De ezt majd megmondják itt a többiek. NEXUS kollega? :)
  • Jimanszky
    jó szórakozást kolléga:))
  • Jimanszky
    de vajon PS3-hoz mennyire lehet használni?..
  • NEXUS6
    Persze!;)))

Na én mentem...
  • Jimanszky
    ez most felhívás online partira;)?
  • Jimanszky
    az a baj,hogy ilyen játékkal még soha az életben nem játszottam!akkor is ajánlod:)?
  • NEXUS6
    Motorstorm 1.2-es frissítéssel!;)))

(Egy 7-8 pontos gámából szerintem 10-est csinált)
  • guardian hero
    Ugyanez van, az überkonzolban vettem. Nálam az is nagy pozitívum volt, hogy a mikrofonja direktbe ráköthető a 360 kontroller mini-jack (vagy milyen) bemenetére.
  • Sund
    Oblivion!
  • Jimanszky
    ugyanilyened van?hát szerintem is drága,de gondoltam,ha megkapta a dolby minősítést,akkor nem lehet olyan rossz.a másik meg,hogy ajánljatok vmi jó gammát mert megőrülök:))
  • guardian hero
    Ehhez nincs dekóder.
  • guardian hero
    Én vettem egy ilyet. Nem estem tőle hanyatt, de nem is okozott nagy csalódást. Több térhangzást ad, mint a sztereó, a hangminőség tűrhető, átlagosan kényelmes is, a mikrofon nagyon korrekt. Ha feleennnyibe kerülne, azt mondanám, jó vétel volt, így csak annyit tudok mondani, hogy nem találtam jobb alternatívát játékra, tekintve, hogy a hangfalrendszert az általában éjszakába nyúló játszás kilőtte. Hogy megéri-e ezért 30e, amikor 5-6-ért ugyanilyen hangminőségű sztereó fülest kapsz... ebben így utólag nem vagyok biztos, de ha ez az egyetlen lehetőséged a Dolby Digital kihasználására, talán igen.
  • Sund
    ha engem kérdezel szerint kurva drága. Itt van pl. ez, lődözésre ez is biztos megfelel:
    http://www.pcland.hu/aa1490247.htm
  • Attila8805
    Akkor egy pozitívum amellett hogy meg kell venni meg ha van családod akkor főleg.
    Én is megvenném csak nincs rá péé:D
  • Jimanszky
    hát van egy számomra teljesen tökéletes fejhallgatóm egy Technics.nekem az 5.1 miatt kellene,mert panelban lakom és h este is tudjak filmezni,meg játszani.hát erre kellene.
  • Sund
    attól függ, hogy mire szeretnéd használni. mert ennyi pénzért már nagyon szuper kis Sennheisereket lehet kapni, ami zenehallgatásra is tökéletes.

De egy aranyszabály azért van: sose vegyél fülest anélkül, hogy ne próbálnád ki.
  • Jimanszky
    erről a fejhallgatóról mi a véleményetek?valaki tud róla vmit?
    http://www.uberkonzol.hu/index.php?data[mid]=2&data[id]=426
    állítólag nagyon jó.tapasztalat?gondolkozom rajta,hogy megveszem.beszéljetek le vagy rá:))