89387
PlayStation3
-
Since #12533 Lenne egy kérdésem...PS3 összeköttetése házimozival és Hdreadys tévével. Kell hozzá HDMI és optikai kábel? gondolom a HDMI a tévébe, az optikai meg az erősítőbe kell...Javítsatok ki ha rosszul írtam már "tanulgatom" az összeköttetést :-) -
#12532 Keveset használt?
Ha vigyázol rá és nincs rajta karc, akkor mindegy meddig használtad....
Amúgy meg meguntad, vagy nem tetszik már? -
Da Killa #12531 Sziasztok keveset használt Need For Speed Carbon eladó: 9000 FT -
#12530 Ahh, még jó hogy kiüti a szemem!;))) -
Papesz #12529 És most miért nem tudod letölteni? Én le tudom. -
Papesz #12528 És most miért nem tudod letülteni? Én le tudom. -
#12527 Kicsoda, én? -
#12526 -
#12525 Nálam okosabbat kéne megkérdezni, nekem sajna nincs gyakorlati tapasztalatom velük. Csak max nézem őket a melóhelyen, ahogy villognak. -
Jimanszky #12524 sajnálom:(nem gondolod,hogy kicsit függő lettél:)))? -
#12523 Aha, nem igazán értek az ilyesmihez, asszem router lesz belőle!
ez jó hozzá?:link -
#12522 Áááá utálom a gametrailerst!!! Eddig olyan jó kis videókat tudtam letölteni és linux alatt mov-ban megnézni. De most átálltak ők is flashplayerre, azt meg nemtuggya a rencer.
Akkor megyek a gameOS-re /abban a böngésző meg elviszi/, úgy is már rég Motorstormoznom kéne!!!;))) -
#12521 Én is úgy tudom, hogy kell, bár nekem ADSL-em van és ezen meg nem kell.
Ha jól tévedek, a kábeles internetnél a hálókártya MAC száma alapján azonosítja a szerver a gépet. Ha van egy routered akkor viszont lehetőség van arra, hogy a router ezt a MAC számot adja kifelé miközben befelé meg megosztja a hozzáférést.
Meg kell persze nézni a szerződést, mert van ahol asszem 2 MAC számot -két hálókártyát/számítógépet is elfogad a rendszer. De lehet hogy rosszul emléxem. -
#12520 -
tyrant71 #12519 sajna nem megy
kb 7 méterre, 2 szobával arrébb van a ps
tv-vel együtt kihurcibálni ide elég fárasztó lenne -
#12518 Aha,köszi, akkor mindenképpen kell vásárolni egy routert!
thx -
Jimanszky #12517 ezt kötelező megnézni!!!szerintem nagyon kemény!!!a hideg kirázott!!
http://www.gametrailers.com/player/20757.html
gameplay a COD4ből -
Jinchuu #12516 Szerintem mindenképpen kelleni fog router, mert ugye a ps3-ban található hálózat fizikai címe nem egyezik meg azzal ami pl. a számítógépedben van és így nem fogja automatikusan megkapni az ip-t meg a többi szükséges információt, már ha mindezt automatikusan kapja, de nekem is van chellom és ott biza automatikusan adja. -
#12515 Nem tudnád kiprószálni, mert feleslegesen nem akarunk routert vásárolni. -
tyrant71 #12514 ugytudom igen, nekem legalábbis azzal megy a netre
mondjuk nélküle nem próbáltam -
#12513 -
Jimanszky #12512 ezt nem értem.a meglévő PS3-akat hangatanná teszik a firmware upgade-ekkel?! -
Jinchuu #12511 Akinek megvan a Resistance, az fel tudna világosítani, hogy az USA store-on található sok kis videó (voice traler, gameplay trailer stb.) megtalálható-e extraként a lemezen vagy ez direkt ilyen letölthető anyag only? -
Sund #12510 Masszív szoftverkínálatot igért tegnap a részvényeseknek Kaz Hirai, az újdonsült Playstation pápa - márciusig bezárólag 380 PS3 játék jelenik meg, ebből 200 dobozos, míg a maradék 180 letölthető játékként. Ezen felül szoros együttműködés várható a third party fejlesztőkkel és a kiadókkal, erőteljesen támogatva az AAA kategóriás fejlesztéseket megjelenésük idején.
+
....az újabb firmware upgrade-eknek köszönhetően a vizuális és audio élmény 30-40 %-os minőségbeli növekedésen, valamint upscaling-en (audio és videójel felskálázáson) mehet át, ráadásul mindenféle egyéb energiafelvétel és melegedés nélkül - ezzel pedig biztosan lehetővé válik majd a ventilátormentes, csak és kizárólag bordás hűtésre támaszkodó hangtalan PS3. A két úriember a nesztelen konzolra való utalását hivatalosan is kijelentette, így gyaníthatóan a következő hardver revíziós Playstation 3 már passzív hűtéssel érkezik majd.
(576) -
#12509 Chellonál mindenképpen kell router,hogy csatlakozni tudjak ps3-al netre? -
#12508 Nem tudom, de nekem az az érzésem, hogy kisebb mértékben ha nincs bekapcsolva akkor is van ilyen.
Persze lehet hogy csak azért mert amikor szétesik a kocsid és újat kapsz, akkor az új teljesen lehülve indul. -
#12507 Pár embert én is be merek hostként vállalni, de a multkor én is megkaptam egy meccs hostját. Össze is gyűlt 12 dühös ember, pláne hogy az első kanyarban úgy megszakadt a kapcsolat mint a sicc. -
#12506 A képek jól néznek ki, de a gametrailersen asszem volt egy teszt és azt írják kicsit uncsi a csihipuhi, de hát ez a műfaj erről szól.
Majd feltétlenül írd meg milyen.
Amúgy a Motorstorban netuddmeg hányszor kűzdök az utolsó helyért. Amikor elölrébb vagyok, akkor meg elbízom magam és rajta felejtem az ujjamat a turbón, aztán elszállok mint a győzelmi zászló;)))
Nálam csak azok bénábbak akik nem ismerik a pályákat és szembe jönnek velem.
-
Jinchuu #12505 :)
Kicsit későn kapcsolódtam be a gameban tegnap, bele kellett jönni na meg mint írtad lehet nem árt ha elviszem a 3. szintig, hogy legyenek jobb gépeim.
Tegnap ahogy láttam valamikor hozzám került a Host jelzés, de ahogy láttam normálisan lehetett tolni pedig itthon annyira gyors net nincs is, na meg wifi-vel tolom, de ezek szerint no para. :D Majd keresek valami pörgősebb pályát legközelebb csak még meg kell ismerjem mindet, de már van egy kedvencem. :D -
tyrant71 #12504 amelyik lobby-n chatch-up:on, oda be se megyek -
#12503 Húúú, asszem emléxem rád!!!;)))
Mit csinálsz te olyan későn?
Azért összekoccantunk egyszer-kétszer, kár hogy általában csak a féklámpádat láttam, vagy még azt sem;))) -
Jimanszky #12502 én tuti uccsó lennék:) -
Jimanszky #12501 csáó bátyja:)megrendeltem a Karib kalózok 3at:Dmi a vélemémyed róla kolléga:)?
szép napot! -
Jinchuu #12500 Jah elég királyság a game, lehet jókat borulni benne. :) Szóval érdemes előtte 3. szintig elvinni...akkor lehet ma elmegyek odáig, eddig a 2.-ig jutottam csak. :D
Btw nem te vagy véletlen Nexus0001 vagy hasonló néven? Mert ha igen akkor tegnap toltuk együtt. :D -
Jimanszky #12499 örökbe vagy kölcsön? -
#12498 Azt hogy kiba nagy buli!!!!
Nem árt elötte a pályákat begyakorolni, bár ha az ember tudja fejből őket akkor is biztosított a meccs utáni kontroller földhöz csapkodása, vagy örömödben, vagy idegességedben.
12-en lehet egy pályán nyomni, ami bőven elég szokott lenni. Ha lecsúszol akkor kapsz egy kis extraturbót, az elsőknek meg visszafogja a progi, így nagyjából mindenki egykupacban szokott lenni.;)))
Azért sem árt a singleplayert nyomni, mert azokkal a járgányokkal tudsz menni amit unlockoltál. Szal a 3. szint végéig érdemes elötte megcsinálni, mielött nagyon belefognál a multiba, különben a többiek lemosnak. Bár olyan egetverő különbségek nincsenek a kocsik között, általában amelyik fordulékonyabb annak alacsonyabb a végsebessége és fordítva, de pl az új rally-kocsik azok rendesen fejlettebbek.
Bárki tud meccset indítani, a host mindent be tud állítani, de nagyon jó internet-kapcsolat kell hozzá. -
BJB #12497 F1 Championship Edition-t cserélném MotorStorm-ra! -
zottyantas #12496 Igen én is annyiért adtam el:) -
Sund #12495 ja, a ps3 használt játékok ára max 10e kéne h legyen. Mondjuk már láttam Resit-8ért is. :) -
Jimanszky #12494 ha jól emlékszem úgy van,hogy megadod a felhasználónevet meg a jelszót amit a szolgáltatótól kaptál.javítsatok ki ha nem így van.elég rossz a memóriám..