89387
PlayStation3
  • Since
    Lenne egy kérdésem...PS3 összeköttetése házimozival és Hdreadys tévével. Kell hozzá HDMI és optikai kábel? gondolom a HDMI a tévébe, az optikai meg az erősítőbe kell...Javítsatok ki ha rosszul írtam már "tanulgatom" az összeköttetést :-)
  • DarkSector
    Keveset használt?
    Ha vigyázol rá és nincs rajta karc, akkor mindegy meddig használtad....
    Amúgy meg meguntad, vagy nem tetszik már?
  • Da Killa
    Sziasztok keveset használt Need For Speed Carbon eladó: 9000 FT
  • NEXUS6
    Ahh, még jó hogy kiüti a szemem!;)))
  • Papesz
    És most miért nem tudod letölteni? Én le tudom.
  • Papesz
    És most miért nem tudod letülteni? Én le tudom.
  • NEXUS6
    Kicsoda, én?
  • dante3
  • NEXUS6
    Nálam okosabbat kéne megkérdezni, nekem sajna nincs gyakorlati tapasztalatom velük. Csak max nézem őket a melóhelyen, ahogy villognak.
  • Jimanszky
    sajnálom:(nem gondolod,hogy kicsit függő lettél:)))?
  • dante3
    Aha, nem igazán értek az ilyesmihez, asszem router lesz belőle!
    ez jó hozzá?:link
  • NEXUS6
    Áááá utálom a gametrailerst!!! Eddig olyan jó kis videókat tudtam letölteni és linux alatt mov-ban megnézni. De most átálltak ők is flashplayerre, azt meg nemtuggya a rencer.

Akkor megyek a gameOS-re /abban a böngésző meg elviszi/, úgy is már rég Motorstormoznom kéne!!!;)))
  • NEXUS6
    Én is úgy tudom, hogy kell, bár nekem ADSL-em van és ezen meg nem kell.

Ha jól tévedek, a kábeles internetnél a hálókártya MAC száma alapján azonosítja a szerver a gépet. Ha van egy routered akkor viszont lehetőség van arra, hogy a router ezt a MAC számot adja kifelé miközben befelé meg megosztja a hozzáférést.

Meg kell persze nézni a szerződést, mert van ahol asszem 2 MAC számot -két hálókártyát/számítógépet is elfogad a rendszer. De lehet hogy rosszul emléxem.
  • dante3
  • tyrant71
    sajna nem megy
    kb 7 méterre, 2 szobával arrébb van a ps
    tv-vel együtt kihurcibálni ide elég fárasztó lenne
  • dante3
    Aha,köszi, akkor mindenképpen kell vásárolni egy routert!
    thx
  • Jimanszky
    ezt kötelező megnézni!!!szerintem nagyon kemény!!!a hideg kirázott!!
    http://www.gametrailers.com/player/20757.html

gameplay a COD4ből
  • Jinchuu
    Szerintem mindenképpen kelleni fog router, mert ugye a ps3-ban található hálózat fizikai címe nem egyezik meg azzal ami pl. a számítógépedben van és így nem fogja automatikusan megkapni az ip-t meg a többi szükséges információt, már ha mindezt automatikusan kapja, de nekem is van chellom és ott biza automatikusan adja.
  • dante3
    Nem tudnád kiprószálni, mert feleslegesen nem akarunk routert vásárolni.
  • tyrant71
    ugytudom igen, nekem legalábbis azzal megy a netre
    mondjuk nélküle nem próbáltam
  • dante3
  • Jimanszky
    ezt nem értem.a meglévő PS3-akat hangatanná teszik a firmware upgade-ekkel?!
  • Jinchuu
    Akinek megvan a Resistance, az fel tudna világosítani, hogy az USA store-on található sok kis videó (voice traler, gameplay trailer stb.) megtalálható-e extraként a lemezen vagy ez direkt ilyen letölthető anyag only?
  • Sund
    Masszív szoftverkínálatot igért tegnap a részvényeseknek Kaz Hirai, az újdonsült Playstation pápa - márciusig bezárólag 380 PS3 játék jelenik meg, ebből 200 dobozos, míg a maradék 180 letölthető játékként. Ezen felül szoros együttműködés várható a third party fejlesztőkkel és a kiadókkal, erőteljesen támogatva az AAA kategóriás fejlesztéseket megjelenésük idején.

+

....az újabb firmware upgrade-eknek köszönhetően a vizuális és audio élmény 30-40 %-os minőségbeli növekedésen, valamint upscaling-en (audio és videójel felskálázáson) mehet át, ráadásul mindenféle egyéb energiafelvétel és melegedés nélkül - ezzel pedig biztosan lehetővé válik majd a ventilátormentes, csak és kizárólag bordás hűtésre támaszkodó hangtalan PS3. A két úriember a nesztelen konzolra való utalását hivatalosan is kijelentette, így gyaníthatóan a következő hardver revíziós Playstation 3 már passzív hűtéssel érkezik majd.

(576)
  • dante3
    Chellonál mindenképpen kell router,hogy csatlakozni tudjak ps3-al netre?
  • NEXUS6
    Nem tudom, de nekem az az érzésem, hogy kisebb mértékben ha nincs bekapcsolva akkor is van ilyen.
    Persze lehet hogy csak azért mert amikor szétesik a kocsid és újat kapsz, akkor az új teljesen lehülve indul.
  • NEXUS6
    Pár embert én is be merek hostként vállalni, de a multkor én is megkaptam egy meccs hostját. Össze is gyűlt 12 dühös ember, pláne hogy az első kanyarban úgy megszakadt a kapcsolat mint a sicc.
  • NEXUS6
    A képek jól néznek ki, de a gametrailersen asszem volt egy teszt és azt írják kicsit uncsi a csihipuhi, de hát ez a műfaj erről szól.
    Majd feltétlenül írd meg milyen.

Amúgy a Motorstorban netuddmeg hányszor kűzdök az utolsó helyért. Amikor elölrébb vagyok, akkor meg elbízom magam és rajta felejtem az ujjamat a turbón, aztán elszállok mint a győzelmi zászló;)))
    Nálam csak azok bénábbak akik nem ismerik a pályákat és szembe jönnek velem.

• Jinchuu
    :)
    Kicsit későn kapcsolódtam be a gameban tegnap, bele kellett jönni na meg mint írtad lehet nem árt ha elviszem a 3. szintig, hogy legyenek jobb gépeim.
    Tegnap ahogy láttam valamikor hozzám került a Host jelzés, de ahogy láttam normálisan lehetett tolni pedig itthon annyira gyors net nincs is, na meg wifi-vel tolom, de ezek szerint no para. :D Majd keresek valami pörgősebb pályát legközelebb csak még meg kell ismerjem mindet, de már van egy kedvencem. :D
  • tyrant71
    amelyik lobby-n chatch-up:on, oda be se megyek
  • NEXUS6
    Húúú, asszem emléxem rád!!!;)))
    Mit csinálsz te olyan későn?

Azért összekoccantunk egyszer-kétszer, kár hogy általában csak a féklámpádat láttam, vagy még azt sem;)))
  • Jimanszky
    én tuti uccsó lennék:)
  • Jimanszky
    csáó bátyja:)megrendeltem a Karib kalózok 3at:Dmi a vélemémyed róla kolléga:)?
    szép napot!
  • Jinchuu
    Jah elég királyság a game, lehet jókat borulni benne. :) Szóval érdemes előtte 3. szintig elvinni...akkor lehet ma elmegyek odáig, eddig a 2.-ig jutottam csak. :D
    Btw nem te vagy véletlen Nexus0001 vagy hasonló néven? Mert ha igen akkor tegnap toltuk együtt. :D
  • Jimanszky
    örökbe vagy kölcsön?
  • NEXUS6
    Azt hogy kiba nagy buli!!!!

Nem árt elötte a pályákat begyakorolni, bár ha az ember tudja fejből őket akkor is biztosított a meccs utáni kontroller földhöz csapkodása, vagy örömödben, vagy idegességedben.

12-en lehet egy pályán nyomni, ami bőven elég szokott lenni. Ha lecsúszol akkor kapsz egy kis extraturbót, az elsőknek meg visszafogja a progi, így nagyjából mindenki egykupacban szokott lenni.;)))

Azért sem árt a singleplayert nyomni, mert azokkal a járgányokkal tudsz menni amit unlockoltál. Szal a 3. szint végéig érdemes elötte megcsinálni, mielött nagyon belefognál a multiba, különben a többiek lemosnak. Bár olyan egetverő különbségek nincsenek a kocsik között, általában amelyik fordulékonyabb annak alacsonyabb a végsebessége és fordítva, de pl az új rally-kocsik azok rendesen fejlettebbek.

Bárki tud meccset indítani, a host mindent be tud állítani, de nagyon jó internet-kapcsolat kell hozzá.
  • BJB
    F1 Championship Edition-t cserélném MotorStorm-ra!
  • zottyantas
    Igen én is annyiért adtam el:)
  • Sund
    ja, a ps3 használt játékok ára max 10e kéne h legyen. Mondjuk már láttam Resit-8ért is. :)
  • Jimanszky
    ha jól emlékszem úgy van,hogy megadod a felhasználónevet meg a jelszót amit a szolgáltatótól kaptál.javítsatok ki ha nem így van.elég rossz a memóriám..