89387
PlayStation3
  • Foxhound1980
    Nem volt rossz a ma esti zúzás!
  • tarti19
    szia ha te dx 10 vízeffekteket láttál akkor nagyon tudhatsz valamit:D:D:D:
    Tehát akkor ha én Pc-n ritkán jáccom( gyenge a gépem csak egy régi P4-es, emiatt nem futnak rajta az új játétkok megfelelően avgy egyáéáltalán) akkor bőven érdemes inkább PS3-t vennem.
    Tehát alapjáraton akkor elérek mindent amit a pc-n csak fokozottabb játákélményt csikarhatok ki a masinából?:D:D:
  • Da Killa
    Végigjátszottam így feleslegessé vált meg meg is untam a végére...
  • NEXUS6
    A pendriveon kell csinálni egy PS3 könyvtárat azon belül egy UPDATE könyvtárat és abba kell bemásolni, mert csak ott keresi.
  • dante3
    Sziasztok! Hogyan kell frissíteni a firmwaret ps3-on, mert ráraktam pendrivera, de nem talál rajt semmit a masina!? Alapból 1.5-ös van rajt , és az 1.81-et akartam rátenni!
    Köszi
  • DarkSector
    Háát...
    ez érdekes kérdés...
    Én max digitális fényképezővel, vagy dvd-felvevővel csináltam ilyeneket, bár a fényképezővel nem a legszebb....
    De ha nem megy, akkor sem baj, majd valmikor megnézem egyik havernál, csak azért a biztonság kedvéért megkérdeztem, hátha csináltál már ilyet....:D
  • Jimanszky
    hogyan kell feltenni képeket:S?
  • DarkSector
    Igen durva...
    Bárcsak nyomhatnám én is...:D
    Egy két ingame képet fel tudnál rakni a te játékodról?
    köcce előre is....
  • DarkSector
    Megjelenés szerintem legkorábban december...
    Oszt meg a játék az aa kategóriába fog tartozni, ha olyan lesz mint az gameplay videókban!!!
    Már a videókban is cseszettül teszett a játék, azok a csápok, meg szönyszülöttek....
    Maga az animáció területén a fear-hez tudnám hasonlítani....
  • Jimanszky
    hát érdekes a grafikája,de elmegy.viszont nekem rohadtul tetszik,van feelingje!!kövezzetek meg,de szerintem megérte megvennem.a víz meg az eső az simán dx10es grafika.már láttam dx10es vizet és ez is olyan.meg vannak egyéni harcok,ekkor mutatja h mit kell nyomni és ha elhibázod akkor megütnek.ha nem,akkor te támadsz.meg elég vicces a játék:).pl rálép az ellenség lábára,megpöccinti meg ilyenek.szóval nekem bejön.
  • Since
    Nemtudjátok hogy a The Darkness nevezetű játék mikor jön ki és hogy támogatja -e a bill egeret?
  • DarkSector
    Kiváncsi vagyok én is, mert pc-n elég gázul fest....:D
  • Jimanszky
    nah megjött a Karib-tenger kalózai:))megyek és kipróbálom.majd megírom mi a véleményem.azt hozzáteszem,hogy csak az 1et láttam filmen:)
  • DarkSector
    Jah már csak azért is, mert a megszokott minőséget végre nyílt terepeken is tudják hozni....
  • DarkSector
    Azóta már lecsúszott a térképről a hsz-om....
  • DarkSector

"Ugye emlékszik mindenki az ID SOFTWARE grafikus motorjára??!!
    Doom3->Quake4->Prey???
    Mondjuk én úgy láttam, hogy a Bioshock is ID Engine-en futozsgál, de ez csak ránézésre gondolom...

Na most itt van a legújjabb a TECH 5 Engine, ami az ID SOFTWARE következő motorja és ami a szövegből kivéve ps3 irányultságú elsősorban.....

Azért nemsemmi (főleg a karakterek kidolgozottsága):
    "

Tech5 videó...
  • Jimanszky
    hejjjj az biztos fasza lesz;)))
  • NEXUS6
    Az Id sofware (Doom, Quake, Wolfensein) az új grafikus motorját PS3-ra is kihozza.
  • Jimanszky
    ááááá,sztem elcserélem vmi játékra:)
  • Jimanszky
    ja bocsi,le vagyok maradva dx 10 terén.annyira már nem mozgat a PC.max úgy,hogy leszedek egy olyan játékot PC-re ami érdekel PS3-on,megnézem és eldöntöm,hogy megveszem e vagy nem.
  • NEXUS6
    Meg tudtál már nyitni esetleg 4. szintű pályát is, na az egy hentelés egy agyhalál!;)))
  • DarkSector
    Már most hozza azt a szintet!
    Nézd meg haze-t....ps3-ra....Vagy gow.....x360-ra....
    Ez meg sirály lesz!!!
    durványos mint a film...
  • Jimanszky
    nincs még msn címed,kolléga:)?
  • NEXUS6
    Tudsz akár voice/video csetelni is, de egyelőrcsak másik PS3-mal.

Linuxszal tudsz anyagokat leszedni, torrentezni, a fotóidat szerkesztgetni, emilezni, szöveget szerkesztgetni, meg ilyenek.
    Én már a PS3-mat használom PC helyett.
  • Jimanszky
    bazz,elvittem a 3. levelig a Motorstormot.hát az ideg kettébaszott:DDDinnentől már elég komoly:)))
  • Jimanszky
    a dx10-es grafika megközelítése az függ az optimalizálástól.szerintem majd képes lesz hasonló grafika megjelenítésére.
  • tarti19
    Értem :)
    jól hangzik, bár ami elsősorban fontos az akommunikáció megtartása ami pc-n bevett szokás volt:)
    ezután pedig a játékállomány:)
    ami igaz hoyg csak szépülni és bővülni fog, mind tartalomban mind látványban:)
    Egy kérdésem volna a PS3 grafikus motorja képes lesz támogatni a dx10-nek megfelelő szabványt is? Itt arra gonolok hogy ami majd kijön PC-re dx10-es jétékok, azokkal képes lesz versenyezni a ps3?
    Vagy ez hülye kérdés volt?:D
  • NEXUS6
    Azért lehet/érdemes gondolkodni a nem olyan távoli jövőn. Pl amíg nem volt a konzoloknak netes elérése, addig max újságokhoz adott CD/DVD-n jutottál hozzá demóhoz. Most mind ez kvázi ingyen van. Aztán ugye régebben ha csináltak valami kis fejlesztést a játékban akkor kiadtak valami szpesül-edísön változatot, amit full árban vesztegettek. Most meg ingyen, vagy elég olcsón hozzájutsz az extra dolgokhoz. Pl Motorstorm új játékmód ingyen van, de a Tekken5 online játékot lehetővé tevő kiegje is csak pár ezer forint.

Aztán ott van/lesz a Home. Ott is lesz egy csomó lehetőség a szórakozásra alapvetően ingyen.

A warezre meg jellemző, hogy gyak csak demó funkciót tölt be a másolt anyag, mert az emberek többsége nem játssza végig, mert fizikailag is lehetetlen azt a havi 10 új játékot.
    PS3-on már most beindult a cserebere, ami teljesen jogos, mert felesleges hogy tucatszámra porosodjanak CD/DVD/BD-k az ember polcán.
  • Jimanszky
    ha felraksz a PS3-ra Linux-ot akkor msn-ezni is tudsz róla Gaim progival.
  • tarti19
    és srácok akkor azt kérdeznáém még meg, hogy milyen funkciók érhetőek el ps3-on ami monjuk pc-n is megszkott dolog.
    pl.: msn, skype, alkalmazások telepítése...
  • DarkSector
    Háya...október 42.én?...
  • Jimanszky
    a PS3 hardwere kb 25-30%-ban van kihasználva...akkor lesz nemulass,ha összekaják magukat a fejlesztők...nade mikor?!..
  • tarti19
    Viszont írtózatosan megjött a kedvem hozzá:) mert a "régi" ps2-m is a szívemhez nőtt és nagyon szeretem.
    Deh sajnos eljárt felette az idő... és itt jön képbe a PS3, deh amíg nem lesz moddolható vagy a magyar fizetésekhez viszonyítva a játékok ára addig sztem sokak hanyagaolni fogják az eredeti játákok vásárlását.
    Persze azt is mondhatnám hoyg ajátákok egyre nagyobb online szerepet kapnak ami azt sugallja hogy vegyük me ga játékot, amivel semmi baj sincs alapjáraton.
  • DarkSector
    Nemtuom, ha valami megéri a pénzét, akkor az a konzolos géme lehet csak....
    Szerintem a ps3 jobb befektetés lenne....
    Ha az elkövetkező fél évet nézzük...
  • tarti19
    igen egy dx10-es gép van célpontnak kitűzve:)
    deh lehet várok még 1 évet a PS3-mal amíg igazából kiforr és ádázul naggyá nem válik.
    Ami a leghfontosabb hogy biztosan nem vennék 15 ezerért játékokat sem Ps3-rea sem Pc-re... deh talán majd a PS3 megváltoztatja az eddigi elképzeléseimet vala
  • DarkSector
    Nézd meg milyen gémek érdekelnek?
    És 200-ból vagy 150e-értPS3-at veszel és marad 50-ezred játékokra, vagy ha inkább pc-s gémek jönnek be jobban, akkor veszel 200e-ért egy full dx10-es gépet, és utána majd szerzel hozzá gémet....
  • tarti19
    sziazstok
    volna egy nagyon égető kéárdésem.
    Ha vásárolni szeretnék egy pős3-t akkor sztetek mire érdemes odafigyelni mit tunaka mostani ps3-as masina:)???
    MIvel most vagy egy pc-t vagy ps3-t veszek kb 200 ezer Ft-ból.
    deh ha a PS3 megcsapkodja a Pc-t akkor inkább ide voksolok.
    Köszönöma válaszokat előre is
  • Sund
    nálam is így működik :)
  • DarkSector
    Szerintem már mindegyik tök gáz.....
    De nekem a mosztvánted bejön de csak pc-verzió......:D
  • Fido4life
    melyik NFS-t nem lehet megunni ? (AZ UG-októl)