89387
PlayStation3
  • tarti19
    egyenlőre a tudás ami a PS3-nál megvan és a képesség hogy csúcsra törjön:)
    Nah deh kérem élhet úgy szimbiózisban ha közben a játákfejlezstők nem a határra lövik be a játékokat?:D
    Én amondó vagyok mint a PS2-es Resi 4 is írtózatosan szépre sikerült tudván hogy ilyen teljesítményt képesek voltak kihozni a kis masinából, akkor egy nextgen konzolból majd éppen enniyt várnak vele... Bízom benne hogy nem váratnak meg annyira deh az sztem kétségtelen hogy a játákfejlesztők nem voltak felkészülve a PS3 megjelenési időpontjában. Deh ugye kikell dobni valami stuffot mégis ami szép-szép deh mégsem olyan jó még...
    Én nem félek ,kiindulva a előző szériákból pozitív összkép ami lelki szemeim elé tárul^^
  • Foxhound1980
    Nincs semmi gond, objektivnak kell lenni. :) Ahhoz képest, hogy annó azt igérték, hogya multicimek szebbek lesznek elég vegyes a kép. Ez van sajna.
  • Jimanszky
    az Oblivion az tényleg szebb volt.na mindegy.nem írok semmit,mert a végén még le lesz szedve a fejem:)))).csak én így látom.
  • Foxhound1980
    Változó. FNR3, Oblivion szebb volt pl.
  • Jimanszky
    csak általában ez van,de nem akarok pesszimista lenni.majd meglátjuk.remélem a legjobbakat!!!
  • Foxhound1980
    Remélem nem a xarrátömöritett PS Store trailerböl vontad le a konzekvenciát...
  • Foxhound1980
    Már miért ne lenne ilyen szép?
  • Jimanszky
    sajnos ez az X360-as verzió.a Ps-es nem lesz ilyen szép.sajna még egy darabig szebbek lesznekaz X-es játékok:(de akkor se veszek olyan gépet.eldöntöttem!!
  • Foxhound1980
    Darkness 1. 25 perc Odafak!
  • Sund
    PS3 is megteszi egy 82cm-es síkképcsövesen egyenlőre:d(reméljük)

ne vegyél, kidobott pénz. inkább akkor egy 66cm-es HDTV ami 100 rongy környékén van.
  • tarti19
    nekem sjana lovém biztosan nem lesz most HDTV-RE delám sajna:(
    deh az bíztató hoyg siekrült a Híradásipari Technikus vizsgám:D
    PS3 is megteszi egy 82cm-es síkképcsövesen egyenlőre:d(reméljük)
    Eyetoy milyen árba van a és érdemes-e venni?
  • Jimanszky
    http://www.playb3yond.b13.hu/

ilyen szar japó játékok fognak jönni???na basszus...
  • Fido4life
    privi ment ;)
  • Jimanszky
    húúúú az az emulátor engem is érdekelne!!!!Syphon volt a favoritom.hogyan sikerült megcsinálnod?leírnád,akár pm-ben is.előre is köszi!!jó nosztalgiázást:)
  • Foxhound1980
    KDL 32v2000, Logitech Z5500.
  • Foxhound1980
    PS3-mon eltolták a megjelenést, july 20 jelenleg.
  • Fido4life
    én meg most PS1-et emulálok :) Tekken 3, Syphon Filter ahhh régi szép idők..:)
  • Jimanszky
    észrevettem a játéknál ,hogy néha mintha nem lenne folyamatos.nem akad,hanem belassul egy minimálisan.sőt van olyan,hogy pályarészenként tölt.X360-on is van ilyen?vagy ez még azért van mert némely cégnek nem megy rendesen az optimalizálás?
  • NEXUS6
    Ém meg MAME-ztam egyet jó kis árkád gámékkal, SFII, T2, Scramble, Vanguard, Afterburner meg ilyenek.

Azért ezeknek még ma is megvan a hangulatuk.
  • BJB
    Én akarok venni egy HDTV-t de csak ősszel. Meilyk a legolcsób 1080i-s TV?
  • HAF Rigel
    Én tegnap vettem egy Samsung Le-32s86 Lcd TV. Igy elsőre nagyon szép képe van . Dvd és Ps3 nagyon szép rajta (végre HDMI ben tudtam rákötni, a régin csak komposit volt). Hangfalszettem még nincsen, majd egyszer .
  • BJB
    5.1 van de HDTV nincs.(hiába van ráírva nem jeleníti meg)
    2 Speaker(200W-s) és 2 Surround(szintén 200W) mélyláda(150W) és a center(100 W)
  • dante3
    Sikerült, már megy a god of war 2.!
  • NEXUS6
    Szívesen.
  • Since
    Egyébként The Darknessre június 29.-ét írnak megjelenésnek az überkonzolon ez mennyire megbízható információ? A hivatalos oldalon nemtaláltam semmi nifót...
  • Since
    Én nem élvezem majd csak fogom :-) Lg 108as lcd tv természetesen hd-ready. Házimozirendszer 5.1es : Denon erősítő AVR 3805-ös, KBL hangfalszett center 100 watt, 2 frontsugárzó 120 watt, mélyáda 150 watt, két háttérsugárzó 150 watt.Remélem születésnapomra összejön a PS3 :-)
  • tarti19
    Srácok ti min élvezitek a PS3-t?
    monitor, TV, esetleg durvább készülékek?:D
  • jaszy
    Ps3 új 136.000 Ft ért eladó!
  • dante3
    Köszönöm!
  • Jimanszky
    annyira nem értek hozzá,de láttam már PC-s dx10es vízeffektet és bátran állíthatom,hogy bizony megközelítette.sőőt..
  • Tombi
    Rugdosás nem is rossz 5let, ha már nincs hozzá foci játékod,
    akkor Fifa ps3 kupát nyerhetsz :)
  • tarti19
    rendicsek:D
    majd én is így fogok eljárni:D
  • Foxhound1980
    Nem, épp az volt a lényeg, hogy patch után mindenkinek megmaradt a statja. Érdekes..
  • Sund
    mellesleg megbízható a ps3?

megbízhatóbb mint a csajom.

valami problémátpk volt már vele?

ja, nincs rá játék.

menynire vigyáztok rá egyéb finomság:)

semennyire. itt mindenki rugdosni szokta a 160e-s gépét.
  • NEXUS6
    Szokásos Sony minőség.;)

Itt van a Hifi mellett és gyüjti magába a macskaszőrt rendesen, de eddig még nem panaszkodott. (kop-kop-kop)

A világsajtót böngészve sem nagyon akadtam szisztematikus meghibásodásra. Itt a fórumon volt egy valaki akinek valamelyik video kimenete nem akart működni a gépén. Asszem nagyjából ennyi.
  • NEXUS6
    Te figyusz, nekem a server szépen likvidálta a gém statisztikámat, nem mintha olyan naccerű lett volna. Szal megint zéró szinten vagyok.

Találkoztál már ilyennel.
  • tarti19
    mellesleg megbízható a ps3?
    valami problémátpk volt már vele?
    tárolni hoygan szoktátok? menynire vigyáztok rá egyéb finomság:)
  • NEXUS6
    Szokás szerint mindíg benn voltam az első 3ban. Hátulról nézve!;)
  • Sund
    jah jó az. már csak azért is mert nincs benned para, hogy mikor fog szétesni.
  • tarti19
    Nme kérdés többé, döntöttem
    ps1----> ps2 ----> és most jöjjön a PS3:)
    azthiszem meggyőztetek főleg az a kis "HOME" cikk:D