89387
PlayStation3
  • BJB
    Az új Samsung TV-kben van Game Mode.(Játék mód)Ez pontosan mit takar és mennyivel kapok szebb képet ha ezt a módot használom?
  • DarkSector
    Igen 500000-et minimum...
  • DarkSector
    Jah megzavart, mert nem írta sehol, hogy a FFx-ről van szó...:))
  • HAF Rigel
    Egy dolog jutott eszembe , hiába ad el több Xet az Ms , a Sony a játékokbol biztosan jobban keres , mert Ps3mon nincs flashelés , Igy aki játékot vesz eredetit vesz , mig a BoXnál szerintem 50% min nem vesz egyetlen játékot sem hanem csak a "razor" féle verzioval játszanak.
  • Jimanszky
    akkor mindenképp megveszem!!tök durva feelingje van!!apropó!!tudnátok segíteni hogyan regeljek japán Store-ra?milyen címet írjak be meg hasonló.amúgy el tudtok igazodni ott?:)))vagy azért nehéz?köszi előre is
  • partizan182
    Naa, költöztettem hugom, látom megy a vita azóta is.

Darkness: a 2 verzió pixelre ugyanolyan. A GT-összehasonlításban tényleg szebb a PS3 verzió, de csak azért mert az X-es tök zöld.
    Viszont mint említettem a játék kapásból úgy indul hogy színbeállítást kell választanod (ha jól emlékszem van 7 különböző), van olyan kékes is mint amilyen a videón a ps3. A ps3 verzió 2 állítólagos hibája (gyenge AA és néha szaggatás) meg nem jön át a videón értelemszerűen (AA hiányának észrevehetősége még HD-ben sem jön át a videón a tömörítés miatt, szaggatós részt meg nyilván nem mutogatnak). Kihangsúlyoznám hogy nem láttam a game-et ps3-mon, így az is lehet hogy a netes review-k írnak hülyeséget (mondjuk nem lenne értelme).

A játék maga relatíve könnyű, különösen a második fele, mikor már megvan minden darkness erőd és félistenként irtod az ellent.
  • Speedy86
    jaja az a legjobb megoldás. Csak nem szabad sajnálni a wireless routerre mert a gagyik gyenge jelet továbbítanak.
  • Kufii
    Itt egy osszehasonlito video The darkness-rol.
    Sztem is Ps3on jobban nez ki.

Link
  • james69holden
    wi-fi router pl.
  • Since
    Van köztetek informatikus zseni? Lenne egy kérdésem. Családi házban lakom, és a számítógép a felső szinten van, a PS3 meg az alsó szinten lesz. Kábelezni nemnagyon szeretnék ,ezért más alternatívát keresek az internet lehetőségéhez. Mit tudtok ajánlani?
  • Jimanszky
    egyet tudok érteni eme kijelentéseddel.ide-oda kapkodják szvsz a fejüket.legyen jó az online szolgáltatás,optimalizálás játékokra etc.
  • Speedy86
    az biztos, hogy idővel a ps3 tönkreveri a 360-t de akárhogy fáj most ez nem így van. Kapkodnak a sonynál is.
  • Jimanszky
    idő,kedves fórumozó:))
  • Speedy86
    Szerintem is szebbek bár ez nagy szégyen a ps-nek hiszen jelentősen szebbnek kéne lennie a hardware előnyével.
  • Jimanszky
    nem,amúgy a videóknál pártatlan vagyok,de bosszankodom,h azért szebbek az X360 játékának grafikái.úgy mondom,hogy ami mindkét konzolra megjelent,azoknak nagy többsége szebb X-en.na:)
  • Jimanszky
    igen,már láttam.szerintem is jobban néz ki Ps3-on.mondjuk az NBA street vagy mi a rák,az meg X360-on szebb!meg a Madden NFL 07.
  • Since
    Akkor már 2:0 a PS3-nak :-)
  • Since
    Egyébként nézzétek meg az Oblivion videót a gametrailersen ahol szembesíti a két next-gen konzolt...Ugyanúgy egymás mellé vannak pakolva a videók, és azt mondja a csávó hogy a PS3-on sokkal részletesebb a táj, és a karakter kidolgozottsága. Mondjuk ebbe beletartozik hogy közel egy év volt az Oblivion fejlesztése PS3-ra, lehet még többet is ki lehetett volna belőle hozni :-) Itt a link :
    http://www.gametrailers.com/player/18049.html
  • Jimanszky
    igaz,hogy Ps3-am van,de teljesen pártatlanul nézem.megmondanám,ha szebb lenne,mert sok játék sajnos szebb volt videók alapján,de ez most nem úgy néz ki,hogy szebb lenne.
  • Jimanszky
    szerintem ha letöltöd ezt a bizonyos videót HD minőségben és megnézed,te is láthatod,hogy egyértelműen látszik a különbség!!!sőt még az is,hogy melyik az X-es és melyik a Ps3-as verzió.
  • neonguy
    hat .. Obliviont azert meg megnezem majd..
  • Since
    Vagy inkább Motorstorm és Oblivion :-)
  • neonguy
    az nincs, ott irja, h optional a tobbi
  • neonguy
    sivatagban .. hm eppen ott jarok. na jo majd ranezek, csak eppen hetvegi melo van .. orulok neki nagyon. na melozok tovabb, koszi az infokat.

jajj meg egy kerdes. nincs valahol valami jo kis rpg forum (magyar)??
  • Speedy86
    végigvihető de a mellékküldetések lesznek a kemények!
    Gondolom az nincs benne a 40 órába
  • Speedy86
    No para szinte mindhez visszamehetsz de fekete aeont tuti nem hagytál el!
    Azok majd ott lesznek ahol felvetted az aktuális aeonod. (általában)
    Szörgyüjtő a sivetagba.
  • neonguy
    ja es akkor feltetelezem 3 rugot siman megert a game :D PF. inkabb 100 ilyen mint egy motorstorm LOL
  • neonguy
    na! hat errol nem tudtam .. jo lesz ez :D
  • neonguy
    na megkerestem a tutit:

Much of Final Fantasy X is purely optional--though the game will take you no fewer than 40 hours to complete the first time through, you could easily spend twice as long exploring some of its late-game side quests and searching for suitably rewarding secrets.

szoval 40 ora alatt vegigviheto .. elvileg. mivel nem volt lehetosegem barangolgatni arra amerre szeretnek, ezert szamitottam en kb 40-45 orara. de ha majd lesz, akkor ugyis eltokolok vele rendesen.
  • Speedy86
    Helyes:)
    Ezek közül semmit nem kell megcsinálni mind mellékküldetés!
    De valójában ebböl van a játék értelme. Kegyetlenül megerősödni és legyőzni a keményebbnél keményebb szörnyeket. A fonálon haladó játékot én sid megölése előtt szakítottam meg. Ott kapsz egy léghajót és oda mész a játékba ahová szeretnél.
    Amugya szörnygyüjtő pl.: minden pályárol el kell vinni neki egy példányt minden szörnyböl(tidus kardja tudja elfogni) és akkor idéz egy erős szörnyet akit ha lecsapsz nagyon jó cuccokat kaphatsz.
    Bocs a hosszért:)
  • neonguy
    Speedy86: eleg zavaros itt a forumozgatas, mivel tobb tema megy egyszerre, de azert megproszalok valaszolni :) szoval alap, h nem vegigjatszassal tolom, csak nezegetem kizarolag a tartalomjegyzeket, h melyik helyszinen jarok. onnan tudom, h a helyszinek 2/3anal kb. aztan lehet innentol kezdve majd nem lesz mervado. remelem lesz a vegen olyan lehetoseg is, hogy visszamenjek ide-oda gyujtogetni meg ezt azt. amiket meg irtal .. fekete aeonok, sid, szornygyujto .. meg egyikkel sem talalkoztam. de erre alapozva meg tenyleg eleg sok lehet hatra a jatekbol. mind1, allok elebe .. egyatalan nem ugy alltam neki, h gyorsan akarom lenyomni. halistennek. de egyebkent ezekkel kellett volna talalkoznom akiket irtal? mert ha igen, akkor valszeg elkaptam egy jo nagy shortcutot :)
  • Speedy86
    Igen tudom(ha jol emlékszem):)
    Yoimbo overdrive-ja volt. Igaz nem nagyon használta. Mennyi pénzt elvitt:)
  • Speedy86
    Arra ment a hozzászólásom amibe belekötöttél, hogy írta a srác, hogy 30 óra játék után 2/3-a megvolt a játéknak. Azt keveseltem. Én 30 óra játéknál még bele se melegedtem. 100 fölött volt az jócskán. mondjuk turtam is az embereket rendesen
  • Speedy86
    Miért én mondtam, hogy melyik a jobb? nem emlékszem...
    Meg kell várni és majd elválik! Nincs igazam?
  • DarkSector
    Miért te mire alapozod...
    Van otthon X360-ad meg Ps3-ad is oszt játszottál mindkét verzióval??
  • DarkSector
    Miről beszélsz?
    Milyen 40óra játékidő, meg innen-onnan leírás...
    Tudod te hogy mi az a ZANMATO???????
  • Speedy86
    Gratulálok!
    Videókra aztán lehet alapozni egy játék minőségét....
  • Speedy86
    akkor vidd végig hamar. én béna vagyok és a fekete magic sisterst tuti nem tudtam volna megölni 30-40 óra játék utáni hőssel. Könnyű???
    Azért nem kell átesni a ló tuloldalára. Én Sidet 100000szer könnyebben öltem meg mint a leggyengébb fekete aeont.
    Nem leírással kell nagynak lenni ahol leírják, hogy dobj rá ezt meg azt és megdöglik....
  • DarkSector
    Na ezaz...
    Szerintem vagy x360 fan beszél belőle, vagy még nem látta a videókat...
  • DarkSector
    Ebben nem lennék olyan biztos...
    Eddig a videókban jobb a ps3